• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kormányzó görgők

A keresés eredménye

Kormányzó görgők - Import export

 1. BLICKLE RÄDER+ROLLEN GMBH U. CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  Blickle is one of the world's leading producers of wheels and castors. The company stocks over 30, 000 different products in its standard range. Blickle develops special solutions for special requirements. Today, the company produces more than 15 million wheels, swivel and fixed castors annually. The wheels and castors can be used in all kinds of machinery and transportation devices, such as in intralogistics, mechanical and plant engineering and the food industry. The company was founded in 1953. Blickle initially manufactured wheelbarrow wheels. This resulted in a range of high-quality wheels, swivel and fixed castors. In 1967, the first overseas sales company was established. Today, Blickle is represented by 18 dedicated sales companies in Europe, North America, Asia and Australia, as well as by exclusive agencies in over 120 countries worldwide.

 2. NAUMANN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A NAUMANN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kormányzó görgők. Székhelye Hatzfeld, Németország.

 3. STEINCO PAUL VOM STEIN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A STEINCO PAUL VOM STEIN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kormányzó görgők. Székhelye Wermelskirchen, Németország.

 4. MIRO GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A MIRO GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kormányzó görgők. Székhelye Oldenburg, Németország.

 5. ROLLENTECHNIK VOM STEIN GMBH

  Németország

  A ROLLENTECHNIK VOM STEIN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kormányzó görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők, gumibevonatos, Kerekek és görgők anyagmozgató eszközökhöz, Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, Görgők, bútorokhoz, Kerekek és görgők, gumibevonatos, Kerekek és görgők anyagmozgató eszközökhöz, Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, és Görgők, bútorokhoz. Székhelye Hückeswagen, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. LAGERO

  Hollandia

  A LAGERO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kormányzó görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is trolley mounted bins. Székhelye Ijsselstein, Hollandia.

 2. AS ROLLEN GMBH

  Németország

  A AS ROLLEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kormányzó görgők. Székhelye Hückeswagen, Németország.

 3. BLICKLE BV

  Belgium

  A BLICKLE BV, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Különleges kerekek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők, Kormányzó görgők, Kerekek és görgők, industrial wheels, Kormányzó görgők, és handling wheels. Székhelye Lier, Belgium.

 4. BLICKLE RÄDER + ROLLEN GMBH

  Svájc

  A BLICKLE RÄDER + ROLLEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kormányzó görgők, és Kormányzó görgők. Székhelye Lyssach, Svájc.

 5. TENTE AG

  Svájc

  A TENTE AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kormányzó görgők. Székhelye Hunenberg, Svájc.

 1. ZWENKWIELEN.NET

  Hollandia

  A ZWENKWIELEN.NET, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kormányzó görgők, Conveyor rollers and return runners - parts and fittings, industrial wheels, Kormányzó görgők, és impellers. Székhelye Doornspijk, Hollandia.

 2. JANUS INDUSTRIE

  Franciaország

  A JANUS INDUSTRIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ablaktáblák és redőnyök, Kormányzó görgők, Ablaktáblák és redőnyök, Kormányzó görgők, és Mechanized welding. Székhelye Rieux, Franciaország.

 1. FENGSHUN TAIYADA CASTERS CO., LTD.

  Kína

  A FENGSHUN TAIYADA CASTERS CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kormányzó görgők. Székhelye Meizhou, Kína.

 2. NOVALVENT D.O.O.

  Szlovénia

  A NOVALVENT D.O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Futógörgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kormányzó görgők, Görgők, bútorokhoz, Bútorok - beszállított cikkek és tartozékok, Wheels for furniture, Kormányzó görgők, Görgők, bútorokhoz, és Bútorok - beszállított cikkek és tartozékok. Székhelye Jesenice, Szlovénia.

 3. GAME BVBA

  Belgium

  A GAME BVBA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vas- és fémáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kormányzó görgők, Fröccsöntés, gumi és műanyag, idler rollers, Kormányzó görgők, és Fröccsöntés, gumi és műanyag. Székhelye Ingelmunster, Belgium.

 4. BLICKLE CASTORS & WHEELS LTD

  Egyesült Királyság

  A BLICKLE CASTORS & WHEELS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kormányzó görgők, Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, Kerekek és görgők, gumibevonatos, Kormányzó görgők, Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, és Kerekek és görgők, gumibevonatos. Székhelye Crownhill, Milton Keynes, Egyesült Királyság.

 5. INTERWIEL

  Hollandia

  A INTERWIEL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kormányzó görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial wheels. Székhelye Duiven, Hollandia.

 6. ROLLEN.SHOP

  Németország

  A ROLLEN.SHOP, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kormányzó görgők, és Kormányzó görgők. Székhelye München, Németország.

 7. NAVRÁTIL, SPOL.S R.O.

  Cseh Köztársaság

  A NAVRÁTIL, SPOL.S R.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Kormányzó görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Görgők, bútorokhoz, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, és Görgők, bútorokhoz. Székhelye Grygov, Cseh Köztársaság.

 8. DAS SPOL. S R.O.

  Cseh Köztársaság

  A DAS SPOL. S R.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szállítóberendezések és -rendszerek, Daruk és fali futódaruk, Kormányzó görgők, Szállítóberendezések és -rendszerek, Daruk és fali futódaruk, és Kormányzó görgők. Székhelye Frýdek-Místek , Cseh Köztársaság.

 1. RW FINANZ AG

  Svájc

  A RW FINANZ AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kormányzó görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők, Kerekek és görgők fémből, Kerekek és görgők, gumibevonatos, Kerekek és görgők, Kerekek és görgők fémből, és Kerekek és görgők, gumibevonatos. Székhelye Thal, Svájc.

 2. METALE AUTORUCH DAWID SZEPIELAK

  Lengyelország

  A METALE AUTORUCH DAWID SZEPIELAK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rögzítés - Gépek a gyártáshoz, Kormányzó görgők, Rögzítés - Gépek a gyártáshoz, és Kormányzó görgők. Székhelye Tarnów, Lengyelország.

 3. ROLLENBAU SLOVENSKO

  Szlovákia

  A ROLLENBAU SLOVENSKO, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Kormányzó görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Görgők, bútorokhoz, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, és Görgők, bútorokhoz. Székhelye Hlohovec , Szlovákia.

 4. BANCHET MANUTENTION SA

  Svájc

  A BANCHET MANUTENTION SA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők anyagmozgató eszközökhöz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, Kormányzó görgők, Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, és Kormányzó görgők. Székhelye Chambesy, Svájc.

 5. AGEMA, S.R.O.

  Szlovákia

  A AGEMA, S.R.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Görgők, bútorokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kormányzó görgők, és Kormányzó görgők. Székhelye Stará Turá , Szlovákia.

 6. GUY-RAYMOND ENGINEERING COMPANY LIMITED

  Egyesült Királyság

  A GUY-RAYMOND ENGINEERING COMPANY LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kormányzó görgők. Székhelye King's Lynn, Egyesült Királyság.

 7. A & L CASTORS LTD

  Írország

  A A & L CASTORS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kormányzó görgők, és Kormányzó görgők. Székhelye Dublin, Írország.

 8. RENOST, S.R.O.

  Szlovákia