• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • légkompresszorok

A keresés eredménye

Légkompresszorok - Import export

 1. TECNIFLON SAS

  Olaszország

  Verified by europages badge

  Tecniflon SAS is a company based in Sesto Fiorentino and its business consists in producing machinery, compressor parts and accessories as well as also other solutions for the mechanical, energy and petrochemical industries. The company is also specialised in sub-contract machining and provides design services as well as producing its own products and distributing them throughout Italy including the islands.

 2. AERZEN FRANCE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A AERZEN FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Dugattyús kompresszorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pneumatikus kompresszorok, Légkompresszorok, Turbókompresszorok, Pneumatikus kompresszorok, Légkompresszorok, és Turbókompresszorok. Székhelye Antony Cedex, Franciaország.

 3. BOGE KOMPRESSOREN

  Németország

  Verified by europages badge

  A BOGE KOMPRESSOREN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légkompresszorok. Székhelye Bielefeld, Németország.

 4. T.C. ARIA COMPRESSA S.R.L.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A T.C. ARIA COMPRESSA S.R.L., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Légkompresszorok. Székhelye Calenzano, Olaszország.

 5. ROTORSTECH

  Szlovákia

  Verified by europages badge

  A ROTORSTECH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pneumatikus kompresszorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légkompresszorok, Olaj - hasznosítás és újrahasznosítás, rotors, cement mixers, steam turbines, Légkompresszorok, air and gas compressors, Screw pair rotor for plastering station, és screw compressors. Székhelye Bratislava, Szlovákia.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SPEEDAIR KOMPRESÖR

  Törökország

  A SPEEDAIR KOMPRESÖR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légkompresszorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is air compressors, used air compressors, air compressor reconditioning, és Mobile air compressors. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. PEDRO GIL CONSTRUCCIONES MECÁNICAS SL

  Spanyolország

  A PEDRO GIL CONSTRUCCIONES MECÁNICAS SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légkompresszorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vákuumszivattyúk, és Vákuumszivattyúk. Székhelye Vilassar De Dalt, Spanyolország.

 3. ATLANTIQUE MAINTENANCE ISOLATION

  Franciaország

  A ATLANTIQUE MAINTENANCE ISOLATION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légkompresszorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Dugattyús kompresszorok, air conditioning compressors for industrial use, Dugattyús kompresszorok, condensation separator machinery and systems, és silenced compressor maintenance. Székhelye Aigrefeuille Sur Maine, Franciaország.

 4. OIL SERVICE S.R.L.

  Olaszország

  A OIL SERVICE S.R.L., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Légkompresszorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pneumatikus kompresszorok, Hidraulikus szelepek, Kenőanyagok, spare parts for compressors, Pneumatikus kompresszorok, Hidraulikus szelepek, és Kenőanyagok. Székhelye Rezzato, Olaszország.

 5. SARMAK COMPRESSOR

  Törökország

  A SARMAK COMPRESSOR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légkompresszorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is screw compressors, piston compressors, compressed air systems and equipment, és screw compressor maintenance. Székhelye Adana, Törökország.

 1. UK DRILL BATTERY STORE

  Egyesült Királyság

  A UK DRILL BATTERY STORE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légkompresszorok. Székhelye Preston, Egyesült Királyság.

 2. COMPRESSED AIR CENTRE

  Egyesült Királyság

  A COMPRESSED AIR CENTRE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Pneumatikus kompresszorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légkompresszorok, Légkompresszorok, air and gas compressors, air filters, és filtering hoses for air purification. Székhelye Eastleigh, Egyesült Királyság.

 1. TECHFLUID NORD

  Franciaország

  A TECHFLUID NORD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Sűrített levegő - berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légkompresszorok, és Légkompresszorok. Székhelye Villeneuve D' Ascq, Franciaország.

 2. E-QUIPFIX LTD

  Egyesült Királyság

  A E-QUIPFIX LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Autójavító műhelyek és benzinkutak - eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légkompresszorok, car tyre changer, motor vehicle wheel balancers, Légkompresszorok, és air compressors. Székhelye Twyford, Egyesült Királyság.

 3. NUVOFIL FILTER

  Törökország

  A NUVOFIL FILTER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légkompresszorok. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. ETS DURIEUX STEPHANE

  Belgium

  A ETS DURIEUX STEPHANE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Hidraulikus berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légkompresszorok, high pressure water systems, generating sets, soldering equipment for electronics, és Légkompresszorok. Székhelye Gaurain-Ramecroix, Belgium.

 5. WENZHOU DONGYI MACHINERY MANUFACTURING CO,.LTD

  Kína

  A WENZHOU DONGYI MACHINERY MANUFACTURING CO,.LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légkompresszorok. Székhelye Wenzhou, Kína.

 6. RKR GEBLÄSE UND VERDICHTER GMBH

  Németország

  A RKR GEBLÄSE UND VERDICHTER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légkompresszorok. Székhelye Rinteln, Németország.

 7. VALTEC S.R.L.

  Olaszország

  A VALTEC S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Légkompresszorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is compressors, technical assistance, air compressors, és used air compressors. Székhelye Poggibonsi, Olaszország.

 8. POLINSKI AMT SP Z O O

  Lengyelország

  A POLINSKI AMT SP Z O O, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Préslégberendezések és szerszámok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légkompresszorok, pneumatics, és Légkompresszorok. Székhelye Warszawa, Lengyelország.

 1. YUH BANG INDUSTRIAL CO., LTD

  Taiwan Kínai köztársaság

  A YUH BANG INDUSTRIAL CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Membránkompresszorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légkompresszorok, Szivattyúk, Adagolópumpa, Vákuumszivattyúk, Légkompresszorok, Szivattyúk, Adagolópumpa, és Vákuumszivattyúk. Székhelye New Taiwai City, Taiwan Kínai köztársaság.

 2. CELTIC COMPRESSORS & PNEUMATICS LTD

  Egyesült Királyság

  A CELTIC COMPRESSORS & PNEUMATICS LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Légkompresszorok. Székhelye Newport, Egyesült Királyság.

 3. TOOLBOX LESZEK WŁODAREK

  Lengyelország

  A TOOLBOX LESZEK WŁODAREK, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Légkompresszorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is air compressors, és workshop tools. Székhelye Siedlce, Lengyelország.

 4. AIR.COMP DI CAON PAOLO

  Olaszország

  A AIR.COMP DI CAON PAOLO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légkompresszorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is compressed-air systems, pressure water cleaners, silenced compressors, és technical assistance. Székhelye Sant'angelo Di Piove Di Sacco, Olaszország.

 5. GRUPO BETICO

  Spanyolország

  A GRUPO BETICO, tevékenységi ágazata Kompresszorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légkompresszorok, screw compressors, electric generators, Légkompresszorok, és industrial machine assembly. Székhelye Álava-Vitoria, Spanyolország.

 6. HK JIUBEI INDUSTRY

  Kína

  A HK JIUBEI INDUSTRY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légkompresszorok. Székhelye Guangdong, Kína.

 7. MAC3

  Franciaország

  A MAC3, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kompresszorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Préslégkalapácsok, Légkompresszorok, Sűrített levegő - berendezések és eszközök, Préslégkalapácsok, Légkompresszorok, Sűrített levegő - berendezések és eszközök, és pneumatic tools. Székhelye Saint Cyprien, Franciaország.

 8. AIR COMPRESSOR SOLUTION SAS DI PARI CHRISTIAN & C.

  Olaszország

  A AIR COMPRESSOR SOLUTION SAS DI PARI CHRISTIAN & C., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Légkompresszorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is screw compressors, dryers, és spare parts for compressors. Székhelye Cinisello Balsamo, Olaszország.

 9. FR COMPRESSORI SRL

  Olaszország

  A FR COMPRESSORI SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Légkompresszorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is compressors, water cooler, és used air compressors. Székhelye Pozzuoli, Olaszország.

 10. GARDNER DENVER THOMAS GMBH

  Németország

  A GARDNER DENVER THOMAS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kompresszorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Membránkompresszorok, Légkompresszorok, Szivattyúk, Vákuumszivattyúk, Membránkompresszorok, Légkompresszorok, Szivattyúk, és Vákuumszivattyúk. Székhelye Fürstenfeldbruck, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Légkompresszorok - Import export

Találatok száma

104 Vállalat