• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kalitkák- kisállatok és madarak tartására

A keresés eredménye

Kalitkák- kisállatok és madarak tartására - Import export

 1. SYKOR INTERNATIONAL

  Lengyelország

  Verified by europages badge

  A SYKOR INTERNATIONAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Faáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási cikkek, fából, Bútorok, kerti bútorok, Berendezési tárgyak és dekorációk, Kalitkák, kisállatok és madarak tartására, birds' nests, decorative wood, articles for birds, wood craftwork, és collectors' insects. Székhelye Ketrzyn, Lengyelország.

 2. C'EST BIEN DOUX

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A C'EST BIEN DOUX, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kalitkák, kisállatok és madarak tartására. Székhelye Ivry-Sur-Seine, Franciaország.

 3. HORÁCIO & TEIXEIRA, LDA

  Portugália

  A HORÁCIO & TEIXEIRA, LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kalitkák, kisállatok és madarak tartására. Székhelye Lousada, Portugália.

 4. GAUN

  Spanyolország

  A GAUN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kalitkák, kisállatok és madarak tartására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vályúk és etetőpadok, Vályúk és etetőpadok, troughs for poultry, és troughs for rabbits. Székhelye Librilla-Murcia, Spanyolország.

 5. ZER REKLAM ENDUSTRI LTD STI

  Törökország

  A ZER REKLAM ENDUSTRI LTD STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fénytáblák és fényreklám. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kalitkák, kisállatok és madarak tartására, illuminated advertising signs, channel letter led, signs, és Kalitkák, kisállatok és madarak tartására. Székhelye Çorlu, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. MB MEDŽIO AIDAS

  Litvánia

  A MB MEDŽIO AIDAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Faáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kalitkák, kisállatok és madarak tartására, Fajátékok, Faáruk, lakásberendezéshez, Fadobozok és -ládák, Kalitkák, kisállatok és madarak tartására, Fajátékok, Faáruk, lakásberendezéshez, és Fadobozok és -ládák. Székhelye Vidukle, Litvánia.

 2. PRI.PA. SRL

  Olaszország

  A PRI.PA. SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kalitkák, kisállatok és madarak tartására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cages for domestic animals. Székhelye Belpasso, Olaszország.

 3. IMOR, MANUEL OBRERO RUIZ, S.A.

  Spanyolország

  A IMOR, MANUEL OBRERO RUIZ, S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kalitkák, kisállatok és madarak tartására. Székhelye Palma Del Río-Córdoba, Spanyolország.

 4. OST BELGIUM

  Belgium

  A OST BELGIUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kisállattartási szükségletek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kalitkák, kisállatok és madarak tartására, Itatók, Kalitkák, kisállatok és madarak tartására, Itatók, és troughs. Székhelye Lille, Belgium.

 5. PPH DREWKO

  Lengyelország

  A PPH DREWKO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kalitkák, kisállatok és madarak tartására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is kennels. Székhelye Poznań, Lengyelország.

 1. ORNIMANIA

  Spanyolország

  A ORNIMANIA, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Kalitkák, kisállatok és madarak tartására. Székhelye Sueca, Spanyolország.

 2. M-AVIATION & SHIPPING SERVICES

  Szudán

  A M-AVIATION & SHIPPING SERVICES, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Kalitkák, kisállatok és madarak tartására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is air transport with charter aircraft, Express delivery service, és express forwarding. Székhelye Khartoum, Szudán.

 1. PAJARERAS Y ACCESORIOS

  Spanyolország

  A PAJARERAS Y ACCESORIOS, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Kalitkák, kisállatok és madarak tartására. Székhelye Fuentes De Andalucia, Spanyolország.

 2. EREBO HEIMTIERPRODUKTE

  Németország

  A EREBO HEIMTIERPRODUKTE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Madarak (háziállatok), Kisállattartási szükségletek, Kalitkák, kisállatok és madarak tartására, Hal, Madarak (háziállatok), Kisállattartási szükségletek, és Kalitkák, kisállatok és madarak tartására. Székhelye Boos, Németország.

 3. XNRN - BUSINESS, LDA.

  Portugália

  A XNRN - BUSINESS, LDA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kalitkák, kisállatok és madarak tartására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cages, és aviaries. Székhelye Marinha Grande, Portugália.

 4. PAVEL MALIS

  Cseh Köztársaság

  A PAVEL MALIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kutyák és macskák - árucikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kisállattartási szükségletek, Kalitkák, kisállatok és madarak tartására, Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, Kisállattartási szükségletek, Kalitkák, kisállatok és madarak tartására, és Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák. Székhelye Praha 5, Cseh Köztársaság.

 5. RÚBEN MEIRELES

  Portugália

  A RÚBEN MEIRELES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kalitkák, kisállatok és madarak tartására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cages, és articles for birds. Székhelye Lousada, Portugália.

 6. SHANGHAI YIJIANQING PET PRODUCT CO., LTD

  Kína

  A SHANGHAI YIJIANQING PET PRODUCT CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kalitkák, kisállatok és madarak tartására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pet products manufacturers. Székhelye Shanghai, Kína.

 7. ID PROMOTIONS

  Kanada

  A ID PROMOTIONS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kalitkák, kisállatok és madarak tartására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is articles for birds, és cages. Székhelye Montréal, Kanada.

 8. FLAIR PET S.R.L.

  Olaszország

  A FLAIR PET S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kisállattartási szükségletek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kutyák és macskák - árucikkek, Kalitkák, kisállatok és madarak tartására, Kutyák és macskák - árucikkek, és Kalitkák, kisállatok és madarak tartására. Székhelye Romano D'Ezzelino, Olaszország.

 1. IMAC S.R.L.

  Olaszország

  A IMAC S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kisállattartási szükségletek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kutyák és macskák - árucikkek, Kalitkák, kisállatok és madarak tartására, Kutyák és macskák - árucikkek, és Kalitkák, kisállatok és madarak tartására. Székhelye Arzignano, Olaszország.

 2. FOP S.P.A.

  Olaszország

  A FOP S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kisállattartási szükségletek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kutyák és macskák - árucikkek, Kalitkák, kisállatok és madarak tartására, Kutyák és macskák - árucikkek, és Kalitkák, kisállatok és madarak tartására. Székhelye Lonigo, Olaszország.

 3. DITTA VENTURI GIUSEPPE

  Olaszország

  A DITTA VENTURI GIUSEPPE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kalitkák, kisállatok és madarak tartására, Kalitkák, kisállatok és madarak tartására, és rabbit hutches. Székhelye Forli, Olaszország.

 4. GOLAVE

  Portugália

  A GOLAVE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kalitkák, kisállatok és madarak tartására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cages, és troughs. Székhelye GAIA, Portugália.

 5. PET VILLAGE S.R.L.

  Olaszország

  A PET VILLAGE S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kisállattartási szükségletek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kutyák és macskák - árucikkek, Kalitkák, kisállatok és madarak tartására, Kutyák és macskák - árucikkek, és Kalitkák, kisállatok és madarak tartására. Székhelye Ravenna, Olaszország.

 6. ITALSYSTEM S.A.S.

  Olaszország

  A ITALSYSTEM S.A.S., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kisállattartási szükségletek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kutyák és macskák - árucikkek, Kalitkák, kisállatok és madarak tartására, Kutyák és macskák - árucikkek, és Kalitkák, kisállatok és madarak tartására. Székhelye Rimini, Olaszország.

 7. PAPAGEIENPARADIES E.K.

  Németország

  A PAPAGEIENPARADIES E.K., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kalitkák, kisállatok és madarak tartására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kagylók, rákfélék, Hal, Kagylók, rákfélék, és Hal. Székhelye Geilenkirchen, Németország.

 8. RINALDO FRANCO S.P.A.

  Olaszország

  A RINALDO FRANCO S.P.A., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kisállattartási szükségletek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kutyák és macskák - árucikkek, Kalitkák, kisállatok és madarak tartására, Kutyák és macskák - árucikkek, és Kalitkák, kisállatok és madarak tartására. Székhelye Milano, Olaszország.

 9. ORNISUD S.R.L.

  Olaszország

  A ORNISUD S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kisállattartási szükségletek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kutyák és macskák - árucikkek, Kalitkák, kisállatok és madarak tartására, Kutyák és macskák - árucikkek, és Kalitkák, kisállatok és madarak tartására. Székhelye Misterbianco, Olaszország.

 10. VOLTREGA SPT SA

  Spanyolország

  A VOLTREGA SPT SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kisállattartási szükségletek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kalitkák, kisállatok és madarak tartására, és Kalitkák, kisállatok és madarak tartására. Székhelye Sant Pere De Torello, Spanyolország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes