• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kompresszorok- belsőégésű motorokhoz

A keresés eredménye

Kompresszorok- belsőégésű motorokhoz - Import export

 1. MR RADKA - PROFESJONALNA REGENERACJA TURBIN I TURBOSPRĘŻARKI

  Lengyelország

  A MR RADKA - PROFESJONALNA REGENERACJA TURBIN I TURBOSPRĘŻARKI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kompresszorok, belsőégésű motorokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinák, turbosuperchargers, és Turbinák. Székhelye Mielec, Lengyelország.

 2. TURBOSPREZARKI I SPREZARKI POWIETRZA - MOTOTECHNIC.PL

  Lengyelország

  A TURBOSPREZARKI I SPREZARKI POWIETRZA - MOTOTECHNIC.PL, tevékenységi ágazata Kompresszorok, belsőégésű motorokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Személygépkocsik, Személygépkocsik, és turbosuperchargers. Székhelye WROCLAW, Lengyelország.

 3. TECNOTURBO DI CALCINA CLAUDIO

  Olaszország

  A TECNOTURBO DI CALCINA CLAUDIO, tevékenységi ágazata Turbókompresszorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kompresszorok, belsőégésű motorokhoz, turbosuperchargers, és Kompresszorok, belsőégésű motorokhoz. Székhelye Torgiano, Olaszország.

 4. F.T.S. S.P.A.

  Olaszország

  A F.T.S. S.P.A., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbókompresszorok, Kompresszorok, belsőégésű motorokhoz, Turbókompresszorok, és Kompresszorok, belsőégésű motorokhoz. Székhelye Alba, Olaszország.

 5. AUTOCLIMA S.P.A.

  Olaszország

  A AUTOCLIMA S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Turbókompresszorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kompresszorok, belsőégésű motorokhoz, Jármű-klímaberendezések, Kompresszorok, belsőégésű motorokhoz, és Jármű-klímaberendezések. Székhelye Cambiano, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. RAMTECH KFT

  Magyarország

  A RAMTECH KFT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kompresszorok, belsőégésű motorokhoz, és Kompresszorok, belsőégésű motorokhoz. Székhelye Budapest, Magyarország.

 2. CAR & MORE S.R.L.

  Olaszország

  A CAR & MORE S.R.L., tevékenységi ágazata Turbinák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinaerőműi berendezések és felszerelések, Kompresszorok, belsőégésű motorokhoz, Turbinaerőműi berendezések és felszerelések, és Kompresszorok, belsőégésű motorokhoz. Székhelye Varese, Olaszország.

 3. BOSINI S.R.L.

  Olaszország

  A BOSINI S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Turbókompresszorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kompresszorok, belsőégésű motorokhoz, internal combustion engines, és Kompresszorok, belsőégésű motorokhoz. Székhelye Cremona, Olaszország.

 4. S.O.A. - SOCIETA' OPERAI AUTOMECCANICI - DI MALAGOLI VITTORIO & C. S.N.C.

  Olaszország

  A S.O.A. - SOCIETA' OPERAI AUTOMECCANICI - DI MALAGOLI VITTORIO & C. S.N.C., tevékenységi ágazata Személygépkocsik. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbókompresszorok, Kompresszorok, belsőégésű motorokhoz, Turbókompresszorok, és Kompresszorok, belsőégésű motorokhoz. Székhelye Modena, Olaszország.

 5. PANEVEZIO AURIDA, UAB

  Litvánia

  A PANEVEZIO AURIDA, UAB, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kompresszorok, belsőégésű motorokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alumíniumöntödék, és Alumíniumöntödék. Székhelye Panevezys, Litvánia.

 1. DI FRANCO MICHELE

  Olaszország

  A DI FRANCO MICHELE, tevékenységi ágazata Turbókompresszorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kompresszorok, belsőégésű motorokhoz, és Kompresszorok, belsőégésű motorokhoz. Székhelye Nicosia, Olaszország.

 2. TM.P. S.P.A.

  Olaszország

 1. ENNECI TURBO DI CAMPANALE NICOLA

  Olaszország

 2. VAL - CAR S.N.C.

  Olaszország

 3. SERPANTINAS SIA

  Lettország

 4. TURMAX ELECTRONICS DI CILENTI MAURIZIO

  Olaszország

 5. MOTORSPORT DI CLAUDIO PAOLINI

  Olaszország

 6. TECNOTURBO S.N.C. DI DAL MAGRO STEFANO E SCHIANCHI SERGIO

  Olaszország

 7. A.R. PRECISION TURBO S.R.L.

  Olaszország

 8. D.I.M. S.R.L.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  D.I.M. Srl has been producing nozzles since 1980. Thanks to our production we can supply new parts as well as manufacture them from customer supplied raw material where the piston/pin are refurbished. Along with the marine sector also the plastic sector has been involved. 8 and 9 hole nozzles are produced for spraying polyurethane.

 1. DECI GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A DECI GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Belsőégésű motorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Hajózás - eszközök és felszerelések, Hajómotorok, Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz, Villamos művek - berendezések és felszerelések, Transzformátorok, átalakítók és egyenirányítók, Villamos motorok és alkatrészek, és Ipari berendezések bérbeadása. Székhelye Quickborn, Németország.

 2. DIESEL-MOTOREN-TECHNIK ESDERS & SCHEPERS GMBH

  Németország

  A DIESEL-MOTOREN-TECHNIK ESDERS & SCHEPERS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Préslégberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kompresszorok, Hidraulikus berendezések és tartozékok, Belsőégésű motorok, Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Kompresszorok, Hidraulikus berendezések és tartozékok, Belsőégésű motorok, és Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek. Székhelye Haren, Németország.

 3. TR EQUIPEMENTS

  Franciaország

  A TR EQUIPEMENTS, tevékenységi ágazata Turbinák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szivattyúk, Irodagépek és - eszközök, Kompresszorok, Belsőégésű motorok, Szivattyúk, Irodagépek és - eszközök, Kompresszorok, és Belsőégésű motorok. Székhelye Epernay Cedex, Franciaország.

 4. PARSEC

  Olaszország

  A PARSEC, tevékenységi ágazata Turbinák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belsőégésű motorok, Irodagépek és - eszközök, Kompresszorok, Szivattyúk, Belsőégésű motorok, Irodagépek és - eszközök, Kompresszorok, és Szivattyúk. Székhelye Osmanoro Sesto Fiorentino (Fi), Olaszország.

 5. MAHLE GMBH

  Németország

  A MAHLE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Préslégberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kompresszorok, Belsőégésű motorok, Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Kompresszorok, Belsőégésű motorok, Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, és Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai. Székhelye Rottweil, Németország.

 6. TURBO TEAM GAZTURBINAK, KOMPRESSZOROK ES VEZERLORENDSZEREK KARBANTARTO ES FEJLESZTO KORLATOLT FELELO

  Magyarország

  A TURBO TEAM GAZTURBINAK, KOMPRESSZOROK ES VEZERLORENDSZEREK KARBANTARTO ES FEJLESZTO KORLATOLT FELELO, tevékenységi ágazata Belsőégésű motorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, és Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek. Székhelye Beregdaroc, Magyarország.

 7. STROHM MOTOREN UND KOMPRESSOREN GMBH

  Németország

  A STROHM MOTOREN UND KOMPRESSOREN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Préslégberendezések és szerszámok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Préslégberendezések, Kompresszorok, Hidraulikus berendezések és tartozékok, Belsőégésű motorok, Préslégberendezések, Kompresszorok, Hidraulikus berendezések és tartozékok, és Belsőégésű motorok. Székhelye Stuttgart, Németország.

 8. BEMANI MOTORENBAU AG

  Svájc

  A BEMANI MOTORENBAU AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kompresszorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belsőégésű motorok, Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Autójavító műhelyek és benzinkutak - eszközök és berendezések, Személygépkocsik, Belsőégésű motorok, Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Autójavító műhelyek és benzinkutak - eszközök és berendezések, és Személygépkocsik. Székhelye Beinwil Am See, Svájc.

 9. PUMPEN.SYSTEME.ZUBEHÖR

  Németország

  A PUMPEN.SYSTEME.ZUBEHÖR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kompresszorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hidraulikus berendezések és tartozékok, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Szivattyúk, Hidraulikus berendezések és tartozékok, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, és Szivattyúk. Székhelye Wülfrath, Németország.

 10. NORTA MIT GMBH

  Németország

  A NORTA MIT GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szaniter szerelvények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Préslégberendezések, Kompresszorok, Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Préslégberendezések, Kompresszorok, Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, és Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai. Székhelye Hamburg, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Kompresszorok- belsőégésű motorokhoz - Import export

Találatok száma

921 Vállalat