• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kerti szerszámok

A keresés eredménye

Kerti szerszámok - Import export

 1. LORDAVENUE.COM

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A LORDAVENUE.COM, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kéziszerszámok járműjavításhoz, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kompresszorok, Kerti szerszámok, Kompresszorok, és Kerti szerszámok. Székhelye Paris, Franciaország.

 2. SARTEX S.R.L.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A SARTEX S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kerti szerszámok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is rakes, forged tools, shovels, hand tools, farming tools, hammers, pincers, pickaxes, és trowels. Székhelye Merone, Olaszország.

 3. LIBERAGRI SRLS

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A LIBERAGRI SRLS, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Eledel, háziállatoknak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez, Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, Kerti szerszámok, Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez, Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, és Kerti szerszámok. Székhelye Monterosi, Olaszország.

 4. KABALA KERESKEDO KFT.

  Magyarország

  A KABALA Kereskedő KFT egy elsősorban szerszám-nagykereskedéssel foglalkozó vállalat. Cégünk családi vállalkozásként indul, amelyet 1988-ban alapított Homonnai Géza. Az export-import kereskedelmünk kiterjed egészen Oroszországra, Ukrajnára, Szlovákia, Észtország, Litvánia és Romániára is, illetve a saját importból származó és az itthoni gyártók termékeivel hazánkban is kereskedünk. Pillanatnyilag 4000 m² területen több raktárral, és a szükséges infrastruktúrával rendelkezünk. Az Arti kaszagyár 2010. január 1-től európai logisztikai központot létesített Magyarországon. Az Arti kaszagyárral 14 éve működünk együtt, így közös megegyezéssel a hivatalos európai képviseletét a következőkben cégünk fogja ellátni. A honlapon megtalálhatják termékeink listáját, melyeket itt meg is rendelhetnek.

 5. ZHEJIANG KC MECHANICAL & ELECTRIC CO., LTD.

  Kína

  A ZHEJIANG KC MECHANICAL & ELECTRIC CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerti szerszámok. Székhelye Yongkang, Kína.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. VERDEMAX

  Olaszország

  A VERDEMAX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerti szerszámok, garden accessories, Kerti szerszámok, garden watering, és wheelbarrows. Székhelye Boretto, Olaszország.

 2. RIBIMEX

  Franciaország

  A RIBIMEX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerti szerszámok. Székhelye Pontault Combault Cedex, Franciaország.

 3. ULTRANINDO SEDAYU MOWER STORE

  Indonézia

  A ULTRANINDO SEDAYU MOWER STORE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kerti szerszámok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is lawn mowers, farm mower, lawn mower repairs, és Blades for power tools. Székhelye Denpasar, Indonézia.

 4. WESSLING & BUDDE RASENSPECHT GBR

  Németország

  A WESSLING & BUDDE RASENSPECHT GBR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerti szerszámok. Székhelye Bramsche, Németország.

 5. DELLA NOCE RENATO SNC

  Olaszország

  A DELLA NOCE RENATO SNC, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Kerti szerszámok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is scrub-clearing machines, lawn-mower, motor hoes for gardening, és hedge cutters. Székhelye Crema, Olaszország.

 1. IMPEX ONE UG

  Németország

  A IMPEX ONE UG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kerti szerszámok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tools, és gardening articles. Székhelye Rutesheim, Németország.

 2. YARBO INC.

  Amerikai Egyesült Államok

  A YARBO INC., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerti szerszámok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is yards, snowploughs and snow removal equipment, lawn mowers, és landscaping. Székhelye New York, Amerikai Egyesült Államok.

 1. YAVUZTAR COMPANY

  Törökország

  A YAVUZTAR COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerti szerszámok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is motor hoes for gardening, és export. Székhelye Konya, Törökország.

 2. CREOLA GIUSEPPE & C. SAS

  Olaszország

  A CREOLA GIUSEPPE & C. SAS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerti szerszámok, agricultural machinery and equipment, farming tools and accessories, Kerti szerszámok, és gardening articles. Székhelye Briga Novarese, Olaszország.

 3. FOX MOTORI

  Olaszország

  A FOX MOTORI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerti szerszámok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is gardening machines, és nebulisers-atomisers. Székhelye Poviglio, Olaszország.

 4. KOPERSPOREN

  Hollandia

  A KOPERSPOREN, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Kerti szerszámok. Székhelye Assen, Hollandia.

 5. SCHNEEADE

  Németország

  A SCHNEEADE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámok, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerti szerszámok, snowplough shovels, snowploughs and snow removal equipment, és Kerti szerszámok. Székhelye Wilnsdorf, Németország.

 6. MX WHOLESALE

  Egyesült Királyság

  A MX WHOLESALE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Import-export - kiadói termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Toalett kiegészítők, Kempingfelszerelések, Kerti szerszámok, Toalett kiegészítők, cleaning products, Kempingfelszerelések, és Kerti szerszámok. Székhelye Southampton, Egyesült Királyság.

 7. CENTRAGRO

  Belgium

  A CENTRAGRO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Palánták, virághagymák és magvak, Kerti szerszámok, Faszén, fertilizer, Palánták, virághagymák és magvak, Kerti szerszámok, és Faszén. Székhelye Estinnes, Belgium.

 8. SUD DIFFUSION

  Franciaország

  A SUD DIFFUSION, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szerszámok, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerti szerszámok, Kerti szerszámok, és rope for building industry. Székhelye Grenade, Franciaország.

 1. VAN DEN TOP TUINONLINE

  Hollandia

  A VAN DEN TOP TUINONLINE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Kerti szerszámok. Székhelye Barneveld, Hollandia.

 2. MOTTEZ

  Franciaország

  A MOTTEZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámok, motoros, barkácsolók számára. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerti szerszámok, Kerti szerszámok, Half pipes, iron pipes, és tapered pipes. Székhelye Erquinghem-Lys, Franciaország.

 3. CHANGZHOU MANDO TOOLS TECHNOLOGY CO.,LTD

  Kína

  A CHANGZHOU MANDO TOOLS TECHNOLOGY CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerti szerszámok. Székhelye Changzhou, Kína.

 4. SEKLOS AGRICULTURAL JSC

  Litvánia

  A SEKLOS AGRICULTURAL JSC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertészeti termékek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Palánták, virághagymák és magvak, Kerti szerszámok, Trágyázó- és talajjavító szerek, Palánták, virághagymák és magvak, Kerti szerszámok, és Trágyázó- és talajjavító szerek. Székhelye Vilnius, Litvánia.

 5. VAN MELLAERT

  Belgium

  A VAN MELLAERT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Traktorok, kertészeti. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerti szerszámok, lawn-mower, branch choppers, Kerti szerszámok, és garden tractors. Székhelye Jodoigne, Belgium.

 6. BALEWO24 UG

  Németország

  A BALEWO24 UG, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Kerti szerszámok. Székhelye Lüchow, Németország.

 7. BIOFLOWER.CZ

  Cseh Köztársaság

  A BIOFLOWER.CZ, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, méhészeti. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerti szerszámok, és Kerti szerszámok. Székhelye Ceský Krumlov , Cseh Köztársaság.

 8. MAES

  Belgium

  A MAES, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Talajművelő gépek és eszközök, Kerti szerszámok, Talajművelő gépek és eszközök, Kerti szerszámok, és articles for plumbing. Székhelye Kasterlee, Belgium.

 9. DOGA BAHCE ALETLERI TIC LTD STI

  Törökország

  A DOGA BAHCE ALETLERI TIC LTD STI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kerti szerszámok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is swathers, garden chain saws, spare parts for hay bundlers, és accessories and spare parts. Székhelye Istanbul, Törökország.

 10. GALTELLI AGRICOLA DEL 2000

  Olaszország

  A GALTELLI AGRICOLA DEL 2000, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerti szerszámok. Székhelye Roma, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes

Találjon ajánlatokat:

Szűrök

A keresés eredménye

Kerti szerszámok - Import export

Találatok száma

632 Vállalat