• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kovácsberendezések

A keresés eredménye

Kovácsberendezések - Import export

 1. INDUCTOHEAT EUROPE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  Welcome to six decades of induction expertise. Inductoheat Europe – Your contact for all matters relating to induction heating and heat treatment. As part of the global Inductotherm Group, we are technology leaders in the inductive heating sector in Europe. We develop, produce and sell induction heating systems for a wide range of industrial applications at our main plant in Reichenbach. We manufacture standard and special hardening systems as well as inverters in large bandwidths. Inductoheat Europe also operates two contract hardening facilities in Reichenbach and Darmstadt, in which our customers have their small and large batches hardened. Our induction manufacturing plant produces these application-specific wear parts in original equipment quality and, if requested, at top speed.

 2. FORJA Y CALDERERIA DELTA SA

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  A FORJA Y CALDERERIA DELTA SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - alakítás és darabolás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kazán- és tartályépítés, Kovácsberendezések, Nehézkazángyártás, Kazán- és tartályépítés, Kovácsberendezések, Nehézkazángyártás, Steel and stainless steel boilermaking, steel tanks, és metallurgy. Székhelye Ibarra, Spanyolország.

 3. EUSKAL FORGING SA

  Spanyolország

  A EUSKAL FORGING SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kovácsmunkák, forging, Kovácsmunkák, rings, forged, és flanges. Székhelye Irura-Guipúzcoa, Spanyolország.

 4. DINGZHOU JINHUA LANTIAN AUTOMOTIVE PARTS CO.,LTD

  Kína

  A DINGZHOU JINHUA LANTIAN AUTOMOTIVE PARTS CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is forged parts. Székhelye Baoding, Kína.

 5. JING DUANN MACHINERY INDUSTRIAL CO., LTD

  Taiwan Kínai köztársaság

  A JING DUANN MACHINERY INDUSTRIAL CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pneumatic presses. Székhelye Taichung City, Taiwan Kínai köztársaság.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. GATWICK TECHNOLOGIES LTD

  Egyesült Királyság

  A GATWICK TECHNOLOGIES LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsberendezések. Székhelye Brighton, Egyesült Királyság.

 2. FORGINAL MEDICAL

  Franciaország

  A FORGINAL MEDICAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is forged products, orthopaedic aids, és surgical prostheses. Székhelye Thiers, Franciaország.

 3. ŞENOL MAKINA

  Törökország

  A ŞENOL MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is low season packages, és concrete-mixing units. Székhelye Samsun, Törökország.

 4. GÜVEN TAŞ MAKINA

  Törökország

  A GÜVEN TAŞ MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsberendezések. Székhelye Izmir, Törökország.

 5. CLEYMANS SMEDERIJ

  Belgium

  A CLEYMANS SMEDERIJ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vas- és acélipar és öntés - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kovácsberendezések, Kovácsberendezések, forging metals, forges, és tool forging. Székhelye Kapelle-Op-Den-Bos (nieuwenrode), Belgium.

 1. TECNIFORJA - FORJAGEM E ESTAMPAGEM DE PEÇAS TÉCNICAS, LDA

  Portugália

  A TECNIFORJA - FORJAGEM E ESTAMPAGEM DE PEÇAS TÉCNICAS, LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek alakos sajtolása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kovácsberendezések, és Kovácsberendezések. Székhelye Lixa, Portugália.

 2. SESA YEDEK PARCA

  Törökország

  A SESA YEDEK PARCA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is truck feeders for mines and quarries, screens for mines and quarries, bladed deslimer for mines and quarries, és drilling probes for mines and quarries. Székhelye Ankara, Törökország.

 1. ESTAMFOR SARL

  Franciaország

  A ESTAMFOR SARL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vas- és acélipar és öntés - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kovácsberendezések, Odorkovácsolás és dombornyomás, vas és acél-, Kovácsberendezések, powder metallurgy, drop-forging, és Odorkovácsolás és dombornyomás, vas és acél-. Székhelye Les Hautes-Rivières, Franciaország.

 2. TEKNO MAKINA LTD ŞT,

  Törökország

  A TEKNO MAKINA LTD ŞT,, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is agricultural vehicle work. Székhelye Kirşehir Merkez, Törökország.

 3. GFM - GMBH

  Ausztria

  A GFM - GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémvágásra, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Szerszámgépek, fémek alakítására, Szerszámgépek fémek stancolására, Szerszámgépek fémvágásra, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Szerszámgépek, fémek alakítására, és Szerszámgépek fémek stancolására. Székhelye Steyr, Ausztria.

 4. MP INDUSTRI APS SMEDE- OG MASKINVÆRKSTED

  Dánia

  A MP INDUSTRI APS SMEDE- OG MASKINVÆRKSTED, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kovácsberendezések. Székhelye Tune, Dánia.

 5. SARICELIK MAKINA SANAYI VE TICARET LTD. STI.

  Törökország

  A SARICELIK MAKINA SANAYI VE TICARET LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsberendezések. Székhelye Bursa, Törökország.

 6. SHANGHAI DONGLONG HEAVY MACHINERY CO., LTD.

  Kína

  A SHANGHAI DONGLONG HEAVY MACHINERY CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jaw crushers. Székhelye Shanghai, Kína.

 7. CERRAJERÍA ZAPARDIEL

  Spanyolország

  A CERRAJERÍA ZAPARDIEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alumínium ablakok, pvc windows, aluminium windows, iron, és Alumínium ablakok. Székhelye Oropesa, Spanyolország.

 8. LUKAS INTERNATIONAL

  Thaiföld

  A LUKAS INTERNATIONAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsberendezések. Székhelye Thonburi Bangkok, Thaiföld.

 1. GONZALBEZ GRUPO

  Spanyolország

  A GONZALBEZ GRUPO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is forges, és designer furniture. Székhelye Valencia, Spanyolország.

 2. KENSAN MAKINA

  Törökország

  A KENSAN MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is mine system design, és deslimers for mines and quarries. Székhelye Ankara, Törökország.

 3. DONGYING TOUSIN PRECISION METAL LTD

  Kína

  A DONGYING TOUSIN PRECISION METAL LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsberendezések. Székhelye Dongying, Kína.

 4. ANYANG FORGING PRESS MACHINERY INDUSTRY CO., LTD

  Kína

  A ANYANG FORGING PRESS MACHINERY INDUSTRY CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hot forging. Székhelye Anyang, Kína.

 5. BOLAT MAKINE IMALAT SANAYI

  Törökország

  A BOLAT MAKINE IMALAT SANAYI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wooden foundry models, és steel moulding. Székhelye Çorum, Törökország.

 6. SHIJIAZHUANG TENGHU FORGE CO., LTD

  Kína

  A SHIJIAZHUANG TENGHU FORGE CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is power transistors, és hot forging. Székhelye Shijiazhuang, Kína.

 7. AUTO INTERNATIONAL

  India

  A AUTO INTERNATIONAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsberendezések. Székhelye Ludhiana, India.

 8. DROP FORGING

  Kína

  A DROP FORGING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsberendezések. Székhelye Ningbo, Kína.

 9. SEYTAS KIRMA ELEME MAKINALARI

  Törökország

  A SEYTAS KIRMA ELEME MAKINALARI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stone removers, és working of stone. Székhelye Ankara, Törökország.

 10. AKSAN ÇELIK DÖVME SAN. TIC. A.Ş.

  Törökország

  A AKSAN ÇELIK DÖVME SAN. TIC. A.Ş., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hot forging, és heat engineering advice. Székhelye Ankara, Törökország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes