• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kertészet és erdészet

A keresés eredménye

Kertészet és erdészet - Import export

 1. TREE SERVICE KFT - FŰNYÍRÁS FŰKASZÁLÁS

  Magyarország

  Cégünk 2010. óta végez park és zöldterület fenntartási szolgáltatásokat. Megrendelőink között szerepelnek önkormányzatok, cégek, intézmények, magánszemélyek. Szolgáltatásunk a zöldterület fenntartás minden részére kiterjed, a legnagyobb feladatunk a gyep gondozása, ezen belül is a fűnyírás és fűkaszálás. A minőségi és hatékony munkavégzés igénye miatt csak a legkorszerűbb professzionális fűgyűjtős és mulcsozós fűnyíró gépekkel és fűkaszákkal dolgozunk, pl. Toro és ISEKI fűnyíró traktorok, STIHL motoros kaszák. Így a fűnyírás, fűkaszálás után rendezett területet adunk át a megrendelőinknek. Fő kertészeti, parkfenntartási szolgáltatásaink önkormányzati ill. közterületek, parkok fűnyírása ipari területek, vállalkozások telephelyeinek fűnyírása magánszemélyek ingatlanainak eseti vagy rendszeres fűkaszálása, fűnyírása, gondozása a fűnyírás, fűkaszálás során keletkező nyesedéket igény esetén összegyűjtjük és elszállítjuk. Fűnyírás, fűkaszálás tájékoztató árak Fűnyírás 1000 m2-ig 10-12 Ft/m2 Fűnyírás legfeljebb 15 cm magas fű esetén Fűnyírás 1000 m2 felett 6-10 Ft/m2 Fűkaszálás 1000 m2-ig 12-16 Ft/m2 Fűkaszálás 1000 m2 felett 8-12 Ft/m2 Fűkaszálás rézsűs területen 15-25 Ft/m2 Cserje és bozótirtás 50 Ft/m2-től Kiszállási díj Budapesten és 80 km-es körzetében ingyenes

 2. GROWGROUP IFS B.V.

  Hollandia

  A GROWGROUP IFS B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertészet és erdészet. Székhelye Barendecht, Hollandia.

 3. GRUPAL MEDIO AMBIENTE, S.L.

  Spanyolország

  A GRUPAL MEDIO AMBIENTE, S.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kertészet és erdészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is gardening, forest services and related activities, forest maintenance, és forest fire-fighting service. Székhelye Hornachuelos, Spanyolország.

 4. DE PLANTENMEESTER

  Hollandia

  A DE PLANTENMEESTER, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Kertészet és erdészet. Székhelye Hengelo, Hollandia.

 5. T. GRUPPEN VIJVERTECHNIEK

  Hollandia

  A T. GRUPPEN VIJVERTECHNIEK, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kertészet és erdészet. Székhelye Ruinerwold, Hollandia.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. GINKEL GROEP

  Hollandia

  A GINKEL GROEP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertészet és erdészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is public space design, és design of hanging gardens. Székhelye Veenendaal, Hollandia.

 2. ONINK TUINEN

  Hollandia

  A ONINK TUINEN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kertészet és erdészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is regular garden maintenance, és clinker floor coverings. Székhelye Zeewolde, Hollandia.

 3. BOOMKWEKERIJ WILLAERT

  Belgium

  A BOOMKWEKERIJ WILLAERT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, Kertészet és erdészet, Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, garden ornaments, Kertészet és erdészet, és Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek. Székhelye Roeselare, Belgium.

 4. BRAEKEN EDDY

  Belgium

  A BRAEKEN EDDY, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Öntözőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertészet és erdészet, Esőztető berendezések, kertészeti -, Kertépítészet - tervező irodák, Kerti díszek, Kertészet és erdészet, Esőztető berendezések, kertészeti -, Kertépítészet - tervező irodák, és Kerti díszek. Székhelye Overpelt, Belgium.

 5. FLORALIS D.O.O.

  Horvátország

  A FLORALIS D.O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertészet és erdészet. Székhelye Dubrava, Horvátország.

 1. ALMA SEGES SOC. COOP.

  Olaszország

  A ALMA SEGES SOC. COOP., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcs, Kertészet és erdészet, Gyümölcs, Kertészet és erdészet, lettuce, és water-melon. Székhelye Eboli, Olaszország.

 2. LOCOVERDE

  Belgium

  A LOCOVERDE, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Kertészet és erdészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Útépítés, floor bricks, landscape architecture, és Útépítés. Székhelye Bilzen, Belgium.

 1. ENERPELLETS - PRODUÇÃO, COMERCIALIZAÇÃO DE PELLETS DE MADEIRA, S.A

  Portugália

  A ENERPELLETS - PRODUÇÃO, COMERCIALIZAÇÃO DE PELLETS DE MADEIRA, S.A, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertészet és erdészet. Székhelye Pedrógão Grande, Portugália.

 2. WYCINKA I PRZYCINANIE DRZEW. PROFESJONALNI DRWALE.

  Lengyelország

  A WYCINKA I PRZYCINANIE DRZEW. PROFESJONALNI DRWALE., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertészet és erdészet. Székhelye Sosnowiec, Lengyelország.

 3. MIDLANDS LUBRICANTS LTD

  Egyesült Királyság

  A MIDLANDS LUBRICANTS LTD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kertészet és erdészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is refined industrial greases, és Biodegradable lubricants. Székhelye Redditch, Egyesült Királyság.

 4. CLYDESIDE TRADING SOCIETY LTD

  Egyesült Királyság

  A CLYDESIDE TRADING SOCIETY LTD, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Kertészet és erdészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial weed killers, és tecartherapy and ozone oxygen therapy. Székhelye Kirkmuirhill, Egyesült Királyság.

 5. MYPOT CERAMIC AND TERRACOTTA POTS

  Törökország

  A MYPOT CERAMIC AND TERRACOTTA POTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertészet és erdészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pots of flowers. Székhelye Istanbul, Törökország.

 6. CARSKO DRVO D.O.O.

  Szerbia

  A CARSKO DRVO D.O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertészet és erdészet. Székhelye Kruševac, Szerbia.

 7. BAUMPFLEGE ZIELINSKI

  Németország

  A BAUMPFLEGE ZIELINSKI, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kertészet és erdészet. Székhelye Rosengarten, Németország.

 8. MUSCHKUNSTGRAS

  Hollandia

  A MUSCHKUNSTGRAS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kertészet és erdészet. Székhelye Apeldoorn, Hollandia.

 1. ARC EN CIEL PAYSAGE

  Franciaország

  A ARC EN CIEL PAYSAGE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kertészet és erdészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tree felling, creation of parks, gardens and terraces, wooden flower box, és fencing. Székhelye St Maur Des Fosses, Franciaország.

 2. WOBC S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A WOBC S.R.O., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági termékek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is BIOLÓGIAI MEZŐGAZDASÁG, Kertészet és erdészet, BIOLÓGIAI MEZŐGAZDASÁG, és Kertészet és erdészet. Székhelye Praha 4-Braník, Cseh Köztársaság.

 3. PEETOOM BESTRATING EN TUINAANLEG

  Hollandia

  A PEETOOM BESTRATING EN TUINAANLEG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kertészet és erdészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is clinker floor coverings, garden laying-out, és landscape gardening consultancy. Székhelye Burgerbrug, Hollandia.

 4. ROYAL FLOWERS

  Ukrajna

  A ROYAL FLOWERS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kertészet és erdészet. Székhelye Dnepr, Ukrajna.

 5. ALPHA DELTA MACHINERY

  Egyesült Királyság

  A ALPHA DELTA MACHINERY, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kertészet és erdészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is log splitters, és log splitting machines. Székhelye Chapelton, Egyesült Királyság.

 6. ABC NATUREL ÜRÜNLER İÇ VE DIŞ TICARET LIMITED ŞIRKETI

  Törökország

  A ABC NATUREL ÜRÜNLER İÇ VE DIŞ TICARET LIMITED ŞIRKETI, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kertészet és erdészet. Székhelye İstanbul, Törökország.

 7. MUSCH EN ZN.HOVENIERSBEDRIJF

  Hollandia

  A MUSCH EN ZN.HOVENIERSBEDRIJF, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Kertészet és erdészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is synthetic grass. Székhelye Apeldoorn, Hollandia.

 8. BRONDEL BOOMVERZORGING

  Belgium

  A BRONDEL BOOMVERZORGING, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kertészet és erdészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is trees. Székhelye 's Gravenwezel, Belgium.

 9. ORTOFRUTTICOLA BENZON & VOLPATO S.R.L.

  Olaszország

  A ORTOFRUTTICOLA BENZON & VOLPATO S.R.L., tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcs, Kertészet és erdészet, Gyümölcs, és Kertészet és erdészet. Székhelye Treviso, Olaszország.

 10. F.LLI GARBAGLIA S.N.C. DI GARBAGLIA ENZO E MASSIMO

  Olaszország

  A F.LLI GARBAGLIA S.N.C. DI GARBAGLIA ENZO E MASSIMO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcs, Kertészet és erdészet, Gyümölcs, és Kertészet és erdészet. Székhelye Fiumicino, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Kertészet és erdészet - Import export

Találatok száma

15 478 Vállalat