• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kagylókonzervek

A keresés eredménye

Kagylókonzervek - Import export

 1. EIRASMAR

  Spanyolország

  A EIRASMAR, tevékenységi ágazata Hal, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kagylókonzervek, Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek, Halkonzervek, shellfish, Kagylókonzervek, Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek, és Halkonzervek. Székhelye Vigo-Pontevedra, Spanyolország.

 2. STRENA TRADING

  Spanyolország

  A STRENA TRADING, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Kagylókonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is food industry, industry cleaner, honey, és wholesale of wine. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 3. PORTOMAR

  Spanyolország

  A PORTOMAR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylókonzervek. Székhelye Vilagarcia De Arosa, Spanyolország.

 4. SHRIMPS TRADE INTERNATIONAL

  Banglades

  A SHRIMPS TRADE INTERNATIONAL, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Kagylókonzervek. Székhelye Khulna, Banglades.

 5. FALCAMAR - COMERCIO DE MARISCOS, LDA.

  Portugália

  A FALCAMAR - COMERCIO DE MARISCOS, LDA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kagylókonzervek, és Kagylókonzervek. Székhelye Labruge, Portugália.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ITALMOLLUSCHI S.R.L.

  Olaszország

  A ITALMOLLUSCHI S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kagylókonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fresh shellfish, és shellfish harvest. Székhelye Ischitella, Olaszország.

 2. ORBE SA

  Spanyolország

  A ORBE SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylókonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Halkonzervek, Héjasállat konzervek, Halkonzervek, és Héjasállat konzervek. Székhelye Vigo, Spanyolország.

 3. FRUITS OF THE SEA LTD

  Egyesült Királyság

  A FRUITS OF THE SEA LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylókonzervek. Székhelye Shoeburyness, Egyesült Királyság.

 4. MYTILEA

  Franciaország

  A MYTILEA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylókonzervek. Székhelye Le Vivier Sur Mer, Franciaország.

 5. RALUN EXPORT

  Chile

  A RALUN EXPORT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylókonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is mussels, és packaged mussels. Székhelye Coronel, Chile.

 1. CELTARMOR

  Franciaország

  A CELTARMOR, tevékenységi ágazata Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kagylókonzervek, és Kagylókonzervek. Székhelye Saint Quay Portrieux, Franciaország.

 2. AASF LTD

  Egyesült Királyság

  A AASF LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kagylókonzervek. Székhelye Kilkeel, Egyesült Királyság.

 1. CLUB INVESTMENT PROJECT

  Izrael

  A CLUB INVESTMENT PROJECT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kagylókonzervek. Székhelye Holon, Izrael.

 2. LIMFJORDS-KOMPAGNIET A/S

  Dánia

  A LIMFJORDS-KOMPAGNIET A/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hal, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kagylókonzervek, és Kagylókonzervek. Székhelye Nykoebing M, Dánia.

 3. MIGRATE FROM MAGENTO TO SHOPIFY

  Spanyolország

  A MIGRATE FROM MAGENTO TO SHOPIFY, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kagylókonzervek. Székhelye Ávila, Spanyolország.

 4. ECCO SEAFOOD A/S

  Dánia

  A ECCO SEAFOOD A/S, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kagylókonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek, Héjasállat konzervek, Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek, és Héjasállat konzervek. Székhelye Strandby, Dánia.

 5. LETT GROUP LTD

  Írország

 6. ORKNEY FISHERMEN'S SOCIETY LTD

  Egyesült Királyság

 7. CONSERVAS MARINAS S.L.

  Spanyolország

 8. DAN SHELLFISH A/S

  Dánia

 1. MANUEL VICENTE MOSQUERA E HIJOS SA

  Spanyolország

 2. ARKALE MAXKURTEGI CB

  Spanyolország

 3. STE AQUACULTURE JAOUEN

  Franciaország

 4. CONSERVAS CRUZ MAR SA

  Spanyolország