• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • lamellás fűtőtestek

A keresés eredménye

Lamellás fűtőtestek - Import export

 1. JIANGSU BAVI ENG.&TECH CO.,LTD

  Kína

  A JIANGSU BAVI ENG.&TECH CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lamellás fűtőtestek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is heat exchangers, cooling towers, és hot water exchangers. Székhelye Yangzhong, Kína.

 2. SIRA INDUSTRIE SPA

  Olaszország

  A SIRA INDUSTRIE SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lamellás fűtőtestek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is steel radiator, aluminium radiators, és electric radiators. Székhelye Rastignano, Olaszország.

 3. AL-TER ALUMINIUM RADIATOR MANUFACTURER CO.LTD.

  Törökország

  A AL-TER ALUMINIUM RADIATOR MANUFACTURER CO.LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lamellás fűtőtestek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is aluminium radiators. Székhelye Ankara, Törökország.

 4. AALBORG INDUSTRIES A/S

  Dánia

  A AALBORG INDUSTRIES A/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartályépítés - hajózás, Hőcserélők, Lamellás fűtőtestek, Kazánok, ipari fűtéshez, Tartályépítés - hajózás, Hőcserélők, Lamellás fűtőtestek, és Kazánok, ipari fűtéshez. Székhelye Aalborg, Dánia.

 5. ARAS

  Románia

  A ARAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szaniter szerelvények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Konvektorok és radiátorok, Lamellás fűtőtestek, Konvektorok és radiátorok, és Lamellás fűtőtestek. Székhelye Brasov, Románia.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ZILO INDUSTRIES S.R.L.

  Olaszország

  A ZILO INDUSTRIES S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntött radiátorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lamellás fűtőtestek, Radiátorok és konvektorok, ipari, Lamellás fűtőtestek, és Radiátorok és konvektorok, ipari. Székhelye Pozzoleone, Olaszország.

 2. SIRA GROUP SPA

  Olaszország

  A SIRA GROUP SPA, tevékenységi ágazata Radiátorok és konvektorok, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lamellás fűtőtestek, Öntött radiátorok, Lamellás fűtőtestek, és Öntött radiátorok. Székhelye Pianoro (Bo), Olaszország.

 3. ALFA-PAN A.Ş.

  Törökország

  A ALFA-PAN A.Ş., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lamellás fűtőtestek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is heating/plumbing installations, és water heaters for the home. Székhelye Izmir, Törökország.

 4. SCHMÖLE GMBH

  Németország

  A SCHMÖLE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lamellás fűtőtestek, Acélkönnyűszerkezetek építése, Lamellás fűtőtestek, és Acélkönnyűszerkezetek építése. Székhelye Fröndenberg, Németország.

 5. CITER

  Olaszország

  A CITER, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Öntött radiátorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lamellás fűtőtestek, Radiátorok és konvektorok, ipari, Lamellás fűtőtestek, és Radiátorok és konvektorok, ipari. Székhelye Valdilana, Olaszország.

 1. GLOBAL S.R.L.

  Olaszország

  A GLOBAL S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntött radiátorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lamellás fűtőtestek, Radiátorok és konvektorok, ipari, Lamellás fűtőtestek, és Radiátorok és konvektorok, ipari. Székhelye Rogno, Olaszország.

 2. E.R. S.R.L.

  Olaszország

  A E.R. S.R.L., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Öntött radiátorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lamellás fűtőtestek, Radiátorok és konvektorok, ipari, Lamellás fűtőtestek, és Radiátorok és konvektorok, ipari. Székhelye Avigliana, Olaszország.

 1. HOTECH DI CASASSA MICHELE E MAURIZIO S.N.C.

  Olaszország

  A HOTECH DI CASASSA MICHELE E MAURIZIO S.N.C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntött radiátorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lamellás fűtőtestek, Radiátorok és konvektorok, ipari, Lamellás fűtőtestek, és Radiátorok és konvektorok, ipari. Székhelye Castel Mella, Olaszország.

 2. ATERM DI CICERI GAETANO

  Olaszország

  A ATERM DI CICERI GAETANO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Öntött radiátorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lamellás fűtőtestek, Radiátorok és konvektorok, ipari, Lamellás fűtőtestek, és Radiátorok és konvektorok, ipari. Székhelye Milano, Olaszország.

 3. INICON S.R.L.

  Olaszország

  A INICON S.R.L., tevékenységi ágazata Öntött radiátorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lamellás fűtőtestek, Radiátorok és konvektorok, ipari, Lamellás fűtőtestek, és Radiátorok és konvektorok, ipari. Székhelye Cantu', Olaszország.

 4. F.LLI TOSO S.N.C. DI TOSO DANIELE - ANGELO

  Olaszország

  A F.LLI TOSO S.N.C. DI TOSO DANIELE - ANGELO, tevékenységi ágazata Öntött radiátorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lamellás fűtőtestek, Radiátorok és konvektorok, ipari, Lamellás fűtőtestek, és Radiátorok és konvektorok, ipari. Székhelye Riese Pio X, Olaszország.

 5. RASA RADYATOR SANAYI ANONIM SIRKETI GUNESLI ENERJI SUBESI

  Törökország

  A RASA RADYATOR SANAYI ANONIM SIRKETI GUNESLI ENERJI SUBESI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hőcserélők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lamellás fűtőtestek, és Lamellás fűtőtestek. Székhelye Istanbul, Törökország.

 6. ALTAYLAR ISI SAN.TIC.LTD.STI.

  Törökország

  A ALTAYLAR ISI SAN.TIC.LTD.STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hőcserélők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lamellás fűtőtestek, és Lamellás fűtőtestek. Székhelye Kocaeli, Törökország.

 7. HC HEIZUNGSBEDARF GMBH & CO VERTRIEBS KG

  Németország

  A HC HEIZUNGSBEDARF GMBH & CO VERTRIEBS KG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Hőcserélők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lamellás fűtőtestek, és Lamellás fűtőtestek. Székhelye Neuenstein, Németország.

 8. MERRIOTT RADIATORS LTD

  Írország

  A MERRIOTT RADIATORS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lamellás fűtőtestek. Székhelye Clonmel, Írország.

 1. HELMUT THOMAS GMBH HEIZUNGSGROSSHANDEL

  Németország

  A HELMUT THOMAS GMBH HEIZUNGSGROSSHANDEL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hőcserélők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lamellás fűtőtestek, és Lamellás fűtőtestek. Székhelye Pentling, Németország.

 2. K.E. ENERGY DES KRANAUER MARTIN

  Olaszország

 3. TONON EVOLUTION S.R.L.

  Olaszország

 4. TCS S.R.L.

  Olaszország

 5. TOSO S.R.L.

  Olaszország

 6. CO.METAL. S.R.L.

  Olaszország

 7. PACE S.N.C. DI PACE CANIO E PIERO

  Olaszország

 8. DE' LONGHI S.P.A.

  Olaszország

 9. LAZZARINI S.R.L.

  Olaszország

 10. DE' LONGHI APPLIANCES S.R.L.

  Olaszország

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes