• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • légfékek

A keresés eredménye

Légfékek - Import export

 1. WIRA FAHRZEUG- UND MASCHINENTEILE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A WIRA FAHRZEUG- UND MASCHINENTEILE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légfékek. Székhelye Wipperfürth, Németország.

 2. MALESANI SPA

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A MALESANI SPA, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hidraulikus fékek, Mechanikus fékek, Járműfékek, Légfékek, Hidraulikus fékek, Mechanikus fékek, Járműfékek, és Légfékek. Székhelye San Bonifacio, Olaszország.

 3. 5M AUTOMOTIVE

  Törökország

  A 5M AUTOMOTIVE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légfékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is compressed-air brakes, és Brake callipers. Székhelye Bursa, Törökország.

 4. IC ANADOLU MAKINA SAN TIC.LTD.STI

  Törökország

  A IC ANADOLU MAKINA SAN TIC.LTD.STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légfékek. Székhelye Konya, Törökország.

 5. HIZEMAX CALIPER REPAIR KITS

  Törökország

  A HIZEMAX CALIPER REPAIR KITS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légfékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Brake callipers. Székhelye Konya, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. EBS AFTERMARKET GROUP

  Egyesült Királyság

  A EBS AFTERMARKET GROUP, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Légfékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is brake pads, compressed-air brakes, és commercial vehicle spare parts. Székhelye Manchester, Egyesült Királyság.

 2. PENER TURKEY

  Törökország

  A PENER TURKEY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légfékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is air dryers, air valves, és electric commercial vehicles. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. EKSPER FILTER IND. & TRADE CO. LTD.

  Törökország

  A EKSPER FILTER IND. & TRADE CO. LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szűrők, járművekhez és építőipari gépekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légfékek, és Légfékek. Székhelye Hatay, Törökország.

 4. RE S.P.A.

  Olaszország

  A RE S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légfékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is voltage regulators, és load cells. Székhelye Bussero, Olaszország.

 5. IBD WICKELTECHNIK GMBH

  Németország

  A IBD WICKELTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mechanikus fékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légfékek, brake disks, Légfékek, tightening clamps, és ultrasound sensors. Székhelye Bad Oeynhausen, Németország.

 1. KARATAS OTOMOTIV

  Törökország

  A KARATAS OTOMOTIV, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légfékek. Székhelye Konya, Törökország.

 2. ATAKPAR AUTOMOTIVE SAN.TIC.LTD.STI

  Törökország

  A ATAKPAR AUTOMOTIVE SAN.TIC.LTD.STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pótkocsik haszongépjárművekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légfékek, és Légfékek. Székhelye Konya, Törökország.

 1. AVD BELGIUM

  Belgium

  A AVD BELGIUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mechanikus tengelykapcsolók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légfékek, Légfékek, industrial drives, scales and industrial weighing systems, és gantry crane accessories. Székhelye Nivelles, Belgium.

 2. ETABLISSEMENTS EVRARD GEORGES ET FILS

  Belgium

  A ETABLISSEMENTS EVRARD GEORGES ET FILS, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Közúti szállítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz, Légfékek, HGV accessories and equipment, Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz, Légfékek, és brake disk change. Székhelye Farciennes, Belgium.

 3. BAN OTOMOTIV

  Törökország

  A BAN OTOMOTIV, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légfékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Import-export - járművek és szállítóeszközök, vehicle brake calipers, Wheel hubs, Import-export - járművek és szállítóeszközök, és manufacture of brake discs. Székhelye Konya, Törökország.

 4. ARSKAR AUTOMOTIVE SPARE PARTS CO.LTD.

  Törökország

  A ARSKAR AUTOMOTIVE SPARE PARTS CO.LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légfékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is brakes and clutches, gear levers for motor vehicles, compressed-air brakes, és Hydraulic Cylinders for heavy duty applications. Székhelye Konya, Törökország.

 5. ROY TEKNIK OTOMOTIV LTD STI

  Törökország

  A ROY TEKNIK OTOMOTIV LTD STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légfékek. Székhelye Yildirim / Bursa, Törökország.

 6. TAIZHOU ZHONGJI AUTO PARTS CO.,LTD

  Kína

  A TAIZHOU ZHONGJI AUTO PARTS CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légfékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is compressors. Székhelye Linhai,Zhejiang, Kína.

 7. GLOBAL BRAKING COMPONENTS

  Egyesült Királyság

  A GLOBAL BRAKING COMPONENTS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Légfékek. Székhelye Manchester, Egyesült Királyság.

 8. FILKAR OTOMOTIV SAN VE TIC AS

  Törökország

  A FILKAR OTOMOTIV SAN VE TIC AS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légfékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is air compressors. Székhelye Konya, Törökország.

 1. NEW WORLD AIR BRAKE LTD

  Egyesült Királyság

  A NEW WORLD AIR BRAKE LTD, tevékenységi ágazata Fékek, szervofékek és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légfékek, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Légfékek, és Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai. Székhelye Warrington, Egyesült Királyság.

 2. ARAFATOGULLARI OTOMOTIV LTD STI

  Törökország

  A ARAFATOGULLARI OTOMOTIV LTD STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légfékek. Székhelye Izmir, Törökország.

 3. EGE FREN SANAYII VE TICARET A S

  Törökország

  A EGE FREN SANAYII VE TICARET A S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Járműfékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légfékek, Hidraulikus fékek, Légfékek, és Hidraulikus fékek. Székhelye Izmir, Törökország.

 4. KNOTT CZ, S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A KNOTT CZ, S.R.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Hidraulikus fékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tengelyek, járművekhez, Légfékek, Tengelyek, járművekhez, és Légfékek. Székhelye Hustopece U Brna , Cseh Köztársaság.

 5. BAYKAR AIR BRAKE SYSTEMS

  Törökország

  A BAYKAR AIR BRAKE SYSTEMS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légfékek. Székhelye Konya, Törökország.

 6. METFREN OTOMOTİV İÇ VE DIŞ TİCARET SANAYİ LTD ŞTİ

  Törökország

  A METFREN OTOMOTİV İÇ VE DIŞ TİCARET SANAYİ LTD ŞTİ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légfékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tehergépkocsik, szállító- és haszonjárművek, és Tehergépkocsik, szállító- és haszonjárművek. Székhelye Konya, Törökország.

 7. VIKARS FREN SISTEMLERI LTD. STI

  Törökország

  A VIKARS FREN SISTEMLERI LTD. STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légfékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Components for LPG equipment, és CNC finishing. Székhelye Bursa, Törökország.

 8. KARATAS AUTOMOTIVE

  Törökország

  A KARATAS AUTOMOTIVE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légfékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is vehicle brake calipers, és Spare parts for lorries and trailers. Székhelye Konya, Törökország.

 9. ISP AUTO

  Törökország

  A ISP AUTO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légfékek. Székhelye Izmir, Törökország.

 10. OKS OTTO KLEIN GMBH

  Németország

  A OKS OTTO KLEIN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légfékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Préslégfúrók, és Préslégfúrók. Székhelye Kreuztal, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes