• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kagylók- rákfélék

A keresés eredménye

Kagylók- rákfélék - Import export

 1. CHANNEL SEA FOOD

  Franciaország

  Verified by europages badge

  For over 30 years, Channel Sea Food in Boulogne-sur-Mer has been one of the leading European suppliers of frozen seafood and ethnic produce: shellfish, molluscs, fish, cephalopods, frogs' legs, fruit, vegetables, prepared produce, etc. Once landed in France, products are stored in a dedicated warehouse, ensuring total product traceability from farm to customer, and offering the flexibility of combined shipping.

 2. FUCHS GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A FUCHS GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Kávé, tea, Fűszerek, fűszerkivonatok, Fűszerek, Kakaó és csokoládé, Készételek és csemege, Gasztronómia - különlegességek, és Gyógyszeripari készítmények. Székhelye Dissen, Németország.

 3. AMÉLIE, LES HUÎTRES

  Franciaország

  Verified by europages badge

  Amélie is the most elegant of all the names give to an oyster, the fruit of four years' intense work at sea. This marine organism, halfway between fish and shellfish, cannot be opened by just anybody, resisting efforts by those who lack the knowledge. Our teams, driven by a shared passion, devotion and commitment to excellence, work tirelessly every day to extend the limits of what they can achieve. Amélie exists to promote the French oyster, rooted in the know-how of the most skilled growers, who cultivate and select outstanding oysters. The waters of the French Atlantic coast, in concert with the surrounding lands, instil Amélie oysters with subtle maturity and remarkable delicacy, characteristics sought after by the finest chefs and the most educated palates. At the root of Amélie's quality lies and rich and fertile soil. The history of Marennnes-Oléron recounts the existence of oyster parks famed for their exceptional virtues, guaranteeing consistently delicious oysters year after year. Our skilled oyster farmers rely on these precious secrets to reserve for Amélie the finest locations with the Marennnes-Oléron oyster-farming region. Don't hesitate to contact us for more information!

 4. OCEANORD

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A OCEANORD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kagylók, rákfélék, és Kagylók, rákfélék. Székhelye Boulogne-Sur-Mer, Franciaország.

 5. MARISCOS CASTELLAR

  Spanyolország

  A MARISCOS CASTELLAR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Tengeri gyümölcs, mélyhűtött, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, shrimp, és Tengeri gyümölcs, mélyhűtött. Székhelye Santisteban Del Puerto-Jaén, Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. PESCAVANTE

  Spanyolország

  A PESCAVANTE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek, Seafood and shellfish, seafood, Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek, és tinned seafood. Székhelye La Coruña, Spanyolország.

 2. VENETO PESCA SRL

  Olaszország

  A VENETO PESCA SRL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Halak - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kagylók, rákfélék, fish product, és Kagylók, rákfélék. Székhelye Portogruaro, Olaszország.

 3. AGENZIA ITALIANA SCAMPI SRL

  Olaszország

  A AGENZIA ITALIANA SCAMPI SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Székhelye Roma, Olaszország.

 4. ESCARGOTS

  Lengyelország

  A ESCARGOTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csiga, Csiga, Pre-cooked snails, Frozen snails, és Live snails. Székhelye Jedlinsk, Lengyelország.

 5. CASROUGE ET FILS

  Franciaország

  A CASROUGE ET FILS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is oyster producer, és fish and processed fish products. Székhelye Gouville-Sur-Mer, Franciaország.

 1. VIVEROS VIUDA E HIJOS DE JERÓNIMO IZAGUIRRE

  Spanyolország

  A VIVEROS VIUDA E HIJOS DE JERÓNIMO IZAGUIRRE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Languszták, frozen seafood, és Languszták. Székhelye Aginaga-Usurbil-Gipuzkoa, Spanyolország.

 2. SCASS S.R.L.

  Olaszország

  A SCASS S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sajt. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kagylók, rákfélék, Hal, Kagylók, rákfélék, és Hal. Székhelye Salerno, Olaszország.

 1. COSTAS Y MIÑAN MARISCADORA

  Spanyolország

  A COSTAS Y MIÑAN MARISCADORA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is preserved fish. Székhelye Cambados-Pontevedra, Spanyolország.

 2. VIVIERS DE SAINT COLOMBAN ET KEROMAN

  Franciaország

  A VIVIERS DE SAINT COLOMBAN ET KEROMAN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is baby clams, clams, king shrimps, és Edible crabs - crabs. Székhelye Carnac, Franciaország.

 3. FOOD FILOSOFY S L

  Spanyolország

  A FOOD FILOSOFY S L, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fresh algae, event organisation, packaged salmon, és Sturgeon caviar. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 4. LA FAMILLE BOUTRAIS

  Franciaország

  A LA FAMILLE BOUTRAIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is oysters. Székhelye Saint-Coulomb, Franciaország.

 5. PEIXOS CALSINA BOSCH CB

  Spanyolország

  A PEIXOS CALSINA BOSCH CB, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kagylók, rákfélék, octopus, és Kagylók, rákfélék. Székhelye El Port-Girona, Spanyolország.

 6. THE BLUE SEA FOOD COMPANY LTD

  Egyesült Királyság

  A THE BLUE SEA FOOD COMPANY LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Székhelye Paignton, Egyesült Királyság.

 7. B2B INTERTRADE GMBH

  Németország

  A B2B INTERTRADE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Darabolt hús és friss baromfi, Tejipari termékek, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Hal, Darabolt hús és friss baromfi, Tejipari termékek, és Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek. Székhelye Bielefeld, Németország.

 8. DEGALMAR S.L.

  Spanyolország

  A DEGALMAR S.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Székhelye Rianxo, Spanyolország.

 1. THAERON

  Franciaország

  A THAERON, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Halak - import / export, Halak - import / export, és Packing of flat oysters for shipping. Székhelye Riec Sur Belon, Franciaország.

 2. BEGANTON

  Franciaország

  A BEGANTON, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Halak - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kagylók, rákfélék, Kagylók, rákfélék, caught sea fish, caught seafoods, és Edible crabs - crabs. Székhelye Roscoff, Franciaország.

 3. ZEEVISGROOTHANDEL ANDRE

  Belgium

  A ZEEVISGROOTHANDEL ANDRE, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Halak - import / export, Hal, wholesale fish sales, articles for the hotel industry, és Halak - import / export. Székhelye Zeebrugge, Belgium.

 4. KRONE GMBH

  Németország

  A KRONE GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Hal, Delicatessen products, fish-based dishes, és seafood. Székhelye Steinbach, Németország.

 5. PABLO IGLESIAS, S.L.

  Spanyolország

  A PABLO IGLESIAS, S.L., tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Tengeri halak, Hal, mélyhűtött, Hal, Tengeri halak, Hal, mélyhűtött, és scampi. Székhelye A Coruña, Spanyolország.

 6. VERWIJS KREEFTENPARKEN

  Hollandia

  A VERWIJS KREEFTENPARKEN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is crabs, és oysters. Székhelye Yerseke, Hollandia.

 7. CORSE MAREE

  Franciaország

  A CORSE MAREE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is scallops. Székhelye Bastia, Franciaország.

 8. CASA BOTAS

  Spanyolország

  A CASA BOTAS, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Hal, seafood, fresh fish, és frozen fish. Székhelye Vigo - Pontevedra, Spanyolország.

 9. VDM GALICIA SL

  Spanyolország

  A VDM GALICIA SL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Akvakultúra és haltenyésztés, Élelmiszer - import / export, wholesale markets, mussels, Akvakultúra és haltenyésztés, és Élelmiszer - import / export. Székhelye Ribeira, Spanyolország.

 10. ARGIS GALAC'SEA

  Franciaország

  A ARGIS GALAC'SEA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tengeri gyümölcs, mélyhűtött, Hal, mélyhűtött, Füstölt és sózott hal, Kagylók, rákfélék, Tengeri gyümölcs, mélyhűtött, Hal, mélyhűtött, Füstölt és sózott hal, és Kagylók, rákfélék. Székhelye Lorient, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Kagylók- rákfélék - Import export

Találatok száma

7520 Vállalat