• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kerekek és görgők fémből

A keresés eredménye

Kerekek és görgők fémből - Import export

 1. PETER FAUST KUGELROLLEN

  Németország

  Verified by europages badge

  A PETER FAUST KUGELROLLEN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők fémből. Székhelye Rodgau, Németország.

 2. TENTE SAS

  Franciaország

  A TENTE SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők fémből, Fogaskerekek, Kerekek és görgők anyagmozgató eszközökhöz, rollers, Kerekek és görgők fémből, Fogaskerekek, és Kerekek és görgők anyagmozgató eszközökhöz. Székhelye Saint Fargeau Ponthierry, Franciaország.

 3. RUEDAS ALEX

  Spanyolország

  A RUEDAS ALEX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők, gumibevonatos, rings and rollers, Stainless steel wheels, Kerekek és görgők, gumibevonatos, és polyrethene wheels. Székhelye Fraga-Huesca, Spanyolország.

 4. BRT GRUP ANADOLU METALURJI

  Törökország

  A BRT GRUP ANADOLU METALURJI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is rolling mills for metallurgy. Székhelye Ankara, Törökország.

 5. TENTE RUEDAS S.A

  Spanyolország

  A TENTE RUEDAS S.A, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők, wheels for industrial trolleys, nylon wheels, és Kerekek és görgők. Székhelye Montcada I Rexac, Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. RW SILICIUM GMBH

  Németország

  A RW SILICIUM GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - darabolás, Acélok és fémek - darabolás, és metallic silicon. Székhelye Pocking, Németország.

 2. RUEDAS EURYBAS

  Spanyolország

  A RUEDAS EURYBAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők fémből. Székhelye Zaragoza, Spanyolország.

 3. SCHULTE & SCHMIDT GMBH & CO. LEICHTMETALLGIESSEREI KG

  Németország

  A SCHULTE & SCHMIDT GMBH & CO. LEICHTMETALLGIESSEREI KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nemes- és különleges fémek, Kerekek és görgők fémből, Nemes- és különleges fémek, és Kerekek és görgők fémből. Székhelye Nürnberg, Németország.

 4. TENTE

  Belgium

  A TENTE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők fémből, Különleges kerekek, Wheels for furniture, plastic wheels, Kerekek és görgők fémből, és Különleges kerekek. Székhelye Kruishoutem, Belgium.

 5. SAMTEK AUTOMOTIVE

  Törökország

  A SAMTEK AUTOMOTIVE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők fémből. Székhelye Sakarya, Törökország.

 1. KUNSTGEWERBLICHE ZINNGIESSEREI STEFAN WITTER

  Németország

  A KUNSTGEWERBLICHE ZINNGIESSEREI STEFAN WITTER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők, Kerekek és görgők fémből, Dísztárgyak ónból, Textilkikészítés, Kerekek és görgők, Kerekek és görgők fémből, Dísztárgyak ónból, és Textilkikészítés. Székhelye Neustadt, Németország.

 2. H. A. RAPOLD AG

  Svájc

  A H. A. RAPOLD AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ón és ötvözetek, Ónötvözetek, Kerekek és görgők, Kerekek és görgők fémből, Ón és ötvözetek, Ónötvözetek, Kerekek és görgők, és Kerekek és görgők fémből. Székhelye Zürich, Svájc.

 1. HILLEGAART-LAUFERSWEILER-HILLEGAART UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Németország

  A HILLEGAART-LAUFERSWEILER-HILLEGAART UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Faáruk, Képkeretek és - szegélyek, Keretek, Írószerek és papíráruk, Faáruk, Képkeretek és - szegélyek, Keretek, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Leipzig, Németország.

 2. BLUECHIP WORLD OF PICTURES

  Németország

  A BLUECHIP WORLD OF PICTURES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Faáruk, Képkeretek és - szegélyek, Keretek, Írószerek és papíráruk, Faáruk, Képkeretek és - szegélyek, Keretek, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Philippsburg, Németország.

 3. GEISER RAHMEN AG

  Svájc

  A GEISER RAHMEN AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Faáruk, Képkeretek és - szegélyek, Váltókeretek és keretek, fényképekhez, Keretek, Faáruk, Képkeretek és - szegélyek, Váltókeretek és keretek, fényképekhez, és Keretek. Székhelye Biel/bienne, Svájc.

 4. DELLA BIANCA DANIEL, ZINNGIESSEREI

  Svájc

  A DELLA BIANCA DANIEL, ZINNGIESSEREI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ón és ötvözetek, Ónötvözetek, Kerekek és görgők, Kerekek és görgők fémből, Ón és ötvözetek, Ónötvözetek, Kerekek és görgők, és Kerekek és görgők fémből. Székhelye Visp, Svájc.

 5. VEHI MERCATUS GMBH

  Németország

  A VEHI MERCATUS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők fémből, Faáruk, Berendezési tárgyak és dekorációk, Dísztárgyak ónból, Kerekek és görgők fémből, Faáruk, Berendezési tárgyak és dekorációk, és Dísztárgyak ónból. Székhelye Langdorf, Németország.

 6. PICK UP LAHOFER GES.M.B.H.

  Ausztria

  A PICK UP LAHOFER GES.M.B.H., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Faáruk, Képkeretek és - szegélyek, Keretek, Írószerek és papíráruk, Faáruk, Képkeretek és - szegélyek, Keretek, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Frättingsdorf, Ausztria.

 7. GUSSET AG, GLOCKENGIESSEREI, UETENDORF

  Svájc

  A GUSSET AG, GLOCKENGIESSEREI, UETENDORF, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Réz és rézötvözetek, Vörösréz, bronz és sárgaréz öntödék, Harangöntödék, Kerekek és görgők fémből, Réz és rézötvözetek, Vörösréz, bronz és sárgaréz öntödék, Harangöntödék, és Kerekek és görgők fémből. Székhelye Uetendorf, Svájc.

 8. CNCWORKING S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A CNCWORKING S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is CNC milling, Pipe unions, és Bolt. Székhelye Klatovy, Cseh Köztársaság.

 1. STEPHAN DÖRR

  Németország

  A STEPHAN DÖRR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők fémből, Nemes- és különleges fémek, Kerekek és görgők fémből, és Nemes- és különleges fémek. Székhelye Eggolsheim, Németország.

 2. RUDOLF PERNER GMBH & CO. KG

  Németország

  A RUDOLF PERNER GMBH & CO. KG, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők fémből, Radar- és rádióberendezések, Vizsgálófelszerelések, Órák, Kerekek és görgők fémből, Radar- és rádióberendezések, Vizsgálófelszerelések, és Órák. Székhelye Passau, Németország.

 3. RESTAURATOR RAINER LEHMANN

  Németország

  A RESTAURATOR RAINER LEHMANN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők, Kerekek és görgők fémből, Dísztárgyak ónból, Dísztollak, Kerekek és görgők, Kerekek és görgők fémből, Dísztárgyak ónból, és Dísztollak. Székhelye Meißen, Németország.

 4. RUPERT LEIKAM

  Ausztria

  A RUPERT LEIKAM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők, Kerekek és görgők fémből, Háztartási cikkek, acélból és fémből, Berendezési tárgyak és dekorációk, Kerekek és görgők, Kerekek és görgők fémből, Háztartási cikkek, acélból és fémből, és Berendezési tárgyak és dekorációk. Székhelye Knappenberg, Ausztria.

 5. ISARMETALLGUSSWERK GMBH & CO. KG

  Németország

  A ISARMETALLGUSSWERK GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntöttvas termékek, Kerekek és görgők fémből, Öntöttvas termékek, és Kerekek és görgők fémből. Székhelye Geretsried, Németország.

 6. ZINN-GRUBE AG

  Svájc

  A ZINN-GRUBE AG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ón és ötvözetek, Ónötvözetek, Kerekek és görgők, Kerekek és görgők fémből, Ón és ötvözetek, Ónötvözetek, Kerekek és görgők, és Kerekek és görgők fémből. Székhelye Zürich, Svájc.

 7. HEUSCHKEL & BARNICKEL GMBH

  Németország

  A HEUSCHKEL & BARNICKEL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és készülékek - használt és felújított, Kerekek és görgők fémből, Gépek és készülékek - használt és felújított, és Kerekek és görgők fémből. Székhelye Nürnberg, Németország.

 8. HEINRICH FREIBERGER GMBH

  Németország

  A HEINRICH FREIBERGER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők fémből, Nemes- és különleges fémek, Kerekek és görgők fémből, és Nemes- és különleges fémek. Székhelye Schwanstetten, Németország.

 9. RW FINANZ AG

  Svájc

  A RW FINANZ AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kormányzó görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők, Kerekek és görgők fémből, Kerekek és görgők, gumibevonatos, Kerekek és görgők, Kerekek és görgők fémből, és Kerekek és görgők, gumibevonatos. Székhelye Thal, Svájc.

 10. SAM-TEC CONSULTING SAMLI

  Németország

  A SAM-TEC CONSULTING SAMLI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyersvas és különleges öntés, Öntöttvas termékek, Kerekek és görgők, Kerekek és görgők fémből, Nyersvas és különleges öntés, Öntöttvas termékek, Kerekek és görgők, és Kerekek és görgők fémből. Székhelye Remscheid, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes