• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • légnedvesítés

A keresés eredménye

Légnedvesítés - Import export

 1. BRUNE LUFTBEFEUCHTUNG PROKLIMA GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  Humidifiers, dehumidification, measuring equipment and humidors. Products such as air humidifiers and dehumidifiers have now been manufactured and sold under the BRUNE brand for 75 years. Our equipment meets professional requirements and complies with the highest quality standard. This is one reason why companies, museums, tobacco manufacturers and private individuals all around the world rely on us where maintaining constant climatic conditions is concerned. Our product range includes air humidifiers and dehumidifiers, air purifiers, portable and stationary measuring equipment, as well as humidors exclusive to us.

 2. MICRONISER SA

  Belgium

  Verified by europages badge

  A MICRONISER SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légnedvesítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Humidification systems, Spraying system, Misting for dust control, water chilling facilities, humidifier units, moisture absorption, humidifiers, és adiabatic humidifiers. Székhelye Charleroi, Belgium.

 3. CONDAIR SYSTEMS GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A CONDAIR SYSTEMS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légnedvesítés. Székhelye Norderstedt, Németország.

 4. STOCK TANK FUN & COUNTRY GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A STOCK TANK FUN & COUNTRY GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Légnedvesítés. Székhelye Kevelaer, Németország.

 5. PFALZ TEC GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A PFALZ TEC GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légnedvesítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kártevőirtás és patkányirtás - szolgáltatások, Aerosol generation, Gassing, Concrete humidification, Fire damage, Office disinfection, Disinfection, Vehicle disinfection, és Surface disinfection. Székhelye Markersdorf, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. BEIL LUFTBEFEUCHTUNG GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A BEIL LUFTBEFEUCHTUNG GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légnedvesítés. Székhelye Bochum, Németország.

 2. CUOGHI SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A CUOGHI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Páramentesítő berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légnedvesítés, humidifiers for industrial use, professional dehumidifiers, dehumidifying system, Légnedvesítés, dehumidifiers for swimming pools, dehumidifiers for industrial use, steam humidifiers, és Electrode humidifier. Székhelye Albignasego, Olaszország.

 3. ROTASYSTEM SERVICE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A ROTASYSTEM SERVICE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légnedvesítés. Székhelye Riemerling-Hohenbrunn, Németország.

 4. MPV MEDICAL GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A MPV MEDICAL GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Légnedvesítés. Székhelye Kirchheim B. München, Németország.

 5. LAVAIR AG KLIMATECHNIK

  Németország

  Verified by europages badge

  A LAVAIR AG KLIMATECHNIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légnedvesítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Waste air cleaning, Humidification systems for building services engineering, Refrigeration technology (refrigeration machines and systems), humidifiers, humidifiers, Atomisers, Air pollution control systems, Equipment and containers made from plastic, és Components for air conditioning and ventilation systems. Székhelye Aach, Németország.

 1. MOL KATALYSATORTECHNIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A MOL KATALYSATORTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légnedvesítés. Székhelye Schkopau, Németország.

 2. BRUNO DORFFER

  Franciaország

  A BRUNO DORFFER, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Légnedvesítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is antirust, humidifiers, mould-inhibitor solution, és mould inihibitor treatment. Székhelye Innenheim, Franciaország.

 1. HUMIDISTOP FRANCE

  Franciaország

  A HUMIDISTOP FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légnedvesítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is antirust. Székhelye Blagnac, Franciaország.

 2. BRUNE LUFTBEFEUCHTUNG PROKLIMA GMBH

  Németország

  A BRUNE LUFTBEFEUCHTUNG PROKLIMA GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légnedvesítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Páramentesítő berendezések, humidifiers, cigar humidifiers, Páramentesítő berendezések, és dehumidifiers for industrial use. Székhelye Aglasterhausen, Németország.

 3. BOGA GMBH

  Németország

  A BOGA GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légnedvesítés. Székhelye Soest, Németország.

 4. PAUL SCHENK AG

  Svájc

  A PAUL SCHENK AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légnedvesítés. Székhelye Ennetbürgen, Svájc.

 5. MUNTERS GMBH ZWEIGNIEDERLASSUNG WIEN

  Ausztria

  A MUNTERS GMBH ZWEIGNIEDERLASSUNG WIEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légnedvesítés. Székhelye Wien, Ausztria.

 6. YE JIA ELECTRONIC TECHNOLOGY CO.,LTD

  Kína

  A YE JIA ELECTRONIC TECHNOLOGY CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légnedvesítés. Székhelye Dongguan, Kína.

 7. KLEIN AG

  Németország

  A KLEIN AG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Légnedvesítés. Székhelye Hamburg, Németország.

 8. PLUGGIT GMBH

  Németország

  A PLUGGIT GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Légnedvesítés. Székhelye München, Németország.

 1. CONDAIR PLC

  Egyesült Királyság

  A CONDAIR PLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légnedvesítés. Székhelye Rustington, Egyesült Királyság.

 2. TROTEC ENDÜSTRI ÜRÜNLERI TIC.LTD.ŞTI.

  Törökország

  A TROTEC ENDÜSTRI ÜRÜNLERI TIC.LTD.ŞTI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légnedvesítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is air ventilation systems for domestic use, air heater, és dehumidification systems. Székhelye Esenler, Törökország.

 3. SEUNGIL ELECTRONICS

  Dél-Korea

  A SEUNGIL ELECTRONICS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légkondicionálás (klimatizálás), szellőztetés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légkondicionáló berendezések, Légnedvesítés, Légkondicionáló berendezések, Légnedvesítés, humidity sensors, és humidifiers for industrial use. Székhelye Bucheon-Si, Dél-Korea.

 4. MERLIN TECHNOLOGY GMBH

  Ausztria

  A MERLIN TECHNOLOGY GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légnedvesítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légfertőtlenítés - felszerelések és berendezések, és Légfertőtlenítés - felszerelések és berendezések. Székhelye Tumeltsham, Ausztria.

 5. BOGA GMBH

  Németország

  A BOGA GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légnedvesítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légfertőtlenítés - felszerelések és berendezések, Légfertőtlenítés - felszerelések és berendezések, és adiabatic humidifiers. Székhelye Soest, Németország.

 6. FJERN FUGT

  Dánia

  A FJERN FUGT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Légnedvesítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Páramentesítő berendezések, és Páramentesítő berendezések. Székhelye Valby, Dánia.

 7. FLORAFILT LUFTREINIGER GMBH

  Németország

  A FLORAFILT LUFTREINIGER GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Légnedvesítés. Székhelye Bersteland, Németország.

 8. SOLENAL GMBH

  Németország

  A SOLENAL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sterilizálás és fertőtlenítés - orvosi felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légnedvesítés, disinfectants, és Légnedvesítés. Székhelye Nesselwang, Németország.

 9. SCHMIDT SANTOS, UNIPESSOAL LDA - JOAPE

  Portugália

  A SCHMIDT SANTOS, UNIPESSOAL LDA - JOAPE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légnedvesítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is air conditioner rental, és industrial air conditioning. Székhelye Lisboa, Portugália.

 10. TRONICWARE GMBH

  Németország

  A TRONICWARE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, Légkondicionálás (klimatizálás), szellőztetés - felszerelések, Légnedvesítés, Tűzoltás - eszközök és berendezések, Vízgazdálkodás, Légkondicionálás (klimatizálás), szellőztetés - felszerelések, Légnedvesítés, és Tűzoltás - eszközök és berendezések. Székhelye Köln, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes