• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kenyérgyárak

A keresés eredménye

Kenyérgyárak - Import export

 1. BISCOTTES ROGER

  Franciaország

  Verified by europages badge

  For Roger Sarret, a baker's son, producing rusks is above all being able to offer a forgotten sensation, a pleasure before the years of privation, learning again and daring to take delight in those small daily pleasures. Roger is still there 65 years later, his customer base, loyal to quality, has developed and the handcrafted production has expanded without compromising on his quality criteria. We manufacture for retail private label brands. Creation of full service range.

 2. TISSAGE BASTIEN

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A TISSAGE BASTIEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szövetek, nem font. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyérgyárak, és Kenyérgyárak. Székhelye Caudry, Franciaország.

 3. MACCALLI GIANFRANCESCO & C. SAS

  Olaszország

  A MACCALLI GIANFRANCESCO & C. SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyérgyárak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is frozen bakery products, és deep-frozen bread. Székhelye Covo, Olaszország.

 4. BAKER'S STANDARD LTD.

  Bulgária

  A BAKER'S STANDARD LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyérgyárak. Székhelye Plovdiv, Bulgária.

 5. ROBERTO INDUSTRIA ALIMENTARE SRL

  Olaszország

  A ROBERTO INDUSTRIA ALIMENTARE SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyérgyárak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wholemeal bread, pan carre', bread for bruschetta, és crostini. Székhelye Susegana, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. TRILLI S.R.L.

  Olaszország

  A TRILLI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyérgyárak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bakery, panettone, freshly-made pastries, és confectionery product. Székhelye Modena, Olaszország.

 2. NOVEPAN

  Franciaország

  A NOVEPAN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyérgyárak. Székhelye Lomme, Franciaország.

 3. FORBANMETAL

  Spanyolország

  A FORBANMETAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyérgyárak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütőtepsik és -formák, non-stick baking trays, moulds, Trays, és Sütőtepsik és -formák. Székhelye Terrassa, Spanyolország.

 4. LA PARISIENNE DE BAGUETTE

  Franciaország

  A LA PARISIENNE DE BAGUETTE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyérgyárak. Székhelye Aubervilliers, Franciaország.

 5. VIGNOLA S.R.L.

  Olaszország

  A VIGNOLA S.R.L., tevékenységi ágazata Kenyérgyárak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bakery, bakers, supplies for restaurants, és confectionery. Székhelye Cisternino, Olaszország.

 1. BIONATIS - NOVEPAN

  Franciaország

  A BIONATIS - NOVEPAN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyérgyárak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is organic farming. Székhelye Haute Rivoire, Franciaország.

 2. GUENTHER BAKERIES BELGIUM

  Belgium

  A GUENTHER BAKERIES BELGIUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér, sütemény, pékáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyér, Kenyérgyárak, Kenyér, hamburger, Kenyérgyárak, és bakery. Székhelye Olen, Belgium.

 1. BRIOCHES FONTENEAU

  Franciaország

  A BRIOCHES FONTENEAU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyérgyárak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütemény- és pékárugyárak, és Sütemény- és pékárugyárak. Székhelye Boufféré, Franciaország.

 2. A PANIFICADORA DE SANTO ANDRE, LDA

  Portugália

  A A PANIFICADORA DE SANTO ANDRE, LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér, sütemény, pékáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyérgyárak, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, Kenyérgyárak, sweets, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, és bakery. Székhelye Vila Nova De Santo Andre, Portugália.

 3. BAKKERIJGRONDSTOFFEN LAEREMANS-VERCAMMEN

  Belgium

  A BAKKERIJGRONDSTOFFEN LAEREMANS-VERCAMMEN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kenyérgyárak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is frozen bakery products, és dyes. Székhelye Gelrode, Belgium.

 4. PRODUCTOS ATOCHA

  Spanyolország

  A PRODUCTOS ATOCHA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyérgyárak. Székhelye Leganés, Spanyolország.

 5. EUROPIZZA SRL

  Olaszország

  A EUROPIZZA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyérgyárak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bakery products, és pizza bases. Székhelye Foligno, Olaszország.

 6. L' EPI DU ROUERGUE SARL

  Franciaország

  A L' EPI DU ROUERGUE SARL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyérgyárak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial pastries, salads, és brioches and morning goods. Székhelye La Loubière, Franciaország.

 7. PAFIGAL - PADARIA FIGUEIRAS, LDA

  Portugália

  A PAFIGAL - PADARIA FIGUEIRAS, LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyérgyárak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütemény- és pékárugyárak, deep-frozen bread, és Sütemény- és pékárugyárak. Székhelye Lisboa, Portugália.

 8. LES DELICES DES 7 VALLEES

  Franciaország

  A LES DELICES DES 7 VALLEES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér, sütemény, pékáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyérgyárak, és Kenyérgyárak. Székhelye Aubigny En Artois, Franciaország.

 1. BAKKERIJ DOCKX (CEREAL CENTER)

  Belgium

  A BAKKERIJ DOCKX (CEREAL CENTER), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütemény- és pékárugyárak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyérgyárak, Kenyér, sütemény, pékáru, Bécsi különlegességek, Kenyér, Kenyérgyárak, Kenyér, sütemény, pékáru, Bécsi különlegességek, és Kenyér. Székhelye Nijlen, Belgium.

 2. L'ECOPAIN D'IGNACE

  Belgium

  A L'ECOPAIN D'IGNACE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyérgyárak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bécsi különlegességek, Kenyér, sütemény, pékáru, brioches and morning goods, Bécsi különlegességek, és Kenyér, sütemény, pékáru. Székhelye Enghien, Belgium.

 3. BANDEJAS COMETA,S.L

  Spanyolország

  A BANDEJAS COMETA,S.L, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyérgyárak. Székhelye Yeles(toledo), Spanyolország.

 4. ALGOMAK

  Észak-Macedónia

  A ALGOMAK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyérgyárak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is frozen bakery products, deep-frozen bread, és frozen croissants. Székhelye Sveti Nikole, Észak-Macedónia.

 5. PANIFICADORA REGIONAL DA VERMELHA

  Portugália

  A PANIFICADORA REGIONAL DA VERMELHA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér, sütemény, pékáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyérgyárak, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, Kenyérgyárak, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, és bakery. Székhelye Vermelha, Portugália.

 6. LINWOODS BULK INGREDIENTS

  Egyesült Királyság

  A LINWOODS BULK INGREDIENTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyérgyárak. Székhelye Armagh, Egyesült Királyság.

 7. PANIFICIO BIROLO SNC DI VITALI ERMINIO & C

  Olaszország

  A PANIFICIO BIROLO SNC DI VITALI ERMINIO & C, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyérgyárak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is breadsticks. Székhelye Torino, Olaszország.

 8. HEIDINGER GMBH

  Németország

  A HEIDINGER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyérgyárak, Hús- és húsárukonzervek, Készételek és csemege, Szálloda, Kenyérgyárak, Hús- és húsárukonzervek, Készételek és csemege, és Szálloda. Székhelye Frankfurt, Németország.

 9. A.D.P. S.R.L.

  Olaszország

  A A.D.P. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyérgyárak. Székhelye Riccione, Olaszország.

 10. ORIZON WEST

  Belgium

  A ORIZON WEST, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Kenyérgyárak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, dairies, deep-frozen bread, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, és supplies for ice cream bars. Székhelye Staden, Belgium.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Kenyérgyárak - Import export

Találatok száma

1334 Vállalat