• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kertészet- tájszobrászat - szolgáltatások

A keresés eredménye

Kertészet- tájszobrászat - szolgáltatások - Import export

 1. SHEEP-CLEANER

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A SHEEP-CLEANER, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Székhelye Montgobert, Franciaország.

 2. OMEGA 69

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A OMEGA 69, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kert- és tájépítés, Fakitermelés és -ritkítás, Fásítás, Tisztítás, ipari, Kert- és tájépítés, Fakitermelés és -ritkítás, Fásítás, és Tisztítás, ipari. Székhelye Saint-Fons, Franciaország.

 3. MOLDOVAN NETTOYAGE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A MOLDOVAN NETTOYAGE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Takarító társaságok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Festés és mázolás, Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások, Tisztítás, ipari, Kőművesmunkák, Festés és mázolás, Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások, Tisztítás, ipari, és Kőművesmunkák. Székhelye Istres, Franciaország.

 4. TITIS ESPACE VERT

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A TITIS ESPACE VERT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kert- és tájépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások, Kerítések, Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások, és Kerítések. Székhelye Aulnay Sous Bois, Franciaország.

 5. LA VISION VERTE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A LA VISION VERTE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kert- és tájépítés, Fásítás, Kert- és tájépítés, és Fásítás. Székhelye L'etang-La-Ville, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. MARRIOTT CONSTRUCTION LTD

  Egyesült Királyság

  A MARRIOTT CONSTRUCTION LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari berendezések és szerkezetek építése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épület-felújítás és -restaurálás, Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások, building construction, Épület-felújítás és -restaurálás, és Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 2. IGNASI CONILLAS -ARQ. D'EXTERIORS

  Spanyolország

  A IGNASI CONILLAS -ARQ. D'EXTERIORS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is arbors. Székhelye Sant Cugat Del Vallès, Barcelona, Spanyolország.

 3. GIARDINAGGIO E AMBIENTE

  Olaszország

  A GIARDINAGGIO E AMBIENTE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sale of garden plants, parks and garden planning, és nurseries for garden centres. Székhelye Castiglione Della Pescaia, Olaszország.

 4. AB LIEGENSCHAFTEN SERVICE GMBH

  Svájc

  A AB LIEGENSCHAFTEN SERVICE GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Székhelye Bollingen, Svájc.

 5. EUROCESPED®

  Spanyolország

  A EUROCESPED®, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is synthetic grass, grass for sports facilities, lawn roll laying, és lawns in 24 hours. Székhelye Almería, Spanyolország.

 1. OFFICINA DEL VERDE SRLS

  Olaszország

  A OFFICINA DEL VERDE SRLS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Székhelye San Massimo All'adige, Olaszország.

 2. TOP-GREEN

  Olaszország

  A TOP-GREEN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Székhelye Pianiga, Olaszország.

 1. GREENAREA

  Spanyolország

  A GREENAREA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Akusztikai lemezek, decorative covering, garden laying-out, és Akusztikai lemezek. Székhelye Sagunto, Spanyolország.

 2. KRISTAL MERKEZI YAPI PEYZAJ A.S

  Törökország

  A KRISTAL MERKEZI YAPI PEYZAJ A.S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Székhelye Ankara, Törökország.

 3. SAKARYA BOTANIK SAN. VE TIC. A.Ş.

  Törökország

  A SAKARYA BOTANIK SAN. VE TIC. A.Ş., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műkertészet, faiskola és erdészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások, Kertépítészet - tervező irodák, Csemetekerti növények, nurseries, Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások, Kertépítészet - tervező irodák, és Csemetekerti növények. Székhelye Sakarya, Törökország.

 4. GREAT GARDEN

  Egyesült Királyság

  A GREAT GARDEN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is erection of residential building fencing, és parks and garden planning. Székhelye Wallingford, Egyesült Királyság.

 5. ART & JARDINS

  Franciaország

  A ART & JARDINS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kert- és tájépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások, landscape gardening consultancy, és Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Székhelye Maubec, Franciaország.

 6. NATURAL GARDENS

  Spanyolország

  A NATURAL GARDENS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 7. LT JARDINS

  Belgium

  A LT JARDINS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is parks and garden planning, Open space amenities, és erection of residential building fencing. Székhelye Soignies, Belgium.

 8. INTERNATIONAL ARTIFICIAL GRASS IAG SL

  Spanyolország

  A INTERNATIONAL ARTIFICIAL GRASS IAG SL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is lawn roll laying. Székhelye Zaragoza, Spanyolország.

 1. BIZNAGARDEN JARDINERIA

  Spanyolország

  A BIZNAGARDEN JARDINERIA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületek - tisztítás, és Épületek - tisztítás. Székhelye Málaga, Spanyolország.

 2. TODOCESPED - CÉSPED ARTIFICIAL

  Spanyolország

  A TODOCESPED - CÉSPED ARTIFICIAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is lawn roll laying, artificial lawns, és synthetic grass. Székhelye Zaragoza, Spanyolország.

 3. SERVICII CURATENIE MIOCLEANING SC CARMARANDY SRL

  Románia

  A SERVICII CURATENIE MIOCLEANING SC CARMARANDY SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Tisztítóvállalatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tisztítás, ipari, Kártevőirtás és patkányirtás - szolgáltatások, Rovar- és patkányirtás, fertőtlenítés - berendezések és anyagok, Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások, Tisztítás, ipari, Kártevőirtás és patkányirtás - szolgáltatások, Rovar- és patkányirtás, fertőtlenítés - berendezések és anyagok, és Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Székhelye Constanta, Románia.

 4. BART DE DECKERS

  Belgium

  A BART DE DECKERS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is design of hanging gardens. Székhelye Hove, Belgium.

 5. ALPHA GARDEN TEAM

  Egyesült Királyság

  A ALPHA GARDEN TEAM, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Székhelye Bristol, Egyesült Királyság.

 6. URBANATURE

  Spanyolország

  A URBANATURE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is garden laying-out, lawn roll laying, és regular garden maintenance. Székhelye Málaga, Spanyolország.

 7. SECHELI GARTENGESTALTUNG WIEN

  Ausztria

  A SECHELI GARTENGESTALTUNG WIEN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Székhelye Wien, Ausztria.

 8. HGS HOME AND GARDEN

  Egyesült Királyság

  A HGS HOME AND GARDEN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Székhelye Sandhurst, Egyesült Királyság.

 9. MARMARA NURSERIES INC. CO. (SMS MARMARA GROUP)

  Törökország

  A MARMARA NURSERIES INC. CO. (SMS MARMARA GROUP), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertépítészet - tervező irodák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások, landscape architecture, landscape modelling, Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások, és landscape gardening consultancy. Székhelye Istanbul, Törökország.

 10. BERA BV

  Németország

  A BERA BV, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is landscape architecture. Székhelye Berlin, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Kertészet- tájszobrászat - szolgáltatások - Import export

Találatok száma

5783 Vállalat