• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kekszgyár

A keresés eredménye

Kekszgyár - Import export

 1. FLAVIE'S & CO

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A FLAVIE'S & CO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kekszek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sós sütemények és aperitifek, Keksz és teasütemény, Import / export - élelmiszertermékek, Kekszgyár, Sós sütemények és aperitifek, Keksz és teasütemény, Import / export - élelmiszertermékek, és Kekszgyár. Székhelye Plérin, Franciaország.

 2. BISCUITERIE WHITE MARK

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A BISCUITERIE WHITE MARK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kekszgyár. Székhelye Montauroux, Franciaország.

 3. SAS LIMOUZI SAVEURS

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A SAS LIMOUZI SAVEURS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kekszgyár. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kekszek, Nugát, Cukorkák, Karamellás cukorkák, Hand-made biscuits, Hand crafted chocolate, chocolate, Kekszek, és Crackers. Székhelye Objat, Franciaország.

 4. ALSACE BISCUITS TRADITION

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A ALSACE BISCUITS TRADITION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Keksz és teasütemény. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kekszgyár, Kekszek, Kekszgyár, és Kekszek. Székhelye Geudertheim, Franciaország.

 5. SMAKULI

  Ukrajna

  Verified by europages badge

  A SMAKULI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszer - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kekszek, Kekszgyár, Sós sütemények és aperitifek, Kekszek, biscuit production, biscuit factory, Kekszgyár, biscuit, és gluten-free product. Székhelye Lviv, Ukrajna.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. MARMELO GREEK FOOD PRODUCTS

  Görögország

  A MARMELO GREEK FOOD PRODUCTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kekszgyár. Székhelye Kavala, Görögország.

 2. PAINS D'EPICES FORTWENGER

  Franciaország

  A PAINS D'EPICES FORTWENGER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Keksz és teasütemény. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kekszgyár, és Kekszgyár. Székhelye Gertwiller, Franciaország.

 3. BISCOTTIFICIO SARTORELLI

  Olaszország

  A BISCOTTIFICIO SARTORELLI, tevékenységi ágazata Kekszgyár. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Keksz és teasütemény, twice-baked, Keksz és teasütemény, Biscuits without added sugar, és frollino. Székhelye Lozzo Di Cadore, Olaszország.

 4. CONFEITARIA MONTE VERDE LDA

  Portugália

  A CONFEITARIA MONTE VERDE LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütemény. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kekszgyár, és Kekszgyár. Székhelye Casal De Santa Cecília, Caldas Da Rainha, Portugália.

 5. SARL PIVERT

  Franciaország

  A SARL PIVERT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kekszek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Keksz és teasütemény, Diétás- és biotáplálékok, Kekszgyár, Keksz és teasütemény, Diétás- és biotáplálékok, Kekszgyár, és Biscuits without added sugar. Székhelye La Fouillade, Franciaország.

 1. BISCUITERIE AFA

  Franciaország

  A BISCUITERIE AFA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kekszgyár. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Keksz és teasütemény, és Keksz és teasütemény. Székhelye Appietto, Franciaország.

 2. BISCOTTI PAOLO FORTI SAS

  Olaszország

  A BISCOTTI PAOLO FORTI SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kekszgyár. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Keksz és teasütemény, supplies for institutions, Keksz és teasütemény, és wholesale bakery products. Székhelye Castelbuono, Olaszország.

 1. PRIMAX

  Lengyelország

  A PRIMAX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kekszek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kekszgyár, Kekszgyár, wafers, biscuit factory, és Food Manufacturer. Székhelye Wołomin, Lengyelország.

 2. FORFUN FORTUNE COOKIE

  Törökország

  A FORFUN FORTUNE COOKIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kekszgyár. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kekszek, Nem csokoládés édesség (cukrászáru), Kekszek, Nem csokoládés édesség (cukrászáru), sweet cakes and pastries, és Snack Foods. Székhelye Istanbul, Turkey, Törökország.

 3. CANNOLIFICIO MONGIBELLO

  Olaszország

  A CANNOLIFICIO MONGIBELLO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kekszgyár. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sicilian cannoli. Székhelye Belpasso, Olaszország.

 4. LA MAISON DU BISCUIT

  Franciaország

  A LA MAISON DU BISCUIT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kekszgyár. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kekszek, Kekszek, biscuits for infants, és biscuit factory. Székhelye Sortosville-En-Beaumont, Franciaország.

 5. BISCUITERIE VEDERE

  Franciaország

  A BISCUITERIE VEDERE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Keksz és teasütemény. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kekszgyár, Kekszgyár, és Soft biscuits. Székhelye Montgaillard, Franciaország.

 6. FORNERIA VENEZIANA S.R.L.

  Olaszország

  A FORNERIA VENEZIANA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kekszgyár. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pastries for breakfast, dry pastries, gluten-free product, és bakery products. Székhelye Salzano, Olaszország.

 7. LES AVENTURIERS DU BISCUIT

  Franciaország

  A LES AVENTURIERS DU BISCUIT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kekszgyár. Székhelye Boulogne Billancourt, Franciaország.

 8. CERISE PARIS

  Franciaország

  A CERISE PARIS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kekszgyár. Tevékenykedik a következő ágazatokban is chocolate, sweets, Bags and purses, és biscuit tins. Székhelye 95870 Bezons, Franciaország.

 1. ZIV LTD

  Bulgária

  A ZIV LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kekszgyár. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Keksz és teasütemény, bakery products, és Keksz és teasütemény. Székhelye Varna, Bulgária.

 2. MADELEINES BIJOU

  Franciaország

  A MADELEINES BIJOU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kekszgyár. Tevékenykedik a következő ágazatokban is madeleines. Székhelye St-Yrieix la Perche, Franciaország.

 3. BISCUITERIE DUTOIT

  Franciaország

  A BISCUITERIE DUTOIT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Keksz és teasütemény. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kekszgyár, Kekszgyár, és puff pastry. Székhelye Bohain En Vermandois, Franciaország.

 4. SARL BISCUITERIE DE CHAMBORD

  Franciaország

  A SARL BISCUITERIE DE CHAMBORD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kekszgyár. Székhelye Maslives, Franciaország.

 5. TAART EN DOLCI

  Hollandia

  A TAART EN DOLCI, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kekszgyár. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pastries, és cake. Székhelye Eindhoven, Hollandia.

 6. LOTUS BAKERIES FRANCE

  Franciaország

  A LOTUS BAKERIES FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Keksz és teasütemény. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kekszgyár, Kekszgyár, wafers, gallettes, és confectionery. Székhelye Comines, Franciaország.

 7. EGIDIJUS JURKEVICIUS ENTERPRISE

  Litvánia

  A EGIDIJUS JURKEVICIUS ENTERPRISE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kekszek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kekszgyár, Kenyér, Sütemény, Sütemény - félkész süteményporok, Kekszgyár, Kenyér, Sütemény, és Sütemény - félkész süteményporok. Székhelye LAZDIJAI, Litvánia.

 8. ASOLO DOLCE SPA

  Olaszország

  A ASOLO DOLCE SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kekszgyár. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kekszek, Keksz és teasütemény, bakery products, Kekszek, puff pastry, és Keksz és teasütemény. Székhelye Asolo, Olaszország.

 9. DANCAKE

  Portugália

  A DANCAKE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütemény. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kekszgyár, Cukorkák, Kekszgyár, és Cukorkák. Székhelye Póvoa Santa Iria, Portugália.

 10. BEAUVOORDS BAKHUIS

  Belgium

  A BEAUVOORDS BAKHUIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kekszgyár. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sweet waffles, és pancakes. Székhelye Veurne, Belgium.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes