• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kiállítások - szervezés és szerelés

A keresés eredménye

Kiállítások - szervezés és szerelés - Import export

 1. AVA GROUP GMBH

  Németország

  Az AVA Group GMBH-ként, a világszerte megvalósítandó projektjeihez legközelebbi szakmai üzleti partnerünk, támogatást nyújt Önnek Partnereink Vetítés és értékesítés utáni támogatás a következő területeken: Led képernyő, integrált rendszer, Digital Signage, Sound & Light rendszerek 1976 óta. Fő: Németország, Törökország, USA Partnereink / forgalmazóink: Németország, Franciaország, Olaszország, Hollandia, Spanyolország, Belgium, Szerbia, Horvátország, Macedónia és az egész világ Amit ajánlunk; > Konferencia terem > Tárgyaló > Stadion > Koncertterület > Esemény területe > Utcai reklám > Hirdetési területek A mi szolgáltatásunk; > Saját gyártás > Nagyker és Projekt > Készlet > Speciális produkciók > Tervezési támogatás > Projekt létrehozása Előnyei; > Kis és nagy megrendelések > Nagyon jó ár / teljesítmény arány > Gyors megrendelés-feldolgozás > Nemzetközi szállítások > Hogy projektjét az Ön országában lévő forgalmazó készítse el > Európa Tervezés, gyártás és Törökország > Műszaki szolgálat az Ön területén > Támogatás az összeszerelés végéig > Értékesítés utáni támogatás > Európai Erősségeink; > Gyors gyártás > Sokéves tapasztalat > Szakmai csapat (világszerte) > Minőségalapú alkalmazás > Kép és anyagminőség > Időben történő szállítás

  Minden termék "kiállítások - szervezés és szerelés"

 2. QL BODYBRAND FASHION MADE IN ITALY

  Olaszország

  A QL BODYBRAND FASHION MADE IN ITALY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kiállítások - szervezés és szerelés. Székhelye Pinasca, Olaszország.

 3. HERDADE DAS TEMPLARIAS

  Portugália

  A HERDADE DAS TEMPLARIAS, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Kiállítások - szervezés és szerelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet, faiskola és erdészet, Nemzeti parkok és természetvédelmi területek, Műkertészet, faiskola és erdészet, asset management company, cultural meetings, és Nemzeti parkok és természetvédelmi területek. Székhelye Abrantes, Portugália.

 4. GLOBUS AJANS

  Törökország

  A GLOBUS AJANS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kiállítások - szervezés és szerelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is International interpreters. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. EXPOPOLIS

  Belgium

  A EXPOPOLIS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vásár - és kiállításszervező társaságok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kiállítások - szervezés és szerelés, Weboldalak referenciái és promóciók, Standok kiállításokhoz, Vásári standokhoz berendezések, Kiállítások - szervezés és szerelés, Weboldalak referenciái és promóciók, Standok kiállításokhoz, és Vásári standokhoz berendezések. Székhelye Beauvechain, Belgium.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. STANDEXPO

  Portugália

  A STANDEXPO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kiállítások - szervezés és szerelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vásári standok - tervezés és felépítés, exhibition stand assembly, rental of showcases for fairs, és Vásári standok - tervezés és felépítés. Székhelye São Romão De Neiva, Portugália.

 2. CTN GROUPE

  Franciaország

  A CTN GROUPE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kiállítások - szervezés és szerelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Berendezési tárgyak és dekorációk, és Berendezési tárgyak és dekorációk. Székhelye Orly Cedex, Franciaország.

 3. GED EVENT

  Franciaország

  A GED EVENT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kiállítások - szervezés és szerelés. Székhelye Roche La Molière, Franciaország.

 4. LIMITLESS SRL - SOLUZIONI PER EVENTI

  Olaszország

  A LIMITLESS SRL - SOLUZIONI PER EVENTI, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kiállítások - szervezés és szerelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is exhibition fittings. Székhelye Napoli, Olaszország.

 5. DOMINO FUARCILIK A.S.

  Törökország

  A DOMINO FUARCILIK A.S., vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Kiállítások - szervezés és szerelés. Székhelye Ankara, Törökország.

 1. MEDIANOX COMMUNICATION GMBH

  Németország

  A MEDIANOX COMMUNICATION GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kiállítások - szervezés és szerelés. Székhelye Kaarst, Németország.

 2. JAIMAS ARABES CADIZ

  Spanyolország

  A JAIMAS ARABES CADIZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kiállítások - szervezés és szerelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is marquees for trade fairs and shows, marquee rental, és marquees. Székhelye Chiclana, Spanyolország.

 1. WEB-ON DI GAGLIANONE ANDREA

  Olaszország

  A WEB-ON DI GAGLIANONE ANDREA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kiállítások - szervezés és szerelés. Székhelye Fiume Veneto, Olaszország.

 2. AGROTEC INTERNATIONAL AGRICULTURE FAIR

  Törökország

  A AGROTEC INTERNATIONAL AGRICULTURE FAIR, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Kiállítások - szervezés és szerelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is trade fair services and organisation, és international trade fairs. Székhelye Ankara, Törökország.

 3. GRUP PARENTESIS IMATGE I SO, S.L.

  Spanyolország

  A GRUP PARENTESIS IMATGE I SO, S.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kiállítások - szervezés és szerelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is audio light video system rental, installation rental for concerts, és equipment rental for parties. Székhelye Gironella, Spanyolország.

 4. SC EXPOTRANSPORT MEDIA SRL

  Románia

  A SC EXPOTRANSPORT MEDIA SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kiállítások - szervezés és szerelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szakmai szalonok, és Szakmai szalonok. Székhelye Bucuresti, Románia.

 5. STANDFIERE DI TENEGGI AUGUSTO

  Olaszország

  A STANDFIERE DI TENEGGI AUGUSTO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kiállítások - szervezés és szerelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Stand design. Székhelye Baiso, Olaszország.

 6. PARALLELI TRADE FAIRS SRL

  Olaszország

  A PARALLELI TRADE FAIRS SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kiállítások - szervezés és szerelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vásár - és kiállításszervező társaságok, international trade fairs, Participation in international trade shows, promotion of economic activities abroad, és Vásár - és kiállításszervező társaságok. Székhelye Mi, Olaszország.

 7. CHAPEAU WEDDING PLANNER

  Olaszország

  A CHAPEAU WEDDING PLANNER, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kiállítások - szervezés és szerelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kongresszusok, szemináriumok, fogadások - szervezés és szolgáltatások, events organisation agency, és Kongresszusok, szemináriumok, fogadások - szervezés és szolgáltatások. Székhelye Pordenone, Olaszország.

 8. EXPOTRADE

  Argentína

  A EXPOTRADE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kiállítások - szervezés és szerelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is trade fair and exhibition service, on-board provisions supplier, és trade fair services and organisation. Székhelye Buenos Aires, Argentína.

 1. PARTYTENTVERHUUR GROENE HART

  Hollandia

  A PARTYTENTVERHUUR GROENE HART, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kiállítások - szervezés és szerelés. Székhelye Reeuwijk, Hollandia.

 2. WWW.ITALIAINIZIATIVE.IT

  Olaszország

  A WWW.ITALIAINIZIATIVE.IT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kiállítások - szervezés és szerelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is trade fair services and organisation, marketing consulting, és crew assistance. Székhelye Favara, Olaszország.

 3. BETACTIVE GMBH

  Németország

  A BETACTIVE GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kiállítások - szervezés és szerelés. Székhelye Birkenau, Németország.

 4. FA ORGANIZASYON

  Törökország

  A FA ORGANIZASYON, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Kiállítások - szervezés és szerelés. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. LINEUP EVENTS FACTORY

  Portugália

  A LINEUP EVENTS FACTORY, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kiállítások - szervezés és szerelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is organisation of company events. Székhelye Lisbon, Portugália.

 6. PROVOLI EXPO

  Görögország

  A PROVOLI EXPO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kiállítások - szervezés és szerelés. Székhelye Trikala, Görögország.

 7. EXPOIN CONSULTING SERVICES

  Ukrajna

  A EXPOIN CONSULTING SERVICES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kiállítások - szervezés és szerelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is event organisation, event planning, event organisation advice, és trade fair and exhibition service. Székhelye Kyiv, Ukrajna.

 8. ART & ADVICE

  Belgium

  A ART & ADVICE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Művészet és művészeti galériák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kiállításszervező társaságok, Kiállítások - szervezés és szerelés, Kiállításszervező társaságok, Graphic design, és Kiállítások - szervezés és szerelés. Székhelye Stevoort, Belgium.

 9. GL EVENTS BELGIUM

  Belgium

  A GL EVENTS BELGIUM, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kongresszusok, szemináriumok, fogadások - szervezés és szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vásár - és kiállításszervező társaságok, Kiállítások - szervezés és szerelés, event organisation, Vásár - és kiállításszervező társaságok, conference room, és Kiállítások - szervezés és szerelés. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 10. YONCA BUTIK ORGANIZASYON

  Törökország

  A YONCA BUTIK ORGANIZASYON, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Kiállítások - szervezés és szerelés. Székhelye Ankara, Törökország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Kiállítások - szervezés és szerelés - Import export

Találatok száma

1 943 Vállalat