• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kanalak- villák- kések

A keresés eredménye

Kanalak- villák- kések - Import export

 1. ZEPTER INTERNATIONAL

  Svájc

  Verified by europages badge

  For forty years, the Zepter Group has been dedicated to manufacturing top-of-the-range products focused on health and beauty, helping to improve the quality of everyday life. - Exclusive collections of top-of-the-range, patented cosmetics designed to enhance your natural beauty with elegance and excellence (Neuchâtel, Switzerland); - Exclusive collection of Masterpiece Cookware patented cookware, designed specifically for healthy, delicious cooking with no added fat or water (Milan, Italy); - Our remarkable knives, handcrafted for over two centuries, represent the quintessence of an authentic artisan heritage and unrivalled quality (Solingen, Germany); - Our ranges of water and air purifiers, designed to ensure optimum quality and a healthy environment in your daily life (South Korea). With support from 100, 000 consultants around the world, our Group has expanded its global presence, with these ambassadors playing a crucial role in selling almost a billion of our products in 60 countries. The Zepter Group offers its expertise and its 7 European factories for white label production, guaranteeing impeccable quality thanks to strict quality control standards. We bring your vision to life by helping you deliver superior products to your customers.

 2. ATLAS EXPORT

  Törökország

  Verified by europages badge

  A ATLAS EXPORT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír, csomagolóipar számára. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egyszer használatos műanyag edények és eszközök, Papírszalvéták, Csomagolások papírból, kartonból és papírlemezből, Különleges csomagolások, Evőeszközök, Kanalak, villák, kések, Élelmiszeripari csomagolások, Toalett- és ápolócikkek, és wrapping paper. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. YENI ANADOLU PLS TEM.GID LTD STI

  Törökország

  A YENI ANADOLU PLS TEM.GID LTD STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kanalak, villák, kések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Asztali edénynemű és egyszeri használatú cikkek, disposable items for food, és Asztali edénynemű és egyszeri használatú cikkek. Székhelye Ankara, Törökország.

 4. SCHÖN MUTFAK GEREÇLERI SAN. TIC LTD STI

  Törökország

  A SCHÖN MUTFAK GEREÇLERI SAN. TIC LTD STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kanalak, villák, kések, pressure cooker, Box makers, és Kanalak, villák, kések. Székhelye Tekirdag, Törökország.

 5. CRAFTY HOUSE

  Oroszország

  A CRAFTY HOUSE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lenvászon. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírzacskók és -zsákok, Egyszer használatos papíredények és eszközök, Evőeszközök, Kanalak, villák, kések, Papírzacskók és -zsákok, Egyszer használatos papíredények és eszközök, Evőeszközök, és Kanalak, villák, kések. Székhelye Smolensk, Oroszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ETERNUM

  Belgium

  A ETERNUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Evőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Asztali étkészletek és asztali díszek, Inox evőeszközök, Kanalak, villák, kések, Asztali étkészletek és asztali díszek, Inox evőeszközök, stainless steel kitchen knife, és Kanalak, villák, kések. Székhelye Gembloux, Belgium.

 2. KYNAI

  Belgium

  A KYNAI, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kanalak, villák, kések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wooden tables. Székhelye Braine L'alleud, Belgium.

 3. CUTAL EXPORT LDA

  Portugália

  A CUTAL EXPORT LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kanalak, villák, kések, és Kanalak, villák, kések. Székhelye Caldas Das Taipas, Portugália.

 4. SIMPLYLEAF E.U

  Németország

  A SIMPLYLEAF E.U, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kanalak, villák, kések. Székhelye Schwetzingen, Németország.

 5. SÜPERSAN ENDUSTRIYEL MUTFAK VE TEMIZLIK MAKINALARI

  Törökország

  A SÜPERSAN ENDUSTRIYEL MUTFAK VE TEMIZLIK MAKINALARI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kemenceépítő berendezések, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtőaggregátorok, Kanalak, villák, kések, Hűtőaggregátorok, Kanalak, villák, kések, és cleaning trolleys. Székhelye Karatay, Törökország.

 1. WEBG GMBH - GERMANCUT

  Németország

  A WEBG GMBH - GERMANCUT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kanalak, villák, kések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stainless steel general purpose knives, stainless steel knives, és stainless steel cutlery. Székhelye Düsseldorf, Németország.

 2. ECO-WOOD LLC

  Oroszország

  A ECO-WOOD LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Evőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kanalak, villák, kések, Kések, egyenesélűek, Faáruk, Asztali étkészletek és asztali díszek, Kanalak, villák, kések, Kések, egyenesélűek, Faáruk, és Asztali étkészletek és asztali díszek. Székhelye Dzerzhinsk, Oroszország.

 1. KEOHAN METAL CO.

  Dél-Korea

  A KEOHAN METAL CO., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kanalak, villák, kések, Kanalak, villák, kések, potato-peelers, Kitchenware, és household electric vegetable slicers. Székhelye GYEONGGI-DO, Dél-Korea.

 2. YIGITSAN MUTFAK

  Törökország

  A YIGITSAN MUTFAK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kanalak, villák, kések. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. GENARAL OLIVE WOOD

  Tunézia

  A GENARAL OLIVE WOOD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kanalak, villák, kések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is table ornaments, kitchen accessories, Kitchenware, és kitchen accessories for decorations. Székhelye Sfax, Tunézia.

 4. SWORDPACK PLASTIC PACKAGING POSATE PLASTICA MONOUSO

  Törökország

  A SWORDPACK PLASTIC PACKAGING POSATE PLASTICA MONOUSO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyag csomagolások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kanalak, villák, kések, Kanalak, villák, kések, plastic cups, paper and plastic plates, és cups. Székhelye Ankara, Törökország.

 5. GOLDENPLAST IND. E COM. DE UTILIDADES DOMÉSTICAS

  Brazília

  A GOLDENPLAST IND. E COM. DE UTILIDADES DOMÉSTICAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kanalak, villák, kések. Székhelye São Paulo, Brazília.

 6. LA CASSEROLERIE

  Franciaország

  A LA CASSEROLERIE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kanalak, villák, kések. Székhelye Caudan, Franciaország.

 7. FIVE PRESTIGE

  Franciaország

  A FIVE PRESTIGE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kanalak, villák, kések. Székhelye Saint-Maur, Franciaország.

 8. COOKINGLIFE

  Hollandia

  A COOKINGLIFE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Kanalak, villák, kések. Székhelye Groningen, Hollandia.

 1. ZWILLING J. A. HENCKELS AKTIENGESELLSCHAFT

  Németország

  A ZWILLING J. A. HENCKELS AKTIENGESELLSCHAFT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Evőeszközök, Kanalak, villák, kések, Evőeszközök, stainless steel knives, Kanalak, villák, kések, és manicure scissors. Székhelye Solingen, Németország.

 2. VIKINGSUN AB

  Svédország

  A VIKINGSUN AB, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kések, ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágóeszközök ipari célokra, Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra, Kanalak, villák, kések, Vágóeszközök ipari célokra, Vágóeszközök, háztartási és ipari használatra, és Kanalak, villák, kések. Székhelye Stockholm, Svédország.

 3. YILMAZLAR KASIK CATAL VE MUTFAK EKIPMANLARI

  Törökország

  A YILMAZLAR KASIK CATAL VE MUTFAK EKIPMANLARI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Asztali étkészletek és asztali díszek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kanalak, villák, kések, Inox evőeszközök, industrial kitchens, stainless steels, Kanalak, villák, kések, és Inox evőeszközök. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. LAGUIOLE EN AUBRAC

  Franciaország

  A LAGUIOLE EN AUBRAC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kanalak, villák, kések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is multi-purpose knives, kitchen knives, és table ornaments. Székhelye Espalion, Franciaország.

 5. ANBEL HOME- & KITCHENWARE

  Belgium

  A ANBEL HOME- & KITCHENWARE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Asztali étkészletek és asztali díszek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kanalak, villák, kések, cooking containers, small electrical goods for the kitchen, és Kanalak, villák, kések. Székhelye Kontich, Belgium.

 6. SAXTOR

  Spanyolország

  A SAXTOR, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Kanalak, villák, kések. Székhelye Sax, Spanyolország.

 7. SKNIFE - DESIGN MESSER SWISS MADE

  Svájc

  A SKNIFE - DESIGN MESSER SWISS MADE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kanalak, villák, kések. Székhelye Biel, Svájc.

 8. AC SILVER

  Egyesült Királyság

  A AC SILVER, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Kanalak, villák, kések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is antique silverware, és antique jewellery. Székhelye Tyne And Wear, Egyesült Királyság.

 9. HY INTERNATIONAL TRADE CO.LIMITED

  Kína

  A HY INTERNATIONAL TRADE CO.LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kanalak, villák, kések. Székhelye Yw, Kína.

 10. CUBERTERIA.ES

  Spanyolország

  A CUBERTERIA.ES, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Arany és ezüst evőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kanalak, villák, kések, cutlery, silver plate, és Kanalak, villák, kések. Székhelye Santander, Spanyolország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes