• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kolbász- és szalámikonzervek

A keresés eredménye

Kolbász- és szalámikonzervek - Import export

 1. MIR HAN BAU GMBH.

  Németország

  Verified by europages badge

  Mir Han Bau GmbH specializes in wholesaling globally recognized and valued food, general trading products, and lifestyle products to numerous countries. The increasing demand for Western-style food and grocery products in nearly every European country has propelled us to become one of the fastest-growing companies in the global commodities export supply chain. Our success can be attributed to our exceptional customer support, swift and reliable supply chain, and extensive knowledge of the global commodities market. With years of experience in sourcing and distributing branded products worldwide, we have developed a comprehensive understanding of the industry. Additionally, our strategic partnership with the expanding and maturing Far Eastern markets has further strengthened our position. At Mir Han Bau GmbH, we take pride in delivering high-quality branded products and meeting the demands of the global trade. We are committed to maintaining our exemplary customer service, ensuring fast and reliable deliveries, and capitalizing on opportunities in the ever-growing market for Western-style food and grocery products.

 2. MAISON VOISINE

  Franciaország

  A MAISON VOISINE, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kolbász- és szalámikonzervek, Traditional cheese, Kolbász- és szalámikonzervek, raw ham, és fresh butchered products. Székhelye Auros, Franciaország.

 3. VITALI DI VITALI GIUSEPPE E GIAMPIERO & C. SNC

  Olaszország

  A VITALI DI VITALI GIUSEPPE E GIAMPIERO & C. SNC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kolbász- és szalámikonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús- és hentesáruk, deli meats, wholesale of dressed pork products, Hús- és hentesáruk, és dressed pork factories. Székhelye San Ginesio, Olaszország.

 4. SALUMIFICIO BOVO DAL 1987 MASSIMO BORTOLAZZI

  Olaszország

  A SALUMIFICIO BOVO DAL 1987 MASSIMO BORTOLAZZI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kolbász- és szalámikonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cotechino, pork, ham, és bacon. Székhelye Buttapietra, Olaszország.

 5. BAUWENS THEO

  Belgium

  A BAUWENS THEO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kolbász- és szalámikonzervek, cooked ham, deli meats, Kolbász- és szalámikonzervek, és beef cold cuts. Székhelye Zele, Belgium.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. CUITS CHARCUTERÍA Y COCINADOS SA

  Spanyolország

  A CUITS CHARCUTERÍA Y COCINADOS SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kolbász- és szalámikonzervek, ready-made meat-based fresh dishes, foie gras, Kolbász- és szalámikonzervek, és poultry cold meats and salami. Székhelye Cassà De La Selva-Girona, Spanyolország.

 2. CAPELLI VINICIO & C. S.N.C.

  Olaszország

  A CAPELLI VINICIO & C. S.N.C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kolbász- és szalámikonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is parma ham trade, és small-scale manufacture. Székhelye Castel Guelfo Di Bologna, Olaszország.

 3. ROGER VIDAL SARL

  Franciaország

  A ROGER VIDAL SARL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kolbász- és szalámikonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is suppliers of pâtés, és suppliers of terrines. Székhelye Saint-Jean Du Bruel, Franciaország.

 4. MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL

  Franciaország

  A MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és húsárukonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kolbász- és szalámikonzervek, Sonka, Kolbász- és szalámikonzervek, Sonka, duck meat, és Whole block duck foie gras. Székhelye Saint-Jean-Le-Vieux, Franciaország.

 5. KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC)

  Oroszország

  A KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Készételek és csemege. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húspástétomok, Kolbász- és szalámikonzervek, Húskonzervek, Élelmiszer - import / export, Húspástétomok, Kolbász- és szalámikonzervek, Húskonzervek, és Élelmiszer - import / export. Székhelye Moscow, Oroszország.

 1. MAISON GARCIA

  Franciaország

  A MAISON GARCIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és húsárukonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kolbász- és szalámikonzervek, Kolbász- és szalámikonzervek, és deli meats. Székhelye Villeneuve Les Bouloc, Franciaország.

 2. C&C PACKING

  Kanada

  A C&C PACKING, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kolbász- és szalámikonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is distribution and wholesale trade associations, frozen pork, és pork. Székhelye Montreal, Kanada.

 1. JAG ALIMENTACIÓ

  Spanyolország

  A JAG ALIMENTACIÓ, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kolbász- és szalámikonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dressed pork factory products, cheese shops, és ham. Székhelye Hospitalet De Llobregat, Spanyolország.

 2. LESVERRINESDEMAX

  Franciaország

  A LESVERRINESDEMAX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Libamáj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kolbász- és szalámikonzervek, Pezsgők, Konzervek, Kolbász- és szalámikonzervek, Pezsgők, suppliers of terrines, és Konzervek. Székhelye Reims, Franciaország.

 3. GEORG MANGOLD KG

  Ausztria

  A GEORG MANGOLD KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olajbogyó - elkészített, Hús- és húsárukonzervek, Kolbász- és szalámikonzervek, Zöldségkonzervek, Olajbogyó - elkészített, Hús- és húsárukonzervek, Kolbász- és szalámikonzervek, és Zöldségkonzervek. Székhelye Weiler, Ausztria.

 4. PRODENERGOPRODUCT

  Ukrajna

  A PRODENERGOPRODUCT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kolbász- és szalámikonzervek. Székhelye Kharkiv, Ukrajna.

 5. BERJAC VIANDES

  Franciaország

  A BERJAC VIANDES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús- és húsárukonzervek, Húskonzervek, Kolbász- és szalámikonzervek, Hús- és húsárukonzervek, Húskonzervek, és Kolbász- és szalámikonzervek. Székhelye Nantes, Franciaország.

 6. CARNICA BATALLE S.A

  Spanyolország

  A CARNICA BATALLE S.A, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kolbász- és szalámikonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is frozen pork. Székhelye Riudarenes, Spanyolország.

 7. BORVO TRAITEUR

  Franciaország

  A BORVO TRAITEUR, tevékenységi ágazata Füstölt és sózott hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Készételek és csemege, Hús- és hentesáruk, Kolbász- és szalámikonzervek, Készételek és csemege, Hús- és hentesáruk, és Kolbász- és szalámikonzervek. Székhelye Chemilly Sur Yonne, Franciaország.

 8. JAKOB HERSCHLER + CO. KG

  Németország

  A JAKOB HERSCHLER + CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kolbász- és szalámikonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gasztronómia - különlegességek, Libamáj, Húskonzervek, Gasztronómia - különlegességek, Libamáj, és Húskonzervek. Székhelye Heppenheim, Németország.

 1. ALLANTON ERGA

  Görögország

  A ALLANTON ERGA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kolbász- és szalámikonzervek. Székhelye Assiros, Görögország.

 2. SC CHIBAX SRL

  Románia

  A SC CHIBAX SRL, tevékenységi ágazata Kolbász- és szalámikonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szalámi, kolbász és virsli, Bőr és nyersbőr - megmunkálatlan, Tranzit-szállítmányozók és vámkezelők, Darabolt hús és friss baromfi, Szalámi, kolbász és virsli, Bőr és nyersbőr - megmunkálatlan, Tranzit-szállítmányozók és vámkezelők, és Darabolt hús és friss baromfi. Székhelye Arad, Románia.

 3. ZAKLAD PRZETWORSTWA MIESNEGO MAXPOL SP Z O O

  Lengyelország

  A ZAKLAD PRZETWORSTWA MIESNEGO MAXPOL SP Z O O, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és húsárukonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús- és hentesáruk, Kolbász- és szalámikonzervek, Hús- és hentesáruk, és Kolbász- és szalámikonzervek. Székhelye Kuznia Raciborska, Lengyelország.

 4. FRELIMO

  Horvátország

  A FRELIMO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kolbász- és szalámikonzervek. Székhelye Samobor, Horvátország.

 5. FRIEDRICH POLL GESELLSCHAFT M.B.H.

  Ausztria

  A FRIEDRICH POLL GESELLSCHAFT M.B.H., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagyasztva szárított hús. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húskonzervek, Kolbász- és szalámikonzervek, Húskonzervek, és Kolbász- és szalámikonzervek. Székhelye Vorchdorf, Ausztria.

 6. C. CARNEVALE (UK) LTD

  Egyesült Királyság

  A C. CARNEVALE (UK) LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kolbász- és szalámikonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús- és húsárukonzervek, Húskonzervek, Hús- és húsárukonzervek, és Húskonzervek. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 7. ETABLISSEMENTS CANCE

  Franciaország

  A ETABLISSEMENTS CANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húskonzervek, Kolbász- és szalámikonzervek, Húskonzervek, és Kolbász- és szalámikonzervek. Székhelye Villeneuve, Franciaország.

 8. MANDY FOODS INTERNATIONAL SRL

  Románia

  A MANDY FOODS INTERNATIONAL SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kolbász- és szalámikonzervek. Székhelye Bucharest, Románia.

 9. BRENNECKE HARZER WURSTWAREN GMBH

  Németország

  A BRENNECKE HARZER WURSTWAREN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús- és húsárukonzervek, Kolbász- és szalámikonzervek, Hús- és húsárukonzervek, és Kolbász- és szalámikonzervek. Székhelye Liebenburg, Németország.

 10. CRANSTONS QUALITY BUTCHERS LIMITED

  Egyesült Királyság

  A CRANSTONS QUALITY BUTCHERS LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és húsárukonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kolbász- és szalámikonzervek, és Kolbász- és szalámikonzervek. Székhelye Penrith, Egyesült Királyság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes