• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • lánckerekek

A keresés eredménye

Lánckerekek - Import export

 1. MERCANTA HUNGÁRIA KERESKEDELMI KFT.

  Magyarország

  Minőségi ipari rögzítőelemek vezető gyártója és szállítója több, mint 30 éve. Saját gyártású DIN és standard alkatrészek: rögzítő- és feszítőgyűrűk, hézagoló- és támasztó alátétek, lemezrugók, tányérrugók, hornyos anyák, valamint egyéb rajz szerinti alkatrészek széles választéka. Német központunk mellett magyar és török vállalatainkon keresztül világszerte beszállítunk nagykereskedőknek és ipari felhasználóknak. Rexnord-cégcsoport hivatalos magyarországi képviselete. Minőségi görgős- és emelőláncok, szállítószalagok, sorozatgyártáshoz felhasználható szállítópálya elemek, hajtóművek, csapágyak, tengelykapcsolók. Termékek nemzetközi partnereink kínálatából: szemesláncok széles választéka (rozsdamentes és saválló kivitelben is), lánckerekek és tartozékaik, reteszek és reteszacélok, csőbilincsek, ékszíjak és ékszíjtárcsák. Értékesítésre kínált alkatrészeinket a következő iparágak részére ajánljuk: általános gépgyártás, autóipar, mezőgazdaság, erdőgazdálkodás, repülőgépipar, élelmiszeripar, italgyártás és palackozás, állateledel-gyártás, cementipar, energiaipar, fémfeldolgozás, bányászat, tengerészet, lég- és folyadékkezelő egységek, szennyvízkezelés, cellulóz- és papíripar, raktáripar és disztribúció.

 2. BOLTEX

  Lengyelország

  A BOLTEX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lánckerekek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is conveyor chains for goods handling, chains and pinions, special customised chains, és stainless steel chains. Székhelye Łysomice, Lengyelország.

 3. GOLD STONE TRANSMISSION CO., LTD

  Kína

  A GOLD STONE TRANSMISSION CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lánckerekek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is rolling chain shutters, és chain sprockets. Székhelye hangzhou, Kína.

 4. GGK GULYAS GEPGYARTO ES KFT

  Magyarország

  A GGK GULYAS GEPGYARTO ES KFT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Lánckerekek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Kerekek és görgők, és Mechanikus hajtóművek és alkatrészek. Székhelye Papa, Magyarország.

 5. TSUBAKIMOTO U K LTD

  Egyesült Királyság

  A TSUBAKIMOTO U K LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mechanikus hajtóművek és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lánckerekek, és Lánckerekek. Székhelye Nottingham, Egyesült Királyság.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. UNISTRONG ENGINEERS PRIVATE LIMITED

  India

  A UNISTRONG ENGINEERS PRIVATE LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lánckerekek. Székhelye Pondicherry, India.

 2. FARINON INGRANAGGI S.R.L.

  Olaszország

 3. CAM - MOTORSPORT

  Olaszország

 4. CHAINES ZIMMERMANNFABRIQUE DE CHAINES DE MATERIEL POUR MINES

  Franciaország

 5. GYONGYOSI MEZOGEP ES JARMUTECHNIKA MEZOGAZDASAGI GEPGYARTO, SZOLGALTATO ES JARMUTECHNIKAI KFT.

  Magyarország

  Autóbuszok, haszongépjárművek sebességváltóinak, futóműveinek, differenciálműveinek javítása. Elsősorban a rét- és legelő gazdálkodás gépeihez állítunk elő hajtáselemeket. Elsősorban az IK-típusú autóbuszok teljes körű javítását végezzük. Vállalkozunk személyszállítási társaságoknál elterjedt MAN, Mercedes, Volvo, Neoplan, Setra, és egyéb típusú autóbuszok javítására is. Autóbuszok, haszongépjárművek sebességváltóinak, futóműveinek, differenciálműveinek javítása. Sebességváltók közül a ZF valamennyi típusának teljes javítását, illetve átalakítását végezzük, differenciálműveknél pedig szinte minden típust javítunk. Hagyományos típusú KNORR egy- és kéthengeres jármű kompresszorok felújítása. Egyéb részegységek javítása, beszabályozása, mercedes vízszivattyúk javítása. Dugattyús stabil garázskompresszorok javítása. Előgyártmányok lehetnek hengerelt, kovácsolt, öntött, hegesztett egységek. Technológiánk lehetővé teszi a legkülönfélébb, a vevő összetett igényeinek megfelelő megmunkálásokat. Tengelyek, csapágyházak, agyak, lánckerekek, fogaskerekek, kúpkerekek, egyéb alkatrészek 1997-ben került bevezetésre az ISO 9001/2000 minőségbiztosítási rendszer a gépgyártásban, mely azóta is sikeresen működik. 2000 júniusától pedig a termelés minden területére kiterjesztettük a minőségbiztosítási rendszert. A fejlődés fő iránya a külföldi piacokon való közvetlen megjelenés.