• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kerámia- és zománcégető kemencék

A keresés eredménye

Kerámia- és zománcégető kemencék - Import export

 1. BTF

  Belgium

  Verified by europages badge
 2. FOURS HC

  Belgium

  Verified by europages badge

  Fours HC studies, designs and creates all types of electric and gas industrial furnaces.All our furnaces are made to customer specifications, from a few dm³ to a few m³, from 0°C to 1800°C.We also make furnaces for craft industries and manufacturing industry in various sectors such as glass-making, metallurgy and pottery. Every request is dealt with to suit the heat-treatment constraints impacting your application (drying, melting, annealing, quenching, enamelling).

 3. PAGNOTTA TERMOMECCANICA S.R.L

  Olaszország

  A PAGNOTTA TERMOMECCANICA S.R.L, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerámia- és zománcégető kemencék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hőkezelő kemencék, slide-trolley furnaces, Hőkezelő kemencék, manufacturing of industrial electric furnaces, és industrial electric furnaces for heat treatment. Székhelye Deruta, Olaszország.

 4. SI.GA. FORNI - SOCIETA' COOPERATIVA A RL

  Olaszország

  A SI.GA. FORNI - SOCIETA' COOPERATIVA A RL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerámia- és zománcégető kemencék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ceramic fibers, deglazer, refractory materials, és reflective coverings. Székhelye Caltagirone, Olaszország.

 5. RVM HOLDING

  Hollandia

  A RVM HOLDING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerámia- és zománcégető kemencék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is gas ovens. Székhelye Bemmel, Hollandia.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SOLUTIONS CÉRAMIQUES

  Franciaország

  A SOLUTIONS CÉRAMIQUES, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kerámia-, kőagyag-, porcelán- és fajansztermékek, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kreatív szabadidő - Kellékek, Kerámia- és zománcégető kemencék, industrial ovens for glass works, ceramic firing, Kreatív szabadidő - Kellékek, és Kerámia- és zománcégető kemencék. Székhelye Saint-Georges-D'orques, Franciaország.

 2. RANTZAUER TÖPFERBEDARF A. MOHR

  Németország

  A RANTZAUER TÖPFERBEDARF A. MOHR, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Alapanyagok, építőipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületvasalások, Kályhák és kémények, ipari, Kerámia- és zománcégető kemencék, Festékek és lakkok, Épületvasalások, Kályhák és kémények, ipari, Kerámia- és zománcégető kemencék, és Festékek és lakkok. Székhelye Barmstedt, Németország.

 3. ANDREA WOLBRING KERAMIK- UND TÖPFEREIBEDARF GMBH & CO KG

  Németország

  A ANDREA WOLBRING KERAMIK- UND TÖPFEREIBEDARF GMBH & CO KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kályhák és kémények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerámia- és zománcégető kemencék, Festékek és lakkok, Zománc, Hőálló anyagok és termékek, Kerámia- és zománcégető kemencék, Festékek és lakkok, Zománc, és Hőálló anyagok és termékek. Székhelye Baldham, Németország.

 4. ADOTHERM

  Törökország

  A ADOTHERM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerámia- és zománcégető kemencék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ceramic firing, ceramic, porcelain, és kiln for ceramics. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. LEHMHUUS AG

  Svájc

  A LEHMHUUS AG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Alapanyagok, építőipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek hőkezelése, Kályhák és kémények, ipari, Kerámia- és zománcégető kemencék, Fűtés - berendezések és készülékek, Acélok és fémek hőkezelése, Kályhák és kémények, ipari, Kerámia- és zománcégető kemencék, és Fűtés - berendezések és készülékek. Székhelye Aesch, Svájc.

 1. MICHEL KERAMIKBEDARF

  Svájc

  A MICHEL KERAMIKBEDARF, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Acélok és fémek hőkezelése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kályhák és kémények, ipari, Kerámia- és zománcégető kemencék, Zománc, Fazekasáruk - dísztárgyak, Kályhák és kémények, ipari, Kerámia- és zománcégető kemencék, Zománc, és Fazekasáruk - dísztárgyak. Székhelye Zürich, Svájc.

 2. ENITHERM SARL

  Franciaország

  A ENITHERM SARL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kályhák és kémények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerámia- és zománcégető kemencék, Kerámia- és zománcégető kemencék, és industrial ovens for glass works. Székhelye Deluz, Franciaország.

 1. HAPPY COOKING CO.,LTD

  Kína

  A HAPPY COOKING CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerámia- és zománcégető kemencék. Székhelye Yongkang, Kína.

 2. GEYCO

  Belgium

  A GEYCO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerámia- és zománcégető kemencék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is kiln for ceramics, és work for the ceramic industry. Székhelye Braine-Le-Château, Belgium.

 3. MTL-BROCK

  Németország

  A MTL-BROCK, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kályhák és kémények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerámia- és zománcégető kemencék, Fazekasáruk - dísztárgyak, Kerámia-, kőagyag-, porcelán- és fajansztermékek, ipari, Kerámia- és zománcégető kemencék, Fazekasáruk - dísztárgyak, és Kerámia-, kőagyag-, porcelán- és fajansztermékek, ipari. Székhelye Diedorf, Németország.

 4. LINEA SPRAY S.R.L.

  Olaszország

  A LINEA SPRAY S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal), Kerámia- és zománcégető kemencék, Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal), és Kerámia- és zománcégető kemencék. Székhelye Castelfranco Emilia, Olaszország.

 5. FOMET S.R.L.

  Olaszország

  A FOMET S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Elektromos kemencék, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerámia- és zománcégető kemencék, industrial high frequency electric furnaces, és Kerámia- és zománcégető kemencék. Székhelye Milano, Olaszország.

 6. CERITHERM

  Franciaország

  A CERITHERM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerámia- és zománcégető kemencék. Székhelye Oradour Sur Vayres, Franciaország.

 7. CHR. AGATHOCLEOUS LTD

  Ciprus

  A CHR. AGATHOCLEOUS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kályhák és kémények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerámia- és zománcégető kemencék, és Kerámia- és zománcégető kemencék. Székhelye Egkomi, Ciprus.

 8. PYROTEC BRENNOFENBAU GMBH

  Németország

  A PYROTEC BRENNOFENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kályhák és kémények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerámia- és zománcégető kemencék, és Kerámia- és zománcégető kemencék. Székhelye Osnabrück, Németország.

 1. KITTEC GMBH

  Németország

  A KITTEC GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kályhák és kémények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerámia- és zománcégető kemencék, és Kerámia- és zománcégető kemencék. Székhelye Rosenheim, Németország.

 2. PRALITAL S.R.L.

  Olaszország

  A PRALITAL S.R.L., tevékenységi ágazata Elektromos kemencék, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerámia- és zománcégető kemencék, és Kerámia- és zománcégető kemencék. Székhelye Schio, Olaszország.

 3. NEMECEK OFENBAU GMBH

  Ausztria

  A NEMECEK OFENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kályhák és kémények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerámia- és zománcégető kemencék, és Kerámia- és zománcégető kemencék. Székhelye Wieselburg An Der Erlauf, Ausztria.

 4. SOMMERHUBER GMBH

  Ausztria

  A SOMMERHUBER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerámia- és zománcégető kemencék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerámia - cserép és csempe, és Kerámia - cserép és csempe. Székhelye Steyr, Ausztria.

 5. EMILIE OÜ

  Észtország

  A EMILIE OÜ, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Asztali étkészletek és asztali díszek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Agyag és kaolin, Kerámia- és zománcégető kemencék, Agyag és kaolin, és Kerámia- és zománcégető kemencék. Székhelye Tallinn, Észtország.

 6. LUIS FILIPE - PLACAS ESMALTADAS

  Portugália

  A LUIS FILIPE - PLACAS ESMALTADAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerámia- és zománcégető kemencék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is enamel paints, és colour photoceramics. Székhelye Matosinhos, Portugália.

 7. NUOVA O.M.P. S.R.L.

  Olaszország

  A NUOVA O.M.P. S.R.L., tevékenységi ágazata Elektromos kemencék, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerámia- és zománcégető kemencék, és Kerámia- és zománcégető kemencék. Székhelye Settimo Milanese, Olaszország.

 8. PREDERI VITTORIO & FIGLI S.N.C. DI PREDERI FRANCO E GIAMPIETRO

  Olaszország

  A PREDERI VITTORIO & FIGLI S.N.C. DI PREDERI FRANCO E GIAMPIETRO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Elektromos kemencék, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerámia- és zománcégető kemencék, industrial ovens for glass works, és Kerámia- és zománcégető kemencék. Székhelye Milano, Olaszország.

 9. FORNS ROMAGUERA

  Spanyolország

  A FORNS ROMAGUERA, tevékenységi ágazata Kerámia- és zománcégető kemencék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villanytűzhelyek, Villanytűzhelyek, és electric stoves. Székhelye La Bisbal D'emporda-Girona, Spanyolország.

 10. ARMOUR PLASTICS LTD

  Egyesült Királyság

  A ARMOUR PLASTICS LTD, tevékenységi ágazata Kerámia- és zománcégető kemencék. Székhelye Washington, Egyesült Királyság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes

Találjon ajánlatokat: