• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kertművelés és kertészet - gépek és eszközök

A keresés eredménye

Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök - Import export

 1. TOSCANO AGRICULTURAL MACHINERY

  Törökország

  Verified by europages badge

  A TOSCANO AGRICULTURAL MACHINERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, Talajművelő gépek és eszközök, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Gépek és eszközök, mezőgazdasági -, Mezőgazdasági termékek - import / export, Agricultural Machinery, Agricultural Equipment, Tillage Machinery, és Tillage Equipment. Székhelye Eskisehir, Törökország.

 2. ZSM INH. ZABIULLAH JAWARY

  Németország

  Verified by europages badge

  A ZSM INH. ZABIULLAH JAWARY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Székhelye Sangerhausen, Németország.

 3. COSERWA

  Franciaország

  A COSERWA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vetőmag és ültetés - eszközök, Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, machinery for plant nurseries, nursery supplies, Vetőmag és ültetés - eszközök, és Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek. Székhelye Hagenbach, Franciaország.

 4. CLOOS & KRAUS

  Luxemburg

  A CLOOS & KRAUS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdasági gépek és tartozékok, Mezőgazdasági gépek és tartozékok, used farm machinery, spare parts for agricultural and gardening machines, és farm machinery. Székhelye Roost, Luxemburg.

 5. LOC IT SA

  Belgium

  A LOC IT SA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Székhelye Auvelais (sambreville), Belgium.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ESPACE ENGINS PRO ( DAVID SAS)

  Franciaország

  A ESPACE ENGINS PRO ( DAVID SAS), vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is small tractors, lawn mowers, garden strimmers, és farm tractors. Székhelye Villeneuve-Saint Germain, Franciaország.

 2. ARNETOLI MOTOR SRL

  Olaszország

  A ARNETOLI MOTOR SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Motoros fűnyírók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdasági gépek és tartozékok, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, scrub-clearing machines, Mezőgazdasági gépek és tartozékok, és Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Székhelye Reggello, Olaszország.

 3. CREOLA GIUSEPPE & C. SAS

  Olaszország

  A CREOLA GIUSEPPE & C. SAS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerti szerszámok, agricultural machinery and equipment, farming tools and accessories, Kerti szerszámok, és gardening articles. Székhelye Briga Novarese, Olaszország.

 4. ETESIA S.A.S

  Franciaország

  A ETESIA S.A.S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is garden tractors, electric tractors, és grounds maintenance equipment. Székhelye Wissembourg, Franciaország.

 5. SLIMS PLACE

  Egyesült Királyság

  A SLIMS PLACE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hidrokultúra - eszközök és kellékek, Hidrokultúra - eszközök és kellékek, bio-stimulants - fertilisers, és horticultural lighting systems. Székhelye Hounslow, Egyesült Királyság.

 1. MOTORENINSTANDSETZUNG OLDENBURG GMBH

  Németország

  A MOTORENINSTANDSETZUNG OLDENBURG GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Székhelye Wiefelstede, Németország.

 2. DFL S.R.L

  Olaszország

  A DFL S.R.L, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Épületvasalások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, tools, Building - hardware, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, és do-it-yourself items. Székhelye Sala Consilina, Olaszország.

 1. AVRIL INDUSTRIE

  Franciaország

  A AVRIL INDUSTRIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Székhelye Ploemeur, Franciaország.

 2. AUTOLAWNMOW

  Írország

  A AUTOLAWNMOW, tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Székhelye Oldcastle, Írország.

 3. KERN & DRIVE GMBH

  Magyarország

  A KERN & DRIVE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cserepes növények, spare parts for agricultural and gardening machines, spare parts for industrial machines, Cserepes növények, és gardening machines. Székhelye Gyor, Magyarország.

 4. VERHOEST MARC

  Belgium

  A VERHOEST MARC, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, és used farm machinery. Székhelye Rumbeke, Belgium.

 5. EMAK FRANCE SAS

  Franciaország

  A EMAK FRANCE SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is lawnmowers, és grounds maintenance equipment. Székhelye Rixheim, Franciaország.

 6. INTERGROW

  Belgium

  A INTERGROW, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rovarírtószerek, garden work, Rovarírtószerek, és fruit growing consultants. Székhelye Aalter, Belgium.

 7. ETS-STANY GILLET

  Luxemburg

  A ETS-STANY GILLET, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Motoros fűnyírók, lawnmowers, cutting-off machines, Motoros fűnyírók, és forestry mulchers. Székhelye Bastogne, Luxemburg.

 8. GT MACHINERY LTD

  Egyesült Királyság

  A GT MACHINERY LTD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Székhelye Sheffield, Egyesült Királyság.

 1. GARAGE MISCHEL

  Luxemburg

  A GARAGE MISCHEL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, gardening machines, garden machinery rental, és clippers. Székhelye Consdorf, Luxemburg.

 2. BAB BAMPS

  Belgium

  A BAB BAMPS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, és lawn-mower. Székhelye Brustem, Belgium.

 3. ZWEIRAD UND LANDMASCHINEN GEIER E.K.

  Németország

  A ZWEIRAD UND LANDMASCHINEN GEIER E.K., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések, és Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Székhelye Binabiburg, Németország.

 4. TRIANGLE

  Franciaország

  A TRIANGLE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Műkertészet - kertművészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, supplies for horticulture, és Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek. Székhelye Ennevelin, Franciaország.

 5. BOONE HYDRO ELEKTRO

  Belgium

  A BOONE HYDRO ELEKTRO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is photovoltaic solar panels, és solar panel. Székhelye Oostnieuwkerke, Belgium.

 6. BOLLEN-VAN DEN BROEK

  Belgium

  A BOLLEN-VAN DEN BROEK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámok, motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámok, nem motoros, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, Szerszámok, nem motoros, gardening tools, és Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Székhelye Lanaken, Belgium.

 7. ZOOOM DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

  A ZOOOM DEUTSCHLAND GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Anyagmozgató eszközök (szabadon mozgó). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alkatrészek, villamos háztartási kisgépekhez, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, Alkatrészek, villamos háztartási kisgépekhez, és Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Székhelye Merching, Németország.

 8. GARDENA BELGIUM

  Belgium

  A GARDENA BELGIUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerti szerszámok, Kerti szerszámok, gardening tools, clippers, és hedge trimmers. Székhelye Uccle, Belgium.

 9. ETS THIERRY GALLIOT

  Franciaország

  A ETS THIERRY GALLIOT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is small powered farm machines, és farm machinery. Székhelye Vailly-Sur-Sauldre, Franciaország.

 10. CONSTRUCTION HUMEAU

  Franciaország

  A CONSTRUCTION HUMEAU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, Gépek és eszközök, bortermelő, Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, és Gépek és eszközök, bortermelő. Székhelye St Pierre Montlimart, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök - Import export

Találatok száma

5 096 Vállalat