• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kréta- ipari felhasználásra

A keresés eredménye

Kréta- ipari felhasználásra - Import export

 1. COSMOCHROME LTD

  Görögország

  Verified by europages badge

  The paint company Cosmochrome Ltd, with over half a century of experience in the field of paints, specializes in the production of quality paints, varnishes, insulating coatings as well as mortars for sports fields and microcement mortar for any kind of application. With a series of international certifications and with particular emphasis on ecological products, Cosmochromeis goal is to produce the best possible, value for money materials and serve the needs of the domestic and international market with its wide range of products, ranging from professional materials to artistic everyday interventions for all those who want to create and redecorate. The company also specializes in the production of custom materials of special requirements on demand.

 2. RAHMQVIST GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A RAHMQVIST GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kréta, ipari felhasználásra. Székhelye Volkertshausen, Németország.

 3. LOGES KALK- U. KREIDE INH. HENRIK LOGES

  Németország

  Verified by europages badge

  A LOGES KALK- U. KREIDE INH. HENRIK LOGES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kréta, ipari felhasználásra. Székhelye Söhlde, Németország.

 4. ZIMMERMANN BUESTEN

  Svájc

  A ZIMMERMANN BUESTEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kréta, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágóeszközök ipari célokra, Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra, Bolti berendezések, Fonóipari és cérnagyári termékek, Vágóeszközök ipari célokra, Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra, Bolti berendezések, és Fonóipari és cérnagyári termékek. Székhelye Küssnacht Am Rigi, Svájc.

 5. NUOVA MATERIE PRIME MEDITERRANEE SRL

  Olaszország

  A NUOVA MATERIE PRIME MEDITERRANEE SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kréta, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gipsz és gipsztermékek, lime, cement and plaster driers, food salt, Gipsz és gipsztermékek, és litter boxes. Székhelye Assemini, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. KALKWERK RYGOL GMBH & CO. KG

  Németország

  A KALKWERK RYGOL GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kréta, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pala, Mészkő, ipari felhasználásra, Homokkő, Pala, Mészkő, ipari felhasználásra, és Homokkő. Székhelye Painten, Németország.

 2. ARMINIUS GOEBEL GMBH

  Németország

  A ARMINIUS GOEBEL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kréta, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Fonóipari és cérnagyári termékek, Ruhaipar - beszállított cikkek, Irodai szükségletek, Írószerek és papíráruk, Fonóipari és cérnagyári termékek, Ruhaipar - beszállított cikkek, és Irodai szükségletek. Székhelye Großalmerode, Németország.

 3. MÄRKER ZEMENT GMBH

  Németország

  A MÄRKER ZEMENT GMBH, tevékenységi ágazata Mészkő, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homokkő, Pala, Kréta, ipari felhasználásra, Homokkő, Pala, és Kréta, ipari felhasználásra. Székhelye Harburg , Németország.

 4. M&C SUPPLY

  Belgium

  A M&C SUPPLY, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kréta, ipari felhasználásra. Székhelye Antwerpen, Belgium.

 5. XINGTAI CITY MEISHEN CHEMICAL CO.LTD

  Kína

  A XINGTAI CITY MEISHEN CHEMICAL CO.LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kréta, ipari felhasználásra. Székhelye Xingtai,hebei, Kína.

 1. CRAFTSTONE

  Egyesült Királyság

  A CRAFTSTONE, tevékenységi ágazata Kréta, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mészkő, ipari felhasználásra, Pala, Mészkő, ipari felhasználásra, és Pala. Székhelye Banbridge, Egyesült Királyság.

 2. DUNEDIN STONE LTD

  Egyesült Királyság

  A DUNEDIN STONE LTD, tevékenységi ágazata Kréta, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mészkő, ipari felhasználásra, Pala, Mészkő, ipari felhasználásra, és Pala. Székhelye Tranent, Egyesült Királyság.

 1. HAUGHMOND HILL

  Egyesült Királyság

  A HAUGHMOND HILL, tevékenységi ágazata Kréta, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mészkő, ipari felhasználásra, Pala, Mészkő, ipari felhasználásra, és Pala. Székhelye Shrewsbury, Egyesült Királyság.

 2. UNITED GRAB HIRE LTD

  Egyesült Királyság

  A UNITED GRAB HIRE LTD, tevékenységi ágazata Kréta, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mészkő, ipari felhasználásra, Pala, Mészkő, ipari felhasználásra, és Pala. Székhelye Edenbridge, Egyesült Királyság.

 3. LANTOOM LTD

  Egyesült Királyság

  A LANTOOM LTD, tevékenységi ágazata Kréta, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mészkő, ipari felhasználásra, Pala, Mészkő, ipari felhasználásra, és Pala. Székhelye Liskeard, Egyesült Királyság.

 4. CEMEX AGGREGATES

  Egyesült Királyság

  A CEMEX AGGREGATES, tevékenységi ágazata Kréta, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mészkő, ipari felhasználásra, Pala, Mészkő, ipari felhasználásra, és Pala. Székhelye Loughborough, Egyesült Királyság.

 5. E & J W GLENDINNING LTD

  Egyesült Királyság

  A E & J W GLENDINNING LTD, tevékenységi ágazata Kréta, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mészkő, ipari felhasználásra, Pala, Mészkő, ipari felhasználásra, és Pala. Székhelye Plymouth, Egyesült Királyság.

 6. HOGAN AGRIGATE GWYNDY QUARRY

  Egyesült Királyság

  A HOGAN AGRIGATE GWYNDY QUARRY, tevékenységi ágazata Kréta, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mészkő, ipari felhasználásra, Pala, Mészkő, ipari felhasználásra, és Pala. Székhelye Llanerchymedd, Egyesült Királyság.

 7. ISLAND STONE NATURAL ADVANTAGE

  Egyesült Királyság

  A ISLAND STONE NATURAL ADVANTAGE, tevékenységi ágazata Kréta, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mészkő, ipari felhasználásra, Pala, Mészkő, ipari felhasználásra, és Pala. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 8. CEMEX MATERIALS (NORTHERN) LTD

  Egyesült Királyság

  A CEMEX MATERIALS (NORTHERN) LTD, tevékenységi ágazata Kréta, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mészkő, ipari felhasználásra, Pala, Mészkő, ipari felhasználásra, és Pala. Székhelye Pickering, Egyesült Királyság.

 1. MAGHERA GRANITE

  Egyesült Királyság

  A MAGHERA GRANITE, tevékenységi ágazata Kréta, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mészkő, ipari felhasználásra, Pala, Mészkő, ipari felhasználásra, és Pala. Székhelye Maghera, Egyesült Királyság.

 2. PATERSONS OF GREENOAKHILL LTD

  Egyesült Királyság

  A PATERSONS OF GREENOAKHILL LTD, tevékenységi ágazata Kréta, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mészkő, ipari felhasználásra, Pala, Mészkő, ipari felhasználásra, és Pala. Székhelye Glasgow, Egyesült Királyság.

 3. MONARCH ART STONE LTD

  Egyesült Királyság

  A MONARCH ART STONE LTD, tevékenységi ágazata Kréta, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mészkő, ipari felhasználásra, Pala, Mészkő, ipari felhasználásra, és Pala. Székhelye Brighouse, Egyesült Királyság.

 4. ROBINSON QUARRY MASTERS LTD

  Egyesült Királyság

  A ROBINSON QUARRY MASTERS LTD, tevékenységi ágazata Kréta, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mészkő, ipari felhasználásra, Pala, Mészkő, ipari felhasználásra, és Pala. Székhelye Ballymena, Egyesült Királyság.

 5. WELTERS ORGANISATION

  Egyesült Királyság

  A WELTERS ORGANISATION, tevékenységi ágazata Kréta, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mészkő, ipari felhasználásra, Pala, Mészkő, ipari felhasználásra, és Pala. Székhelye Carlisle, Egyesült Királyság.

 6. MORETON C CULLIMORE GRAVELS

  Egyesült Királyság

  A MORETON C CULLIMORE GRAVELS, tevékenységi ágazata Kréta, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mészkő, ipari felhasználásra, Pala, Mészkő, ipari felhasználásra, és Pala. Székhelye Swindon, Egyesült Királyság.

 7. WEAR & SPILLAGE SUPPLIES

  Egyesült Királyság

  A WEAR & SPILLAGE SUPPLIES, tevékenységi ágazata Kréta, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mészkő, ipari felhasználásra, Pala, Mészkő, ipari felhasználásra, és Pala. Székhelye Burton-On-Trent, Egyesült Királyság.

 8. STONEGATE

  Egyesült Királyság

  A STONEGATE, tevékenységi ágazata Kréta, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mészkő, ipari felhasználásra, Pala, Mészkő, ipari felhasználásra, és Pala. Székhelye Hull, Egyesült Királyság.

 9. CEMEX (UK) LTD

  Egyesült Királyság

  A CEMEX (UK) LTD, tevékenységi ágazata Kréta, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mészkő, ipari felhasználásra, Pala, Mészkő, ipari felhasználásra, és Pala. Székhelye Cockermouth, Egyesült Királyság.

 10. RAYCOX TURF LTD

  Egyesült Királyság

  A RAYCOX TURF LTD, tevékenységi ágazata Kréta, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mészkő, ipari felhasználásra, Pala, Mészkő, ipari felhasználásra, és Pala. Székhelye Bristol, Egyesült Királyság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Kréta- ipari felhasználásra - Import export

Találatok száma

982 Vállalat