• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kerekek és görgők- ipari targoncákhoz

A keresés eredménye

Kerekek és görgők- ipari targoncákhoz - Import export

 1. MARX-ROLLENTECHNIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A MARX-ROLLENTECHNIK GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz. Székhelye Halstenbek, Németország.

 2. A.R.E.S.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A A.R.E.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, és Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz. Székhelye Baranzate, Olaszország.

 3. FRANCIA CATENE

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A FRANCIA CATENE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Láncok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Emelőcsigák és forgótengelyek, Kerekek és görgők anyagmozgató eszközökhöz, Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, Emelőcsigák és forgótengelyek, Kerekek és görgők anyagmozgató eszközökhöz, és Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz. Székhelye Castel Maggiore, Olaszország.

 4. ITOH DENKI EUROPE SAS ZWEIGNIEDERLASSUNG DEUTSCHLAND

  Németország

  Verified by europages badge

  A ITOH DENKI EUROPE SAS ZWEIGNIEDERLASSUNG DEUTSCHLAND, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz. Székhelye Saarbrücken, Németország.

 5. CÉH KFT.

  Magyarország

  Cégünk nagy referenciával rendelkezik a raktártechnika területén. Budapest egyik első, és vezető nagykereskedelme vagyunk, 80%-ban hazai beszállítók termékeit kínáljuk üzletünkben és webáruházunkban.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. RHÔNE ÉLASTOMÈRES

  Franciaország

  A RHÔNE ÉLASTOMÈRES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők anyagmozgató eszközökhöz, Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, Kerekek és görgők, gumibevonatos, Különleges kerekek, Kerekek és görgők anyagmozgató eszközökhöz, Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, Kerekek és görgők, gumibevonatos, és Különleges kerekek. Székhelye Aubagne Cedex, Franciaország.

 2. ROLLENTECHNIK VOM STEIN GMBH

  Németország

  A ROLLENTECHNIK VOM STEIN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kormányzó görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők, gumibevonatos, Kerekek és görgők anyagmozgató eszközökhöz, Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, Görgők, bútorokhoz, Kerekek és görgők, gumibevonatos, Kerekek és görgők anyagmozgató eszközökhöz, Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, és Görgők, bútorokhoz. Székhelye Hückeswagen, Németország.

 3. AQUITAINE ROUES CHARIOTS

  Franciaország

  A AQUITAINE ROUES CHARIOTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, bearings, pins, Trolley wheels, és Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz. Székhelye Bordeaux, Franciaország.

 4. HONGXING CASTORS MANUFACTURER CO., LTD

  Kína

  A HONGXING CASTORS MANUFACTURER CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyag termékek, ipari célokra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumitermékek, Kerekek és görgők, Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, Gumitermékek, Kerekek és görgők, és Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz. Székhelye GUANGDONG, Kína.

 5. GAFUROV SERVIS EOOD

  Bulgária

  A GAFUROV SERVIS EOOD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladéktárolás és begyűjtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, Szeméttartályok és -konténerek, waste collection containers, Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, és Szeméttartályok és -konténerek. Székhelye Svishtov, Bulgária.

 1. DIMITRIADIS S.A. IMPORT - EXPORT

  Görögország

  A DIMITRIADIS S.A. IMPORT - EXPORT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Raklapemelő targoncák, Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, hand trolleys for goods handling, Raklapemelő targoncák, Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, és castors and rollers for conveying equipment. Székhelye Piraeus, Görögország.

 2. STRONGO, S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A STRONGO, S.R.O., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rubber wheels. Székhelye Nivnice , Cseh Köztársaság.

 1. TROKAR - PALIADELIS WHEELS & CASTORS

  Görögország

  A TROKAR - PALIADELIS WHEELS & CASTORS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők anyagmozgató eszközökhöz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, wheels for goods handling equipment, plastic wheels with brake, Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, és Trolley wheels. Székhelye Thessaloniki, Görögország.

 2. KONIJNENBURG

  Hollandia

  A KONIJNENBURG, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntöttvas termékek, Műanyag termékek, ipari célokra, Kerekek és görgők, Öntöttvas termékek, industrial wheels, Műanyag termékek, ipari célokra, és Kerekek és görgők. Székhelye Amsterdam, Hollandia.

 3. TAIZHOU CHIYUE CASTER CO.,LTD.

  Kína

  A TAIZHOU CHIYUE CASTER CO.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz. Székhelye Taizhou, Kína.

 4. BECOME PARTNERS

  Spanyolország

  A BECOME PARTNERS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fröccsöntés, gumi és műanyag. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők, Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, Kerekek és görgők, és Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz. Székhelye Figueres (girona), Spanyolország.

 5. INTEGDIFF, LTD

  Ukrajna

  A INTEGDIFF, LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Konténergyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, containers for storage, és Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz. Székhelye Kyiv, Ukrajna.

 6. YONCA KASTOR

  Törökország

  A YONCA KASTOR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is waste containers. Székhelye Istanbul, Törökország.

 7. MOLCON INTERWHEELS

  Belgium

  A MOLCON INTERWHEELS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Motorkerékpárok - alkatrészek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Abroncsok és tartozékok, Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, Abroncsok és tartozékok, industrial wheels, Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, és impellers. Székhelye Dendermonde, Belgium.

 8. ZHANGJIAGANG TAIHAO MACHINERY MANUFACTURE CO.,LTD

  Kína

  A ZHANGJIAGANG TAIHAO MACHINERY MANUFACTURE CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kereskedelmi szolgáltatás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, és Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz. Székhelye Zhangjiagang City, Kína.

 1. DOBRUDZHA KIT

  Bulgária

  A DOBRUDZHA KIT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők anyagmozgató eszközökhöz, Melegházi zöldségek, Anyagszállító kocsik, Kerekek és görgők anyagmozgató eszközökhöz, Melegházi zöldségek, és Anyagszállító kocsik. Székhelye Isperich, Bulgária.

 2. TECROLLS GMBH, POLYURETHANE TECHNOLOGY & RAPID PROTOTYPING

  Németország

  A TECROLLS GMBH, POLYURETHANE TECHNOLOGY & RAPID PROTOTYPING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Épületvasalások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők, Görgők, bútorokhoz, Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, Zárak, reteszek és kulcsok, Kerekek és görgők, Görgők, bútorokhoz, Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, és Zárak, reteszek és kulcsok. Székhelye Mülheim, Németország.

 3. KARL RIEDEL GMBH

  Németország

  A KARL RIEDEL GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Csapok, facsavarok, anyák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületvasalások, Kerekek és görgők, Görgők, bútorokhoz, Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, Épületvasalások, Kerekek és görgők, Görgők, bútorokhoz, és Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz. Székhelye Schutterwald, Németország.

 4. DELEX-ROLLEN

  Németország

  A DELEX-ROLLEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Épületvasalások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők, Görgők, bútorokhoz, Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, Zárak, reteszek és kulcsok, Kerekek és görgők, Görgők, bútorokhoz, Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, és Zárak, reteszek és kulcsok. Székhelye Zwenkau, Németország.

 5. BLICKLE CASTORS & WHEELS LTD

  Egyesült Királyság

  A BLICKLE CASTORS & WHEELS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kormányzó görgők, Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, Kerekek és görgők, gumibevonatos, Kormányzó görgők, Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, és Kerekek és görgők, gumibevonatos. Székhelye Crownhill, Milton Keynes, Egyesült Királyság.

 6. ROLLENPROFI KUHNERT

  Németország

  A ROLLENPROFI KUHNERT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Csapok, facsavarok, anyák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületvasalások, Kerekek és görgők, Görgők, bútorokhoz, Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, Épületvasalások, Kerekek és görgők, Görgők, bútorokhoz, és Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz. Székhelye Remscheid, Németország.

 7. COLSON EUROPE B.V. NIEDERLASSUNG DEUTSCHLAND

  Németország

  A COLSON EUROPE B.V. NIEDERLASSUNG DEUTSCHLAND, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csapok, facsavarok, anyák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületvasalások, Kerekek és görgők, Görgők, bútorokhoz, Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, Épületvasalások, Kerekek és görgők, Görgők, bútorokhoz, és Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz. Székhelye Kleve, Németország.

 8. POLIKAV POLIÜRETAN KAUÇUK VE MAKINA SAN.

  Törökország

  A POLIKAV POLIÜRETAN KAUÇUK VE MAKINA SAN., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők, gumibevonatos. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, Poliuretán, roller coverings, cylinder design, Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, és Poliuretán. Székhelye Istanbul, Törökország.

 9. VDW RÄDER TRANSPORTGERÄTE E.K.

  Németország

  A VDW RÄDER TRANSPORTGERÄTE E.K., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csapok, facsavarok, anyák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők, Kerekek és görgők anyagmozgató eszközökhöz, Görgők, bútorokhoz, Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, Kerekek és görgők, Kerekek és görgők anyagmozgató eszközökhöz, Görgők, bútorokhoz, és Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz. Székhelye Geldern, Németország.

 10. LIBRE GMBH

  Németország

  A LIBRE GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Épületvasalások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők, Kerekek és görgők anyagmozgató eszközökhöz, Görgők, bútorokhoz, Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, Kerekek és görgők, Kerekek és görgők anyagmozgató eszközökhöz, Görgők, bútorokhoz, és Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz. Székhelye Villingen-Schwenningen, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes