• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • karosszériaépítés

A keresés eredménye

Karosszériaépítés - Import export

  1. PILATO SPA

    Olaszország

    Verified by europages badge

    A PILATO SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Különleges járműkarosszéria-gyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Karosszériaépítés, Különleges járművek - gyártás és felszerelések, Halottszállítás, Karosszériaépítés, Különleges járművek - gyártás és felszerelések, és Halottszállítás. Székhelye Nervesa Della Battaglia, Olaszország.

  2. LASER BEARBEITUNGS- UND BERATUNGSZENTRUM NRW GMBH

    Németország

    Verified by europages badge

    A LASER BEARBEITUNGS- UND BERATUNGSZENTRUM NRW GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Karosszériaépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is panel finishing, Production partner, Complete manufacturing, Construction, Laser machining, Laser manufacturing, Laser hardening, laser cutting, és laser welding. Székhelye Geilenkirchen, Németország.

  3. DEFEVER CONSTRUCT

    Belgium

    A DEFEVER CONSTRUCT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karosszériaépítés. Székhelye Ypres, Belgium.

  4. ALLOPEINTURE

    Franciaország

    A ALLOPEINTURE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Karosszériaépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Paint consumables, abrasives for bodywork, és paint distributor. Székhelye La Garde, Franciaország.

  5. WOOKI KIOSCOS

    Spanyolország

    A WOOKI KIOSCOS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karosszériaépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is kiosks for urban decoration, prefabricated news-stands, metal kiosks, és newsagents. Székhelye Biarritz, Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. EBO VAN WEEL

    Hollandia

    A EBO VAN WEEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtő- és izotermkocsik, közúti szállítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Karosszériaépítés, trailers, truck with trailer, és Karosszériaépítés. Székhelye Rhoon, Hollandia.

  2. BENALU

    Franciaország

    A BENALU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kamionok - felfekvőszerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Karosszériaépítés, és Karosszériaépítés. Székhelye Lievin, Franciaország.

  3. CARROSSERIE KARREVELD

    Belgium

    A CARROSSERIE KARREVELD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karosszériaépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Személygépkocsi-karosszéria gyártás, Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, Autókarosszéria - szerviz, Személygépkocsi-karosszéria gyártás, Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, repair garage services, és Autókarosszéria - szerviz. Székhelye Machelen, Belgium.

  4. SERIGNAC

    Franciaország

    A SERIGNAC, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Karosszériaépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Karosszériagyártás - gépek és eszközök, Karosszériagyártás - gépek és eszközök, és forklift trucks. Székhelye Toulouse, Franciaország.

  5. MEES

    Belgium

    A MEES, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Eszközök és technikai segédletek rokkantak számára. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Karosszériaépítés, Karosszériaépítés, és transport of buses. Székhelye Lochristi, Belgium.

  1. JPM BENNES

    Franciaország

    A JPM BENNES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karosszériaépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Utánfutók és felépítmények haszongépjárművekhez, Utánfutók és felépítmények haszongépjárművekhez, és Dumper bodies for goods vehicles. Székhelye Naucelle, Franciaország.

  2. BASMILER - EQUIPAMENTOS RODOVIARIOS DO NORTE, LDA

    Portugália

    A BASMILER - EQUIPAMENTOS RODOVIARIOS DO NORTE, LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karosszériaépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, Hidraulikus hengerek, Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, Hidraulikus hengerek, és trailer bodies. Székhelye Viseu, Portugália.

  1. ALUMAC CONSTRUCT

    Belgium

    A ALUMAC CONSTRUCT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Karosszériaépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Konténer-terminálok, Konténer-terminálok, trucks, semi-trailers, és Light-duty vehicles. Székhelye Heule, Belgium.

  2. CARROSSERIE DE KEERSMAECKER

    Belgium

    A CARROSSERIE DE KEERSMAECKER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karosszériaépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, Buszkarosszéria gyártás, Személygépkocsi-karosszéria gyártás, thermal insulation for motor vehicles, Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, Buszkarosszéria gyártás, és Személygépkocsi-karosszéria gyártás. Székhelye Londerzeel, Belgium.

  3. STELET POLYESTER

    Belgium

    A STELET POLYESTER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Poliészter. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kézműipar, Karosszériaépítés, Kézműipar, és Karosszériaépítés. Székhelye Ferrieres, Belgium.

  4. CARROSSERIE DE BRUECKER

    Belgium

    A CARROSSERIE DE BRUECKER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karosszériaépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, Autókarosszéria - szerviz, Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, Autókarosszéria - szerviz, custom bodywork, és industrial and special body services. Székhelye Erpe-Mere, Belgium.

  5. CARROSSERIE SANSE

    Belgium

    A CARROSSERIE SANSE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karosszériaépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, Személygépkocsi-karosszéria gyártás, Autókarosszéria - szerviz, Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, Személygépkocsi-karosszéria gyártás, custom bodywork, és Autókarosszéria - szerviz. Székhelye Heist-Op-Den-Berg, Belgium.

  6. CAROSSERIE VAN HOECKE

    Belgium

    A CAROSSERIE VAN HOECKE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Különleges járműkarosszéria-gyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Karosszériaépítés, Személygépkocsi-karosszéria gyártás, Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, Autókarosszéria - szerviz, Karosszériaépítés, Személygépkocsi-karosszéria gyártás, Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, és Autókarosszéria - szerviz. Székhelye Lokeren, Belgium.

  7. FEPCO INTERNATIONAL EUROPE

    Belgium

    A FEPCO INTERNATIONAL EUROPE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Faforgácslemezek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Karosszériaépítés, veneering, veneer plywood, wood veneering, és Karosszériaépítés. Székhelye Vilvoorde, Belgium.

  8. CARROSSERIE BEX

    Belgium

    A CARROSSERIE BEX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karosszériaépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Autókarosszéria - szerviz, Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, Autókarosszéria - szerviz, Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, industrial and special body services, és body inspection. Székhelye Heusden-Zolder, Belgium.

  1. ECONOR

    Belgium

    A ECONOR, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Karosszériaépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, és damage recovery. Székhelye Hoboken, Belgium.

  2. RIVARD

    Franciaország

    A RIVARD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karosszériaépítés. Székhelye Daumeray, Franciaország.

  3. TRANSMANUT

    Franciaország

    A TRANSMANUT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karosszériaépítés. Székhelye Vineuil, Franciaország.

  4. BUGA CARROSSERIE

    Belgium

    A BUGA CARROSSERIE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Autójavító műhelyek és benzinkutak - eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, Karosszériaépítés, Személygépkocsi-karosszéria gyártás, Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, Karosszériaépítés, Személygépkocsi-karosszéria gyártás, és body inspection. Székhelye Westerlo, Belgium.

  5. LAGAE HOUT

    Belgium

    A LAGAE HOUT, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Import / export - fa. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Karosszériaépítés, wooden flooring, és Karosszériaépítés. Székhelye Kortrijk, Belgium.

  6. STOCKX

    Belgium

    A STOCKX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karosszériaépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fitting out mobile workshops on van bases, és building work. Székhelye Webbekom, Belgium.

  7. HORST MOSOLF GMBH & CO. KG

    Németország

    A HORST MOSOLF GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karosszériaépítés. Székhelye Kirchheim, Németország.

  8. AUDI BRUSSELS

    Belgium

    A AUDI BRUSSELS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Személygépkocsik. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamos járművek, Karosszériaépítés, Villamos járművek, Karosszériaépítés, motor vehicle paintwork, és chains for automobile assembly. Székhelye Forest, Belgium.

  9. JANS WILLY

    Belgium

    A JANS WILLY, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Karosszériaépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rakodó-járműfalak, tippers, Rakodó-járműfalak, vans, és car repairs. Székhelye Herk-De-Stad, Belgium.

  10. POLYFONT - PANNEAUX COMPOSITE CARROSSERIES INDUSTRIELLES

    Franciaország

    A POLYFONT - PANNEAUX COMPOSITE CARROSSERIES INDUSTRIELLES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karosszériaépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is composite panels, és bodywork panels. Székhelye Hoymille, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

  • Csak kapcsolódó beszállítók
  • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
  • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Karosszériaépítés - Import export

Találatok száma

2 453 Vállalat