• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • konvektorok és radiátorok

A keresés eredménye

Konvektorok és radiátorok - Import export

 1. FÉGTHERM PARTNER PEST-BUDA KFT

  Magyarország

  A FÉGTHERM PARTNER Pest-Buda Kft. a legrégebben és legnagyobb munkavállalói létszámmal működő épületgépészeti és gázkészülék kereskedés Budapesten. Ipari gázkazánok tervezése, felszerelése, beüzemelése, beállítása, engedélyeztetése, üzemeltetése, garanciális és fizető javítása. Gázkazánok műszaki-biztonsági felülvizsgálata, felújítása, fűtésrendszerek hatásfoknövelő vegyszeres mosása és tisztítása. FÉG, Junkers, BOSCH, Buderus, VARA-FÉG, Westen, ARISTON, Grundfos, WILO készülékek és alkatrészek nagykereskedelme, a gázszerelők ellátása alkatrésszel és gázszerelési anyagokkal. Társaságunk több évtizedes tapasztalattal rendelkező beszerzőitől, szakembereitől információt, tanácsot kérhet leendő építkezésével, felújításával kapcsolatban személyesen is a pesti oldalon a Bp. XIII., Kassák L. u. 41. szám alatt, vagy a budai oldalon a Bp. XI., Október 23. u. 9. címeken. Márkakapcsolatainknak köszönhetően nálunk mindent megtalál ami a szakszerű gázszereléshez, kazánüzemeltetéshez, fűtési rendszerek szervizeléséhez szükséges. A hagyományos gázkazánoktól a legmodernebb BOSCH kondenzációs technológiájú fűtőkészülékekig minden teljesítmény nagyságú típussal állunk a rendelkezésükre a gázszerelő kollégáknak, intézményi és ipari megrendelőinknek. Átalánydíjas szerződött partnereink számára o-24 órás rendelkezésre állású non-stop szervizszolgáltatással igyekszünk az esetlegesen felmerülő hibákra azonnali megoldást nyújtani. További elérhetőségünk: +3613401733, +3613296003, +3613490505.

 2. RADOX RADIATORS

  Románia

  A RADOX RADIATORS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Konvektorok és radiátorok. Székhelye Bucharest, Románia.

 3. QUUP HEATING SYSTEMS

  Törökország

  A QUUP HEATING SYSTEMS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Konvektorok és radiátorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is towel warmers, heating, electric heaters, és air/oil/water radiators. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. CARISA DESIGN RADIATORS

  Törökország

  A CARISA DESIGN RADIATORS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Konvektorok és radiátorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is aluminium radiators, Bathroom Heating, towel warmers, és designer heating radiators. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. ADAX, UAB

  Litvánia

  A ADAX, UAB, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Konvektorok és radiátorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is electric heating radiators. Székhelye Panevezys, Litvánia.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SEMIH BOYA PAZ.MIM.DEK.INŞ.VE TAAH.SAN.VE TIC.LTD.ŞTI.

  Törökország

  A SEMIH BOYA PAZ.MIM.DEK.INŞ.VE TAAH.SAN.VE TIC.LTD.ŞTI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Konvektorok és radiátorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Polyamide fabrics. Székhelye Izmir, Törökország.

 2. NARINC DESIGN

  Hollandia

  A NARINC DESIGN, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Konvektorok és radiátorok. Székhelye Bleiswijk, Hollandia.

 3. ECOFFAGE

  Franciaország

  A ECOFFAGE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Konvektorok és radiátorok. Székhelye Bordeaux, Franciaország.

 4. RADIATORAANBIEDINGEN.NL

  Hollandia

  A RADIATORAANBIEDINGEN.NL, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Konvektorok és radiátorok. Székhelye Utrecht, Hollandia.

 5. LIPOVICA D.O.O.

  Horvátország

  A LIPOVICA D.O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntött radiátorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Konvektorok és radiátorok, radiators, Konvektorok és radiátorok, aluminium radiators, és heating radiators. Székhelye Popovaca, Horvátország.

 1. ATLANTIC BELGIUM

  Belgium

  A ATLANTIC BELGIUM, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Konvektorok és radiátorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kazánok, ipari fűtéshez, Hőszivattyúk, lakásfűtésekhez, boilers for home use, Kazánok, ipari fűtéshez, electric radiators, és Hőszivattyúk, lakásfűtésekhez. Székhelye Waterloo, Belgium.

 2. F.H.U. KRAKFACH

  Lengyelország

  A F.H.U. KRAKFACH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Konvektorok és radiátorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is heating radiators, és radiator panel. Székhelye Kraków, Lengyelország.

 1. ATHERMA

  Franciaország

  A ATHERMA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Konvektorok és radiátorok. Székhelye Theix, Franciaország.

 2. CVWINKEL.NL

  Hollandia

  A CVWINKEL.NL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Konvektorok és radiátorok. Székhelye Hilversum, Hollandia.

 3. DEKORPAN

  Törökország

  A DEKORPAN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Konvektorok és radiátorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is towel heater radiators, és towel rails. Székhelye Izmir, Törökország.

 4. RADIATOR STUDIO LOMMEL

  Belgium

  A RADIATOR STUDIO LOMMEL, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Bordás fűtőtestek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Konvektorok és radiátorok, Konvektorok és radiátorok, radiators, és radiator covers. Székhelye Lommel, Belgium.

 5. VMB RADIATORBEKLEDING

  Hollandia

  A VMB RADIATORBEKLEDING, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Konvektorok és radiátorok. Székhelye Nijkerk, Hollandia.

 6. UTERM UKRAINE LLC

  Ukrajna

  A UTERM UKRAINE LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Konvektorok és radiátorok. Székhelye Chuguev, Ukrajna.

 7. SBH RADIATORS 2016 LTD

  Egyesült Királyság

  A SBH RADIATORS 2016 LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Konvektorok és radiátorok. Székhelye Winsford, Egyesült Királyság.

 8. VERCO-VERSICHELE

  Belgium

  A VERCO-VERSICHELE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Konvektorok és radiátorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Air curtain, air heaters for industrial use, air heater, és soundproof casings. Székhelye Deinze, Belgium.

 1. HAMMAM DESIGN RADIATOR

  Törökország

  A HAMMAM DESIGN RADIATOR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Konvektorok és radiátorok. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. "TEPLOCERAMIC" LLC

  Ukrajna

  A "TEPLOCERAMIC" LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Konvektorok és radiátorok. Székhelye Kiev, Ukrajna.

 3. VITA HABITAT

  Franciaország

  A VITA HABITAT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Konvektorok és radiátorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is steel towel radiator, taps and fittings, és Alarms and intrusion. Székhelye Paris, Franciaország.

 4. SOLEA SARL

  Franciaország

  A SOLEA SARL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Konvektorok és radiátorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási, heat furnishings, Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási, és mobile heating. Székhelye Savignac Les Eglises, Franciaország.

 5. MANISSA EUROPE SP. Z O.O. - THOMSON24.PL

  Lengyelország

  A MANISSA EUROPE SP. Z O.O. - THOMSON24.PL, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Konvektorok és radiátorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is heating radiators, custom-made radiators, electric radiators, és designer heating radiators. Székhelye Biały Kościół, Lengyelország.

 6. ELECTRIC RADIATOR SOLUTIONS

  Egyesült Királyság

  A ELECTRIC RADIATOR SOLUTIONS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Konvektorok és radiátorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is electric heating radiators. Székhelye Thirsk, Egyesült Királyság.

 7. FEATURE RADIATORS LIMITED

  Egyesült Királyság

  A FEATURE RADIATORS LIMITED, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Konvektorok és radiátorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is designer heating radiators, heating, aluminium radiators, és radiators for sale. Székhelye Bradford, Egyesült Királyság.

 8. RETTIG HEATING SP. Z O.O. ODDZIAL W WAŁCZU

  Lengyelország

  A RETTIG HEATING SP. Z O.O. ODDZIAL W WAŁCZU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Konvektorok és radiátorok. Székhelye Walcz, Lengyelország.

 9. DIZAYNPAN

  Törökország

  A DIZAYNPAN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Konvektorok és radiátorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is towel heater radiators, és steel towel radiator. Székhelye Osmaniye, Törökország.

 10. ROTHELEC

  Franciaország

  A ROTHELEC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Konvektorok és radiátorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntött radiátorok, radiators, Öntött radiátorok, aluminium radiators, és radiator covers. Székhelye Eschbach, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes