• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • keményítőt vagy inulint tartalmazó gyökerek vagy gumók

A keresés eredménye

Keményítőt vagy inulint tartalmazó gyökerek vagy gumók - Import export

 1. CZECH GLOBAL TRADING S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A CZECH GLOBAL TRADING S.R.O., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Melegházi zöldségek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Keményítőt vagy inulint tartalmazó gyökerek vagy gumók, és Keményítőt vagy inulint tartalmazó gyökerek vagy gumók. Székhelye Prague, Cseh Köztársaság.

 2. GAISER KG

  Németország

  A GAISER KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Keményítőt vagy inulint tartalmazó gyökerek vagy gumók, Gyümölcs, Trópusi gyümölcsök, Zöldségkonzervek, Keményítőt vagy inulint tartalmazó gyökerek vagy gumók, Gyümölcs, Trópusi gyümölcsök, és Zöldségkonzervek. Székhelye Waldachtal, Németország.

 3. OPTTRADE GROUP

  Ukrajna

  A OPTTRADE GROUP, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Keményítőt vagy inulint tartalmazó gyökerek vagy gumók. Székhelye Alexandria, Kirovograd Region, Ukrajna.

 4. LYCKEBY AMYLEX, A.S.

  Cseh Köztársaság

  A LYCKEBY AMYLEX, A.S., tevékenységi ágazata Keményítők, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Keményítőt vagy inulint tartalmazó gyökerek vagy gumók, Élelmiszer-keményítő, Keményítőt vagy inulint tartalmazó gyökerek vagy gumók, és Élelmiszer-keményítő. Székhelye Horazdovice, Cseh Köztársaság.

 5. GANDJ SENCHI

  Ghána

  A GANDJ SENCHI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Keményítőt vagy inulint tartalmazó gyökerek vagy gumók. Székhelye Accra, Ghána.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. MEDIA MARKET MARIUSZ ĆWIRTA

  Lengyelország

  A MEDIA MARKET MARIUSZ ĆWIRTA, tevékenységi ágazata Keményítőt vagy inulint tartalmazó gyökerek vagy gumók. Székhelye Chełm, Lengyelország.

 2. LUSTGAMA PROD SRL

  Románia

  A LUSTGAMA PROD SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Keményítőt vagy inulint tartalmazó gyökerek vagy gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cultivated mushrooms. Székhelye COMUNA POSESTI, Románia.

 3. BANCHIO ROMUALDO

  Olaszország