• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • karbonsavak és anhidridek

A keresés eredménye

Karbonsavak és anhidridek - Import export

 1. TIANJIN YR CHEMSPEC TECHNOLOGY CO.,LTD.

  Kína

  Verified by europages badge

  YR Chemspec® is a qualified manufacturer and supplier which audited and approved by SGS, the company is strictly following the Quality Management System ISO9001: 2015. YR Chemspec® is engaged in the production and distribution a broad range portfolio of specialty, raw materials, active ingredients for the global cosmetic industries. We are always dedicated in state-of-the-art technology innovations, manufacturing process, distributing, sourcing high quality raw materials and ingredients. YR Chemspec® is an Industry-University-Research oriented company, to prompt high-quality development through innovation and fostering new growth drivers. YR Chemspec® is raising its capacity for pursuing scientific and technological innovation via cooperating with the famous universities and institutes. Main of our industry-university-research collaborative projects including, Vitamin Derivatives, Fermented Actives, Plant extracts, PVP Polymers, Polyquaterniums and other active ingredients.

 2. EVONIK INDUSTRIES AG

  Németország

  A EVONIK INDUSTRIES AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karbonsavak és anhidridek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Polimerek, Természetes polimerek, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Polimerek, Természetes polimerek, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, és Cyanuric chloride. Székhelye Marl, Németország.

 3. TAIHUA INDSUTRY CO.LTD

  Kína

  A TAIHUA INDSUTRY CO.LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karbonsavak és anhidridek. Székhelye Huangshi, Kína.

 4. LAIZHOU JINXIN CHEMAICAL CO.,LTD

  Németország

  A LAIZHOU JINXIN CHEMAICAL CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karbonsavak és anhidridek. Székhelye Laizhou, Németország.

 5. ACIDO FLUORHIDRICO

  Mexikó

  A ACIDO FLUORHIDRICO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karbonsavak és anhidridek. Székhelye Ecatepec, Mexikó.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. NASSA PRODUCTION & TRADING SA

  Svájc

  A NASSA PRODUCTION & TRADING SA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Karbonsavak és anhidridek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vegyipar - Import/Export, Polietilén, reels of polyethylene, unprocessed polyester beads, Vegyipar - Import/Export, és Polietilén. Székhelye Camorino, Svájc.

 2. SHENZHEN JINTENGLONG TRADE CO,LTD

  Kína

  A SHENZHEN JINTENGLONG TRADE CO,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karbonsavak és anhidridek. Székhelye Shenzhen, Kína.

 3. BRENNTAG POLSKA SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A BRENNTAG POLSKA SP. Z O.O., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Karbonsavak és anhidridek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is suppliers to the plastics industry, és perfume and cosmetics retailer supplies. Székhelye Kędzierzyn-koźle, Lengyelország.

 4. ABLAUGEREI HEINRICH INH. WOLFGANG HEINRICH

  Németország

  A ABLAUGEREI HEINRICH INH. WOLFGANG HEINRICH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homokfúvás, acélok és fémek, Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Karbonsavak és anhidridek, Homokfúvás, acélok és fémek, Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, és Karbonsavak és anhidridek. Székhelye Heilbronn, Németország.

 5. CHENGDU PUKANG BIOLOGICAL TECHNOLOGY CO., LTD

  Kína

  A CHENGDU PUKANG BIOLOGICAL TECHNOLOGY CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karbonsavak és anhidridek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Amino acid. Székhelye Chengdu, Kína.

 1. FEINWERK1

  Németország

  A FEINWERK1, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Karbonsavak és anhidridek, Gázok és aeroszolok, Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Karbonsavak és anhidridek, és Gázok és aeroszolok. Székhelye Schramberg, Németország.

 2. PHARMACORE CO.,LIMITED

  Kína

  A PHARMACORE CO.,LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karbonsavak és anhidridek. Székhelye Shanghai, Kína.

 1. SETO TROCKENEISSTRAHLEN STRAHLTECHNIK

  Németország

  A SETO TROCKENEISSTRAHLEN STRAHLTECHNIK, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Sugárszóró tisztítóberendezések, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Karbonsavak és anhidridek, Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Sugárszóró tisztítóberendezések, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, és Karbonsavak és anhidridek. Székhelye Merzig, Németország.

 2. OMNICHEM NATURALSPECIALITIES

  Belgium

  A OMNICHEM NATURALSPECIALITIES, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Karbonsavak és anhidridek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Grape seed oils, és synthetic tannin. Székhelye Louvain-La-Neuve, Belgium.

 3. IGA-GAS ERICH GRAF KEG

  Ausztria

  A IGA-GAS ERICH GRAF KEG, tevékenységi ágazata Szerves kémia - alapanyagok és termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gázok és aeroszolok, Karbonsavak és anhidridek, Gázok és aeroszolok, és Karbonsavak és anhidridek. Székhelye Wien, Ausztria.

 4. KANNE BROTTRUNK GMBH & CO. BETRIEBSGESELLSCHAFT KG

  Németország

  A KANNE BROTTRUNK GMBH & CO. BETRIEBSGESELLSCHAFT KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karbonsavak és anhidridek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alkoholmentes, szénsavas italok, és Alkoholmentes, szénsavas italok. Székhelye Lünen, Németország.

 5. 3WAY PHARM INC.

  Kína

  A 3WAY PHARM INC., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karbonsavak és anhidridek. Székhelye Shanghai, Kína.

 6. PURAC DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

  A PURAC DEUTSCHLAND GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerves kémia - alapanyagok és termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Karbonsavak és anhidridek, és Karbonsavak és anhidridek. Székhelye Bingen, Németország.

 7. GUIZHOU SABOMAN IMP. & EXP. CO., LTD

  Kína

  A GUIZHOU SABOMAN IMP. & EXP. CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karbonsavak és anhidridek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is barite. Székhelye guiyang/guizhou, Kína.

 8. SHANDONG XINRUIDA CHEMICAL INDUSTRY CO., LTD.

  Kína

  A SHANDONG XINRUIDA CHEMICAL INDUSTRY CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karbonsavak és anhidridek. Székhelye Qingdao, Kína.

 1. YUTAI ORIENT FIELD CHEMICAL INDUSTRY CO.,LTD

  Kína

  A YUTAI ORIENT FIELD CHEMICAL INDUSTRY CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karbonsavak és anhidridek. Székhelye Yucheng Town,yutai County, Kína.

 2. SHANGHAI JIBO INDUSTRIAL CO., LTD

  Kína

  A SHANGHAI JIBO INDUSTRIAL CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karbonsavak és anhidridek. Székhelye Shanghai, Kína.

 3. HANDAN HEBENFENG STEEL MATERIALS CO.LTD

  Kína

  A HANDAN HEBENFENG STEEL MATERIALS CO.LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karbonsavak és anhidridek. Székhelye Handan, Kína.

 4. TAIZHOU SUNNY CHEMICAL CO.,LTD.

  Kína

  A TAIZHOU SUNNY CHEMICAL CO.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karbonsavak és anhidridek. Székhelye Taizhou, Kína.

 5. KUZENLER EXIM LTD

  Törökország

  A KUZENLER EXIM LTD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Karbonsavak és anhidridek. Székhelye Izmir, Törökország.

 6. YAOLONGCHEM

  Kína

  A YAOLONGCHEM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karbonsavak és anhidridek. Székhelye Deyang, Kína.

 7. WEI HONG CHEMICAL CO,. LTD

  Kína

  A WEI HONG CHEMICAL CO,. LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karbonsavak és anhidridek. Székhelye Lin Yi, Kína.