• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • légszennyezésvédelmi berendezések és tartozékok

A keresés eredménye

Légszennyezésvédelmi berendezések és tartozékok - Import export

 1. INSTAL-FILTER SA

  Lengyelország

  Verified by europages badge

  A INSTAL-FILTER SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Portalanítás, levegő portalanítása - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légszűrés - berendezések, Légtisztítás - felszerelések és berendezések, Légszennyezésvédelmi berendezések és tartozékok, Levegőszennyeződés megakadályozása, filtering bags, flue gas ducts, industrial dust exhausters, Légszűrés - berendezések, és Légtisztítás - felszerelések és berendezések. Székhelye Kościan, Lengyelország.

 2. AIRPROTECH SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A AIRPROTECH SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légtisztítás - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légfertőtlenítés - felszerelések és berendezések, Környezetvédelem, Környezetszennyeződés megszüntetése - szolgáltatások, Légszennyezésvédelmi berendezések és tartozékok, Levegőszennyeződés megakadályozása, air purification plants, land and environment depollution, Légfertőtlenítés - felszerelések és berendezések, és air purifiers. Székhelye Magenta, Olaszország.

 3. THE FUME CUPBOARD COMPANY LTD

  Egyesült Királyság

  A THE FUME CUPBOARD COMPANY LTD, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Légszennyezésvédelmi berendezések és tartozékok. Székhelye Braintree, Egyesült Királyság.

 4. OJI EUROPE GMBH

  Németország

  A OJI EUROPE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légszennyezésvédelmi berendezések és tartozékok. Székhelye Nauen, Németország.

 5. PUMPPORT

  Törökország

  A PUMPPORT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légszennyezésvédelmi berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is diaphragms for pumps. Székhelye Istanbul, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. AFROASIA TRADES LTIMITED

  Egyesült Királyság

  A AFROASIA TRADES LTIMITED, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Légszennyezésvédelmi berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is accessories and spare parts. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 2. TITANI OOD

  Bulgária

  A TITANI OOD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légszennyezésvédelmi berendezések és tartozékok. Székhelye Aksakovo, Bulgária.

 3. KVT

  Belgium

  A KVT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fűtés - berendezések és készülékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Égőfejek, kis- és nagyipari fűtésekhez, Légszennyezésvédelmi berendezések és tartozékok, Égőfejek, kis- és nagyipari fűtésekhez, hvac design, aerating, és Légszennyezésvédelmi berendezések és tartozékok. Székhelye Lier, Belgium.

 4. SHENZHEN DIYATEL ELECTRONIC CO., LTD

  Kína

  A SHENZHEN DIYATEL ELECTRONIC CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légszennyezésvédelmi berendezések és tartozékok. Székhelye Shenzhen, Kína.

 5. POLO FILTER-TECHNIK BREMEN GMBH

  Németország

  A POLO FILTER-TECHNIK BREMEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légszennyezésvédelmi berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légszűrés - berendezések, Légszűrés - berendezések, és belt filters. Székhelye Achim, Németország.

 1. CLAUGER

  Franciaország

  A CLAUGER, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Légtisztítás - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légszennyezésvédelmi berendezések és tartozékok, industrial cooling, Légszennyezésvédelmi berendezések és tartozékok, freezing and deep freezing systems and equipment for the food and canning industry, és Cooling cells. Székhelye Brignais, Franciaország.

 2. AZT-FILTER

  Németország

  A AZT-FILTER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légszennyezésvédelmi berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is air purifiers, és absolute filters. Székhelye Küstriner Vorland, Németország.

 1. AOM TURKEY

  Törökország

  A AOM TURKEY, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Légkondicionálás (klimatizálás), szellőztetés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légszennyezésvédelmi berendezések és tartozékok, electrostatic filters, industrial kitchens, és Légszennyezésvédelmi berendezések és tartozékok. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. STIVENT INDUSTRIE

  Franciaország

  A STIVENT INDUSTRIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légszennyezésvédelmi berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Levegőszennyeződés megakadályozása, és Levegőszennyeződés megakadályozása. Székhelye MIREBEAU, Franciaország.

 3. AIR SCIENCE, INC.

  Dél-Korea

  A AIR SCIENCE, INC., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légszennyezésvédelmi berendezések és tartozékok. Székhelye Daejeon, Dél-Korea.

 4. POLYDAMIC SDN BHD

  Malaysia

  A POLYDAMIC SDN BHD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légszennyezésvédelmi berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fume scrubbers, és scrubbing towers. Székhelye Seberang Perai Tengah, Malaysia.

 5. PRAGER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Ausztria

  A PRAGER GESELLSCHAFT M.B.H., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légszennyezésvédelmi berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari szolgáltatások - energia és nyersanyagok, Vízgazdálkodás, Kőolaj- és földgázkitermelés, Ipari szolgáltatások - energia és nyersanyagok, Vízgazdálkodás, és Kőolaj- és földgázkitermelés. Székhelye Wien, Ausztria.

 6. HUNAN KASTAR GROUP COMPANY

  Kína

  A HUNAN KASTAR GROUP COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légszennyezésvédelmi berendezések és tartozékok. Székhelye Changsha, Kína.

 7. BDC-R&D

  Belorusszia

  A BDC-R&D, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légszennyezésvédelmi berendezések és tartozékok. Székhelye Minsk, Belorusszia.

 8. ILMALINJA OY

  Finnország

  A ILMALINJA OY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légtisztítás - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légszennyezésvédelmi berendezések és tartozékok, és Légszennyezésvédelmi berendezések és tartozékok. Székhelye Espoo, Finnország.

 1. XI'AN LIB ENVIRONMENTAL SIMULATION INDUSTRY

  Kína

  A XI'AN LIB ENVIRONMENTAL SIMULATION INDUSTRY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légszennyezésvédelmi berendezések és tartozékok. Székhelye Xi'an, Kína.

 2. BREITFUß MEßTECHNIK GMBH

  Németország

  A BREITFUß MEßTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Környezetvédelmi berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légszennyezésvédelmi berendezések és tartozékok, és Légszennyezésvédelmi berendezések és tartozékok. Székhelye Harpstedt, Németország.

 3. SEVERN ENVIRONMENTAL ENGINEERING LIMITED

  Egyesült Királyság

  A SEVERN ENVIRONMENTAL ENGINEERING LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Környezetvédelmi berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légszennyezésvédelmi berendezések és tartozékok, és Légszennyezésvédelmi berendezések és tartozékok. Székhelye Cwmbran, Egyesült Királyság.

 4. XIAMEN ZHONGXINDA HYDROGEN ENERGY TECHNOLOGY CO., LTD.

  Amerikai Egyesült Államok

  A XIAMEN ZHONGXINDA HYDROGEN ENERGY TECHNOLOGY CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légszennyezésvédelmi berendezések és tartozékok. Székhelye Xiamen, Amerikai Egyesült Államok.

 5. SZANYO VAGYONKEZELO KFT

  Magyarország

  A SZANYO VAGYONKEZELO KFT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Környezetvédelmi berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légszennyezésvédelmi berendezések és tartozékok, és Légszennyezésvédelmi berendezések és tartozékok. Székhelye Budapest, Magyarország.

 6. VENTILATOR GROUP

  Horvátország

  A VENTILATOR GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légszennyezésvédelmi berendezések és tartozékok. Székhelye Marija Bistrica, Horvátország.

 7. TRANS EUROPE ENVIRO SERVICE

  Franciaország

  A TRANS EUROPE ENVIRO SERVICE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Légszennyezésvédelmi berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok, és Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok. Székhelye Manom, Franciaország.

 8. XICHENG EP LTD

  Japán

  A XICHENG EP LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légszennyezésvédelmi berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wet air purification systems. Székhelye Niigata, Japán.

 9. SZELLÕZÕ MÛVEK KFT.

  Magyarország

  A SZELLÕZÕ MÛVEK KFT., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légszennyezésvédelmi berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Környezetvédelmi berendezések és tartozékok, és Környezetvédelmi berendezések és tartozékok. Székhelye Budapest, Magyarország.

 10. GIENT

  Kína

  A GIENT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légszennyezésvédelmi berendezések és tartozékok. Székhelye chongqing, Kína.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Légszennyezésvédelmi berendezések és tartozékok - Import export

Találatok száma

19 290 Vállalat