• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kovácsberendezések

A keresés eredménye

Kovácsberendezések - Import export

 1. INDUCTOHEAT EUROPE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  Welcome to six decades of induction expertise. Inductoheat Europe – Your contact for all matters relating to induction heating and heat treatment. As part of the global Inductotherm Group, we are technology leaders in the inductive heating sector in Europe. We develop, produce and sell induction heating systems for a wide range of industrial applications at our main plant in Reichenbach. We manufacture standard and special hardening systems as well as inverters in large bandwidths. Inductoheat Europe also operates two contract hardening facilities in Reichenbach and Darmstadt, in which our customers have their small and large batches hardened. Our induction manufacturing plant produces these application-specific wear parts in original equipment quality and, if requested, at top speed.

 2. FORJA Y CALDERERIA DELTA SA

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  A FORJA Y CALDERERIA DELTA SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - alakítás és darabolás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kazán- és tartályépítés, Kovácsberendezések, Nehézkazángyártás, Kazán- és tartályépítés, Kovácsberendezések, Nehézkazángyártás, Steel and stainless steel boilermaking, steel tanks, és metallurgy. Székhelye Ibarra, Spanyolország.

 3. EUSKAL FORGING SA

  Spanyolország

  A EUSKAL FORGING SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kovácsmunkák, forging, Kovácsmunkák, rings, forged, és flanges. Székhelye Irura-Guipúzcoa, Spanyolország.

 4. GÜVEN TAŞ MAKINA

  Törökország

  A GÜVEN TAŞ MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsberendezések. Székhelye Izmir, Törökország.

 5. FORGINAL MEDICAL

  Franciaország

  A FORGINAL MEDICAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is forged products, orthopaedic aids, és surgical prostheses. Székhelye Thiers, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. GATWICK TECHNOLOGIES LTD

  Egyesült Királyság

  A GATWICK TECHNOLOGIES LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsberendezések. Székhelye Brighton, Egyesült Királyság.

 2. ŞENOL MAKINA

  Törökország

  A ŞENOL MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is low season packages, és concrete-mixing units. Székhelye Samsun, Törökország.

 3. SESA YEDEK PARCA

  Törökország

  A SESA YEDEK PARCA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is truck feeders for mines and quarries, screens for mines and quarries, bladed deslimer for mines and quarries, és drilling probes for mines and quarries. Székhelye Ankara, Törökország.

 4. TECNIFORJA - FORJAGEM E ESTAMPAGEM DE PEÇAS TÉCNICAS, LDA

  Portugália

  A TECNIFORJA - FORJAGEM E ESTAMPAGEM DE PEÇAS TÉCNICAS, LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek alakos sajtolása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kovácsberendezések, és Kovácsberendezések. Székhelye Lixa, Portugália.

 5. CLEYMANS SMEDERIJ

  Belgium

  A CLEYMANS SMEDERIJ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vas- és acélipar és öntés - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kovácsberendezések, Kovácsberendezések, forging metals, forges, és tool forging. Székhelye Kapelle-Op-Den-Bos (nieuwenrode), Belgium.

 1. ESTAMFOR SARL

  Franciaország

  A ESTAMFOR SARL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vas- és acélipar és öntés - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kovácsberendezések, Odorkovácsolás és dombornyomás, vas és acél-, Kovácsberendezések, powder metallurgy, drop-forging, és Odorkovácsolás és dombornyomás, vas és acél-. Székhelye Les Hautes-Rivières, Franciaország.

 2. CERRAJERÍA ZAPARDIEL

  Spanyolország

  A CERRAJERÍA ZAPARDIEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alumínium ablakok, pvc windows, aluminium windows, iron, és Alumínium ablakok. Székhelye Oropesa, Spanyolország.

 1. MP INDUSTRI APS SMEDE- OG MASKINVÆRKSTED

  Dánia

  A MP INDUSTRI APS SMEDE- OG MASKINVÆRKSTED, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kovácsberendezések. Székhelye Tune, Dánia.

 2. SARICELIK MAKINA SANAYI VE TICARET LTD. STI.

  Törökország

  A SARICELIK MAKINA SANAYI VE TICARET LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsberendezések. Székhelye Bursa, Törökország.

 3. GONZALBEZ GRUPO

  Spanyolország

  A GONZALBEZ GRUPO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is forges, és designer furniture. Székhelye Valencia, Spanyolország.

 4. TEKNO MAKINA LTD ŞT,

  Törökország

  A TEKNO MAKINA LTD ŞT,, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is agricultural vehicle work. Székhelye Kirşehir Merkez, Törökország.

 5. AKSAN ÇELIK DÖVME SAN. TIC. A.Ş.

  Törökország

  A AKSAN ÇELIK DÖVME SAN. TIC. A.Ş., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hot forging, és heat engineering advice. Székhelye Ankara, Törökország.

 6. AYCAN TRAVERTINE & MARBLE

  Törökország

  A AYCAN TRAVERTINE & MARBLE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is blocks of travertine, building bars, és marble slabs. Székhelye Kayseri, Törökország.

 7. KENSAN MAKINA

  Törökország

  A KENSAN MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is mine system design, és deslimers for mines and quarries. Székhelye Ankara, Törökország.

 8. GFM - GMBH

  Ausztria

  A GFM - GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémvágásra, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Szerszámgépek, fémek alakítására, Szerszámgépek fémek stancolására, Szerszámgépek fémvágásra, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Szerszámgépek, fémek alakítására, és Szerszámgépek fémek stancolására. Székhelye Steyr, Ausztria.

 1. BOLAT MAKINE IMALAT SANAYI

  Törökország

  A BOLAT MAKINE IMALAT SANAYI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wooden foundry models, és steel moulding. Székhelye Çorum, Törökország.

 2. SEYTAS KIRMA ELEME MAKINALARI

  Törökország

  A SEYTAS KIRMA ELEME MAKINALARI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stone removers, és working of stone. Székhelye Ankara, Törökország.

 3. AMS ATLANTIK MAKINA YEDEK PARÇA LTD STI

  Törökország

  A AMS ATLANTIK MAKINA YEDEK PARÇA LTD STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsberendezések. Székhelye Izmir, Törökország.

 4. BAYER. HAMMERWERK FREIFORMSCHMIEDE UND RINGWALZWERK HERMANN ZECHEL GMBH

  Németország

  A BAYER. HAMMERWERK FREIFORMSCHMIEDE UND RINGWALZWERK HERMANN ZECHEL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vas- és acélipar és öntés - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kovácsberendezések, Kovácsmunkák, Kovácsberendezések, és Kovácsmunkák. Székhelye Nürnberg, Németország.

 5. UZMAN MAKINA METAL SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Törökország

  A UZMAN MAKINA METAL SAN. TIC. LTD. ŞTI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is concrete-mixing units. Székhelye Izmir, Törökország.

 6. MTK ÇELIK DÖVME

  Törökország

  A MTK ÇELIK DÖVME, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsberendezések. Székhelye Aksehir, Törökország.

 7. AKYILDIZLAR

  Törökország

  A AKYILDIZLAR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is natural talc. Székhelye Istanbul, Törökország.

 8. HOLDING ZREMB GORZÓW SA ODDZIAL METPOL BARLINEK

  Lengyelország

  A HOLDING ZREMB GORZÓW SA ODDZIAL METPOL BARLINEK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és berendezések, öntödei. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vas- és acélipar és öntés - gépek és berendezések, Kovácsberendezések, Vas- és acélipar és öntés - gépek és berendezések, és Kovácsberendezések. Székhelye Barlinek, Lengyelország.

 9. TEK-EL MAKINA

  Törökország

  A TEK-EL MAKINA, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Kovácsberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is crushed quarry stone, és Conveyors, conveying systems. Székhelye Ankara, Törökország.

 10. ALPERENLER MADENCILIK

  Törökország

  A ALPERENLER MADENCILIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dolomite. Székhelye Hatay, Törökország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes