• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • légszűrők

A keresés eredménye

Légszűrők - Import export

 1. EKONN FILTRE SANAYI VE TICARET A.Ş.

  Törökország

  A EKONN FILTRE SANAYI VE TICARET A.Ş., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémsilók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légszűrők, Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, Conveyors, conveying systems, cheese storage, Légszűrők, és Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. FINDEX FILTRATION SRL

  Olaszország

  A FINDEX FILTRATION SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajszűrők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légszűrők, Folyadékszűrők, Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez, Légszűrők, Folyadékszűrők, és Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez. Székhelye Nerviano, Olaszország.

 3. ELECTRONICA TORCAL SL.

  Spanyolország

  A ELECTRONICA TORCAL SL., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Légszűrők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légkondicionálás (klimatizálás), szellőztetés - felszerelések, air conditioned, és Légkondicionálás (klimatizálás), szellőztetés - felszerelések. Székhelye Antequera, Spanyolország.

 4. KONSTRACK LLC

  Ukrajna

  A KONSTRACK LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légszűrők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légtisztítás - felszerelések és berendezések, air cleaning filter installation, filtering bags, dust catcher, és Légtisztítás - felszerelések és berendezések. Székhelye Kyiv, Ukrajna.

 5. MARKA FILTRE

  Törökország

  A MARKA FILTRE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Olajszűrők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légszűrők, Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez, filtration equipment, Chocolate pots, Légszűrők, és Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez. Székhelye Istanbul, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. HANN FILTER IND. TRADE. CO. LTD.

  Törökország

  A HANN FILTER IND. TRADE. CO. LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajszűrők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légszűrők, Gépkocsialkatrészek, spiral filters, Chocolate pots, Légszűrők, és Gépkocsialkatrészek. Székhelye Bursa, Törökország.

 2. LE TEUFF SAS

  Franciaország

  A LE TEUFF SAS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Olajszűrők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légszűrők, Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez, liquid filters, filters and filter elements, Légszűrők, és Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez. Székhelye Queven, Franciaország.

 3. TEKFIL FILTRE SAN. VE TIC. A.S.

  Törökország

  A TEKFIL FILTRE SAN. VE TIC. A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légszűrők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légszűrés - berendezések, Légszűrés - berendezések, ventilation filters, HEPA filtration system, és HVAC ventilation system. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. MOTOEC FILTER

  Törökország

  A MOTOEC FILTER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légszűrők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Személygépkocsik, vehicle oil filters, Chocolate pots, és Személygépkocsik. Székhelye Konya, Törökország.

 5. OTILA GROUPS COMPANY

  Hollandia

  A OTILA GROUPS COMPANY, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Pneumatikus kompresszorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légszűrők, air ducting for air conditioning systems, Air heating systems, air heating appliances, Légszűrők, és Air-to-air exchangers. Székhelye Zeeland, Hollandia.

 1. EURO-FILTER GMBH LUFTFILTER FÜR KLIMA- UND INDUSTRIE

  Németország

  A EURO-FILTER GMBH LUFTFILTER FÜR KLIMA- UND INDUSTRIE, tevékenységi ágazata Szűrés - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gázszűrők, Fényszűrő üveg, Folyadékszűrők, Légszűrők, Gázszűrők, Fényszűrő üveg, Folyadékszűrők, és Légszűrők. Székhelye Dortmund, Németország.

 2. AIRFILTERS GMBH

  Németország

  A AIRFILTERS GMBH, tevékenységi ágazata Szűrés - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légszűrők, és Légszűrők. Székhelye Essen, Németország.

 1. TIANLUN INDUSTRIAL CO., LTD.

  Kína

  A TIANLUN INDUSTRIAL CO., LTD., tevékenységi ágazata Légszűrők. Székhelye Shunde,, Kína.