• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kerozin

A keresés eredménye

Kerozin - Import export

 1. COMPASS FUEL OILS & LUBRICANTS - NATIONWIDE FUEL SUPPLIER

  Egyesült Királyság

  Verified by europages badge

  A COMPASS FUEL OILS & LUBRICANTS - NATIONWIDE FUEL SUPPLIER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fűtőolaj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gázolaj, Kerozin, Fűtés - berendezések és készülékek, Gázolaj, Kerozin, és Fűtés - berendezések és készülékek. Székhelye Penwortham, Egyesült Királyság.

 2. EURL AABS

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A EURL AABS, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Olívaolaj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Aszaltgyümölcs, Kerozin, Virgin Olive Oil, dates, Aszaltgyümölcs, edible vegetable oils, fuel, Diesel, és Kerozin. Székhelye Thizy Les Bourgs, Franciaország.

 3. LLC SMOLNEFTEORGSINTEZ

  Oroszország

  A LLC SMOLNEFTEORGSINTEZ, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vegyipar - Import/Export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vegyi trágyázószerek, Szénhidrogének és származékok, Benzin - üzemanyagok, Kerozin, Vegyi trágyázószerek, Szénhidrogének és származékok, Benzin - üzemanyagok, és Kerozin. Székhelye Smolensk, Oroszország.

 4. GINOUVES GEORGES SAS

  Franciaország

  A GINOUVES GEORGES SAS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kerozin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tüzelőanyagok, folyékony, low-sulphur diesel fuel, diesel fuel and derivatives, és Tüzelőanyagok, folyékony. Székhelye La Garde, Franciaország.

 5. ARCOSERVIZI S.P.A.

  Olaszország

  A ARCOSERVIZI S.P.A., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fűtőolaj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gázolaj, Kerozin, Gázolaj, és Kerozin. Székhelye Torino, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. GIORDANO PETROLI S.R.L.

  Olaszország

  A GIORDANO PETROLI S.R.L., tevékenységi ágazata Fűtőolaj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gázolaj, Kerozin, Gázolaj, és Kerozin. Székhelye Sant'antonio Abate, Olaszország.

 2. BULICHELLI PETROLI

  Olaszország

  A BULICHELLI PETROLI, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Fűtőolaj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gázolaj, Kerozin, Gázolaj, és Kerozin. Székhelye Cecina, Olaszország.

 3. GIBOUNDARY LTD

  Egyesült Királyság

  A GIBOUNDARY LTD, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Kerozin. Székhelye London, Enfield, Egyesült Királyság.

 4. LENZI ENIO

  Olaszország

  A LENZI ENIO, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Fűtőolaj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gázolaj, Kerozin, Gázolaj, és Kerozin. Székhelye Rosignano Marittimo, Olaszország.

 5. ENERGY SYSTEM 2006 S.R.L.

  Olaszország

  A ENERGY SYSTEM 2006 S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűtőolaj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gázolaj, Kerozin, Gázolaj, és Kerozin. Székhelye Riano, Olaszország.

 1. COPPOLA PETROLI

  Olaszország

  A COPPOLA PETROLI, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fűtőolaj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gázolaj, Kerozin, Gázolaj, és Kerozin. Székhelye Mariglianella, Olaszország.

 2. DIRETTISSIMA PETROLI DI BELLINO ROCI MASSIMILIANO S.N.C.

  Olaszország

  A DIRETTISSIMA PETROLI DI BELLINO ROCI MASSIMILIANO S.N.C., tevékenységi ágazata Fűtőolaj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gázolaj, Kerozin, Gázolaj, és Kerozin. Székhelye Robassomero, Olaszország.

 1. PRODOTTI PETROLIFERI F.LLI PREVEDEL S.R.L.

  Olaszország

  A PRODOTTI PETROLIFERI F.LLI PREVEDEL S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fűtőolaj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gázolaj, Kerozin, Gázolaj, és Kerozin. Székhelye Predaia, Olaszország.

 2. GIANNINI MORENO

  Olaszország

  A GIANNINI MORENO, tevékenységi ágazata Fűtőolaj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gázolaj, Kerozin, Gázolaj, és Kerozin. Székhelye Lucca, Olaszország.

 3. BP (SWITZERLAND)

  Svájc

  A BP (SWITZERLAND), vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerozin, és Kerozin. Székhelye Zug, Svájc.

 4. TORINO PETROLI SOCIETA' A RESPONSABILITA' LIMITATA

  Olaszország

 5. BARTOLOMEO LA CAVA COMBUSTIBILI S.R.L.

  Olaszország

 6. DEPOSITI CARBONI BOVISA DECABO S.R.L.

  Olaszország

 7. VIGANO' S.R.L.

  Olaszország

 8. DEIDONE' COMBUSTIBILI S.N.C. DI PAOLO E LUCIO DEIDONE'

  Olaszország

 1. GAMBARDELLA S.A.S. DI SALVEMINI VINCENZO

  Olaszország

 2. CASELLA CARBURANTI S.A.S. DI PIETRO CASELLA E C.

  Olaszország

 3. F.LLI SPADA S.R.L.

  Olaszország

 4. NUOVA GASOLTERMICA S.A.S. DI COSTANTINI F. E C.

  Olaszország

 5. BERTOCCI PIERO

  Olaszország

 6. NOVA PETROLI S.P.A.

  Olaszország

 7. MASSOTTI S.R.L.

  Olaszország

 8. CARBOFUEL S.R.L.

  Olaszország

 9. ROMABITUMI S.R.L.

  Olaszország

 10. SARKGAZ VE MADENI YAGLAR A S

  Törökország

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes