• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kapcsok

A keresés eredménye

Kapcsok - Import export

 1. MPV PAPIER GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A MPV PAPIER GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kapcsok. Székhelye Maintal, Németország.

 2. ÁP-TECHNOLOGY KFT

  Magyarország

  Our company has more than 30 years of wire mesh industry experience. The company has built more than 50 wire mesh machine in the EU. Our export is important, and we seek global business partners and manufacture top tier products. The P-TECH Wire Mesh Machine has a lifetime quarantee. We value quality over quantity. Our Products are the following: - Wire mesh machines - Wire mesh in several categories - Fence construction - Wild Fence - Other wire products If your company has interest in us or any business cooperation call us or send and email. Phone: +36 70 259 7162 Mail: vadhalo@gmail.com

  Minden termék "kapcsok"
 3. A.P.M. (AGRAFE PRÉCISION MÉCANIQUE)

  Franciaország

  A A.P.M. (AGRAFE PRÉCISION MÉCANIQUE), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kapcsok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal staples for packing, és staples for office staplers. Székhelye Enchenberg, Franciaország.

 4. TIMPACO GMBH FÜR WIRTSCHAFTLICHE VERPACKUNG

  Németország

  A TIMPACO GMBH FÜR WIRTSCHAFTLICHE VERPACKUNG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kapcsok. Székhelye Ennepetal, Németország.

 5. AMBS + MORSCH GMBH

  Németország

  A AMBS + MORSCH GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kapcsok. Székhelye Lahr, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. KYOCERA SENCO SWITZERLAND AG

  Svájc

  A KYOCERA SENCO SWITZERLAND AG, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Kapcsok. Székhelye Horgen, Svájc.

 2. KEMERLI METAL

  Törökország

  A KEMERLI METAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kapcsok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is furniture, compressed-air tools, és furniture accessories. Székhelye Kayseri, Törökország.

 3. TORREGGIANI SRL

  Olaszország

  A TORREGGIANI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kapcsok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szegek, Préslég-szegecselőgépek, electrowelded rivets, tacks, Szegek, és Préslég-szegecselőgépek. Székhelye Ceresara, Olaszország.

 4. 3D MAKINA KALIP

  Törökország

  A 3D MAKINA KALIP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kapcsok. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. MLT MINET LACING TECHNOLOGY SA

  Franciaország

  A MLT MINET LACING TECHNOLOGY SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kapcsok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök gumivulkanizálásra, Szállítószalagok, straps, Gépek és eszközök gumivulkanizálásra, és Szállítószalagok. Székhelye Saint-Chamond, Franciaország.

 1. STALGRIT

  Belorusszia

  A STALGRIT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűző- és szegezőgépek, csomagoláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kapcsok, Szegek, Kapcsok, Szegek, Nailing and stapling machinery, és nails. Székhelye Retchitsa, Belorusszia.

 2. TELMAT TEL TEKNOLOJILERI SAN.VETIC.LTD.STI

  Törökország

  A TELMAT TEL TEKNOLOJILERI SAN.VETIC.LTD.STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kapcsok, galvanized wire, cords, Kapcsok, és studded gabions. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. TRAFILERIA TRAVER SRL

  Olaszország

  A TRAFILERIA TRAVER SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kapcsok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal wire, és wire. Székhelye Zevio, Olaszország.

 2. SOFRAGRAF SENCO

  Franciaország

  A SOFRAGRAF SENCO, tevékenységi ágazata Kapcsok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kapcsok - különleges csomagolások, Irodai és titkársági szolgáltatások, Kapcsok - különleges csomagolások, és Irodai és titkársági szolgáltatások. Székhelye St Ame, Franciaország.

 3. SHANGHAI DURA INDUSTRIAL CO., LTD.

  Kína

  Verified by europages badge

  A SHANGHAI DURA INDUSTRIAL CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textil - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kötőgépek és tartozékok, ipari -, Kapcsok és csatok, Címkék / ruhaipar, Műanyag filmek és fóliák, Műanyag termékek, ruhaipari, Táskák és utazási cikkek, Kötőgépek és tartozékok, ipari -, fashion accessories, és Kapcsok és csatok. Székhelye Songjiang District, Shanghai, Kína.

 4. CRAISS METALLMANUFAKTUR GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A CRAISS METALLMANUFAKTUR GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kapcsok és csatok. Székhelye Wurmberg, Németország.

 5. CATTINI BOX MANUFACTURER

  Lengyelország

  Verified by europages badge

  A CATTINI BOX MANUFACTURER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír, csomagolóipar számára. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csomagolások papírból, kartonból és papírlemezből, Különleges csomagolások, Kapcsok - különleges csomagolások, Csomagolás, Hullámlemezek, Csomagolások papírból, kartonból és papírlemezből, Különleges csomagolások, Kapcsok - különleges csomagolások, és Csomagolás. Székhelye Cracow, Lengyelország.

 6. ASTOR - BERNING GMBH & CO.KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A ASTOR - BERNING GMBH & CO.KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kapcsok és csatok. Székhelye Schwelm, Németország.

 7. SEVEN METAL

  Törökország

  A SEVEN METAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kapcsok és csatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is men's belts, women's belts, és brass buckles. Székhelye Istanbul, Törökország.

 8. Metalci Dugme Aksesuar

  Törökország

  A Metalci Dugme Aksesuar, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kiegészítők, ruházathoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szegecsek, Kapcsok és csatok, button manufacture, Szegecsek, zip fastener buckles, és Kapcsok és csatok. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. BETO TOKA VE METAL AKSESUAR LTD STI

  Törökország

  A BETO TOKA VE METAL AKSESUAR LTD STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vörösréz, bronz és sárgaréz öntödék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kapcsok és csatok, precision casting, sand casting, Kapcsok és csatok, és zamak injection. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. FONTE AKSESUAR

  Törökország

  A FONTE AKSESUAR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kapcsok és csatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal buttons, és labels. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. PLASSAN BUTTON

  Törökország

  A PLASSAN BUTTON, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kapcsok és csatok. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. SD PRODUCTS LTD

  Egyesült Királyság

  A SD PRODUCTS LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kapcsok és csatok. Székhelye Sutton-In-Ashfield, Egyesült Királyság.

 5. DELTA PLAST AND MOULD

  Görögország

  A DELTA PLAST AND MOULD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zárak és zárhüvelyek műanyagból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kapcsok és csatok, plastic corners, packaging protective corners, és Kapcsok és csatok. Székhelye Corinth, Görögország.

 6. COVERED BUCKLES LTD

  Egyesült Királyság

  A COVERED BUCKLES LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kapcsok és csatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is covered buttons, és buckles. Székhelye Barking, Egyesült Királyság.

 7. COLLATED FASTENERS

  Egyesült Királyság

  A COLLATED FASTENERS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kapcsok és csatok. Székhelye Chesterfield, Egyesült Királyság.

 8. ATA BUTTONS

  Törökország

  A ATA BUTTONS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kapcsok és csatok. Székhelye Istanbul, Törökország.

 9. WONDA TRADE SP.Z.O.O

  Lengyelország

  A WONDA TRADE SP.Z.O.O, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kapcsok és csatok. Székhelye Slubice, Lengyelország.

 10. CUSTOM PACKAGING BOXES UK

  Egyesült Királyság

  A CUSTOM PACKAGING BOXES UK, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kapcsok - különleges csomagolások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zárpecsétek - különleges csomagolás, Információs rendszerek - tanácsadás, Zárpecsétek - különleges csomagolás, és Információs rendszerek - tanácsadás. Székhelye London Uk, Egyesült Királyság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes