• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • katonai járművek

A keresés eredménye

Katonai járművek - Import export

 1. HARROW ARMORED VEHICLES UAE

  Egyesült Arab Emírségek

  A HARROW ARMORED VEHICLES UAE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Katonai járművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is armoured vehicles, vehicle armouring, Armouring, és armoured car maintenance. Székhelye Dubai, Egyesült Arab Emírségek.

 2. SC NERA CAROSERII SRL

  Románia

  A SC NERA CAROSERII SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Katonai járművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, és Tehergépkocsi-karosszéria gyártás. Székhelye Popesti-Leordeni, Románia.

 3. MARCK ET BALSAN

  Franciaország

  A MARCK ET BALSAN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Katonai járművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Military equipments. Székhelye Paris, Franciaország.

 4. RAFF MILITARY TEXTILE FRANCE

  Franciaország

  A RAFF MILITARY TEXTILE FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Katonai járművek. Székhelye Paris, Franciaország.

 5. PATRICK'S AMERICAN CARS

  Belgium

  A PATRICK'S AMERICAN CARS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Személygépkocsik. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Katonai járművek, Katonai járművek, military trucks, és components for cars. Székhelye Grimbergen, Belgium.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. NATOPART

  Spanyolország

  A NATOPART, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Katonai járművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajózás - eszközök és felszerelések, Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések, accessories and spare parts, Aircraft - instruments and equipment, Hajózás - eszközök és felszerelések, és Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 2. TIENDAMILITARONLINE.COM

  Spanyolország

  A TIENDAMILITARONLINE.COM, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Katonai járművek. Székhelye Pontevedra, Spanyolország.

 3. INTERNATIONAL DEFENCE SECURITY AND TECHNOLOGY

  India

  A INTERNATIONAL DEFENCE SECURITY AND TECHNOLOGY, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Katonai járművek. Székhelye New Delhi, India.

 4. AMS TECHNOLOGIES AG

  Németország

  A AMS TECHNOLOGIES AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Katonai járművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Telekommunikáció - anyagok és rendszerek, Elektronika - import-export, Telekommunikáció - anyagok és rendszerek, és Elektronika - import-export. Székhelye Martinsried/München, Németország.

 5. VOP GROUP, S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A VOP GROUP, S.R.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Katonai járművek, Iskolai és óvodai bútorok, Iskolai bútorok, Asztalok és székek, Katonai járművek, Iskolai és óvodai bútorok, Iskolai bútorok, és Asztalok és székek. Székhelye Ceský Tesín, Cseh Köztársaság.

 1. SEC TECHNOLOGIES

  Szlovákia

  A SEC TECHNOLOGIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Katonai járművek. Székhelye Liptovsky Mikulas, Szlovákia.

 2. LCONCEPT

  Spanyolország

  A LCONCEPT, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Katonai járművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Import-export - járművek és szállítóeszközök, police vehicles, defence weapons, armoured vehicles, és Import-export - járművek és szállítóeszközök. Székhelye Castelldefels, Spanyolország.

 1. HUGART GLOBAL OTOMOTIV SAN. TIC. LTD. STI.

  Törökország

  A HUGART GLOBAL OTOMOTIV SAN. TIC. LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Katonai járművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is military trucks, és military tracked vehicles. Székhelye Konya, Törökország.

 2. UNAC

  Franciaország

  A UNAC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Katonai járművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építőipari gépek, cutters, és Építőipari gépek. Székhelye Vergeze, Franciaország.

 3. SABIEX INTERNATIONAL

  Belgium

  A SABIEX INTERNATIONAL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Katonai járművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vadászfegyverek és lőszerek, Vadászfegyverek és lőszerek, és military trucks. Székhelye Tournai, Belgium.

 4. MV PARTS

  Belgium

  A MV PARTS, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Katonai járművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is military supplies. Székhelye Hamois, Belgium.

 5. DELCAR S.R.L.

  Olaszország

  A DELCAR S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Különleges járművek - gyártás és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járművek - szerviz, Katonai járművek, Járművek - szerviz, és Katonai járművek. Székhelye Oggiono, Olaszország.

 6. TKE S.R.L.

  Olaszország

  A TKE S.R.L., tevékenységi ágazata Különleges járművek - gyártás és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járművek - szerviz, Katonai járművek, Járművek - szerviz, és Katonai járművek. Székhelye Argelato, Olaszország.

 7. DILATER

  Észtország

  A DILATER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Katonai járművek. Székhelye Tallinn, Észtország.

 8. DUNARIT AD

  Bulgária

  A DUNARIT AD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vadászfegyverek és lőszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Robbanóanyagok és pirotechnikai cikkek, Katonai járművek, Robbanóanyagok és pirotechnikai cikkek, és Katonai járművek. Székhelye Ruse, Bulgária.

 1. DAL BO MOBILITY S.R.L.

  Olaszország

  A DAL BO MOBILITY S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Különleges járművek - gyártás és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járművek - szerviz, Katonai járművek, Járművek - szerviz, és Katonai járművek. Székhelye San Fior, Olaszország.

 2. NUOVA MA.NA.RO. S.P.A.

  Olaszország

  A NUOVA MA.NA.RO. S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Különleges járművek - gyártás és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járművek - szerviz, Katonai járművek, Járművek - szerviz, és Katonai járművek. Székhelye JESI, Olaszország.

 3. MA.V.I. SUD S.R.L. UNINOMINALE

  Olaszország

  A MA.V.I. SUD S.R.L. UNINOMINALE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Különleges járművek - gyártás és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járművek - szerviz, Katonai járművek, Járművek - szerviz, és Katonai járművek. Székhelye Giugliano In Campania, Olaszország.

 4. LA FUTURA DI IANNI & C.S.N.C.

  Olaszország

  A LA FUTURA DI IANNI & C.S.N.C., tevékenységi ágazata Különleges járművek - gyártás és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járművek - szerviz, Katonai járművek, Járművek - szerviz, és Katonai járművek. Székhelye Massa, Olaszország.

 5. GUANGZHOU SNYA V&B EQUIPMENT CO., LTD.

  Kína

  A GUANGZHOU SNYA V&B EQUIPMENT CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Katonai járművek. Székhelye Guangzhou, Kína.

 6. POR.CELLI S.R.L.

  Olaszország

  A POR.CELLI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Különleges járművek - gyártás és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járművek - szerviz, Katonai járművek, Járművek - szerviz, és Katonai járművek. Székhelye Pegognaga, Olaszország.

 7. CARROZZERIA OMNIBUS S.R.L.

  Olaszország

  A CARROZZERIA OMNIBUS S.R.L., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Különleges járművek - gyártás és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járművek - szerviz, Katonai járművek, Járművek - szerviz, és Katonai járművek. Székhelye Varese, Olaszország.

 8. INTERDONATO ANTONINO E C. S.N.C.

  Olaszország

  A INTERDONATO ANTONINO E C. S.N.C., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Különleges járművek - gyártás és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járművek - szerviz, Katonai járművek, Járművek - szerviz, és Katonai járművek. Székhelye Messina, Olaszország.

 9. GEN CAR S.R.L.

  Olaszország

  A GEN CAR S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Különleges járművek - gyártás és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járművek - szerviz, Katonai járművek, Járművek - szerviz, és Katonai járművek. Székhelye Tortona, Olaszország.

 10. MOLICAR S.R.L.

  Olaszország

  A MOLICAR S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Különleges járművek - gyártás és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járművek - szerviz, Katonai járművek, Járművek - szerviz, és Katonai járművek. Székhelye Gossolengo, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes