• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések

A keresés eredménye

Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések - Import export

 1. IDEO TECNICA

  Olaszország

  A IDEO TECNICA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Adagolás - gépek és felszerelések, Kakaó és csokoládé, Adagolás - gépek és felszerelések, plants and equipment for processing dried fruit, és Kakaó és csokoládé. Székhelye Villanova Mondovì, Olaszország.

 2. ALLURE LLC

  Oroszország

  A ALLURE LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kakaó és csokoládé, Gépek és eszközök édességgyártásra, Kakaó és csokoládé, Gépek és eszközök édességgyártásra, systems and equipment for the confectionery industry, és plants and equipment for the preparation of cocoa and production of chocolate. Székhelye Moscow, Oroszország.

 3. SAMPLUS MAKINE VE DIŞ TICARET LTD STI

  Törökország

  A SAMPLUS MAKINE VE DIŞ TICARET LTD STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmezés - gépek és berendezések, Élelmezés - gépek és berendezések, chocolate processing equipment, pastry-making equipment, és pastry-making machinery. Székhelye Konya, Törökország.

 4. CACAO VENEZUELA DELTA

  Spanyolország

  A CACAO VENEZUELA DELTA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kakaó és csokoládé, powdered cocoa, Kakaó és csokoládé, Cocoa beans, és Cocoa butter. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 5. SCHOKOBEDARF GMBH

  Németország

  A SCHOKOBEDARF GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések. Székhelye Winsen, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. TERLET B.V.

  Hollandia

  A TERLET B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszer-kivonatok - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések, Halak - feldolgozó gépek és felszerelések, Agglomeráló és emulgeáló gépek, élelmiszeripari, Gépek és eszközök, rizselőkészítő, Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések, Halak - feldolgozó gépek és felszerelések, Agglomeráló és emulgeáló gépek, élelmiszeripari, és Gépek és eszközök, rizselőkészítő. Székhelye Zutphen, Hollandia.

 2. TRAPEZ MAKINA

  Törökország

  A TRAPEZ MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések. Székhelye Konya, Törökország.

 3. ALPER MAKINA CHOCOLATE PRODUCTION LINES

  Törökország

  A ALPER MAKINA CHOCOLATE PRODUCTION LINES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csokoládés édesség (töltött), chocolate processing equipment, chocolate production equipment, és Csokoládés édesség (töltött). Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. KADZAMA LLC

  Oroszország

  A KADZAMA LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nem csokoládés édesség (cukrászáru), Kakaó és csokoládé, Gépek és eszközök édességgyártásra, Nem csokoládés édesség (cukrászáru), Kakaó és csokoládé, Gépek és eszközök édességgyártásra, és cocoa. Székhelye Moscow, Oroszország.

 5. LOTHAR A. WOLF SPEZIALMASCHINEN GMBH

  Németország

  A LOTHAR A. WOLF SPEZIALMASCHINEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések, Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések, chocolate makers, és foundry circuits. Székhelye Bad Salzuflen, Németország.

 1. THOUET GMBH

  Németország

  A THOUET GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cocoa processing equipment, tempering machines, chocolate makers, és cocoa processing machines. Székhelye Aachen, Németország.

 2. BETEC

  Belgium

  A BETEC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belsőüzemi szállítórendszerek, Szállítóberendezések és -rendszerek, Belsőüzemi szállítórendszerek, Szállítóberendezések és -rendszerek, plants and equipment for the preparation of cocoa and production of chocolate, és machinery for food-processing products. Székhelye Heist Op Den Berg, Belgium.

 1. ZILCO INDUSTRIAL

  Hollandia

  A ZILCO INDUSTRIAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is chocolate pots. Székhelye Almere, Hollandia.

 2. EUROFOOD TRADING SARL

  Franciaország

  A EUROFOOD TRADING SARL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pörkölőgépek és eszközök, Konzervipar - gépek és eszközök, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Pörkölőgépek és eszközök, Konzervipar - gépek és eszközök, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, és Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Székhelye Annecy-Le-Vieux, Franciaország.

 3. BÖHNKE & LUCKAU GMBH

  Németország

  A BÖHNKE & LUCKAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is chocolate production equipment, plants and equipment for the preparation of cocoa and production of chocolate, chocolate makers, és chocolate production plants. Székhelye Wernigerode, Németország.

 4. YASA MACHINERY

  Törökország

  A YASA MACHINERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. GAMI S.R.L.

  Olaszország

  A GAMI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tempering machines, és pure chocolate pralines. Székhelye Schio, Olaszország.

 6. MOL D'ART

  Belgium

  A MOL D'ART, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is plants and equipment for the preparation of cocoa and production of chocolate, chocolate makers, és hot chocolate machines. Székhelye Webbekom, Belgium.

 7. DEDY GMBH

  Németország

  A DEDY GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök, Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések, Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz, Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök, Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések, és Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz. Székhelye Essen, Németország.

 8. CIKOTECH FOOD MACHINERY

  Törökország

  A CIKOTECH FOOD MACHINERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Chocolate and sweet wrapping machines. Székhelye Izmir, Törökország.

 1. ALPER MAKINA

  Törökország

  A ALPER MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kakaó és csokoládé. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések, Gépek és eszközök édességgyártásra, chocolate production equipment, Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések, és Gépek és eszközök édességgyártásra. Székhelye Ikitelli, Törökország.

 2. SIOPAY MULTISERVIZI S.R.L.

  Olaszország

  A SIOPAY MULTISERVIZI S.R.L., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is logistics services, electronic payment systems, import of foodstuffs, és transport agent. Székhelye Lamezia Term, Olaszország.

 3. ECOMEC BELGIUM

  Belgium

  A ECOMEC BELGIUM, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Gépek és eszközök édességgyártásra, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, és Gépek és eszközök édességgyártásra. Székhelye Braine L' Alleud, Belgium.

 4. F.B. LEHMANN GMBH

  Németország

  A F.B. LEHMANN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is chocolate processing equipment, és tempering machines. Székhelye Aalen, Németország.

 5. BELGIAN CHOCOLATES TECHNOLOGY

  Belgium

  A BELGIAN CHOCOLATES TECHNOLOGY, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések. Székhelye Turnhout, Belgium.

 6. SA PERRIN VERMOT

  Franciaország

  A SA PERRIN VERMOT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kakaó és csokoládé. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések, chocolate, Organic chocolate, Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések, és chocolate and cocoa sweets. Székhelye Cleron, Franciaország.

 7. CHOCOTECH GMBH

  Németország

  A CHOCOTECH GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök édességgyártásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Evőeszközök, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések, Evőeszközök, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, és Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések. Székhelye Wernigerode, Németország.

 8. CAMPEONA S.L.

  Spanyolország

  A CAMPEONA S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is thermos flasks, és Chocolate pots. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 9. FBM BOSCOLO

  Olaszország

  A FBM BOSCOLO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is biscuit draining machines, és biscuit production systems and equipment. Székhelye Legnano, Olaszország.

 10. PREFAMAC

  Belgium

  A PREFAMAC, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is chocolate production equipment, és chocolate processing equipment. Székhelye Lummen, Belgium.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes