• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kenyér és sütemény

A keresés eredménye

Kenyér és sütemény - Import export

 1. ZENKAR GIDA

  Törökország

  Verified by europages badge

  A ZENKAR GIDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér és sütemény. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyér, healthy bread, Kenyér, Hooved bread, Lavash For Rolls, Lavash For Tantuni, Lavash, Tombik Pita, és Tortillas bread. Székhelye Osmangazi / Bursa, Törökország.

 2. PJSC SHCHORSKY FOODSTUFF PLANT

  Ukrajna

  A PJSC SHCHORSKY FOODSTUFF PLANT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér és sütemény. Tevékenykedik a következő ágazatokban is lebkuchen, sweets, Preserves, jams and marmalades, és frollino. Székhelye Snovsk, Ukrajna.

 3. KYIVKYI BKK

  Ukrajna

  A KYIVKYI BKK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütemény- és pékárugyárak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyér és sütemény, és Kenyér és sütemény. Székhelye Kyiv, Ukrajna.

 4. MATAŞ MAKINA

  Törökország

  A MATAŞ MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér és sütemény. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütőkemencék, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, pékség - Gép és berendezés, Sütőkemencék, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, és pékség - Gép és berendezés. Székhelye Bursa, Törökország.

 5. TARIFIQ FOODS LTD

  Egyesült Királyság

  A TARIFIQ FOODS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Keksz és teasütemény. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyér és sütemény, confectionery, halal, Kenyér és sütemény, és dry pasta. Székhelye Peterborough, Egyesült Királyság.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. GILLI SRL

  Olaszország

  A GILLI SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Élelmiszer - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyér és sütemény, sliced bread, spelt wheat bread, Kenyér és sütemény, és rye bread. Székhelye Pineta-Laives, Olaszország.

 2. FABIAN SRL

  Olaszország

  A FABIAN SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér és sütemény. Székhelye Torbole Casaglia, Olaszország.

 3. TORRONIFICIO DELLE MADONIE DOLCIARIA

  Olaszország

  A TORRONIFICIO DELLE MADONIE DOLCIARIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér és sütemény. Tevékenykedik a következő ágazatokban is traditional product, és torrone and torroncini. Székhelye Alimena, Olaszország.

 4. MAKOSAN MAKINA

  Törökország

  A MAKOSAN MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér és sütemény. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csomagológépek - berendezések és tartozékok, Csomagológépek - berendezések és tartozékok, plastic cutlery, rubbish bags, és automatic packaging machine line. Székhelye Pendik / Istanbul, Törökország.

 5. IL MICHELANGELO DELLA PIZZA

  Olaszország

  A IL MICHELANGELO DELLA PIZZA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér és sütemény. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyér, sütemény, pékáru, Kenyér, dry pastries, Kenyér, sütemény, pékáru, és Kenyér. Székhelye Albano Laziale, Olaszország.

 1. DETRIGO, LDA

  Portugália

  A DETRIGO, LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyér és sütemény, frozen bakery products, frozen desserts, ice cream cakes, és Kenyér és sütemény. Székhelye Benedita, Portugália.

 2. ELISA FOOD

  Olaszország

  A ELISA FOOD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér és sütemény. Tevékenykedik a következő ágazatokban is gluten-free pasta, baci di dama, packaged pizza snacks, és pizza bases. Székhelye Borgolavezzaro, Olaszország.

 1. FIRINCI DEPOM

  Törökország

  A FIRINCI DEPOM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér és sütemény. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial furnaces. Székhelye Karatay, Törökország.

 2. PANIFICIO CLEFRA

  Olaszország

  A PANIFICIO CLEFRA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér és sütemény. Tevékenykedik a következő ágazatokban is panettone, bakery, own production, és pandori. Székhelye Salerno, Olaszország.

 3. KOLACI BEOGRAD

  Szerbia

  A KOLACI BEOGRAD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kenyér és sütemény. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kekszek, chocolates, filled chocolates, Kekszek, és Traditional hand-crafted chocolates. Székhelye Belgrade, Szerbia.

 4. BRIGHT-EXPORT LTD

  Bulgária

  A BRIGHT-EXPORT LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kenyér és sütemény. Székhelye Sofia, Bulgária.

 5. DENISLUX

  Luxemburg

  A DENISLUX, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kenyér és sütemény. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütemény, Éttermek, rendezvényszervezés, ételek házhozszállítása, bakery products, Sütemény, patisserie decorations, és Éttermek, rendezvényszervezés, ételek házhozszállítása. Székhelye Wandhaff Capellen, Luxemburg.

 6. FORTUNE COOKIES SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A FORTUNE COOKIES SP. Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Keksz és teasütemény. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyér és sütemény, Tea, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, mini pasta for children, Kenyér és sütemény, Tea, és Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Székhelye Warszawa, Lengyelország.

 7. IL CIAMBELLONE DI GARGANI S.R.L

  Olaszország

  A IL CIAMBELLONE DI GARGANI S.R.L, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér és sütemény. Székhelye Formello, Olaszország.

 8. BAKKERIJ POT

  Hollandia

  A BAKKERIJ POT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kenyér és sütemény. Székhelye Barendrecht-Rotterdam, Hollandia.

 1. FRANZELUTA SA

  Moldávia

  A FRANZELUTA SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér és sütemény. Székhelye Chisinau, Moldávia.

 2. LE BONBON FRANC

  Hollandia

  A LE BONBON FRANC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér és sütemény. Székhelye Warmond, Hollandia.

 3. GEORG UND MARTIN BERNDL BÄCKEREI KONDITOREI

  Németország

  A GEORG UND MARTIN BERNDL BÄCKEREI KONDITOREI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér, sütemény, pékáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütemény, Kenyér és sütemény, Sütemény, bakery, country-style bread, és Kenyér és sütemény. Székhelye Edling, Németország.

 4. MOO MOO CAKES

  Egyesült Királyság

  A MOO MOO CAKES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér és sütemény. Székhelye Sudbury, Egyesült Királyság.

 5. KIRECBURNU BAKERY

  Törökország

  A KIRECBURNU BAKERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér és sütemény. Székhelye Istanbul, Törökország.

 6. BAKKERS VLAANDEREN

  Belgium

  A BAKKERS VLAANDEREN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kenyér és sütemény. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bakery. Székhelye Antwerpen, Belgium.

 7. QUAYSIDE BAKERY

  Egyesült Királyság

  A QUAYSIDE BAKERY, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kenyér, sütemény, pékáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyér és sütemény, bakery products, bakery supplies, Kenyér és sütemény, és food distribution. Székhelye Manchester, Egyesült Királyság.

 8. PRJSC KHERSONSKY KHLIBOCOMBINAT

  Ukrajna

  A PRJSC KHERSONSKY KHLIBOCOMBINAT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér és sütemény. Tevékenykedik a következő ágazatokban is deep-frozen foods, frozen bread, és frozen bakery products. Székhelye Kherson, Ukrajna.

 9. EL HORNO DE JOSU

  Spanyolország

  A EL HORNO DE JOSU, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Kenyér és sütemény. Székhelye Barakaldo, Spanyolország.

 10. SLADO

  Ukrajna

  A SLADO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér és sütemény. Tevékenykedik a következő ágazatokban is icing sugar, semi-finished pastry products, baking ingredients, és food decorations. Székhelye Rivne, Ukrajna.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Kenyér és sütemény - Import export

Találatok száma

11 407 Vállalat