• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • láncok- hegesztett szemekből- merevítés nélkül

A keresés eredménye

Láncok- hegesztett szemekből- merevítés nélkül - Import export

 1. THOFEHRN HEBEZEUGE GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A THOFEHRN HEBEZEUGE GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Láncok, hegesztett szemekből, merevítés nélkül. Székhelye Langenhagen, Németország.

 2. MERCANTA HUNGÁRIA KERESKEDELMI KFT.

  Magyarország

  Minőségi ipari rögzítőelemek vezető gyártója és szállítója több, mint 30 éve. Saját gyártású DIN és standard alkatrészek: rögzítő- és feszítőgyűrűk, hézagoló- és támasztó alátétek, lemezrugók, tányérrugók, hornyos anyák, valamint egyéb rajz szerinti alkatrészek széles választéka. Német központunk mellett magyar és török vállalatainkon keresztül világszerte beszállítunk nagykereskedőknek és ipari felhasználóknak. Rexnord-cégcsoport hivatalos magyarországi képviselete. Minőségi görgős- és emelőláncok, szállítószalagok, sorozatgyártáshoz felhasználható szállítópálya elemek, hajtóművek, csapágyak, tengelykapcsolók. Termékek nemzetközi partnereink kínálatából: szemesláncok széles választéka (rozsdamentes és saválló kivitelben is), lánckerekek és tartozékaik, reteszek és reteszacélok, csőbilincsek, ékszíjak és ékszíjtárcsák. Értékesítésre kínált alkatrészeinket a következő iparágak részére ajánljuk: általános gépgyártás, autóipar, mezőgazdaság, erdőgazdálkodás, repülőgépipar, élelmiszeripar, italgyártás és palackozás, állateledel-gyártás, cementipar, energiaipar, fémfeldolgozás, bányászat, tengerészet, lég- és folyadékkezelő egységek, szennyvízkezelés, cellulóz- és papíripar, raktáripar és disztribúció.

 3. STOP GRUP

  Törökország

  A STOP GRUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerítések és kapuk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerítések, Láncok, hegesztett szemekből, merevítés nélkül, fence posts, gate and fence sanding, Kerítések, és Láncok, hegesztett szemekből, merevítés nélkül. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. HENSSGEN INTERNATIONAL

  Németország

  A HENSSGEN INTERNATIONAL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kábelek - kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Láncok, hegesztett szemekből, merevítés nélkül, Feszítőzárak, Kabinok, darukhoz és fali futódarukhoz, Emelő- és rögzítőhevederek, Láncok, hegesztett szemekből, merevítés nélkül, Feszítőzárak, Kabinok, darukhoz és fali futódarukhoz, és Emelő- és rögzítőhevederek. Székhelye Bocholt, Németország.

 5. DAI HAN ANCHOR CHAIN MFG.CO.,LTD

  Dél-Korea

  A DAI HAN ANCHOR CHAIN MFG.CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Láncok, hegesztett szemekből, merevítés nélkül. Székhelye Incheon, Dél-Korea.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. TEVERE BRUNO RAPPRESENTANZE FUNI METALLICHE

  Olaszország

  A TEVERE BRUNO RAPPRESENTANZE FUNI METALLICHE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Láncok, hegesztett szemekből, merevítés nélkül. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wire cables, és pipe couplings. Székhelye Cardito, Olaszország.

 2. METAL CHAIN FACTORY, JLLC

  Belorusszia

  A METAL CHAIN FACTORY, JLLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Láncok, hegesztett szemekből, merevítés nélkül. Tevékenykedik a következő ágazatokban is welded chains, és chains. Székhelye Soligorsk, Belorusszia.

 3. SACHS AG

  Svájc

  A SACHS AG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Láncok, hegesztett szemekből, merevítés nélkül. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Láncok vasból és acélból, és Láncok vasból és acélból. Székhelye Battwil-Fluh, Svájc.

 4. BKC ZINCIR LTD.

  Törökország

  A BKC ZINCIR LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Láncok, hegesztett szemekből, merevítés nélkül. Székhelye Izmir, Törökország.