• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kőolajtermelő berendezések és felszerelések

A keresés eredménye

Kőolajtermelő berendezések és felszerelések - Import export

 1. MASSA PETROL MAKINE IÇ DIŞ TICARET ANONIM ŞIRKETI

  Törökország

  A MASSA PETROL MAKINE IÇ DIŞ TICARET ANONIM ŞIRKETI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kőolajtermelő berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Chemicals, Chocolate pots, plots drilled, és Machined parts. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. OPM BV - PRECISION MANUFACTURING

  Hollandia

  A OPM BV - PRECISION MANUFACTURING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolajtermelő berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Stainless steel precision tubes, CNC finishing, és Supply chain execution. Székhelye Bakel, Hollandia.

 3. VIBTIS L.T.D

  Albánia

  A VIBTIS L.T.D, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Biztonság- és minőségellenőrzés, iparban. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, Automation and instrumentation, building materials industry trade associations, Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, és automated hydraulic equipment. Székhelye Tirana, Albánia.

 4. GENERAL PETROLUEM EQUIPMENTS

  Törökország

  A GENERAL PETROLUEM EQUIPMENTS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kőolajtermelő berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ground coffee, és tanks for liquid petroleum products. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. NORDIC POWER TRANSMISSION & CONTROL AB

  Svédország

  A NORDIC POWER TRANSMISSION & CONTROL AB, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Kőolajtermelő berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Centrifugális szivattyúk, és Centrifugális szivattyúk. Székhelye Gothenburg, Svédország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. MCCLAIN OIL TOOLS

  Amerikai Egyesült Államok

  A MCCLAIN OIL TOOLS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolajtermelő berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is supplies for the petroleum, coal and natural gas industries, machinery and equipment for drilling, és oil extraction drilling systems and equipment. Székhelye Longview, Amerikai Egyesült Államok.

 2. MANGIAROTTI SPA

  Olaszország

  A MANGIAROTTI SPA, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Petrokémia - berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Folyékonypropángáz-gyártó berendezések, Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, systems, machinery and equipment for the chemicals industry, systems and equipment for the oil, coal and natural gas industries, Folyékonypropángáz-gyártó berendezések, és Kőolajtermelő berendezések és felszerelések. Székhelye Sedegliano, Olaszország.

 3. XI'AN YONGXING SCIENCE TECHNOLOGY DEVELOPMENT CO.,LTD.

  Kína

  A XI'AN YONGXING SCIENCE TECHNOLOGY DEVELOPMENT CO.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolajtermelő berendezések és felszerelések. Székhelye Xi'an, Kína.

 4. FACTORY-PRODUCER OF UNIQUE PREPARATION FOR REMOVING POLLUTION BY PETROLEUM

  Ukrajna

  A FACTORY-PRODUCER OF UNIQUE PREPARATION FOR REMOVING POLLUTION BY PETROLEUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolajtermelő berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolaj-kitermelés, Petroleum Tanks, és Kőolaj-kitermelés. Székhelye Odessa, Ukrajna.

 5. YONGJIA WELLDONE MACHINE CO.,LTD

  Kína

  A YONGJIA WELLDONE MACHINE CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolajtermelő berendezések és felszerelések. Székhelye Wenzhou, Kína.

 1. BSG TRADING CO.,LTD

  Kína

  A BSG TRADING CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolajtermelő berendezések és felszerelések. Székhelye Beijing, Kína.

 2. MATFOR

  Franciaország

  A MATFOR, tevékenységi ágazata Kőolajtermelő berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések, Acélcsövek, Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések, és Acélcsövek. Székhelye LONS, Franciaország.

 1. TOS

  Tunézia

  A TOS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kőolajtermelő berendezések és felszerelések. Székhelye Tunis, Tunézia.

 2. ANSAMBLE SI SUBANSAMBLE MECANICE

  Románia

  A ANSAMBLE SI SUBANSAMBLE MECANICE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépkocsialkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bányászati gépek és eszközök, Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések, Bányászati gépek és eszközök, Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, és Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések. Székhelye Iasi, Románia.

 3. SHIJIAZHUANG PETROLEUM DRILL TOOLS CO.,LTD

  Kína

  A SHIJIAZHUANG PETROLEUM DRILL TOOLS CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolajtermelő berendezések és felszerelések. Székhelye Jinzhou ,Shijiazhuang, Kína.

 4. PNNPLUS GMBH

  Ausztria

  A PNNPLUS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolajtermelő berendezések és felszerelések. Székhelye Klingenbach, Ausztria.

 5. COMBER PROCESS TECHNOLOGY

  Olaszország

  A COMBER PROCESS TECHNOLOGY, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Petrokémia - berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, Kokszolás - berendezések és gépek, Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, és Kokszolás - berendezések és gépek. Székhelye Carugate, Olaszország.

 6. SER S.P.A.

  Olaszország

  A SER S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Petrokémia - berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tisztítószerek, ipari és kisipari, Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, Tisztítószerek, ipari és kisipari, és Kőolajtermelő berendezések és felszerelések. Székhelye Santena, Olaszország.

 7. DONGYING JIANXIN INTERNATIONAL TRADE CO., LTD

  Kína

  A DONGYING JIANXIN INTERNATIONAL TRADE CO., LTD, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Kőolajtermelő berendezések és felszerelések. Székhelye Dongying, Kína.

 8. BVI OMOXI GROUP LIMITED

  Kína

  A BVI OMOXI GROUP LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolajtermelő berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is check valve. Székhelye Shenzhen, Kína.

 1. ROBBINS & MYERS BELGIUM (R&M ENERGY)

  Belgium

  A ROBBINS & MYERS BELGIUM (R&M ENERGY), vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gáztermelő berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, és pharmaceutical packaging. Székhelye Chaineux, Belgium.

 2. TANGSHAN AOJIE PETROLEUM MACHINERY EQUIPMENT MAKE CO., LTD

  Kína

  A TANGSHAN AOJIE PETROLEUM MACHINERY EQUIPMENT MAKE CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolajtermelő berendezések és felszerelések. Székhelye Tangshan, Kína.

 3. SHENGLI OILFIELD PETROLEUM EQUIPMENT CO.,LTD.

  Kína

  A SHENGLI OILFIELD PETROLEUM EQUIPMENT CO.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolajtermelő berendezések és felszerelések. Székhelye Dongying, Kína.

 4. GREAT WALL DEILLING TOOLS CO.,LTD

  Kína

  A GREAT WALL DEILLING TOOLS CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolajtermelő berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is well drilling, és Oil well plugging. Székhelye Mudanjiang, Kína.

 5. SHANDONG KERUI PETROLEUM EQUIPMENT CO.LTD

  Kína

  A SHANDONG KERUI PETROLEUM EQUIPMENT CO.LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolajtermelő berendezések és felszerelések. Székhelye Donying, Kína.

 6. TECNOSID S.R.L.

  Olaszország

  A TECNOSID S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Petrokémia - berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, Kokszolás - berendezések és gépek, Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, és Kokszolás - berendezések és gépek. Székhelye Roma, Olaszország.

 7. OSL GROUP

  Franciaország

  A OSL GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolajtermelő berendezések és felszerelések. Székhelye BEZIERS, Franciaország.

 8. CIMCO EUROPE S.R.L.

  Olaszország

  A CIMCO EUROPE S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Petrokémia - berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, Kokszolás - berendezések és gépek, Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, és Kokszolás - berendezések és gépek. Székhelye Gallarate, Olaszország.

 9. RIZZI ENGINEERING S.R.L.

  Olaszország

  A RIZZI ENGINEERING S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Petrokémia - berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, Kokszolás - berendezések és gépek, Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, és Kokszolás - berendezések és gépek. Székhelye Adro, Olaszország.

 10. APPLUS RTD UK LIMITED

  Egyesült Királyság

  A APPLUS RTD UK LIMITED, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, és Kőolajtermelő berendezések és felszerelések. Székhelye Grangemouth, Egyesült Királyság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Kőolajtermelő berendezések és felszerelések - Import export

Találatok száma

22 955 Vállalat