• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • lakkozás- acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal)

A keresés eredménye

Lakkozás- acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal) - Import export

 1. MAGNETTI

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A MAGNETTI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok, és Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok. Székhelye Vinovo, Olaszország.

 2. GHERARDI VERNICIATURE

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A GHERARDI VERNICIATURE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal). Székhelye Reggio Emilia, Olaszország.

 3. PROCICCHIANI GROUP S.R.L.

  Olaszország

  A PROCICCHIANI GROUP S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal). Tevékenykedik a következő ágazatokban is stainless steel sheet work, powder painting, polyester painting, és painting on aluminium. Székhelye Monsano, Olaszország.

 4. ZECCHI ROBERTO S.R.L.

  Olaszország

  A ZECCHI ROBERTO S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tűzoltóeszközök és -berendezések, metal spray paints, special painting, Tűzoltóeszközök és -berendezések, és fireproof and fire prevention treatments. Székhelye Bologna, Olaszország.

 5. G.S. VERNICIATURA DI GUAZZOLINI SECONDO

  Olaszország

  A G.S. VERNICIATURA DI GUAZZOLINI SECONDO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal). Tevékenykedik a következő ágazatokban is spray paints, third party painting, painting of small metal parts, és painting for mechanical structural work. Székhelye Coriano, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. CSC - CENTRO SERVIZI COLORE SRL

  Olaszország

  A CSC - CENTRO SERVIZI COLORE SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal). Tevékenykedik a következő ágazatokban is powder painting, plastic material painting and varnishing, industrial paintings, és silkscreening metals. Székhelye Osimo, Olaszország.

 2. C.M.X. S.R.L.

  Olaszország

  A C.M.X. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, stainless steel machining, custom execution, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, és machining to drawing. Székhelye Pioltello, Olaszország.

 3. FIOR COLOR SRL

  Olaszország

  A FIOR COLOR SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Festés és mázolás, building finishing work, paint factory, Festés és mázolás, és hydro painting. Székhelye Brusaporto, Olaszország.

 4. MONDO COLORE S.R.L.

  Olaszország

  A MONDO COLORE S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari festékek, stoved metal and alloy painting, metal spray paints, Ipari festékek, és spray paints. Székhelye Trevignano, Olaszország.

 5. VERNICIATURA RUARO SRL

  Olaszország

  A VERNICIATURA RUARO SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal). Tevékenykedik a következő ágazatokban is thermohardening powder paint, powder painting, stoved metal and alloy painting, és painting. Székhelye Sovizzo, Olaszország.

 1. FILOFIORI

  Olaszország

  A FILOFIORI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal). Székhelye Galbiate, Olaszország.

 2. VERFAS SRL

  Olaszország

  A VERFAS SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal). Tevékenykedik a következő ágazatokban is pickling, thermal sublimation of synthetic fabrics and rigid materials, és silkscreening metals. Székhelye Magnago, Olaszország.

 1. VERNICIATURA BRAGLIA

  Olaszország

  A VERNICIATURA BRAGLIA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal). Tevékenykedik a következő ágazatokban is sanding, spray guns for painting, thermohardening powder paint, és third party painting. Székhelye Zola Predosa, Olaszország.

 2. STYLCOLOR SAS DI DE CASSAN I.

  Olaszország

  A STYLCOLOR SAS DI DE CASSAN I., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal). Székhelye Arcade, Olaszország.

 3. VEGA COLOR SRL

  Olaszország

  A VEGA COLOR SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal). Tevékenykedik a következő ágazatokban is liquid painting, painting of tanks, stoved metal and alloy painting, és plastic material painting and varnishing. Székhelye Cavenago Di Brianza, Olaszország.

 4. EDMARK AUTO EDWARD MARKOWSKI I WSPÓLNICY SP. J.

  Lengyelország

  A EDMARK AUTO EDWARD MARKOWSKI I WSPÓLNICY SP. J., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Járművek - szerviz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal), Gépkocsialkatrészek, Személygépkocsik, Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal), international roadside assistance, Gépkocsialkatrészek, és Személygépkocsik. Székhelye Warszawa, Lengyelország.

 5. SAVENS S.R.L.

  Olaszország

  A SAVENS S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal). Tevékenykedik a következő ágazatokban is powder painting, stoved paint finish, epoxy painting, és thermosetting powder paint. Székhelye Bardello, Olaszország.

 6. ELECTROLIUM

  Franciaország

  A ELECTROLIUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal), Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal), galvanisation, és phosphating. Székhelye Saint-paul-de-varax, Franciaország.

 7. METALPLAST SRL

  Olaszország

  A METALPLAST SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, painting for mechanical structural work, third party painting, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, és thermohardening powder paint. Székhelye Creazzo, Olaszország.

 8. MONTESIRO COOKWARE SRL

  Olaszország

  A MONTESIRO COOKWARE SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal). Székhelye Besana In Brianza, Olaszország.

 1. IVEKOVIC TZM

  Horvátország

  A IVEKOVIC TZM, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Galvanizálás, acélok és fémek, Varnishing, Galvanizálás, acélok és fémek, sandblasting, és Electrostatic powder coating. Székhelye Sveta Nedelja, Horvátország.

 2. STELMA PAINT S.R.L.

  Olaszország

  A STELMA PAINT S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal). Tevékenykedik a következő ágazatokban is paint spray technology, metal plastification, heat tempering powders, és surface treatment of metals. Székhelye Pieve Di Soligo, Olaszország.

 3. COBS EXAKT LACKIERUNGEN GBR

  Németország

  A COBS EXAKT LACKIERUNGEN GBR, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lakkozás, acélok és fémek, Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal), Ipari épületépítés, Acélkönnyűszerkezetek építése, Lakkozás, acélok és fémek, Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal), Ipari épületépítés, és Acélkönnyűszerkezetek építése. Székhelye Kusterdingen, Németország.

 4. B. E B. S.N.C. DI FORMENTIN & C.

  Olaszország

  A B. E B. S.N.C. DI FORMENTIN & C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal). Székhelye Trebaseleghe, Olaszország.

 5. MALERFACHBETRIEB WEHLAGE GMBH & CO

  Németország

  A MALERFACHBETRIEB WEHLAGE GMBH & CO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lakkozás, acélok és fémek, Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal), Személygépkocsik, Karosszériaépítés, Lakkozás, acélok és fémek, Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal), Személygépkocsik, és Karosszériaépítés. Székhelye Lengerich, Németország.

 6. EUROFORESI S.R.L.

  Olaszország

  A EUROFORESI S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fólialezáró berendezések, electrophoresis, sandblasting, és Fólialezáró berendezések. Székhelye Luzzara, Olaszország.

 7. BUSCH ENGINEERING GMBH

  Németország

  A BUSCH ENGINEERING GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal), Felületkezelő gépek és berendezések, fémek kezelésére, Műanyagtermékek, építőipari, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal), Felületkezelő gépek és berendezések, fémek kezelésére, és Műanyagtermékek, építőipari. Székhelye Brieselang, Németország.

 8. COLORSOLUTION S.R.L.

  Olaszország

  A COLORSOLUTION S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal). Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial painting, powder painting, és liquid painting. Székhelye Lenna, Olaszország.

 9. TUTTOLAVORO SCARL

  Olaszország

  A TUTTOLAVORO SCARL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal). Tevékenykedik a következő ágazatokban is fire protection and prevention consultants, és intumescent paints. Székhelye Ravenna, Olaszország.

 10. APT

  Szerbia

  A APT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémszekrények, Korlátok és mellvédek, metalworking, powder painting, Fémszekrények, és Korlátok és mellvédek. Székhelye Stara Pazova, Szerbia.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes