• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kalitkák- kisállatok és madarak tartására

A keresés eredménye

Kalitkák- kisállatok és madarak tartására - Import export

 1. SYKOR INTERNATIONAL

  Lengyelország

  Verified by europages badge

  A SYKOR INTERNATIONAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Faáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási cikkek, fából, Bútorok, kerti bútorok, Berendezési tárgyak és dekorációk, Kalitkák, kisállatok és madarak tartására, birds' nests, decorative wood, articles for birds, wood craftwork, és collectors' insects. Székhelye Ketrzyn, Lengyelország.

 2. C'EST BIEN DOUX

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A C'EST BIEN DOUX, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kalitkák, kisállatok és madarak tartására. Székhelye Ivry-Sur-Seine, Franciaország.

 3. HORÁCIO & TEIXEIRA, LDA

  Portugália

  A HORÁCIO & TEIXEIRA, LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kalitkák, kisállatok és madarak tartására. Székhelye Lousada, Portugália.

 4. GAUN

  Spanyolország

  A GAUN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kalitkák, kisállatok és madarak tartására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vályúk és etetőpadok, Vályúk és etetőpadok, troughs for poultry, és troughs for rabbits. Székhelye Librilla-Murcia, Spanyolország.

 5. ZER REKLAM ENDUSTRI LTD STI

  Törökország

  A ZER REKLAM ENDUSTRI LTD STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fénytáblák és fényreklám. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kalitkák, kisállatok és madarak tartására, illuminated advertising signs, channel letter led, signs, és Kalitkák, kisállatok és madarak tartására. Székhelye Çorlu, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. IMOR, MANUEL OBRERO RUIZ, S.A.

  Spanyolország

  A IMOR, MANUEL OBRERO RUIZ, S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kalitkák, kisállatok és madarak tartására. Székhelye Palma Del Río-Córdoba, Spanyolország.

 2. PRI.PA. SRL

  Olaszország

  A PRI.PA. SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kalitkák, kisállatok és madarak tartására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cages for domestic animals. Székhelye Belpasso, Olaszország.

 3. OST BELGIUM

  Belgium

  A OST BELGIUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kisállattartási szükségletek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kalitkák, kisállatok és madarak tartására, Itatók, Kalitkák, kisállatok és madarak tartására, Itatók, és troughs. Székhelye Lille, Belgium.

 4. MB MEDŽIO AIDAS

  Litvánia

  A MB MEDŽIO AIDAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Faáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kalitkák, kisállatok és madarak tartására, Fajátékok, Háztartási cikkek, fából, Fadobozok és -ládák, Kalitkák, kisállatok és madarak tartására, Fajátékok, Háztartási cikkek, fából, és Fadobozok és -ládák. Székhelye Vidukle, Litvánia.

 5. ORNIMANIA

  Spanyolország

  A ORNIMANIA, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Kalitkák, kisállatok és madarak tartására. Székhelye Sueca, Spanyolország.

 1. M-AVIATION & SHIPPING SERVICES

  Szudán

  A M-AVIATION & SHIPPING SERVICES, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Kalitkák, kisállatok és madarak tartására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is air transport with charter aircraft, Express delivery service, és express forwarding. Székhelye Khartoum, Szudán.

 2. PPH DREWKO

  Lengyelország

  A PPH DREWKO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kalitkák, kisállatok és madarak tartására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is kennels. Székhelye Poznań, Lengyelország.

 1. XNRN - BUSINESS, LDA.

  Portugália

  A XNRN - BUSINESS, LDA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kalitkák, kisállatok és madarak tartására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cages, és aviaries. Székhelye Marinha Grande, Portugália.

 2. PAJARERAS Y ACCESORIOS

  Spanyolország

  A PAJARERAS Y ACCESORIOS, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Kalitkák, kisállatok és madarak tartására. Székhelye Fuentes De Andalucia, Spanyolország.

 3. RÚBEN MEIRELES

  Portugália

  A RÚBEN MEIRELES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kalitkák, kisállatok és madarak tartására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cages, és articles for birds. Székhelye Lousada, Portugália.

 4. SHANGHAI YIJIANQING PET PRODUCT CO., LTD

  Kína

  A SHANGHAI YIJIANQING PET PRODUCT CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kalitkák, kisállatok és madarak tartására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pet products manufacturers. Székhelye Shanghai, Kína.

 5. PAVEL MALIS

  Cseh Köztársaság

  A PAVEL MALIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kutyák és macskák - árucikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kisállattartási szükségletek, Kalitkák, kisállatok és madarak tartására, Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, Kisállattartási szükségletek, Kalitkák, kisállatok és madarak tartására, és Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák. Székhelye Praha 5, Cseh Köztársaság.

 6. EREBO HEIMTIERPRODUKTE

  Németország

  A EREBO HEIMTIERPRODUKTE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Madarak (háziállatok), Kisállattartási szükségletek, Kalitkák, kisállatok és madarak tartására, Hal, Madarak (háziállatok), Kisállattartási szükségletek, és Kalitkák, kisállatok és madarak tartására. Székhelye Boos, Németország.

 7. TERENZIANI

  Olaszország

  A TERENZIANI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kisállattartási szükségletek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kutyák és macskák - árucikkek, Kalitkák, kisállatok és madarak tartására, Kutyák és macskák - árucikkek, és Kalitkák, kisállatok és madarak tartására. Székhelye Montichiari, Olaszország.

 8. PET VILLAGE S.R.L.

  Olaszország

  A PET VILLAGE S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kisállattartási szükségletek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kutyák és macskák - árucikkek, Kalitkák, kisállatok és madarak tartására, Kutyák és macskák - árucikkek, és Kalitkák, kisállatok és madarak tartására. Székhelye Ravenna, Olaszország.

 1. PAPAGEIENPARADIES E.K.

  Németország

  A PAPAGEIENPARADIES E.K., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kalitkák, kisállatok és madarak tartására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kagylók, rákfélék, Hal, Kagylók, rákfélék, és Hal. Székhelye Geilenkirchen, Németország.

 2. DITTA VENTURI GIUSEPPE

  Olaszország

  A DITTA VENTURI GIUSEPPE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kalitkák, kisállatok és madarak tartására, Kalitkák, kisállatok és madarak tartására, és rabbit hutches. Székhelye Forli, Olaszország.

 3. HOMERDOG S.R.L.

  Olaszország

  A HOMERDOG S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kisállattartási szükségletek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kutyák és macskák - árucikkek, Kalitkák, kisállatok és madarak tartására, Kutyák és macskák - árucikkek, és Kalitkák, kisállatok és madarak tartására. Székhelye Stanghella, Olaszország.

 4. FLAIR PET S.R.L.

  Olaszország

  A FLAIR PET S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kisállattartási szükségletek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kutyák és macskák - árucikkek, Kalitkák, kisállatok és madarak tartására, Kutyák és macskák - árucikkek, és Kalitkák, kisállatok és madarak tartására. Székhelye Romano D'Ezzelino, Olaszország.

 5. IMAC S.R.L.

  Olaszország

  A IMAC S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kisállattartási szükségletek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kutyák és macskák - árucikkek, Kalitkák, kisállatok és madarak tartására, Kutyák és macskák - árucikkek, és Kalitkák, kisállatok és madarak tartására. Székhelye Arzignano, Olaszország.

 6. ITALSYSTEM S.A.S.

  Olaszország

  A ITALSYSTEM S.A.S., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kisállattartási szükségletek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kutyák és macskák - árucikkek, Kalitkák, kisállatok és madarak tartására, Kutyák és macskák - árucikkek, és Kalitkák, kisállatok és madarak tartására. Székhelye Rimini, Olaszország.

 7. RINALDO FRANCO S.P.A.

  Olaszország

  A RINALDO FRANCO S.P.A., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kisállattartási szükségletek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kutyák és macskák - árucikkek, Kalitkák, kisállatok és madarak tartására, Kutyák és macskák - árucikkek, és Kalitkák, kisállatok és madarak tartására. Székhelye Milano, Olaszország.

 8. GOLAVE

  Portugália

  A GOLAVE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kalitkák, kisállatok és madarak tartására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cages, és troughs. Székhelye GAIA, Portugália.

 9. ID PROMOTIONS

  Kanada

  A ID PROMOTIONS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kalitkák, kisállatok és madarak tartására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is articles for birds, és cages. Székhelye Montréal, Kanada.

 10. FOP S.P.A.

  Olaszország

  A FOP S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kisállattartási szükségletek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kutyák és macskák - árucikkek, Kalitkák, kisállatok és madarak tartására, Kutyák és macskák - árucikkek, és Kalitkák, kisállatok és madarak tartására. Székhelye Lonigo, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes