• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • korróziógátló bevonatok

A keresés eredménye

Korróziógátló bevonatok - Import export

 1. NYLON COLOURS

  Egyesült Királyság

  Verified by europages badge

  A NYLON COLOURS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Korróziógátló bevonatok, Polimerek, Természetes polimerek, Ipari műgyanta bevonatok, Polymers, Korróziógátló bevonatok, Polimerek, Természetes polimerek, és industrial resin coatings. Székhelye Aylesbury, Egyesült Királyság.

 2. VALDAMARK LIMITED

  Egyesült Királyság

 3. DRES-PLAST S.R.L.

  Olaszország

  A DRES-PLAST S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Műanyagbevonás, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Korróziógátló bevonatok, sandblasting facades, Korróziógátló bevonatok, plastic coating, és swimming pool coatings. Székhelye Romagnano Sesia, Olaszország.

 4. GLORIA KEY

  Belorusszia

  A GLORIA KEY, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Horgany és ötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Galván horganyzás, Korróziógátló bevonatok, Galván horganyzás, Korróziógátló bevonatok, és galvanising. Székhelye Zhodino, Belorusszia.

 5. FLYSURF EUROPE

  Bulgária

  A FLYSURF EUROPE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Korróziógátló bevonatok. Székhelye Varna, Bulgária.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. TEGUM KORROSIONS- UND VERSCHLEISSSCHUTZ GMBH

  Ausztria

  A TEGUM KORROSIONS- UND VERSCHLEISSSCHUTZ GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, vegyipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Korróziógátló bevonatok, Korróziógátló bevonatok, conveyor belts, transmission belts, és conveyor belts. Székhelye Hallein, Ausztria.

 2. AHC BENELUX

  Hollandia

  A AHC BENELUX, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Korróziógátló bevonatok, Nikkelezés, plating, Korróziógátló bevonatok, gold electroplating, és Nikkelezés. Székhelye Eindhoven, Hollandia.

 3. ZAVOD KRONAKRIL LLC

  Oroszország

  A ZAVOD KRONAKRIL LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Adalékanyagok, ipari (nem élelmiszeripari), Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari), Korrózióvédelem - vegyi termékek, Korróziógátló bevonatok, Adalékanyagok, ipari (nem élelmiszeripari), Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari), Korrózióvédelem - vegyi termékek, és Korróziógátló bevonatok. Székhelye Tutaev, Oroszország.

 4. COAT-X

  Svájc

  A COAT-X, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Korróziógátló bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is spray techniques, és Chemical and thermal surface treatment - machinery and equipment. Székhelye La Chaux-De-Fonds, Svájc.

 5. CORROCONSULT UK LIMITED

  Egyesült Királyság

  A CORROCONSULT UK LIMITED, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Korróziógátló bevonatok. Székhelye Telford, Egyesült Királyság.

 1. NANOPHYLL - SMART COATINGS

  Kanada

  A NANOPHYLL - SMART COATINGS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari műgyanta bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Korróziógátló bevonatok, Polimerek, Korróziógátló bevonatok, coatings, és Polimerek. Székhelye Montreal, Kanada.

 2. JELN IMPRÄGNIERUNG GMBH

  Németország

  A JELN IMPRÄGNIERUNG GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari műgyanta bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Korróziógátló bevonatok, és Korróziógátló bevonatok. Székhelye Schwalmtal, Németország.

 1. BV CORROSION CONSULTING

  Spanyolország

  A BV CORROSION CONSULTING, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Korróziógátló bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ceramic dyes. Székhelye Sant Fruitós De Bages, Spanyolország.

 2. DIOSCURI SRL

  Moldávia

  A DIOSCURI SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Korróziógátló bevonatok. Székhelye Chisinau, Moldávia.

 3. RUST CHECK POLAND SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A RUST CHECK POLAND SP. Z O.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Korróziógátló bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Korrózióvédelem - vegyi termékek, rust protection products, anticorrosives, rust prevention treatment, és Korrózióvédelem - vegyi termékek. Székhelye Warszawa, Lengyelország.

 4. CORROSERVE

  Egyesült Királyság

  A CORROSERVE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Korróziógátló bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Industrial pump repairs. Székhelye Leeds, Egyesült Királyság.

 5. ZUGIL-PROJEKT

  Lengyelország

  A ZUGIL-PROJEKT, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Galvanizálás, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari szennyvíz - feldolgozás, Korróziógátló bevonatok, Ipari szennyvíz - feldolgozás, Korróziógátló bevonatok, galvanised treatment with nickel coating, és chromium plating. Székhelye Wieluń, Lengyelország.

 6. FOTHERGILL COATED FABRICS LTD

  Egyesült Királyság

  A FOTHERGILL COATED FABRICS LTD, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Műszálas papír. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Korróziógátló bevonatok, Smirglivászon, Fémbevonógépek, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Korróziógátló bevonatok, Smirglivászon, Fémbevonógépek, és Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Székhelye Rochdale, Egyesült Királyság.

 7. SWINTON ELECTRO-PLATING LTD

  Egyesült Királyság

  A SWINTON ELECTRO-PLATING LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Elektrolízis - (felületkezelés). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Korróziógátló bevonatok, chemical nickel plating, és Korróziógátló bevonatok. Székhelye Manchester, Egyesült Királyság.

 8. CHIMATECH

  Bulgária

  A CHIMATECH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Korróziógátló bevonatok. Székhelye Sofia, Bulgária.

 1. KAEFER ISOLIERTECHNIK GMBH & CO. KG

  Németország

  A KAEFER ISOLIERTECHNIK GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Korróziógátló bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is interior refinishing. Székhelye Bremen, Németország.

 2. FULBECK LTD

  Egyesült Királyság

  A FULBECK LTD, tevékenységi ágazata Korróziógátló bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Korrózióvédelem - vegyi termékek, és Korrózióvédelem - vegyi termékek. Székhelye Newton Aycliffe, Egyesült Királyság.

 3. USTOP LDA

  Portugália

  A USTOP LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Korróziógátló bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is polishing machines and electric polishing machines for body shops. Székhelye Baguim Do Monte, Portugália.

 4. GOGONANO

  Észtország

  A GOGONANO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Környezetbarát tisztítószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tisztító- és ápolószerek, háztartási, Mosószerek és szappanok, ipari felhasználásra, Ablaktisztító-bőrök, Korróziógátló bevonatok, Tisztító- és ápolószerek, háztartási, Mosószerek és szappanok, ipari felhasználásra, Ablaktisztító-bőrök, és Korróziógátló bevonatok. Székhelye Kehra, Észtország.

 5. GALVACO

  Belgium

  A GALVACO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Galván horganyzás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Galvanizálás, acélok és fémek, Korrózióvédelem - vegyi termékek, Korróziógátló bevonatok, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Galvanizálás, acélok és fémek, Korrózióvédelem - vegyi termékek, Korróziógátló bevonatok, és Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Székhelye Ouffet, Belgium.

 6. ANAF

  Belgium

  A ANAF, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Korróziógátló bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csövek és tömlők gumiból és műanyagból, Padlóburkolatok műanyagból, Műanyag csomagolások, Műanyag bevonatok és rétegek, Csövek és tömlők gumiból és műanyagból, Padlóburkolatok műanyagból, Műanyag csomagolások, és Műanyag bevonatok és rétegek. Székhelye Oeselgem, Belgium.

 7. RENWART

  Belgium

  A RENWART, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Korróziógátló bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Polírozóanyagok, Csiszolókorongok, Polírozóanyagok, és Csiszolókorongok. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 8. JSC ELAMETA

  Litvánia

  A JSC ELAMETA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homokfúvó berendezések, Korróziógátló bevonatok, Homokfúvó berendezések, Korróziógátló bevonatok, és Galvanic coating of aluminium. Székhelye Utena, Litvánia.

 9. ROPEX INDUSTRIE-ELEKTRONIK GMBH

  Németország

  A ROPEX INDUSTRIE-ELEKTRONIK GMBH, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Korróziógátló bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vegyi és gyógyszeripari termékek - kondicionáló gépek, Csomagolás, thermoplastic coverings, thermoplastic polyurethane, Vegyi és gyógyszeripari termékek - kondicionáló gépek, és Csomagolás. Székhelye Bietigheim-bissingen, Németország.

 10. TRATEC SRL

  Olaszország

  A TRATEC SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Korróziógátló bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is rust protection coverings, non-stick coverings, és anti-wear coverings. Székhelye Rovello Porro, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes

Találjon ajánlatokat: