• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • ládacsomagoló gépek

A keresés eredménye

Ládacsomagoló gépek - Import export

 1. AGRAMA VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A AGRAMA VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ládacsomagoló gépek. Székhelye Augsburg, Németország.

 2. HERFRAGA

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  A HERFRAGA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Konzervipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszeripar - gépek és eszközök, Ládacsomagoló gépek, Csomagológépek - berendezések és tartozékok, Töltő- és palackozógépek és berendezések, canning machinery, machining, Élelmiszeripar - gépek és eszközök, machines for the canning and preserving industry, és Ládacsomagoló gépek. Székhelye Carballo-A Coruña, Spanyolország.

 3. SO-MATEC YILONG GMBH

  Németország

  A SO-MATEC YILONG GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ládacsomagoló gépek. Székhelye Crailsheim, Németország.

 4. PETRI VERPACKUNGSTECHNIK GMBH

  Németország

  A PETRI VERPACKUNGSTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ládacsomagoló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Raklapozógépek, Szalagozógépek, film wrappers, cartoners for packing, Raklapozógépek, és Szalagozógépek. Székhelye Löhne, Németország.

 5. IXAPACK

  Franciaország

  A IXAPACK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ládacsomagoló gépek, wrapping machine installations, Ládacsomagoló gépek, cartoners, és palleting robots. Székhelye Mauléon, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SCHUILENBURG

  Belgium

  A SCHUILENBURG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Címkézőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ládacsomagoló gépek, Ládacsomagoló gépek, packaging machines, measuring cups, és weighting systems. Székhelye Sint-Gillis-Dendermonde, Belgium.

 2. R. WEISS VERPACKUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Németország

  A R. WEISS VERPACKUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lezárógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Raklapozógépek, Ládacsomagoló gépek, Vegyi és gyógyszeripari termékek - kondicionáló gépek, Reprográfia - készülékek és berendezések, Raklapozógépek, Ládacsomagoló gépek, Vegyi és gyógyszeripari termékek - kondicionáló gépek, és Reprográfia - készülékek és berendezések. Székhelye Crailsheim, Németország.

 3. J. ESQUERDA, S.A.

  Spanyolország

  A J. ESQUERDA, S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ládacsomagoló gépek, Töltő- és palackozógépek és berendezések, Ládacsomagoló gépek, Töltő- és palackozógépek és berendezések, fillers, és sealing machines. Székhelye Terrassa, Spanyolország.

 4. PENTA SERVIS

  Cseh Köztársaság

  A PENTA SERVIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagolás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csomagoló- és abroncsológépek, Ládacsomagoló gépek, Kartoncsomagoló gépek, Csomagológépek - berendezések és tartozékok, Csomagoló- és abroncsológépek, Ládacsomagoló gépek, Kartoncsomagoló gépek, és Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Székhelye Holice, Cseh Köztársaság.

 5. WOOD BOX KZ

  Lengyelország

  A WOOD BOX KZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ládacsomagoló gépek. Székhelye Kamieniec Ząbkowicki, Lengyelország.

 1. AMES S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A AMES S.R.O., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Csomagolóvállalatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ládacsomagoló gépek, Hőmérsékletmérő- és szabályozó készülékek, Nyomásmérés és -szabályozás, Ládacsomagoló gépek, Hőmérsékletmérő- és szabályozó készülékek, és Nyomásmérés és -szabályozás. Székhelye Ostrava-Moravska Ostrava A Pri, Cseh Köztársaság.

 2. HAMER PACKAGING TECHNOLOGY S.L.

  Spanyolország

  A HAMER PACKAGING TECHNOLOGY S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ládacsomagoló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is thermoforming lines, és blister packing machinery. Székhelye La Granada, Spanyolország.

 1. CAMA GROUP

  Franciaország

  A CAMA GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ládacsomagoló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is packaging line. Székhelye Saint Maur des Fosses, Franciaország.

 2. MORTET ARMANDO

  Olaszország

  A MORTET ARMANDO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ládacsomagoló gépek. Székhelye Oriolo Romano, Olaszország.

 3. OLIVIERO INCASSATURE DI OLIVIERO ANIELLO

  Olaszország

  A OLIVIERO INCASSATURE DI OLIVIERO ANIELLO, tevékenységi ágazata Ládacsomagoló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is precious stone setting. Székhelye Valenza, Olaszország.

 4. CTMS

  Franciaország

  A CTMS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ládacsomagoló gépek. Székhelye Lyon, Franciaország.

 5. CRISALID NORMANDIE

  Franciaország

  A CRISALID NORMANDIE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Elektromos és elektronikus összetevők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ládacsomagoló gépek, automatic ticket machine, és Ládacsomagoló gépek. Székhelye Montreuil L'argille, Franciaország.

 6. MULTIVAC B.V.

  Hollandia

  A MULTIVAC B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ládacsomagoló gépek, és Ládacsomagoló gépek. Székhelye Woerden, Hollandia.

 7. MALASPINA PREZIOSI

  Olaszország

  A MALASPINA PREZIOSI, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Ládacsomagoló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is jewellery with precious stones, és jewellery engraving. Székhelye Valenza, Olaszország.

 8. NANI ATTILIO

  Olaszország

  A NANI ATTILIO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ládacsomagoló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szakipari munka, Festés és mázolás, Szakipari munka, és Festés és mázolás. Székhelye Bergamo, Olaszország.

 1. PINAFFO MANUEL GIORGIO

  Olaszország

  A PINAFFO MANUEL GIORGIO, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Ládacsomagoló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is jewellery engraving. Székhelye Valenza, Olaszország.

 2. POLYPACK GMBH & CO. KG VERPACKUNGSMASCHINEN

  Németország

  A POLYPACK GMBH & CO. KG VERPACKUNGSMASCHINEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ládacsomagoló gépek, és Ládacsomagoló gépek. Székhelye Bielefeld, Németország.

 3. ITALGEM DI CONTINI & CASSIBBA S.N.C.

  Olaszország

  A ITALGEM DI CONTINI & CASSIBBA S.N.C., tevékenységi ágazata Ládacsomagoló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is jewellery engraving. Székhelye Valenza, Olaszország.

 4. TASSINARIO ADELIO

  Olaszország

  A TASSINARIO ADELIO, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Ládacsomagoló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is jewellery engraving. Székhelye Valenza, Olaszország.

 5. MARIN & MILANESE

  Olaszország

  A MARIN & MILANESE, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Ládacsomagoló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is jewellery engraving. Székhelye Valenza, Olaszország.

 6. VOLPAK S.A.

  Spanyolország

  A VOLPAK S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ládacsomagoló gépek, és Ládacsomagoló gépek. Székhelye Santa Perpetua De Mogoda, Spanyolország.

 7. AMATO ANTONINO

  Olaszország

  A AMATO ANTONINO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Arany- és ezüstműves munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ládacsomagoló gépek, Ezüstáruk, Ládacsomagoló gépek, és Ezüstáruk. Székhelye Palermo, Olaszország.

 8. XAVER BULLINGER GMBH + CO KG

  Németország

  A XAVER BULLINGER GMBH + CO KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ládacsomagoló gépek, és Ládacsomagoló gépek. Székhelye Abtsgmünd, Németország.

 9. GOLD SETTING S.N.C. DI DOLCE ERIS & C.

  Olaszország

  A GOLD SETTING S.N.C. DI DOLCE ERIS & C., tevékenységi ágazata Ládacsomagoló gépek. Székhelye Valenza, Olaszország.

 10. SPALLA S.R.L.

  Olaszország

  A SPALLA S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Ládacsomagoló gépek. Székhelye Valenza, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes