• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kenyér

A keresés eredménye

Kenyér - Import export

 1. SCHAAF TECHNOLOGIE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  Schaaf is committed to working with all aspects of food extrusion. Our company has two core competencies. Firstly, we develop innovative applications for food extrusion technology and follow up with complete product development. Secondly, we design and produce food extruders and all related machinery required for the production of extruded snacks, breakfast cereals, co-extruded products, flatbread, instant flours, etc. We provide complete turnkey solutions for extruded food products using the direct expansion process. The latest patented TURBO extrusion technology has been developed by Schaaf. Traditionally specialising in the field of food extrusion, renowned worldwide for identifying customer requirements, innovative, personal investment in customers, employees and family, flexible and still uncomplicated and transparent.

 2. CULTURE MIEL

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A CULTURE MIEL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Méz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nugát, Kenyér, Cukorkák, Kekszek, Nugát, Kenyér, Cukorkák, és Kekszek. Székhelye Villemandeur, Franciaország.

 3. ZENKAR GIDA

  Törökország

  Verified by europages badge

  A ZENKAR GIDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér és sütemény. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyér, healthy bread, Kenyér, Hooved bread, Lavash For Rolls, Lavash For Tantuni, Lavash, Tombik Pita, és Tortillas bread. Székhelye Osmangazi / Bursa, Törökország.

 4. FRIESSINGER MÜHLE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A FRIESSINGER MÜHLE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Baking mixes, bread baking mixes, buckwheat, Buckwheat hulls, Ciabatta, Spelt rolls, spelt wheat bread, Oat bran products, és durum wheat semolina. Székhelye Bad Wimpfen, Németország.

 5. FIRSTFOODS

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A FIRSTFOODS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Élelmiszer - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Központi beszerzés, Italok, Kenyér, Alkoholmentes, szénsavas italok, agri-food, Központi beszerzés, online sale of food products, food distributor, és food distribution. Székhelye Reims, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. WOLF BUTTERBACK KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A WOLF BUTTERBACK KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér, sütemény, pékáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bécsi különlegességek, Tésztaáruk, Kenyér, Doughnut, croissants, Pastries, bakery products, Bécsi különlegességek, és wholesale bakery products. Székhelye Fürth, Németország.

 2. CARLA EPICES ET PRODUITS ALIMENTAIRES

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A CARLA EPICES ET PRODUITS ALIMENTAIRES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűszerek, fűszerkivonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Italok, Tejes desszertek, Levesek, Kenyér, Italok, Tejes desszertek, Levesek, és Kenyér. Székhelye La Claquette, Franciaország.

 3. SAPOR DI FAST FOOD GOURMET MR. PILO

  Olaszország

  A SAPOR DI FAST FOOD GOURMET MR. PILO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tortillas, pizza bases, focaccia, és panino bars. Székhelye Cagli, Olaszország.

 4. ACHAIKI PITA

  Görögország

  A ACHAIKI PITA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pita bread. Székhelye Patra, Görögország.

 5. ARCTIS FROZEN BAKERY GOODS GMBH

  Németország

  A ARCTIS FROZEN BAKERY GOODS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér, sütemény, pékáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyér, Kenyér, és croissants. Székhelye Ehningen, Németország.

 1. 3 Y INTERNATIONAL SARL

  Franciaország

  A 3 Y INTERNATIONAL SARL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kenyér. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütőkemencék, Sütőkemencék, és rolling machines for bakeries, biscuit factories and confectionery. Székhelye Rouen, Franciaország.

 2. DIE MARKENMACHER

  Ausztria

  A DIE MARKENMACHER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kenyér. Székhelye Perg, Ausztria.

 1. PANIFICIO LE BONTA' TRECCHINESI SRL

  Olaszország

  A PANIFICIO LE BONTA' TRECCHINESI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wood oven, freselli crackers, focaccia, és doved-shaped easter cakes. Székhelye Trecchina, Olaszország.

 2. SERVEI DOLÇ

  Spanyolország

  A SERVEI DOLÇ, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kenyér. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tejipari termékek, és Tejipari termékek. Székhelye Les Cabanyes, Spanyolország.

 3. OKIN FRANCE

  Franciaország

  A OKIN FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér. Tevékenykedik a következő ágazatokban is deep-frozen bread, french loaves, wholemeal bread, és organic bread. Székhelye Bayonne, Franciaország.

 4. GRUPO DA CUNHA

  Spanyolország

  A GRUPO DA CUNHA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér. Székhelye A Coruña, Spanyolország.

 5. IL MICHELANGELO DELLA PIZZA

  Olaszország

  A IL MICHELANGELO DELLA PIZZA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér és sütemény. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyér, sütemény, pékáru, Kenyér, dry pastries, Kenyér, sütemény, pékáru, és Kenyér. Székhelye Albano Laziale, Olaszország.

 6. GUENTHER BAKERIES BELGIUM

  Belgium

  A GUENTHER BAKERIES BELGIUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér, sütemény, pékáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyér, Kenyérgyárak, Kenyér, hamburger, Kenyérgyárak, és bakery. Székhelye Olen, Belgium.

 7. TOUFLET BOULANGER

  Franciaország

  A TOUFLET BOULANGER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér. Székhelye Saint-Denis, Franciaország.

 8. LEBEMA GMBH

  Németország

  A LEBEMA GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér. Tevékenykedik a következő ágazatokban is blades for bread slicing machines. Székhelye Wolgast, Németország.

 1. QUITANDA REAL - PÃO DE QUEIJO

  Portugália

  A QUITANDA REAL - PÃO DE QUEIJO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér. Székhelye Braga, Portugália.

 2. GOURMETBACK GMBH

  Németország

  A GOURMETBACK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tésztaáruk, és Tésztaáruk. Székhelye Regensburg, Németország.

 3. REXUS INTERNATIONAL GMBH

  Németország

  A REXUS INTERNATIONAL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszeradalékok, flour, enzymes, Ascorbic acid, és Élelmiszeradalékok. Székhelye Hamburg, Németország.

 4. BAKKERIJ DOCKX (CEREAL CENTER)

  Belgium

  A BAKKERIJ DOCKX (CEREAL CENTER), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütemény- és pékárugyárak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyérgyárak, Kenyér, sütemény, pékáru, Bécsi különlegességek, Kenyér, Kenyérgyárak, Kenyér, sütemény, pékáru, Bécsi különlegességek, és Kenyér. Székhelye Nijlen, Belgium.

 5. PAN DE GOURMET 2006 SL

  Spanyolország

  A PAN DE GOURMET 2006 SL, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Kenyér. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 6. JOSEPH BRENNANS BAKERIES

  Írország

  A JOSEPH BRENNANS BAKERIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér. Tevékenykedik a következő ágazatokban is frozen bread, és gluten-free bread. Székhelye Dublin, Írország.

 7. EGIDIJUS JURKEVICIUS ENTERPRISE

  Litvánia

  A EGIDIJUS JURKEVICIUS ENTERPRISE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kekszek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kekszgyár, Kenyér, Sütemény, Sütemény - félkész süteményporok, Kekszgyár, Kenyér, Sütemény, és Sütemény - félkész süteményporok. Székhelye LAZDIJAI, Litvánia.

 8. PUR PAIN

  Belgium

  A PUR PAIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér, sütemény, pékáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyér, homemade bread, Kenyér, ordinary bread, és soft bread. Székhelye Ieper, Belgium.

 9. PATISSERIE DUMONT

  Belgium

  A PATISSERIE DUMONT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér, sütemény, pékáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütemény - félkész süteményporok, Kenyér, fruit tarts, Sütemény - félkész süteményporok, Kenyér, és freshly-made pastries. Székhelye Namur, Belgium.

 10. OFFICEMENÜ FRESH FOOD AND DELIVERY GMBH

  Ausztria

  A OFFICEMENÜ FRESH FOOD AND DELIVERY GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér. Székhelye Wiener Neudorf, Ausztria.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Kenyér - Import export

Találatok száma

11 816 Vállalat