• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • ló - hentesáru

A keresés eredménye

Ló - hentesáru - Import export

 1. PROFIL EXPORT VIANDES

  Franciaország

  Verified by europages badge

  PROFIL EXPORT is a family company based in Isère, specialising in horse , horse products and processed horse meat. Horse raising, horse slaughtering, deboning, horse butchering, horse meat processing, vacuum packing, barquette, bulk, canned, distribution. Experts in the entire French horse industry. Our site is IFS CERTIFIED.

 2. ESCALERA DEL MAYORAZGO

  Spanyolország

  A ESCALERA DEL MAYORAZGO, tevékenységi ágazata Lovak és szamarak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ló - Hentesáru, és Ló - Hentesáru. Székhelye Viladecans-Barcelona, Spanyolország.

 3. TOT-CAVALL

  Spanyolország

  A TOT-CAVALL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ló - Hentesáru. Székhelye La Nucía, Spanyolország.

 4. HNOS CABALLERO ROJO C.B.

  Spanyolország

  A HNOS CABALLERO ROJO C.B., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ló - Hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dressed game products. Székhelye Villarramiel (palencia), Spanyolország.

 5. AVENTURAS DEL SUR

  Spanyolország

  A AVENTURAS DEL SUR, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Ló - Hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tour operators - holidays, excursion breaks, international travel, és group tour organisation. Székhelye Tarifa, Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. THECAVEMANGRILL

  Egyesült Királyság

  A THECAVEMANGRILL, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Ló - Hentesáru. Székhelye Derbyshire, Egyesült Királyság.

 2. CABALLOS Y YEGUAS P.R.E.

  Spanyolország

  A CABALLOS Y YEGUAS P.R.E., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ló - Hentesáru. Székhelye Sant Genis De Palafolls, Spanyolország.

 3. YEGUADA RETAMAR

  Spanyolország

  A YEGUADA RETAMAR, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Lovak és szamarak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ló - Hentesáru, horses, és Ló - Hentesáru. Székhelye Fortuna, Spanyolország.

 4. YEGUADA DIMOBA

  Spanyolország

  A YEGUADA DIMOBA, tevékenységi ágazata Ló - Hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is horses. Székhelye Santa Fe De Mondújar-Almería, Spanyolország.

 5. TALLHOJDENS KOTT OCH CHARK AB

  Svédország

  A TALLHOJDENS KOTT OCH CHARK AB, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ló - Hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wholesale fresh meats, és wholesale frozen meats. Székhelye Oxaback, Svédország.

 1. RUITHOF PAARDENVLEES

  Hollandia

  A RUITHOF PAARDENVLEES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ló - Hentesáru. Székhelye Musselkanaal, Hollandia.

 2. SOVICA LOTTIN

  Franciaország

  A SOVICA LOTTIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ló - Hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Feldarabolt hús, és Feldarabolt hús. Székhelye Angers, Franciaország.

 1. SARL LACOMBE

  Franciaország

  A SARL LACOMBE, tevékenységi ágazata Szarvasmarha. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Darabolt hús és friss baromfi, Ló - Hentesáru, Darabolt hús és friss baromfi, és Ló - Hentesáru. Székhelye St Santin De Maurs, Franciaország.

 2. M.K.Z. SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A M.K.Z. SP. Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ló - Hentesáru, és Ló - Hentesáru. Székhelye Rawicz, Lengyelország.

 3. ELIF PAZARLAMA

  Törökország

  A ELIF PAZARLAMA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ló - Hentesáru. Székhelye Bursa, Törökország.

 4. EQUTEA

  Spanyolország

  A EQUTEA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ló - Hentesáru. Székhelye Cintruénigo (navarra), Spanyolország.

 5. CELEJ PIOTR

  Lengyelország

  A CELEJ PIOTR, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ló - Hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is horse meat. Székhelye Stoczek Łukowski, Lengyelország.

 6. LAMADDALENA-LATORRE SRL

  Olaszország

  A LAMADDALENA-LATORRE SRL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ló - Hentesáru. Székhelye Conversano, Olaszország.

 7. MUELAS CAMPILLO MARIANO

  Spanyolország

 8. JEMMELY S.A.

  Svájc

 1. ARPAD-HENTESARU TERMELESI ES KERESKEDELMI KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG

  Magyarország

  A ARPAD-HENTESARU TERMELESI ES KERESKEDELMI KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Székhelye Perbal, Magyarország.