• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kőolajtermelő berendezések és felszerelések

A keresés eredménye

Kőolajtermelő berendezések és felszerelések - Import export

 1. OPM BV - PRECISION MANUFACTURING

  Hollandia

  A OPM BV - PRECISION MANUFACTURING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolajtermelő berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Stainless steel precision tubes, CNC finishing, és Supply chain execution. Székhelye Bakel, Hollandia.

 2. VIBTIS L.T.D

  Albánia

  A VIBTIS L.T.D, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Biztonság- és minőségellenőrzés, iparban. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, Automation and instrumentation, building materials industry trade associations, Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, és automated hydraulic equipment. Székhelye Tirana, Albánia.

 3. MASSA PETROL MAKINE IÇ DIŞ TICARET ANONIM ŞIRKETI

  Törökország

  A MASSA PETROL MAKINE IÇ DIŞ TICARET ANONIM ŞIRKETI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kőolajtermelő berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Chemicals, Chocolate pots, plots drilled, és Machined parts. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. MANGIAROTTI SPA

  Olaszország

  A MANGIAROTTI SPA, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Petrokémia - berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Folyékonypropángáz-gyártó berendezések, Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, systems, machinery and equipment for the chemicals industry, systems and equipment for the oil, coal and natural gas industries, Folyékonypropángáz-gyártó berendezések, és Kőolajtermelő berendezések és felszerelések. Székhelye Sedegliano, Olaszország.

 5. GENERAL PETROLUEM EQUIPMENTS

  Törökország

  A GENERAL PETROLUEM EQUIPMENTS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kőolajtermelő berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ground coffee, és tanks for liquid petroleum products. Székhelye Istanbul, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. NORDIC POWER TRANSMISSION & CONTROL AB

  Svédország

  A NORDIC POWER TRANSMISSION & CONTROL AB, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Kőolajtermelő berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Centrifugális szivattyúk, és Centrifugális szivattyúk. Székhelye Gothenburg, Svédország.

 2. FACTORY-PRODUCER OF UNIQUE PREPARATION FOR REMOVING POLLUTION BY PETROLEUM

  Ukrajna

  A FACTORY-PRODUCER OF UNIQUE PREPARATION FOR REMOVING POLLUTION BY PETROLEUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolajtermelő berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolaj-kitermelés, Petroleum Tanks, és Kőolaj-kitermelés. Székhelye Odessa, Ukrajna.

 3. MATFOR

  Franciaország

  A MATFOR, tevékenységi ágazata Kőolajtermelő berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések, Acélcsövek, Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések, és Acélcsövek. Székhelye LONS, Franciaország.

 4. PNNPLUS GMBH

  Ausztria

  A PNNPLUS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolajtermelő berendezések és felszerelések. Székhelye Klingenbach, Ausztria.

 5. ROBBINS & MYERS BELGIUM (R&M ENERGY)

  Belgium

  A ROBBINS & MYERS BELGIUM (R&M ENERGY), vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gáztermelő berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, és pharmaceutical packaging. Székhelye Chaineux, Belgium.

 1. SER S.P.A.

  Olaszország

  A SER S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Petrokémia - berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tisztítószerek, ipari és kisipari, Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, Tisztítószerek, ipari és kisipari, és Kőolajtermelő berendezések és felszerelések. Székhelye Santena, Olaszország.

 2. ANSAMBLE SI SUBANSAMBLE MECANICE

  Románia

  A ANSAMBLE SI SUBANSAMBLE MECANICE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépkocsialkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bányászati gépek és eszközök, Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések, Bányászati gépek és eszközök, Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, és Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések. Székhelye Iasi, Románia.

 1. COMBER PROCESS TECHNOLOGY

  Olaszország

  A COMBER PROCESS TECHNOLOGY, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Petrokémia - berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, Kokszolás - berendezések és gépek, Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, és Kokszolás - berendezések és gépek. Székhelye Carugate, Olaszország.

 2. LESNIER ET BERNARD SAS

  Franciaország

  A LESNIER ET BERNARD SAS, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, és Kőolajtermelő berendezések és felszerelések. Székhelye Plérin, Franciaország.

 3. INDUSTRIALEXPORT

  Románia

  A INDUSTRIALEXPORT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Háztartási tisztítószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, vegyipari, Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, Acélok és fémek - alakítás és darabolás, Gépek és eszközök, vegyipari, Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, és Acélok és fémek - alakítás és darabolás. Székhelye Bucuresti, Románia.

 4. STIMPEX S.A.

  Románia

  A STIMPEX S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ballisztika - műszerek és tesztelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, és Kőolajtermelő berendezések és felszerelések. Székhelye Bucharest, Románia.

 5. GEPA SYSTEMS S.R.L.

  Olaszország

  A GEPA SYSTEMS S.R.L., tevékenységi ágazata Petrokémia - berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, Kokszolás - berendezések és gépek, Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, és Kokszolás - berendezések és gépek. Székhelye Pessano Con Bornago, Olaszország.

 6. TECNOSID S.R.L.

  Olaszország

  A TECNOSID S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Petrokémia - berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, Kokszolás - berendezések és gépek, Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, és Kokszolás - berendezések és gépek. Székhelye Roma, Olaszország.

 7. MEHANIK

  Ukrajna

  A MEHANIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolajtermelő berendezések és felszerelések. Székhelye Kalush, Ukrajna.

 8. CIMCO EUROPE S.R.L.

  Olaszország

  A CIMCO EUROPE S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Petrokémia - berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, Kokszolás - berendezések és gépek, Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, és Kokszolás - berendezések és gépek. Székhelye Gallarate, Olaszország.

 1. I O S TUBULAR MANAGEMENT AS

  Norvégia

  A I O S TUBULAR MANAGEMENT AS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolajtermelő berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések, és Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Székhelye Tananger, Norvégia.

 2. FORSEV S.A.

  Románia

  A FORSEV S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kovácsmunkák, Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, Kovácsmunkák, és Kőolajtermelő berendezések és felszerelések. Székhelye Drobeta Turnu Severin, Románia.

 3. PETROCONST

  Románia

  A PETROCONST, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, és Kőolajtermelő berendezések és felszerelések. Székhelye Constanta, Románia.

 4. ATEC S.R.L.

  Olaszország

  A ATEC S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Petrokémia - berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, Kokszolás - berendezések és gépek, Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, és Kokszolás - berendezések és gépek. Székhelye Milano, Olaszország.

 5. ALFA S.R.L.

  Olaszország

  A ALFA S.R.L., tevékenységi ágazata Petrokémia - berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, Kokszolás - berendezések és gépek, Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, és Kokszolás - berendezések és gépek. Székhelye Calderara Di Reno, Olaszország.

 6. RIZZI ENGINEERING S.R.L.

  Olaszország

  A RIZZI ENGINEERING S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Petrokémia - berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, Kokszolás - berendezések és gépek, Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, és Kokszolás - berendezések és gépek. Székhelye Adro, Olaszország.

 7. OSL GROUP

  Franciaország

  A OSL GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolajtermelő berendezések és felszerelések. Székhelye BEZIERS, Franciaország.

 8. KURVERS PIPING ITALY S.R.L.

  Olaszország

  A KURVERS PIPING ITALY S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Petrokémia - berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, Kokszolás - berendezések és gépek, Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, és Kokszolás - berendezések és gépek. Székhelye Bergamo, Olaszország.

 9. HOUSTON ENGINEERS LIMITED

  Egyesült Királyság

  A HOUSTON ENGINEERS LIMITED, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gáztermelő berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, és Kőolajtermelő berendezések és felszerelések. Székhelye Aberdeen, Egyesült Királyság.

 10. ROCHETTE INVESTISSEMENT

  Franciaország

  A ROCHETTE INVESTISSEMENT, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, és Kőolajtermelő berendezések és felszerelések. Székhelye Beziers, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Kőolajtermelő berendezések és felszerelések - Import export

Találatok száma

22 883 Vállalat