• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kolbász- és szalámikonzervek

A keresés eredménye

Kolbász- és szalámikonzervek - Import export

 1. CAPELLI VINICIO & C. S.N.C.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A CAPELLI VINICIO & C. S.N.C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kolbász- és szalámikonzervek. Székhelye Castel Guelfo Di Bologna, Olaszország.

 2. VITALI DI VITALI GIUSEPPE E GIAMPIERO & C. SNC

  Olaszország

  A VITALI DI VITALI GIUSEPPE E GIAMPIERO & C. SNC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kolbász- és szalámikonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús- és hentesáruk, deli meats, wholesale of dressed pork products, Hús- és hentesáruk, és dressed pork factories. Székhelye San Ginesio, Olaszország.

 3. SALUMIFICIO BOVO DAL 1987 MASSIMO BORTOLAZZI

  Olaszország

  A SALUMIFICIO BOVO DAL 1987 MASSIMO BORTOLAZZI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kolbász- és szalámikonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cotechino, pork, ham, és bacon. Székhelye Buttapietra, Olaszország.

 4. MAISON VOISINE

  Franciaország

  A MAISON VOISINE, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kolbász- és szalámikonzervek, Traditional cheese, Kolbász- és szalámikonzervek, raw ham, és fresh butchered products. Székhelye Auros, Franciaország.

 5. BAUWENS THEO

  Belgium

  A BAUWENS THEO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kolbász- és szalámikonzervek, cooked ham, deli meats, Kolbász- és szalámikonzervek, és beef cold cuts. Székhelye Zele, Belgium.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. CUITS CHARCUTERÍA Y COCINADOS SA

  Spanyolország

  A CUITS CHARCUTERÍA Y COCINADOS SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kolbász- és szalámikonzervek, ready-made meat-based fresh dishes, foie gras, Kolbász- és szalámikonzervek, és poultry cold meats and salami. Székhelye Cassà De La Selva-Girona, Spanyolország.

 2. ROGER VIDAL SARL

  Franciaország

  A ROGER VIDAL SARL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kolbász- és szalámikonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is suppliers of pâtés, és suppliers of terrines. Székhelye Saint-Jean Du Bruel, Franciaország.

 3. MAISON GARCIA

  Franciaország

  A MAISON GARCIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és húsárukonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kolbász- és szalámikonzervek, Kolbász- és szalámikonzervek, és deli meats. Székhelye Villeneuve Les Bouloc, Franciaország.

 4. C&C PACKING

  Kanada

  A C&C PACKING, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kolbász- és szalámikonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is distribution and wholesale trade associations, frozen pork, és pork. Székhelye Montreal, Kanada.

 5. KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC)

  Oroszország

  A KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Készételek és csemege. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húspástétomok, Kolbász- és szalámikonzervek, Húskonzervek, Élelmiszer - import / export, Húspástétomok, Kolbász- és szalámikonzervek, Húskonzervek, és Élelmiszer - import / export. Székhelye Moscow, Oroszország.

 1. MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL

  Franciaország

  A MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és húsárukonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kolbász- és szalámikonzervek, Sonka, Kolbász- és szalámikonzervek, Sonka, duck meat, és Whole block duck foie gras. Székhelye Saint-Jean-Le-Vieux, Franciaország.

 2. BERJAC VIANDES

  Franciaország

  A BERJAC VIANDES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús- és húsárukonzervek, Húskonzervek, Kolbász- és szalámikonzervek, Hús- és húsárukonzervek, Húskonzervek, és Kolbász- és szalámikonzervek. Székhelye Nantes, Franciaország.

 1. LESVERRINESDEMAX

  Franciaország

  A LESVERRINESDEMAX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Libamáj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kolbász- és szalámikonzervek, Pezsgők, Konzervek, Kolbász- és szalámikonzervek, Pezsgők, suppliers of terrines, és Konzervek. Székhelye Reims, Franciaország.

 2. CARNICA BATALLE S.A

  Spanyolország

  A CARNICA BATALLE S.A, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kolbász- és szalámikonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is frozen pork. Székhelye Riudarenes, Spanyolország.

 3. JAG ALIMENTACIÓ

  Spanyolország

  A JAG ALIMENTACIÓ, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kolbász- és szalámikonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dressed pork factory products, cheese shops, és ham. Székhelye Hospitalet De Llobregat, Spanyolország.

 4. GEORG MANGOLD KG

  Ausztria

  A GEORG MANGOLD KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olajbogyó - elkészített, Hús- és húsárukonzervek, Kolbász- és szalámikonzervek, Zöldségkonzervek, Olajbogyó - elkészített, Hús- és húsárukonzervek, Kolbász- és szalámikonzervek, és Zöldségkonzervek. Székhelye Weiler, Ausztria.

 5. PRODENERGOPRODUCT

  Ukrajna

  A PRODENERGOPRODUCT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kolbász- és szalámikonzervek. Székhelye Kharkiv, Ukrajna.

 6. BRUNET SA

  Franciaország

  A BRUNET SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kolbász- és szalámikonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húspástétomok, Húspástétomok, és suppliers of terrines. Székhelye RABASTENS DE BIGORRE, Franciaország.

 7. BORVO TRAITEUR

  Franciaország

  A BORVO TRAITEUR, tevékenységi ágazata Füstölt és sózott hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Készételek és csemege, Hús- és hentesáruk, Kolbász- és szalámikonzervek, Készételek és csemege, Hús- és hentesáruk, és Kolbász- és szalámikonzervek. Székhelye Chemilly Sur Yonne, Franciaország.

 8. ALLANTON ERGA

  Görögország

  A ALLANTON ERGA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kolbász- és szalámikonzervek. Székhelye Assiros, Görögország.

 1. JAKOB HERSCHLER + CO. KG

  Németország

  A JAKOB HERSCHLER + CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kolbász- és szalámikonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gasztronómia - különlegességek, Libamáj, Húskonzervek, Gasztronómia - különlegességek, Libamáj, és Húskonzervek. Székhelye Heppenheim, Németország.

 2. SC CHIBAX SRL

  Románia

  A SC CHIBAX SRL, tevékenységi ágazata Kolbász- és szalámikonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szalámi, kolbász és virsli, Bőr és nyersbőr - megmunkálatlan, Tranzit-szállítmányozók és vámkezelők, Darabolt hús és friss baromfi, Szalámi, kolbász és virsli, Bőr és nyersbőr - megmunkálatlan, Tranzit-szállítmányozók és vámkezelők, és Darabolt hús és friss baromfi. Székhelye Arad, Románia.

 3. FRIEDRICH POLL GESELLSCHAFT M.B.H.

  Ausztria

  A FRIEDRICH POLL GESELLSCHAFT M.B.H., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagyasztva szárított hús. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húskonzervek, Kolbász- és szalámikonzervek, Húskonzervek, és Kolbász- és szalámikonzervek. Székhelye Vorchdorf, Ausztria.

 4. C. CARNEVALE (UK) LTD

  Egyesült Királyság

  A C. CARNEVALE (UK) LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kolbász- és szalámikonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús- és húsárukonzervek, Húskonzervek, Hús- és húsárukonzervek, és Húskonzervek. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 5. ZAKLAD PRZETWORSTWA MIESNEGO MAXPOL SP Z O O

  Lengyelország

  A ZAKLAD PRZETWORSTWA MIESNEGO MAXPOL SP Z O O, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és húsárukonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús- és hentesáruk, Kolbász- és szalámikonzervek, Hús- és hentesáruk, és Kolbász- és szalámikonzervek. Székhelye Kuznia Raciborska, Lengyelország.

 6. FRELIMO

  Horvátország

  A FRELIMO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kolbász- és szalámikonzervek. Székhelye Samobor, Horvátország.

 7. HORST NEUMANN GMBH

  Németország

  A HORST NEUMANN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húskonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kolbász- és szalámikonzervek, és Kolbász- és szalámikonzervek. Székhelye Varel, Németország.

 8. LUIGI UGOLOTTI S.R.L.

  Olaszország

  A LUIGI UGOLOTTI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és húsárukonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kolbász- és szalámikonzervek, Hús- és hentesáruk, Kolbász- és szalámikonzervek, és Hús- és hentesáruk. Székhelye Langhirano (Pr), Olaszország.

 9. LE GRATIN LYONNAIS

  Franciaország

  A LE GRATIN LYONNAIS, tevékenységi ágazata Hús- és húsárukonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kolbász- és szalámikonzervek, Hús- és hentesáruk, Kolbász- és szalámikonzervek, és Hús- és hentesáruk. Székhelye Lyon, Franciaország.

 10. BRENNECKE HARZER WURSTWAREN GMBH

  Németország

  A BRENNECKE HARZER WURSTWAREN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús- és húsárukonzervek, Kolbász- és szalámikonzervek, Hús- és húsárukonzervek, és Kolbász- és szalámikonzervek. Székhelye Liebenburg, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes