• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kertészet- tájszobrászat - szolgáltatások

A keresés eredménye

Kertészet- tájszobrászat - szolgáltatások - Import export

 1. MOLDOVAN NETTOYAGE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A MOLDOVAN NETTOYAGE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Takarító társaságok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Festés és mázolás, Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások, Tisztítás, ipari, Kőművesmunkák, Festés és mázolás, Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások, Tisztítás, ipari, és Kőművesmunkák. Székhelye Istres, Franciaország.

 2. SHEEP-CLEANER

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A SHEEP-CLEANER, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Székhelye Montgobert, Franciaország.

 3. OMEGA 69

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A OMEGA 69, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kert- és tájépítés, Fakitermelés és -ritkítás, Fásítás, Tisztítás, ipari, Kert- és tájépítés, Fakitermelés és -ritkítás, Fásítás, és Tisztítás, ipari. Székhelye Saint-Fons, Franciaország.

 4. TITIS ESPACE VERT

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A TITIS ESPACE VERT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kert- és tájépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások, Kerítések, Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások, és Kerítések. Székhelye Aulnay Sous Bois, Franciaország.

 5. LA VISION VERTE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A LA VISION VERTE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kert- és tájépítés, Fásítás, Kert- és tájépítés, és Fásítás. Székhelye L'etang-La-Ville, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. MARRIOTT CONSTRUCTION LTD

  Egyesült Királyság

  A MARRIOTT CONSTRUCTION LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari berendezések és szerkezetek építése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épület-felújítás és -restaurálás, Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások, building construction, Épület-felújítás és -restaurálás, és Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 2. IGNASI CONILLAS -ARQ. D'EXTERIORS

  Spanyolország

  A IGNASI CONILLAS -ARQ. D'EXTERIORS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is arbors. Székhelye Sant Cugat Del Vallès, Barcelona, Spanyolország.

 3. GIARDINAGGIO E AMBIENTE

  Olaszország

  A GIARDINAGGIO E AMBIENTE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sale of garden plants, parks and garden planning, és nurseries for garden centres. Székhelye Castiglione Della Pescaia, Olaszország.

 4. COFAR S.R.L.

  Olaszország

  A COFAR S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tree felling, naturalist engineering, room debugging, és public park and garden maintenance. Székhelye Castelnovo Ne' Monti, Olaszország.

 5. AB LIEGENSCHAFTEN SERVICE GMBH

  Svájc

  A AB LIEGENSCHAFTEN SERVICE GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Székhelye Bollingen, Svájc.

 1. EUROCESPED®

  Spanyolország

  A EUROCESPED®, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is synthetic grass, grass for sports facilities, lawn roll laying, és lawns in 24 hours. Székhelye Almería, Spanyolország.

 2. TOP-GREEN

  Olaszország

  A TOP-GREEN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Székhelye Pianiga, Olaszország.

 1. OFFICINA DEL VERDE SRLS

  Olaszország

  A OFFICINA DEL VERDE SRLS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Székhelye San Massimo All'adige, Olaszország.

 2. KRISTAL MERKEZI YAPI PEYZAJ A.S

  Törökország

  A KRISTAL MERKEZI YAPI PEYZAJ A.S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Székhelye Ankara, Törökország.

 3. GREENAREA

  Spanyolország

  A GREENAREA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Akusztikai lemezek, decorative covering, garden laying-out, és Akusztikai lemezek. Székhelye Sagunto, Spanyolország.

 4. SAKARYA BOTANIK SAN. VE TIC. A.Ş.

  Törökország

  A SAKARYA BOTANIK SAN. VE TIC. A.Ş., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műkertészet, faiskola és erdészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások, Kertépítészet - tervező irodák, Csemetekerti növények, nurseries, Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások, Kertépítészet - tervező irodák, és Csemetekerti növények. Székhelye Sakarya, Törökország.

 5. ART & JARDINS

  Franciaország

  A ART & JARDINS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kert- és tájépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások, landscape gardening consultancy, és Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Székhelye Maubec, Franciaország.

 6. GREAT GARDEN

  Egyesült Királyság

  A GREAT GARDEN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is erection of residential building fencing, és parks and garden planning. Székhelye Wallingford, Egyesült Királyság.

 7. ENVIRONET

  Egyesült Királyság

  A ENVIRONET, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Székhelye Woking, Egyesült Királyság.

 8. LUROT CHRISTIAN

  Belgium

  A LUROT CHRISTIAN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is creation of parks, gardens and terraces, swimming pool design, ceramic flooring for civic use outdoors, és outdoor industrial flooring. Székhelye Serinchamps, Belgium.

 1. SAS BECANNE SAS ENVIRONNEMENT ET SERVICES

  Franciaország

  A SAS BECANNE SAS ENVIRONNEMENT ET SERVICES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Open space amenities, és Street furniture. Székhelye Issus, Franciaország.

 2. PAUL'S LANDSCAPING MELBOURNE

  Ausztrália

  A PAUL'S LANDSCAPING MELBOURNE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is landscape modelling, landscape architecture, landscape gardening consultancy, és landscape planning. Székhelye Melbourne, Ausztrália.

 3. INTERNATIONAL ARTIFICIAL GRASS IAG SL

  Spanyolország

  A INTERNATIONAL ARTIFICIAL GRASS IAG SL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is lawn roll laying. Székhelye Zaragoza, Spanyolország.

 4. BART DE DECKERS

  Belgium

  A BART DE DECKERS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is design of hanging gardens. Székhelye Hove, Belgium.

 5. NORDIC BOA

  Norvégia

  A NORDIC BOA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Székhelye Stavanger, Norvégia.

 6. WOLFHAGEN GROENBEHEER

  Hollandia

  A WOLFHAGEN GROENBEHEER, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sale of garden plants. Székhelye Haler, Hollandia.

 7. MANTENIMIENTO Y DECORACIÓN JARDINES

  Spanyolország

  A MANTENIMIENTO Y DECORACIÓN JARDINES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is artistic garden installations, creation of parks, gardens and terraces, garden, és regular garden maintenance. Székhelye Leganés, Spanyolország.

 8. HAINMÜLLER GARTENGESTALTUNG

  Németország

  A HAINMÜLLER GARTENGESTALTUNG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is regular garden maintenance, landscape gardening consultancy, és refrigeration plant and equipment bulkheads. Székhelye Steißlingen, Németország.

 9. CULTIUS CALAFELL

  Spanyolország

  A CULTIUS CALAFELL, tevékenységi ágazata Műkertészet, faiskola és erdészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások, Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások, gardening, olive tree, és mediterranean plants. Székhelye Fonolleres - Lleida, Spanyolország.

 10. LONDON GARDENERS

  Egyesült Királyság

  A LONDON GARDENERS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is gardening, landscaping, regular garden maintenance, és services for floriculture and gardening. Székhelye London, Egyesült Királyság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Kertészet- tájszobrászat - szolgáltatások - Import export

Találatok száma

5833 Vállalat