• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • karamellás cukorkák

A keresés eredménye

Karamellás cukorkák - Import export

 1. PUMPIDUP

  Ukrajna

  Verified by europages badge

  A PUMPIDUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sós sütemények és aperitifek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Anyacsavar, Minőségi táplálkozás, Karamellás cukorkák, snack, popcorn, sweets, healthy meal, Visable supports ukrainian companies, és crackers. Székhelye Kyiv, Ukrajna.

 2. SAS LIMOUZI SAVEURS

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A SAS LIMOUZI SAVEURS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kekszgyár. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kekszek, Nugát, Cukorkák, Karamellás cukorkák, Hand-made biscuits, Hand crafted chocolate, chocolate, Kekszek, és Crackers. Székhelye Objat, Franciaország.

 3. RAFFAEL S.R.L.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A RAFFAEL S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gesztenye. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Karamellás cukorkák, marrons glaces, chestnut chocolates, panettone, Karamellás cukorkák, whole iced chestnuts, chestnut cream, chestnut bars, és whole chestnuts, natural. Székhelye Montoro, Olaszország.

 4. NAUJOJI RUTA, AB

  Litvánia

  A NAUJOJI RUTA, AB, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karamellás cukorkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cukorkák, Csokoládés édesség (töltött), Élelmiszer - import / export, Nem csokoládés édesség (cukrászáru), Cukorkák, Csokoládés édesség (töltött), Élelmiszer - import / export, és Nem csokoládés édesség (cukrászáru). Székhelye Siauliai, Litvánia.

 5. KANNANOL UG

  Németország

  A KANNANOL UG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Karamellás cukorkák. Székhelye Obersulm, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SOFI BAKERY (MEGAPOLIS, LLC)

  Oroszország

  A SOFI BAKERY (MEGAPOLIS, LLC), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cukorkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Karamellás cukorkák, Keksz és teasütemény, Karamellás cukorkák, Keksz és teasütemény, chocolate, és hand-made confectionery. Székhelye Podolsk, Oroszország.

 2. APILINE GMBH

  Svájc

  A APILINE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karamellás cukorkák. Székhelye Erlenbach Im Simmental, Svájc.

 3. DEDA GROUP

  Törökország

  A DEDA GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karamellás cukorkák. Székhelye Adana, Törökország.

 4. SWEET TRAVEL PRIVATE TOURS KFT.

  Magyarország

  A SWEET TRAVEL PRIVATE TOURS KFT., vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Karamellás cukorkák. Székhelye Budapest, Magyarország.

 5. PRIVATE ENTERPRISE KRAPFEN

  Ukrajna

  A PRIVATE ENTERPRISE KRAPFEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karamellás cukorkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is lollipops, dragee exporter, és marshmallow seeds. Székhelye Lviv, Ukrajna.

 1. LE CARRUBE TERRANOVA

  Olaszország

  A LE CARRUBE TERRANOVA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karamellás cukorkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is personalised sweets, és bespoke machining. Székhelye Palermo, Olaszország.

 2. AMEEL CANDY WORLD

  Belgium

  A AMEEL CANDY WORLD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Karamellás cukorkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cukorkák, Cukorkák, caramel, liquorice, és chewing gum. Székhelye Roeselare, Belgium.

 1. STEVIALINE GMBH & CO. KG

  Németország

  A STEVIALINE GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karamellás cukorkák. Székhelye Bremen, Németország.

 2. ODENWÄLDER MARZIPAN KONDITOREI GMBH

  Németország

  A ODENWÄLDER MARZIPAN KONDITOREI GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marcipán (mandulamassza). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csokoládés édesség (töltött), Karamellás cukorkák, marzipan decorations, Csokoládés édesség (töltött), bolts, és Karamellás cukorkák. Székhelye Weilbach, Németország.

 3. TRI STAR LTD, TM ZOLOTOI VEK

  Ukrajna

  A TRI STAR LTD, TM ZOLOTOI VEK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nem csokoládés édesség (cukrászáru). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Karamellás cukorkák, és Karamellás cukorkák. Székhelye Kropyvnytsky, Ukrajna.

 4. DAMAKRA LTD.

  Bulgária

  A DAMAKRA LTD., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Karamellás cukorkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Keksz és teasütemény, food / beverages - wholesale and retail, chocolate bars, és Keksz és teasütemény. Székhelye Sofia, Bulgária.

 5. HONGSAM SIDAE CO.,LTD

  Dél-Korea

  A HONGSAM SIDAE CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Diétás táplálék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Karamellás cukorkák, ginseng candy, és Karamellás cukorkák. Székhelye Chungcheongbuk-Do, Dél-Korea.

 6. LEDOVAR LLC

  Ukrajna

  A LEDOVAR LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karamellás cukorkák. Székhelye Busk, Ukrajna.

 7. FOSCARIS

  Olaszország

  A FOSCARIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karamellás cukorkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sweets, és integrators. Székhelye Costacciaro, Olaszország.

 8. BONBONS VERDIER

  Franciaország

  A BONBONS VERDIER, tevékenységi ágazata Csokoládés édesség (töltött). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Karamellás cukorkák, Reklámajándékok, hand-made chocolate sweets, Karamellás cukorkák, chocolate coated dried fruit, és Reklámajándékok. Székhelye SERRES-CASTET, Franciaország.

 1. GURMAN FAMILY LLC

  Ukrajna

  A GURMAN FAMILY LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cukorkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nem csokoládés édesség (cukrászáru), Kekszek, Karamellás cukorkák, fruit jelly, Nem csokoládés édesség (cukrászáru), Kekszek, és Karamellás cukorkák. Székhelye Kremenchuk, Poltava Region, Ukrajna.

 2. DISNACKS PITIÚS

  Spanyolország

  A DISNACKS PITIÚS, tevékenységi ágazata Nem csokoládés édesség (cukrászáru). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Karamellás cukorkák, fudge, sugarless sweets, Karamellás cukorkák, és liquorice. Székhelye PUIG DE'N VALLS (SANTA EULALIA DEL RÍO) BALEARES, Spanyolország.

 3. TOTAL VINI LTD

  Bulgária

  A TOTAL VINI LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karamellás cukorkák. Székhelye Liaskovec City, Bulgária.

 4. CANDYKING DENMARK A/S

  Dánia

  A CANDYKING DENMARK A/S, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nem csokoládés édesség (cukrászáru). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kakaó és csokoládé, Cukor, Karamellás cukorkák, Kakaó és csokoládé, Cukor, Karamellás cukorkák, és Sugar candy. Székhelye Randers Sv, Dánia.

 5. UNALLAR GIDA SAN.TIC.LTD.STI.

  Törökország

  A UNALLAR GIDA SAN.TIC.LTD.STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csokoládés édesség (töltött). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Karamellás cukorkák, sweets and sugar, és Karamellás cukorkák. Székhelye Konya, Törökország.

 6. SCHWEIZER ZUCKER AG FRAUENFELD AG

  Svájc

  A SCHWEIZER ZUCKER AG FRAUENFELD AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Cukor, Karamellás cukorkák, Készételek és csemege, Hal, Cukor, Karamellás cukorkák, és Készételek és csemege. Székhelye Aarberg, Svájc.

 7. MIDSUN

  Ukrajna

  A MIDSUN, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Karamellás cukorkák. Székhelye Kiew, Ukrajna.

 8. PRÖVA-LO GOLOSINAS SUECAS

  Spanyolország

  A PRÖVA-LO GOLOSINAS SUECAS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Karamellás cukorkák. Székhelye La Navata, Galapagar ( Madrid ), Spanyolország.

 9. CANDYKING NORGE AS

  Norvégia

  A CANDYKING NORGE AS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nem csokoládés édesség (cukrászáru). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kakaó és csokoládé, Karamellás cukorkák, Kakaó és csokoládé, Karamellás cukorkák, Sugar candy, és sweets. Székhelye Oslo, Norvégia.

 10. MARÍA EUGENIA DOMÉNECH BROSETA

  Spanyolország

  A MARÍA EUGENIA DOMÉNECH BROSETA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karamellás cukorkák. Székhelye Bétera, Spanyolország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes