• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kertészeti termékek - import export

A keresés eredménye

Kertészeti termékek - import export - Import export

 1. MAZETTO COMPANY

  Brazília

  Verified by europages badge

  Greetings! We are the MAZETTO COMPANY; a fast-growing import and export company focused on exporting Brazilian agricultural products. We work to transform foreign trade, make negotiations around the world, and solve the bureaucracy of buying and selling in foreign trade, bringing the best products and conditions to you. In a globalized world, our mission is to provide competence, transparency, and loyalty. Therefore, we are always providing extreme quality products and excellent international relations. Locations: MAZETTO COMPANY has its offices strategically located in São Paulo and Lisbon. Products: We work mainly with importing and exporting Brazilian coffee, carrots, tomatoes, potatoes, corn, soy, Brazilian beef, and chicken. Visit our website and contact our team!

 2. TRSNICA VRHPOLJE

  Szlovénia

  Verified by europages badge

  A TRSNICA VRHPOLJE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szőlő (növény). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertészeti termékek - import / export, Műkertészet, faiskola és erdészet, grafting work, wine grapes, grafts, grafted vine shoots, vine cuttings, vines, és Vine plants. Székhelye Vipava, Szlovénia.

 3. CEDAR CENTRE DE DÉVELOPPEMENT ET D'ANIMATION RURALE

  Svájc

  Verified by europages badge

  A CEDAR CENTRE DE DÉVELOPPEMENT ET D'ANIMATION RURALE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Import / export - élelmiszertermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdasági termékek - import / export, Élelmiszer - import / export, Gyümölcsök és zöldségek - import / export, Kertészeti termékek - import / export, Import-export – ügynökök, Mezőgazdasági termékek - import / export, foodstuffs - import/export, Élelmiszer - import / export, és Gyümölcsök és zöldségek - import / export. Székhelye Biel / Bienne, Svájc.

 4. MARTJIM FRESH PRODUCE

  Franciaország

  A MARTJIM FRESH PRODUCE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kertészeti termékek - import / export. Székhelye Etampes, Franciaország.

 5. PACKAGING TECHNICS & TRADE INTERNATIONAL

  Hollandia

  A PACKAGING TECHNICS & TRADE INTERNATIONAL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kertészeti termékek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial weighing tools, és pruning systems. Székhelye Zwijndrecht, Hollandia.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. COSTIÑA ORGÁNICA S.L.

  Spanyolország

  A COSTIÑA ORGÁNICA S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertészeti termékek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cserepes növénykertészet - felszerelések, Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, Hidrokultúra - eszközök és kellékek, bark for mulch, Cserepes növénykertészet - felszerelések, Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, és Hidrokultúra - eszközök és kellékek. Székhelye O Pino (a Coruña), Spanyolország.

 2. TRUFAZERO

  Spanyolország

  A TRUFAZERO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertészeti termékek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is truffles, és cheese with truffle. Székhelye Cifuentes-Guadalajara, Spanyolország.

 3. GALEYA

  Belorusszia

  A GALEYA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertészeti termékek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is horticultural lighting systems. Székhelye Minsk, Belorusszia.

 4. HORTALIZAS LAS ADOBERAS S.L.

  Spanyolország

  A HORTALIZAS LAS ADOBERAS S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertészeti termékek - import / export. Székhelye Sanchonuño, Spanyolország.

 5. SCHUTTINGBOUW EINDHOVEN

  Hollandia

  A SCHUTTINGBOUW EINDHOVEN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kertészeti termékek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fences. Székhelye Eindhoven, Hollandia.

 1. O.L.KAR. AGROZOOVET-SERVICE

  Ukrajna

  A O.L.KAR. AGROZOOVET-SERVICE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertészeti termékek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is products for animal health and beauty, és animal food meals. Székhelye Vinnitsa, Ukrajna.

 2. LECHUGAS

  Spanyolország

  A LECHUGAS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kertészeti termékek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is lettuce. Székhelye Murcia, Spanyolország.

 1. GARDEN CLUB

  Ukrajna

  A GARDEN CLUB, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kertészeti termékek - import / export. Székhelye Rivne, Ukrajna.

 2. S.E.P.O. SPA

  Olaszország

  A S.E.P.O. SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcs. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertészeti termékek - import / export, Kertészeti termékek - import / export, fruit export, fresh vegetables, és Fresh fruits and vegetables. Székhelye Revello, Olaszország.

 3. GROSHOP SARL

  Svájc

  A GROSHOP SARL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kertészeti termékek - import / export. Székhelye Moudon, Svájc.

 4. L.MAMPAY & ZONEN

  Belgium

  A L.MAMPAY & ZONEN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kertészeti termékek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet - kertművészet, Műkertészet - kertművészet, Soil conditioners and fertilizers, és sprinklers. Székhelye Viersel, Belgium.

 5. GRUPPO MADDALO

  Olaszország

  A GRUPPO MADDALO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertészeti termékek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is rocket salad. Székhelye Bellizzi, Olaszország.

 6. HAGEBUTIKKEN AS

  Norvégia

  A HAGEBUTIKKEN AS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kertészeti termékek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is garden accessories. Székhelye Vangsnes, Norvégia.

 7. ARCTIC TUNNEL

  Norvégia

  A ARCTIC TUNNEL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kertészeti termékek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tunnel construction. Székhelye Vangsnes, Norvégia.

 8. KAKOGIANNAKIS NURSERIES

  Görögország

  A KAKOGIANNAKIS NURSERIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertészeti termékek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ornamental plants, citrus trees, olive trees, és landscape architecture. Székhelye Rethimno, Görögország.

 1. PLANTEKNO LED GROW LIGHT TECHNOLOGY

  Törökország

  A PLANTEKNO LED GROW LIGHT TECHNOLOGY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertészeti termékek - import / export. Székhelye Arnavutkoy, Törökország.

 2. ADOMEX

  Hollandia

  A ADOMEX, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kertészeti termékek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is christmas articles, és articles for florists. Székhelye Uithoorn, Hollandia.

 3. TRADEVEGETAUX

  Svájc

  A TRADEVEGETAUX, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kertészeti termékek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is outdoor ornamental plants, hedging, és trees. Székhelye Martigny, Svájc.

 4. GRAND WAYS

  Kazahsztán

  A GRAND WAYS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kertészeti termékek - import / export. Székhelye Shymkent, Kazahsztán.

 5. SEKLOS AGRICULTURAL JSC

  Litvánia

  A SEKLOS AGRICULTURAL JSC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertészeti termékek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Palánták, virághagymák és magvak, Kerti szerszámok, Trágyázó- és talajjavító szerek, Palánták, virághagymák és magvak, Kerti szerszámok, és Trágyázó- és talajjavító szerek. Székhelye Vilnius, Litvánia.

 6. FOUR SEASONS QUALITY

  Hollandia

  A FOUR SEASONS QUALITY, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kertészeti termékek - import / export. Székhelye De Kwakel, Hollandia.

 7. AGRO-GRAÇA - PRODUÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE PRODUTOS AGRÍCOLAS, LDA

  Portugália

  A AGRO-GRAÇA - PRODUÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE PRODUTOS AGRÍCOLAS, LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági termékek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdaság, Import / export - élelmiszertermékek, Kertészeti termékek - import / export, Fruit and vegetable trade, Mezőgazdaság, Import / export - élelmiszertermékek, és Kertészeti termékek - import / export. Székhelye Riachos, Torres Novas, Portugália.

 8. ELAMGREEN EXPORT & IMPORT INDIA PRIVATE LTD

  India

  A ELAMGREEN EXPORT & IMPORT INDIA PRIVATE LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertészeti termékek - import / export. Székhelye Pollachi, India.

 9. BYLINY-SWIERK

  Lengyelország

  A BYLINY-SWIERK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertészeti termékek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növények, Kertek és parkok - tanácsadó irodák, Virágok, Növények, Kertek és parkok - tanácsadó irodák, horticultural plants, és Virágok. Székhelye Dobromierz, Lengyelország.

 10. DEUS SRL DI VARONE FRANCESCO

  Olaszország

  A DEUS SRL DI VARONE FRANCESCO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertészeti termékek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is citrus treatment, fruit export, wholesale of fruit, és traditional product. Székhelye Melicucco, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Kertészeti termékek - import export - Import export

Találatok száma

2 879 Vállalat