• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kerekek és görgők fémből

A keresés eredménye

Kerekek és görgők fémből - Import export

 1. HONGYU METAL PRODUCTS (GUANGZHOU) CO., LTD

  Kína

  Verified by europages badge

  A HONGYU METAL PRODUCTS (GUANGZHOU) CO., LTD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tactile indicators, Skate Deterrent, wheel stopper, hydraulic hoses, PVC Hose, Rubber - pipes, tubes and hoses, Wheel Stopper, Hose adaptor, és steel ferrules. Székhelye Guangdong, Kína.

 2. PETER FAUST KUGELROLLEN

  Németország

  Verified by europages badge

  A PETER FAUST KUGELROLLEN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők fémből. Székhelye Rodgau, Németország.

 3. RUEDAS ALEX

  Spanyolország

  A RUEDAS ALEX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők, gumibevonatos, rings and rollers, Stainless steel wheels, Kerekek és görgők, gumibevonatos, és polyrethene wheels. Székhelye Fraga-Huesca, Spanyolország.

 4. TENTE SAS

  Franciaország

  A TENTE SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők fémből, Fogaskerekek, Kerekek és görgők anyagmozgató eszközökhöz, rollers, Kerekek és görgők fémből, Fogaskerekek, és Kerekek és görgők anyagmozgató eszközökhöz. Székhelye Saint Fargeau Ponthierry, Franciaország.

 5. BRT GRUP ANADOLU METALURJI

  Törökország

  A BRT GRUP ANADOLU METALURJI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is rolling mills for metallurgy. Székhelye Ankara, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. TENTE RUEDAS S.A

  Spanyolország

  A TENTE RUEDAS S.A, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők, wheels for industrial trolleys, nylon wheels, és Kerekek és görgők. Székhelye Montcada I Rexac, Spanyolország.

 2. SCHULTE & SCHMIDT GMBH & CO. LEICHTMETALLGIESSEREI KG

  Németország

  A SCHULTE & SCHMIDT GMBH & CO. LEICHTMETALLGIESSEREI KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nemes- és különleges fémek, Kerekek és görgők fémből, Nemes- és különleges fémek, és Kerekek és görgők fémből. Székhelye Nürnberg, Németország.

 3. TENTE

  Belgium

  A TENTE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők fémből, Különleges kerekek, Wheels for furniture, plastic wheels, Kerekek és görgők fémből, és Különleges kerekek. Székhelye Kruishoutem, Belgium.

 4. RW SILICIUM GMBH

  Németország

  A RW SILICIUM GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - darabolás, Acélok és fémek - darabolás, és metallic silicon. Székhelye Pocking, Németország.

 5. RUEDAS EURYBAS

  Spanyolország

  A RUEDAS EURYBAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők fémből. Székhelye Zaragoza, Spanyolország.

 1. SAMTEK AUTOMOTIVE

  Törökország

  A SAMTEK AUTOMOTIVE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők fémből. Székhelye Sakarya, Törökország.

 2. HEUSCHKEL & BARNICKEL GMBH

  Németország

  A HEUSCHKEL & BARNICKEL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és készülékek - használt és felújított, Kerekek és görgők fémből, Gépek és készülékek - használt és felújított, és Kerekek és görgők fémből. Székhelye Nürnberg, Németország.

 1. GEISER RAHMEN AG

  Svájc

  A GEISER RAHMEN AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Faáruk, Képkeretek és - szegélyek, Váltókeretek és keretek, fényképekhez, Keretek, Faáruk, Képkeretek és - szegélyek, Váltókeretek és keretek, fényképekhez, és Keretek. Székhelye Biel/bienne, Svájc.

 2. STEPHAN DÖRR

  Németország

  A STEPHAN DÖRR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők fémből, Nemes- és különleges fémek, Kerekek és görgők fémből, és Nemes- és különleges fémek. Székhelye Eggolsheim, Németország.

 3. HILLEGAART-LAUFERSWEILER-HILLEGAART UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Németország

  A HILLEGAART-LAUFERSWEILER-HILLEGAART UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Faáruk, Képkeretek és - szegélyek, Keretek, Írószerek és papíráruk, Faáruk, Képkeretek és - szegélyek, Keretek, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Leipzig, Németország.

 4. KUNSTGEWERBLICHE ZINNGIESSEREI STEFAN WITTER

  Németország

  A KUNSTGEWERBLICHE ZINNGIESSEREI STEFAN WITTER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők, Kerekek és görgők fémből, Dísztárgyak ónból, Textilkikészítés, Kerekek és görgők, Kerekek és görgők fémből, Dísztárgyak ónból, és Textilkikészítés. Székhelye Neustadt, Németország.

 5. RUDOLF PERNER GMBH & CO. KG

  Németország

  A RUDOLF PERNER GMBH & CO. KG, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők fémből, Radar- és rádióberendezések, Vizsgálófelszerelések, Órák, Kerekek és görgők fémből, Radar- és rádióberendezések, Vizsgálófelszerelések, és Órák. Székhelye Passau, Németország.

 6. H. A. RAPOLD AG

  Svájc

  A H. A. RAPOLD AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ón és ötvözetek, Ónötvözetek, Kerekek és görgők, Kerekek és görgők fémből, Ón és ötvözetek, Ónötvözetek, Kerekek és görgők, és Kerekek és görgők fémből. Székhelye Zürich, Svájc.

 7. BLUECHIP WORLD OF PICTURES

  Németország

  A BLUECHIP WORLD OF PICTURES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Faáruk, Képkeretek és - szegélyek, Keretek, Írószerek és papíráruk, Faáruk, Képkeretek és - szegélyek, Keretek, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Philippsburg, Németország.

 8. PICK UP LAHOFER GES.M.B.H.

  Ausztria

  A PICK UP LAHOFER GES.M.B.H., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Faáruk, Képkeretek és - szegélyek, Keretek, Írószerek és papíráruk, Faáruk, Képkeretek és - szegélyek, Keretek, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Frättingsdorf, Ausztria.

 1. VEHI MERCATUS GMBH

  Németország

  A VEHI MERCATUS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők fémből, Faáruk, Berendezési tárgyak és dekorációk, Dísztárgyak ónból, Kerekek és görgők fémből, Faáruk, Berendezési tárgyak és dekorációk, és Dísztárgyak ónból. Székhelye Langdorf, Németország.

 2. ISARMETALLGUßWERK GMBH & CO. KG

  Németország

  A ISARMETALLGUßWERK GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntöttvas termékek, Kerekek és görgők fémből, Öntöttvas termékek, és Kerekek és görgők fémből. Székhelye Geretsried, Németország.

 3. CNCWORKING S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A CNCWORKING S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is CNC milling, Pipe unions, és Bolt. Székhelye Klatovy, Cseh Köztársaság.

 4. GUSSET AG, GLOCKENGIESSEREI, UETENDORF

  Svájc

  A GUSSET AG, GLOCKENGIESSEREI, UETENDORF, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Réz és rézötvözetek, Vörösréz, bronz és sárgaréz öntödék, Harangöntödék, Kerekek és görgők fémből, Réz és rézötvözetek, Vörösréz, bronz és sárgaréz öntödék, Harangöntödék, és Kerekek és görgők fémből. Székhelye Uetendorf, Svájc.

 5. DELLA BIANCA DANIEL, ZINNGIESSEREI

  Svájc

  A DELLA BIANCA DANIEL, ZINNGIESSEREI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ón és ötvözetek, Ónötvözetek, Kerekek és görgők, Kerekek és görgők fémből, Ón és ötvözetek, Ónötvözetek, Kerekek és görgők, és Kerekek és görgők fémből. Székhelye Visp, Svájc.

 6. HEINRICH FREIBERGER GMBH

  Németország

  A HEINRICH FREIBERGER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők fémből, Nemes- és különleges fémek, Kerekek és görgők fémből, és Nemes- és különleges fémek. Székhelye Schwanstetten, Németország.

 7. ZINN-GRUBE AG

  Svájc

  A ZINN-GRUBE AG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ón és ötvözetek, Ónötvözetek, Kerekek és görgők, Kerekek és görgők fémből, Ón és ötvözetek, Ónötvözetek, Kerekek és görgők, és Kerekek és görgők fémből. Székhelye Zürich, Svájc.

 8. METALLGIESSEREI FRANZ DUSSLER GMBH

  Németország

  A METALLGIESSEREI FRANZ DUSSLER GMBH, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntöttvas termékek, Kerekek és görgők fémből, Öntöttvas termékek, és Kerekek és görgők fémből. Székhelye Königsbrunn, Németország.

 9. RESTAURATOR RAINER LEHMANN

  Németország

  A RESTAURATOR RAINER LEHMANN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők, Kerekek és görgők fémből, Dísztárgyak ónból, Dísztollak, Kerekek és görgők, Kerekek és görgők fémből, Dísztárgyak ónból, és Dísztollak. Székhelye Meißen, Németország.

 10. RUPERT LEIKAM

  Ausztria

  A RUPERT LEIKAM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők, Kerekek és görgők fémből, Háztartási cikkek, acélból és fémből, Berendezési tárgyak és dekorációk, Kerekek és görgők, Kerekek és görgők fémből, Háztartási cikkek, acélból és fémből, és Berendezési tárgyak és dekorációk. Székhelye Knappenberg, Ausztria.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes