• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kerekek és görgők

A keresés eredménye

Kerekek és görgők - Import export

 1. GURTEC GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  We are an expert conveyor components OEM, offering crucial added value for our customers. We supply customers across the world with our production sites in Germany. Around 50 years ago GURTEC was established as a small family business. Today, after acquisition by NEPEAN, the GURTEC brand is back and stronger than ever. Our well-known, tried-and-tested GURTEC quality, supported by the strength and flexibility of a family-owned company, is vital for the success of our customers.

 2. BLICKLE RÄDER+ROLLEN GMBH U. CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  Blickle is one of the world's leading producers of wheels and castors. The company stocks over 30, 000 different products in its standard range. Blickle develops special solutions for special requirements. Today, the company produces more than 15 million wheels, swivel and fixed castors annually. The wheels and castors can be used in all kinds of machinery and transportation devices, such as in intralogistics, mechanical and plant engineering and the food industry. The company was founded in 1953. Blickle initially manufactured wheelbarrow wheels. This resulted in a range of high-quality wheels, swivel and fixed castors. In 1967, the first overseas sales company was established. Today, Blickle is represented by 21 dedicated sales companies in Europe, North America, Asia and Australia, as well as by exclusive agencies in over 120 countries worldwide.

 3. KUGEL- UND ROLLENLAGERWERK LEIPZIG GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  We manufacture over 900 types of roller bearings every year. This ranges from standard roller bearings to customised special bearing solutions over a range of diameters from 50 mm to 2500 mm. In addition to various roller bearing components, we also supply our customers with special precision components and roller bearing accessories. Our particular strength lies in research and development work for application-optimised special bearings. Working directly with customers, we fine-tune, test and implement technical options. Our engineering portfolio not only includes project-based calculations, but also practical durability and strength tests, as well as bearing assessments. We offer quality through expertise – maximum quality is the common thread through our entire manufacturing – from procuring materials to delivering products. KRW Wälzlager has been producing bearings from the historical site to the west of Leipzig, eastern Germany, since 1934. We also have sales offices in China, India, Kazakhstan and Southeast Asia in order to be in close proximity to customers and to offer application-specific support.

 4. VOLVOX-ROLLEN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A VOLVOX-ROLLEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Székhelye Kamen, Németország.

 5. RÄDER-VOGEL RÄDER- UND ROLLENFABRIK GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A RÄDER-VOGEL RÄDER- UND ROLLENFABRIK GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Székhelye Hamburg, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. TECNO RUOTE GROUP S.R.L.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A TECNO RUOTE GROUP S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők, gumibevonatos, industrial wheels, wheels and castors, plastic wheels, Kerekek és görgők, gumibevonatos, manufacture of wheels, nylon wheels, wheels for trolleys, és polyrethene wheels. Székhelye Brendola, Olaszország.

 2. ASCO ADOLF SUERMANN KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A ASCO ADOLF SUERMANN KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Székhelye Usingen, Németország.

 3. BS ROLLEN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A BS ROLLEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Görgők, bútorokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők, Kerekek és görgők, Heavy-duty castors, Light-duty castors, Lifting castors, Conveyor rollers, Table castors, plastic wheels, és Pneumatic tyres. Székhelye Remscheid, Németország.

 4. STARK GUMMIWALZEN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A STARK GUMMIWALZEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is rubber rollers, Silicone rollers, Grinding of rubber rollers, Roller repairs, Metal roller cores, Rollers for the textile industry, Roll coverings, Roll coverings, rubberised, és Transport rollers. Székhelye Sontheim, Németország.

 5. HARHUES & TEUFERT GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A HARHUES & TEUFERT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Székhelye Velbert, Németország.

 1. A.R.E.S.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A A.R.E.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, és Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz. Székhelye Baranzate, Olaszország.

 2. KAMPMANN + ARETZ GMBH + CO.KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A KAMPMANN + ARETZ GMBH + CO.KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Anyagmozgató eszközök (szabadon mozgó), Belsőszállítási járműpark, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Különleges járművek - gyártás és felszerelések, Anyagmozgató eszközök (szabadon mozgó), Belsőszállítási járműpark, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Különleges járművek - gyártás és felszerelések, és industrial trailers. Székhelye Wuppertal, Németország.

 1. TENTE-ROLLEN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A TENTE-ROLLEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Székhelye Wermelskirchen, Németország.

 2. MW SCHAUMSTOFF AG

  Svájc

  Verified by europages badge

  A MW SCHAUMSTOFF AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Székhelye Kriens, Svájc.

 3. ROLLENBAU GMBH

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A ROLLENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Székhelye Wien, Ausztria.

 4. ROLKO KOHLGRÜBER GMBH

  Németország

  A Rolko Kohlgrüber GmbH a világ egyik vezető rehabilitációs kellékek, kerekesszék-kiegészítők és kórházi ágytartozékok, valamint kerekek, görgők és alkatrészek gyártója az iparágak széles skáláját felölelő cégek számára. A németországi székhellyel és a Dániában, Hollandiában és az USA-ban található stratégiai helyszínekkel, valamint külön Kínában gyártott céggel a cég megbízható tanácsadást, támogatást és gyors szállítást garantál az egész világon. Több mint 80 ország gyártói és kereskedői bíznak a Rolko széles termékválasztékában, beleértve a kerekeket, abroncsokat, a defektbiztos gumiabroncs-megoldásokat, valamint a kerekesszékekhez és rehabilitációs felszerelésekhez szükséges kiegészítő alkatrészeket, de rehabilitációs segédeszközöket is, mint például a kerekesszék-rámpák, időjárásálló. ruházati és áthelyezési segédeszközök, valamint felülést segítő eszközök, fali lökhárító tekercsek és tartórendszerek kórházi ágyakhoz. Továbbá megbízható kerekekkel, görgőkkel, gumiabroncsokkal, indexelő dugattyúkkal, tengelyekkel és kiegészítő alkatrészekkel gyártók és kereskedők számára különböző ipari szektorokban, mint például mezőgazdasági gépek, gyermekjárművek, szállítóeszközök, szállítástechnika, sportfelszerelések, tisztítóberendezések, gépészet , bolti felszerelések vagy csónak utánfutók, Rolko áll rendelkezésére segítséggel, tanáccsal.

 5. TRANEL KFT

  Magyarország

  Ipari kerekek és görgők kereskedelme. Több gyártó céggel vagyunk kapcsolatban. Gyors beszerzés kedvező ár. Keressen bizalommal.

 6. HTS CASTER SYSTEMS

  Törökország

  A HTS CASTER SYSTEMS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők anyagmozgató eszközökhöz, Görgők, bútorokhoz, Kerekek és görgők anyagmozgató eszközökhöz, Görgők, bútorokhoz, és wheels for industrial trolleys. Székhelye iSTANBUL, Törökország.

 7. RHÔNE ÉLASTOMÈRES

  Franciaország

  A RHÔNE ÉLASTOMÈRES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők anyagmozgató eszközökhöz, Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, Kerekek és görgők, gumibevonatos, Különleges kerekek, Kerekek és görgők anyagmozgató eszközökhöz, Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, Kerekek és görgők, gumibevonatos, és Különleges kerekek. Székhelye Aubagne Cedex, Franciaország.

 8. RÄDER WENDT GMBH & CO.

  Németország

  A RÄDER WENDT GMBH & CO., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is polyrethene wheels, és caster sets. Székhelye Seeth-Ekholt, Németország.

 1. MARBA WHEELS AND CASTORS PRODUCER

  Lengyelország

  A MARBA WHEELS AND CASTORS PRODUCER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők anyagmozgató eszközökhöz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők, és Kerekek és görgők. Székhelye Grodzisk Mazowiecki, Lengyelország.

 2. AQUITAINE ROUES CHARIOTS

  Franciaország

  A AQUITAINE ROUES CHARIOTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, bearings, pins, Trolley wheels, és Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz. Székhelye Bordeaux, Franciaország.

 3. TENTE SAS

  Franciaország

  A TENTE SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők fémből, Fogaskerekek, Kerekek és görgők anyagmozgató eszközökhöz, rollers, Kerekek és görgők fémből, Fogaskerekek, és Kerekek és görgők anyagmozgató eszközökhöz. Székhelye Saint Fargeau Ponthierry, Franciaország.

 4. KARL GEORG STAHLHERSTELLUNGS- UND VERARBEITUNGS GMBH

  Németország

  A KARL GEORG STAHLHERSTELLUNGS- UND VERARBEITUNGS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Daruk és fali futódaruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők, Crane accessories, rollers, Kerekek és görgők, és pulleys. Székhelye Ingelbach-Bahnhof, Németország.

 5. E.S.B. ENGINEERING SYSTEM BAU GMBH

  Németország

  A E.S.B. ENGINEERING SYSTEM BAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Székhelye Rüthen, Németország.

 6. PLASTBOX HANDELSKONTOR GMBH

  Németország

  A PLASTBOX HANDELSKONTOR GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Székhelye Oberndorf-Hochmössingen, Németország.

 7. DIMITRIADIS S.A. IMPORT - EXPORT

  Görögország

  A DIMITRIADIS S.A. IMPORT - EXPORT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Raklapemelő targoncák, Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, hand trolleys for goods handling, Raklapemelő targoncák, Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, és castors and rollers for conveying equipment. Székhelye Piraeus, Görögország.

 8. DC DI CANDIA RUOTE

  Olaszország

  A DC DI CANDIA RUOTE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is polyurethane wheel coatings, és rubber wheels. Székhelye Besnate, Olaszország.

 9. AR.TRADE S.R.L.

  Olaszország

  A AR.TRADE S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők, gumibevonatos, Kerekek és görgők, gumibevonatos, highway safety, és profiles for automobiles. Székhelye Quinzano D'oglio, Olaszország.

 10. TENTE RUEDAS S.A

  Spanyolország

  A TENTE RUEDAS S.A, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők, wheels for industrial trolleys, nylon wheels, és Kerekek és görgők. Székhelye Montcada I Rexac, Spanyolország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Kerekek és görgők - Import export

Találatok száma

1972 Vállalat