• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kovácsolt kábelelosztók

A keresés eredménye

Kovácsolt kábelelosztók - Import export

 1. BINAME

  Belgium

  A BINAME, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Kovácsolt kábelelosztók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is elektromos berendezés, electrical insulators, elektromos berendezés, boards and electrical equipment, és prefabricated electrical cabins. Székhelye Groot-Bijgaarden, Belgium.

 2. CMS FISSAGGI

  Olaszország

  A CMS FISSAGGI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rögzítőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kovácsolt kábelelosztók, Rögzítőcsapok, Kovácsolt kábelelosztók, Rögzítőcsapok, és clamping systems. Székhelye Poggio Berni, Olaszország.

 3. ZHANGQIU CITY SHENGLI FORGING CO.,LTD.

  Kína

  A ZHANGQIU CITY SHENGLI FORGING CO.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsolt kábelelosztók. Székhelye Puji Town Zhangqiu City,jinan, Kína.

 4. METALPOINT LTD

  Egyesült Királyság

  A METALPOINT LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kovácsolt kábelelosztók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rögzítőanyagok, Rögzítőcsapok, Rögzítőanyagok, és Rögzítőcsapok. Székhelye South Shields, Egyesült Királyság.

 5. HECO ITALIA S.R.L.

  Olaszország

  A HECO ITALIA S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Rögzítőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csavarok, Kovácsolt kábelelosztók, Csavarok, és Kovácsolt kábelelosztók. Székhelye Romano D'ezzelino, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. HAKER FORGING CO

  Törökország

  A HAKER FORGING CO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsolt kábelelosztók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is forged iron. Székhelye Konya, Törökország.

 2. DOCIPA S.R.L.

  Olaszország

  A DOCIPA S.R.L., tevékenységi ágazata Rögzítőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kovácsolt kábelelosztók, Rögzítőcsapok, Kovácsolt kábelelosztók, és Rögzítőcsapok. Székhelye Massa, Olaszország.

 3. MC MILANESE S.R.L.

  Olaszország

  A MC MILANESE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rögzítőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kovácsolt kábelelosztók, Rögzítőcsapok, Kovácsolt kábelelosztók, és Rögzítőcsapok. Székhelye Santa Lucia Di Piave, Olaszország.

 4. ARCHINTI PAOLO

  Olaszország

  A ARCHINTI PAOLO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Rögzítőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kovácsolt kábelelosztók, Rögzítőcsapok, Kovácsolt kábelelosztók, és Rögzítőcsapok. Székhelye Boltiere, Olaszország.

 5. POKER DI GRASSI DANILO E C. SNC

  Olaszország

  A POKER DI GRASSI DANILO E C. SNC, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Rögzítőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kovácsolt kábelelosztók, Rögzítőcsapok, Kovácsolt kábelelosztók, és Rögzítőcsapok. Székhelye Casnigo, Olaszország.

 1. HUAWEIDUANYA CO.LTD

  Kína

  A HUAWEIDUANYA CO.LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsolt kábelelosztók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is shafts, és block dies. Székhelye Xi'an, Kína.

 2. ESSECI S.R.L.

  Olaszország

  A ESSECI S.R.L., tevékenységi ágazata Rögzítőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kovácsolt kábelelosztók, Rögzítőcsapok, Kovácsolt kábelelosztók, és Rögzítőcsapok. Székhelye Paderno Dugnano, Olaszország.

 1. RAMA DI TARASCHI RINALDO E C. S.N.C.

  Olaszország

  A RAMA DI TARASCHI RINALDO E C. S.N.C., tevékenységi ágazata Rögzítőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kovácsolt kábelelosztók, Rögzítőcsapok, Kovácsolt kábelelosztók, és Rögzítőcsapok. Székhelye Redondesco, Olaszország.

 2. BANTINI TRADING APS

  Dánia

  A BANTINI TRADING APS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Írógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kovácsolt kábelelosztók, Irodai berendezések, Kovácsolt kábelelosztók, és Irodai berendezések. Székhelye Hellerup, Dánia.

 3. SAPISELCO S.R.L.

  Olaszország

 4. FORJADOS ABRIL S.L.

  Spanyolország

 5. TECNOFISSAGGI S.R.L.

  Olaszország

 6. RS SERVICE S.R.L.

  Olaszország

 7. TOSCANA FISSAGGI S.R.L.

  Olaszország

 8. G.P.N. S.A.S. DI PUNZO GABRIELE

  Olaszország

 1. C.M.S. MARCHE S.R.L.

  Olaszország

 2. VIS S.N.C. DI NOVENTA ALESSIA E ANDREA

  Olaszország

 3. ANCO ITALIA S.R.L.

  Olaszország

 4. I.M.T. S.R.L.

  Olaszország

 5. EXPANDED

  San Marino