• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kaucsuk és műanyag perforálása

A keresés eredménye

Kaucsuk és műanyag perforálása - Import export

 1. TAMBULA GMBH - PRECISION IN PERFORATION

  Németország

  A TAMBULA GMBH - PRECISION IN PERFORATION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kaucsuk és műanyag perforálása. Székhelye Bebra, Németország.

 2. JANU'SAC

  Franciaország

  A JANU'SAC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyag csomagolások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyag fóliák, Szigetelő csomagolások, Műanyag filmek és fóliák, Kaucsuk és műanyag perforálása, Műanyag fóliák, Szigetelő csomagolások, Műanyag filmek és fóliák, és Kaucsuk és műanyag perforálása. Székhelye Saint Pal De Mons, Franciaország.

 3. STEWARTS OF AMERICA - PERFORATING TECHNOLOGIES

  Amerikai Egyesült Államok

  A STEWARTS OF AMERICA - PERFORATING TECHNOLOGIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kaucsuk és műanyag perforálása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is equipment for perforation. Székhelye Simpsonville, Amerikai Egyesült Államok.

 4. BURCKHARDT OF SWITZERLAND AG

  Svájc

  A BURCKHARDT OF SWITZERLAND AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - gépek és felszerelések az ipar számára. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kaucsuk és műanyag perforálása, Műanyag filmek és fóliák, Perforated metal sheeting, Kaucsuk és műanyag perforálása, plastic incising, és Műanyag filmek és fóliák. Székhelye Basel, Svájc.

 5. MODELPLAST DI SERGIO ROMANO GIOVANNI & C. (S.N.C.)

  Olaszország

  A MODELPLAST DI SERGIO ROMANO GIOVANNI & C. (S.N.C.), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi és műanyag - feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kaucsuk és műanyag perforálása, és Kaucsuk és műanyag perforálása. Székhelye Rende (Cs), Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. VALID PLASTIC SRL

  Olaszország

  A VALID PLASTIC SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi és műanyag - feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kaucsuk és műanyag perforálása, és Kaucsuk és műanyag perforálása. Székhelye Strangolagalli (Fr), Olaszország.

 2. IDOLWIN

  Törökország

  A IDOLWIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kaucsuk és műanyag perforálása. Székhelye Konya, Törökország.

 3. DRAGON PLASTICS B.V.

  Hollandia

  A DRAGON PLASTICS B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi és műanyag - feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kaucsuk és műanyag perforálása, és Kaucsuk és műanyag perforálása. Székhelye Sint-Maartensdijk, Hollandia.

 4. IMPACT FORME B.V.

  Hollandia

  A IMPACT FORME B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi és műanyag - feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kaucsuk és műanyag perforálása, és Kaucsuk és műanyag perforálása. Székhelye Enschede, Hollandia.

 5. GOTMAR E O O D

  Bulgária

  A GOTMAR E O O D, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi és műanyag - feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kaucsuk és műanyag perforálása, és Kaucsuk és műanyag perforálása. Székhelye Saedinenie, Bulgária.

 1. SHANGHAI LONGJI PRECISION INDUSTRIAL CO.,LTD.

  Kína

  A SHANGHAI LONGJI PRECISION INDUSTRIAL CO.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kaucsuk és műanyag perforálása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is rubber, és viton tubes. Székhelye Shanghai, Kína.

 2. STOCKHOLMS PLAT- OCH GUMMI PERFORERING SPG AB

  Svédország

  A STOCKHOLMS PLAT- OCH GUMMI PERFORERING SPG AB, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezfeldolgozás, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kaucsuk és műanyag perforálása, és Kaucsuk és műanyag perforálása. Székhelye Vasterhaninge, Svédország.

 1. PANDAN MUANYAGFELDOLGOZO ES KORNYEZETTECHNIKAI KFT

  Magyarország

  A PANDAN MUANYAGFELDOLGOZO ES KORNYEZETTECHNIKAI KFT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gumi és műanyag - feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagok - háztartási cikkek, Kaucsuk és műanyag perforálása, Műanyagok - háztartási cikkek, és Kaucsuk és műanyag perforálása. Székhelye Szombathely, Magyarország.

 2. ELESTRA D.O.O.

  Szlovénia

  A ELESTRA D.O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Préslégszerszámok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kaucsuk és műanyag perforálása, és Kaucsuk és műanyag perforálása. Székhelye Ljubljana, Szlovénia.

 3. POLITEC POLIMERI TECNICI SA

  Svájc

  A POLITEC POLIMERI TECNICI SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi és műanyag - feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kaucsuk és műanyag perforálása, és Kaucsuk és műanyag perforálása. Székhelye Stabio, Svájc.

 4. PUNCH PRODUCTS TRNAVA SPOL. S R.O.

  Szlovákia

 5. FUCHS EUROPLASTICS DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

 6. ISOFLOCK ITALIA S.R.L.

  Olaszország

 7. GEFICCA SA

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A GEFICCA SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kaucsuk - félkész termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumitermékek, Műszaki gumiáruk, ipari használatra, Gumiáruk, gépjárműgyártás és szállítóeszköz-ipar, Orvosi cikkek gumiból, Habgumi, Gumi és műanyag - feldolgozás, Gumitermékek, Műszaki gumiáruk, ipari használatra, és Gumiáruk, gépjárműgyártás és szállítóeszköz-ipar. Székhelye Cosne Sur Loire Cedex, Franciaország.

 8. HIJOS DE VICENTE SEMPERE SL

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  A HIJOS DE VICENTE SEMPERE SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi és származékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumi és műanyag - feldolgozás, Gumitermékek, Kaucsuk - félkész termékek, Rubbers, Gumi és műanyag - feldolgozás, rubber and plastic, Gumitermékek, rubber powder, és rubber moulding. Székhelye Cañada-Alicante, Spanyolország.

 1. THE CHINA MANUFACTURER

  Hong Kong

  A THE CHINA MANUFACTURER, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rögzítés - Gépek a gyártáshoz, Fröccsöntés, gumi és műanyag, Acélok és fémek - perforálás, Rögzítés - Gépek a gyártáshoz, industrial prototyping, Fröccsöntés, gumi és műanyag, és Acélok és fémek - perforálás. Székhelye Hong Kong, Hong Kong.

 2. MASINI GOMMA S.R.L.

  Olaszország

 3. HUNTSMAN GOMET S.R.L.

  Olaszország

 4. MORONI SRL

  Olaszország

  A MORONI SRL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gumitermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumi és műanyag - feldolgozás, Kaucsuk - félkész termékek, Gumi és műanyag - feldolgozás, és Kaucsuk - félkész termékek. Székhelye Milano (Mi), Olaszország.

 5. GUMMI ARNOLD GMBH - HERSTELLUNG UND VERTRIEB VON PRODUKTEN DER GUMMI- UND KUNSTSTOFFTECHNIK -

  Németország

  A GUMMI ARNOLD GMBH - HERSTELLUNG UND VERTRIEB VON PRODUKTEN DER GUMMI- UND KUNSTSTOFFTECHNIK -, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kaucsuk - félkész termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyag félkész termékek, és Műanyag félkész termékek. Székhelye Linsengericht, Németország.

 6. VULKANIZACIJA KOREN

  Szlovénia

  A VULKANIZACIJA KOREN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumiáruk, gépjárműgyártás és szállítóeszköz-ipar. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumitermékek, Öntőformák, műanyag- és kaucsukáru, Kerekek és görgők, gumibevonatos, Kaucsuk - félkész termékek, Gumitermékek, Öntőformák, műanyag- és kaucsukáru, Kerekek és görgők, gumibevonatos, és Kaucsuk - félkész termékek. Székhelye Cirkovce, Szlovénia.

 7. EXA S.R.L.

  Olaszország

  A EXA S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Gumi és műanyag - feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kaucsuk - félkész termékek, Polimerek, Kaucsuk - félkész termékek, és Polimerek. Székhelye Buia, Olaszország.

 8. MIKE GASKET S.R.L.

  Olaszország

 9. BARBIERI A. & C. S.N.C.

  Olaszország

  A BARBIERI A. & C. S.N.C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kaucsuk - félkész termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumitermékek, Gumi és műanyag - feldolgozás, Gumitermékek, és Gumi és műanyag - feldolgozás. Székhelye REGGIO EMILIA, Olaszország.

 10. GREEN ADGE S.R.L.

  Olaszország

  A GREEN ADGE S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Kaucsuk - félkész termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumitermékek, Gumi és műanyag - feldolgozás, Gumitermékek, és Gumi és műanyag - feldolgozás. Székhelye TODI, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes