• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • keményítők- ipari

A keresés eredménye

Keményítők- ipari - Import export

 1. AGRANA STARCH

  Ausztria

  Verified by europages badge

  AGRANA manufactures top-notch starch products using modern and environmentally-sensitive methods. The raw materials: corn, potatoes and wheat. The result: top-quality starch products for numerous applications in widely different industries. The complex properties of starch are valued in the food industry, the cosmetic industry as well as in technical industrial sectors, such as construction chemistry, paper and board manufacturing, as well as in the textile industry. At AGRANA, we rely particularly on certified organic and GMO-free products in our starch product portfolio.

 2. VIMAL PPCE

  Ukrajna

  A VIMAL PPCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Keményítők, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is potato starch, és dextrine. Székhelye Chernihiv, Ukrajna.

 3. VIMAL GIDA

  Törökország

  A VIMAL GIDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Keményítők, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszeradalékok, Élelmiszeradalékok, és dehydrated garlic. Székhelye Izmir, Törökország.

 4. ARLES AGROALIMENTAIRE

  Franciaország

  A ARLES AGROALIMENTAIRE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszer-keményítő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Keményítők, ipari, Élelmiszeremulgátorok, Keményítők, ipari, és Élelmiszeremulgátorok. Székhelye Rognac Cedex, Franciaország.

 5. ROQUETTE

  Franciaország

  A ROQUETTE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Keményítők, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is production of polyolefinic granules, és modified starch. Székhelye Lestrem, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. BASAR TICARET A.S.

  Törökország

  A BASAR TICARET A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Keményítők, ipari. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. ANGEL STARCH AND FOOD PVT LTD

  India

  A ANGEL STARCH AND FOOD PVT LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Keményítők, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is corn starch, starch and maize dextrin, potato starch, és food starches. Székhelye Erode, India.

 3. BIRMINGHAM INDUSTRIES (UK, INDIA)

  Egyesült Királyság

  A BIRMINGHAM INDUSTRIES (UK, INDIA), vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Keményítők, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is corn starch, food starches, starches, és basmati rice. Székhelye Birmingham, Egyesült Királyság.

 4. AL MONAIRY FOR CORN PRODUCTS

  Egyiptom

  A AL MONAIRY FOR CORN PRODUCTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Keményítők, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is glucose syrups, és fructose in powder and syrup form. Székhelye Al Sharkia, Egyiptom.

 5. VISCO STARCH MANUFACTURERS

  India

  A VISCO STARCH MANUFACTURERS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Keményítők, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pregelled and modified starches, és starch and maize dextrin. Székhelye Ahmedabad, India.

 1. SUNCHUNG STARCH INDUSTRIAL CO., LTD

  Vietnam

  A SUNCHUNG STARCH INDUSTRIAL CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Keményítők, ipari. Székhelye Tan Chau, Vietnam.

 2. LYCKEBY AMYLEX, A.S.

  Cseh Köztársaság

  A LYCKEBY AMYLEX, A.S., tevékenységi ágazata Keményítők, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Keményítőt vagy inulint tartalmazó gyökerek vagy gumók, Élelmiszer-keményítő, Keményítőt vagy inulint tartalmazó gyökerek vagy gumók, és Élelmiszer-keményítő. Székhelye Horazdovice, Cseh Köztársaság.

 1. BENDERY STARCH PRODUCTS WORKS

  Moldávia

  A BENDERY STARCH PRODUCTS WORKS, tevékenységi ágazata Keményítők, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszer-keményítő, és Élelmiszer-keményítő. Székhelye Bendery, Moldávia.

 2. F.BALL & CO. LTD

  Egyesült Királyság

  A F.BALL & CO. LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Keményítők, ipari, és Keményítők, ipari. Székhelye Leek, Egyesült Királyság.

 3. MALSENA, AB

  Litvánia

  A MALSENA, AB, tevékenységi ágazata Keményítők, ipari. Székhelye Panevezys, Litvánia.

 4. CHEMIPAT LTD

  Egyesült Királyság

  A CHEMIPAT LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szintetikus ragasztók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Keményítők, ipari, és Keményítők, ipari. Székhelye Salford, Egyesült Királyság.

 5. SVERIGES STARKELSEPRODUCENTERS FORENING UPA

  Svédország

  A SVERIGES STARKELSEPRODUCENTERS FORENING UPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Keményítők, ipari. Székhelye Solvesborg, Svédország.

 6. FENTAC ADHESIVES LIMITED

  Egyesült Királyság

 7. BENDERY STARCH PRODUCTS COMPLEX LTD

  Moldávia

 8. H.B. FULLER GROUP LIMITED

  Egyesült Királyság

 1. CARGILL AUSTRIA HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Ausztria

 2. BIM UNITED KINGDOM LTD

  Egyesült Királyság