• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • láncok- műanyagból

A keresés eredménye

Láncok- műanyagból - Import export

 1. ITALSTAMPI

  Olaszország

  Verified by europages badge

  ITALSTAMPI has, since 1981, been designing and manufacturing dies, moulding plastic materials and stamping small metal pieces. Its modern premises cover a 9, 000m² surface area, 5, 000 m² of which is covered. The indepth knowledge, professionalism, production automation, rapid response to client requirements are the company's key components of success that have enabled it to maintain constant growth over the years.

 2. O.C.S.A. SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A O.C.S.A. SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Láncok, műanyagból. Székhelye Senago, Olaszország.

 3. THENAR SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A THENAR SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Láncok, műanyagból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rögzítőanyagok (vas- és fémáruk), indexed handle, knobs, plastic knobs, Rögzítőanyagok (vas- és fémáruk), clamp levers, fastening articles, handles, és pressure foot. Székhelye Correggio, Olaszország.

 4. GELBER GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A GELBER GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Láncok, műanyagból. Székhelye Burbach, Németország.

 5. PÖTZ & SAND GMBH & CO KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A PÖTZ & SAND GMBH & CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kábelek - kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Láncok, műanyagból, Lánctartozékok, Huzalrúgók, Láncok, műanyagból, Lánctartozékok, bent wire parts, Stainless wire ropes, Compression springs, és Link chains. Székhelye Monheim, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. HABASIT GMBH

  Ausztria

  A HABASIT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Láncok, műanyagból. Székhelye Wien, Ausztria.

 2. DÖRNER & HELMER GMBH

  Németország

  A DÖRNER & HELMER GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Láncok, műanyagból. Székhelye Urmitz, Németország.

 3. MEISTER & CIE AG HASLE-RÜEGSAU

  Svájc

  A MEISTER & CIE AG HASLE-RÜEGSAU, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Láncok, műanyagból. Székhelye Hasle-Rüegsau, Svájc.

 4. MURRPLASTIK AG

  Svájc

  A MURRPLASTIK AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Láncok, műanyagból. Székhelye Willisdorf, Svájc.

 5. RÖTTGERS KETTEN GMBH & CO. KG

  Németország

  A RÖTTGERS KETTEN GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Láncok vasból és acélból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Futószalagok, Láncok, Láncok, műanyagból, Futószalagok, Láncok, Láncok, műanyagból, és mechanical chain transporters for handling merchandise. Székhelye Iserlohn, Németország.

 1. EREDI DI COLOMBO LUIGI SNC

  Olaszország

  A EREDI DI COLOMBO LUIGI SNC, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Láncok, műanyagból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fröccsöntés, gumi és műanyag, pressure moulding, injection moulding, Fröccsöntés, gumi és műanyag, és moulding of plastic materials. Székhelye Carate Brianza, Olaszország.

 2. HELVOET

  Belgium

  A HELVOET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Láncok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Láncok, műanyagból, Műanyag termékek, ipari célokra, Láncok, műanyagból, Műanyag termékek, ipari célokra, car spare parts, és Plastic components. Székhelye Lommel, Belgium.

 1. FHP VILEDA

  Belgium

  A FHP VILEDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Láncok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Láncok, műanyagból, Tisztítási és ápolási cikkek, Tisztítószerek, ipari és kisipari, Tisztító- és ápolószerek, háztartási, Láncok, műanyagból, Tisztítási és ápolási cikkek, Tisztítószerek, ipari és kisipari, és Tisztító- és ápolószerek, háztartási. Székhelye Verviers, Belgium.

 2. RAINER STÖRMER QUALITÄTS-GUMMIBAND-BAGGERKETTEN

  Németország

  A RAINER STÖRMER QUALITÄTS-GUMMIBAND-BAGGERKETTEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Láncok, műanyagból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők, Építőanyagipar - gépek és eszközök, Építőipari gépek, Építési helyszíni felszerelések, Kerekek és görgők, Építőanyagipar - gépek és eszközök, Építőipari gépek, és Építési helyszíni felszerelések. Székhelye Kreuztal, Németország.

 3. ACCADIPLAST SRL

  Olaszország

  A ACCADIPLAST SRL, tevékenységi ágazata Láncok, műanyagból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fröccsöntés, gumi és műanyag, Erősített műanyagok - feldolgozás, plastic material processing, plastic moulding, Fröccsöntés, gumi és műanyag, és Erősített műanyagok - feldolgozás. Székhelye Bassano del Grappa (VI), Olaszország.

 4. CASA DELLA CATENA DI TAMBURINI FABRIZIO

  Olaszország

  A CASA DELLA CATENA DI TAMBURINI FABRIZIO, tevékenységi ágazata Láncok, műanyagból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lánctartozékok, Láncok, Láncok vasból és acélból, Egyedi gyártású különleges láncok, Lánctartozékok, Láncok, Láncok vasból és acélból, és Egyedi gyártású különleges láncok. Székhelye Cadriano Di Granarolo (Bo), Olaszország.

 5. DINAMIC BENELUX

  Belgium

  A DINAMIC BENELUX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Láncok, műanyagból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyag csomagolások, Műanyag csomagolások, és food packaging. Székhelye Aalst, Belgium.

 6. MACCHI PLAST S.R.L.

  Olaszország

  A MACCHI PLAST S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Műanyag fröccsöntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Láncok, műanyagból, Fröccsöntés, gumi és műanyag, Láncok, műanyagból, és Fröccsöntés, gumi és műanyag. Székhelye Locate Varesino, Olaszország.

 7. GLOBAL TRACK WAREHOUSE EUROPE GMBH

  Németország

  A GLOBAL TRACK WAREHOUSE EUROPE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Láncok, műanyagból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is rubber chains, és spare parts. Székhelye Düsseldorf, Németország.

 8. BONOMETTI ANGELO

  Olaszország

  A BONOMETTI ANGELO, tevékenységi ágazata Műanyag fröccsöntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Láncok, műanyagból, Fröccsöntés, gumi és műanyag, Láncok, műanyagból, és Fröccsöntés, gumi és műanyag. Székhelye Castegnato, Olaszország.

 1. SARPLAST

  Olaszország

  A SARPLAST, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Műanyag fröccsöntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Láncok, műanyagból, Fröccsöntés, gumi és műanyag, Láncok, műanyagból, és Fröccsöntés, gumi és műanyag. Székhelye Sarezzo, Olaszország.

 2. I.P.M. S.R.L.

  Olaszország

  A I.P.M. S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Műanyag fröccsöntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Láncok, műanyagból, Fröccsöntés, gumi és műanyag, Láncok, műanyagból, és Fröccsöntés, gumi és műanyag. Székhelye Marostica, Olaszország.

 3. LUMA DI IVANO MANTEGAZZA E C. S.N.C.

  Olaszország

  A LUMA DI IVANO MANTEGAZZA E C. S.N.C., tevékenységi ágazata Műanyag fröccsöntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntőformák, műanyag- és kaucsukáru, Láncok, műanyagból, Öntőformák, műanyag- és kaucsukáru, és Láncok, műanyagból. Székhelye Solaro, Olaszország.

 4. HIGH - TECH S.R.L.

  Olaszország

  A HIGH - TECH S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Műanyag fröccsöntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Láncok, műanyagból, Fröccsöntés, gumi és műanyag, Láncok, műanyagból, és Fröccsöntés, gumi és műanyag. Székhelye San Quirino, Olaszország.

 5. DELTA PLASTIK

  Olaszország

  A DELTA PLASTIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyag fröccsöntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Láncok, műanyagból, Fröccsöntés, gumi és műanyag, Láncok, műanyagból, és Fröccsöntés, gumi és műanyag. Székhelye Barberino Tavarnelle, Olaszország.

 6. EDOX S.R.L.

  Olaszország

  A EDOX S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Műanyag fröccsöntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Láncok, műanyagból, Fröccsöntés, gumi és műanyag, Láncok, műanyagból, és Fröccsöntés, gumi és műanyag. Székhelye Santena, Olaszország.

 7. PLASTIROMA

  Olaszország

  A PLASTIROMA, tevékenységi ágazata Műanyag fröccsöntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Láncok, műanyagból, Fröccsöntés, gumi és műanyag, Láncok, műanyagból, és Fröccsöntés, gumi és műanyag. Székhelye Guidonia Montecelio, Olaszország.

 8. PLAST PROJECT S.R.L.

  Olaszország

  A PLAST PROJECT S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyag fröccsöntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Láncok, műanyagból, Fröccsöntés, gumi és műanyag, Láncok, műanyagból, és Fröccsöntés, gumi és műanyag. Székhelye Francofonte, Olaszország.

 9. JUNIOR S.R.L.

  Olaszország

  A JUNIOR S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyag fröccsöntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Láncok, műanyagból, Fröccsöntés, gumi és műanyag, Láncok, műanyagból, és Fröccsöntés, gumi és műanyag. Székhelye Casale Monferrato, Olaszország.

 10. CERRI LUIGI S.R.L.

  Olaszország

  A CERRI LUIGI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyag fröccsöntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Láncok, műanyagból, Fröccsöntés, gumi és műanyag, Láncok, műanyagból, és Fröccsöntés, gumi és műanyag. Székhelye Santo Stefano Ticino, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes