• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kikötők és kikötői szolgáltatások

A keresés eredménye

Kikötők és kikötői szolgáltatások - Import export

 1. MIDOLINI FRATELLI S.P.A.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A MIDOLINI FRATELLI S.P.A., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Autódaruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Közúti szállítás, különleges járművekkel, Kikötők és kikötői szolgáltatások, Emelőkarok, trucks with cranes for goods lifting, crane rental for suspended platforms, Közúti szállítás, különleges járművekkel, crane trucks, Kikötők és kikötői szolgáltatások, és Emelőkarok. Székhelye Udine, Olaszország.

 2. JADE-DIENST GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A JADE-DIENST GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kikötők és kikötői szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Úszókotrók, Disposal of ship-generated waste, Harbour construction, Harbour operations, Port technology, Harbour transhipment facilities, Cargo handling services in port, Logistics for disposal, és ship owners. Székhelye Wilhelmshaven, Németország.

 3. NAUTICA DAL VI SRL

  Olaszország

  A NAUTICA DAL VI SRL, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Kikötők és kikötői szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is marine engine assistance, boats, boat slip rentals, és boat building. Székhelye Lido Di Jesolo-Jesolo, Olaszország.

 4. TAINARON MARITIME COMPANY

  Görögország

  A TAINARON MARITIME COMPANY, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vontatóhajózás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kikötők és kikötői szolgáltatások, és Kikötők és kikötői szolgáltatások. Székhelye Keratsini, Görögország.

 5. ZONA LIBERA GALATI - FREE TRADE ZONE

  Románia

  A ZONA LIBERA GALATI - FREE TRADE ZONE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vámszabadterületek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kikötők és kikötői szolgáltatások, Franchising - tanácsadás, Raktározás és közbenső raktározás - szolgáltatások, Kikötők és kikötői szolgáltatások, Franchising - tanácsadás, és Raktározás és közbenső raktározás - szolgáltatások. Székhelye Galati, Románia.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. CARGA

  Belgium

  A CARGA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Belvízi hajózás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kikötők és kikötői szolgáltatások, Tranzit-szállítmányozók - hajószállítmányok, Tömegáru-szállítás, Raktárlogisztika, Kikötők és kikötői szolgáltatások, Tranzit-szállítmányozók - hajószállítmányok, Tömegáru-szállítás, és Raktárlogisztika. Székhelye Antwerpen, Belgium.

 2. BELGIAN NEW FRUIT WHARF

  Belgium

  A BELGIAN NEW FRUIT WHARF, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kikötők és kikötői szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belvízi hajózás, Gyümölcsök és zöldségek - import / export, Belvízi hajózás, Gyümölcsök és zöldségek - import / export, import of fruit, és fruit and vegetable transport. Székhelye Antwerpen, Belgium.

 3. DURME-NATIE

  Belgium

  A DURME-NATIE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kikötők és kikötői szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Raktárlogisztika, Raktározás és közbenső raktározás - szolgáltatások, Cukor, Raktárlogisztika, Raktározás és közbenső raktározás - szolgáltatások, Cukor, és cocoa. Székhelye Antwerpen, Belgium.

 4. VOLLERS

  Belgium

  A VOLLERS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kikötők és kikötői szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is port work, dockside warehouse, customs services for merchandise transported by ship, és stowage services for cargo ships. Székhelye Antwerpen, Belgium.

 5. BURISA

  Belgium

  A BURISA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kikötők és kikötői szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, vegyipari, tanks for naphtha, underground tank, Gépek és eszközök, vegyipari, és DERV, diesel, petrol or benzine filters. Székhelye Poperinge, Belgium.

 1. COMEXAS SEAFREIGHT

  Belgium

  A COMEXAS SEAFREIGHT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Belvízi hajózás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kikötők és kikötői szolgáltatások, Szállíttatók és gyűjtőszállítmány-fuvarozók, Kikötők és kikötői szolgáltatások, Szállíttatók és gyűjtőszállítmány-fuvarozók, customs services, és containerised shipments by sea. Székhelye Wijnegem, Belgium.

 2. ICC - AGENCIA DE NAVEGAÇÃO E DE TRANSPORTES TERRESTRES S.A.

  Portugália

  A ICC - AGENCIA DE NAVEGAÇÃO E DE TRANSPORTES TERRESTRES S.A., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Tranzit-szállítmányozók - hajószállítmányok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kikötők és kikötői szolgáltatások, Kikötők és kikötői szolgáltatások, Logistic management consulting, és sea transport. Székhelye Lisboa, Portugália.

 1. SILSTEVE AS

  Észtország

  A SILSTEVE AS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kikötők és kikötői szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is logistics. Székhelye Sillamäe, Észtország.

 2. SHIPS INFORMATION GENOVA

  Olaszország

  A SHIPS INFORMATION GENOVA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kikötők és kikötői szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Révkalauzi szolgáltatások, hajóknak, Vontatóhajózás, Révkalauzi szolgáltatások, hajóknak, Vontatóhajózás, watch-towers, és Weather measurements. Székhelye Genova, Olaszország.

 3. NTN EST AS

  Észtország

  A NTN EST AS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Tranzit-szállítmányozók és vámkezelők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kikötők és kikötői szolgáltatások, international transport, ports, docks and port services, Kikötők és kikötői szolgáltatások, és port. Székhelye Tallinn, Észtország.

 4. INTERCOP S.L.

  Spanyolország

  A INTERCOP S.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kikötők és kikötői szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Integrált logisztika, Összeállítható hajók, Hajózási ügynökségek - szállítmányozó vállalatok, Customs agency, Integrált logisztika, Összeállítható hajók, és Hajózási ügynökségek - szállítmányozó vállalatok. Székhelye Las Palmas De Gran Canaria, Spanyolország.

 5. CARLCRANZGESELLSCHAFT E.V. CCG

  Németország

  A CARLCRANZGESELLSCHAFT E.V. CCG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kikötők és kikötői szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Általános, szak-és továbbképzés, és Általános, szak-és továbbképzés. Székhelye Weßling, Németország.

 6. MTD MARITIME SERVICES & PORT RECEPTION FACILITY

  Belgium

  A MTD MARITIME SERVICES & PORT RECEPTION FACILITY, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kikötők és kikötői szolgáltatások. Székhelye Antwerpen, Belgium.

 7. GRAND PORT MARITIME DE NANTES SAINT-NAZAIRE

  Franciaország

  A GRAND PORT MARITIME DE NANTES SAINT-NAZAIRE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Raktárlogisztika. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Import-export – ügynökök, Kikötők és kikötői szolgáltatások, Kikötő-igazgatás, Import-export – ügynökök, Kikötők és kikötői szolgáltatások, és Kikötő-igazgatás. Székhelye Nantes Cedex 4, Franciaország.

 8. SOCIETE DU PORT DE MERTERT

  Luxemburg

  A SOCIETE DU PORT DE MERTERT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kikötők és kikötői szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Áruátrakodás kikötőkben, Belvízi hajózás, Áruátrakodás kikötőkben, Belvízi hajózás, road transport of merchandise, és rail transport. Székhelye Mertert, Luxemburg.

 1. SEA-INVEST

  Belgium

  A SEA-INVEST, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Belvízi hajózás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kikötők és kikötői szolgáltatások, Hajószállítás, Kikötők és kikötői szolgáltatások, és Hajószállítás. Székhelye Gent, Belgium.

 2. SEA INVEST FRANCE

  Franciaország

  A SEA INVEST FRANCE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kikötők és kikötői szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Áruátrakodás kikötőkben, és Áruátrakodás kikötőkben. Székhelye Levallois Perret, Franciaország.

 3. HLM HAMBURG LINES MEN GMBH

  Németország

  A HLM HAMBURG LINES MEN GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kikötők és kikötői szolgáltatások. Székhelye Hamburg, Németország.

 4. ANTWERP TANK REPAIR

  Belgium

  A ANTWERP TANK REPAIR, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Belvízi hajózás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kikötők és kikötői szolgáltatások, Tartálytisztítás, Kikötők és kikötői szolgáltatások, Tartálytisztítás, containers for inflammable liquids, és 24-hour repairs. Székhelye Antwerpen, Belgium.

 5. CONTINENTAL SURVEYS

  Belgium

  A CONTINENTAL SURVEYS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kikötők és kikötői szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajózási szakértők, Új anyagok - tanulmányok és kutatás, Optimalizálás, gyártási költségek optimalizálása, mérnökirodák, Hajófelmérés, Hajózási szakértők, Új anyagok - tanulmányok és kutatás, Optimalizálás, gyártási költségek optimalizálása, mérnökirodák, és Hajófelmérés. Székhelye Antwerpen, Belgium.

 6. P&A STORE LAGERLOGISTIK - WERKSVERTRETUNGEN - BAUELEMENTE INH. UWE PRZIBYLLA

  Németország

  A P&A STORE LAGERLOGISTIK - WERKSVERTRETUNGEN - BAUELEMENTE INH. UWE PRZIBYLLA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kikötők és kikötői szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Közúti szállítás, Távolsági szállítás - logisztikai szolgáltatás, Nemzetközi futárszolgálat, Dokkok és raktárházak, Közúti szállítás, Távolsági szállítás - logisztikai szolgáltatás, Nemzetközi futárszolgálat, és Dokkok és raktárházak. Székhelye Lehrte, Németország.

 7. SCHULTE & BRUNS EMDEN GMBH & CO. KG

  Németország

  A SCHULTE & BRUNS EMDEN GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kikötők és kikötői szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajózási ügynökségek - szállítmányozó vállalatok, Közúti szállítás, Távolsági szállítás - logisztikai szolgáltatás, Nemzetközi futárszolgálat, Hajózási ügynökségek - szállítmányozó vállalatok, Közúti szállítás, Távolsági szállítás - logisztikai szolgáltatás, és Nemzetközi futárszolgálat. Székhelye Emden, Németország.

 8. BECKMANN & JÖRGENSEN GMBH

  Németország

  A BECKMANN & JÖRGENSEN GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Informatika - szoftverek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kikötők és kikötői szolgáltatások, Hajózási ügynökségek - szállítmányozó vállalatok, Közúti szállítás, Dokkok és raktárházak, Kikötők és kikötői szolgáltatások, Hajózási ügynökségek - szállítmányozó vállalatok, Közúti szállítás, és Dokkok és raktárházak. Székhelye Hamburg, Németország.

 9. WILLI MÜLLER

  Németország

  A WILLI MÜLLER, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kikötők és kikötői szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Közúti szállítás, Távolsági szállítás - logisztikai szolgáltatás, Nemzetközi futárszolgálat, Dokkok és raktárházak, Közúti szállítás, Távolsági szállítás - logisztikai szolgáltatás, Nemzetközi futárszolgálat, és Dokkok és raktárházak. Székhelye Weißbach, Németország.

 10. BEECKMAN DE VOS

  Belgium

  A BEECKMAN DE VOS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kikötők és kikötői szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajózási szakértők, Hajóépítő mesterek, Hajózási szakértők, Hajóépítő mesterek, és appraisals. Székhelye Antwerpen, Belgium.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Kikötők és kikötői szolgáltatások - Import export

Találatok száma

3 183 Vállalat